Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék lányokkal randizni, de (5 db)

Valaki itt Tescoba vitte a barátnõjét randira.
Mozi jó ötlet, utána meg kísérd haza
MOZIBA 1. RANDI SOHA!!!!!! ott nem lehet beszélgetni:) menjetek el kajálni valamit vagy mit tom én állatkert? vidámpark(de csak akkor ha sok léd van mert drága mulatság) sétálni is emehettek vagy biciklizni am NYÍREGYI vagyok
3. ezen behaltam XDD a hádát nem ajánlod vagy esetleg praktiker ahl a nõk BIZTOSAN eligazodnak
szerintem egy sima séta megteszi:) a lényeg, hogy tudjatok beszélgetni
A harmadiknak igaza van. Emlékeim szerint ráadásul azért vitte a teszkóba, mert ott lehet plélysztésünözni. Gondolom a csaj meg csak ott állt mialatt a gyerek kiplélysztésünözte magát.

Egy lányt szeretnék elhívni randizni, de amikor megemlíten neki akkor mintha nem is látná.Hogy hívjam el randira?

Korábban találkoztunk de nem jött össze, suli miatt, továbbá az én elfoglaltságomból adódóan. Ezután többször is elnézést kértem. Ezután is kérdeztem, hogy lenne e kedve, mondta igen. De egy ideje mintha nem is érdekelné. Nem pasizott be!

Legjobb válasz: Udvarolj neki. lehet, hogy hulyen hangzik, de foglalkoz vele. kiserd haza, irj neki sms-t, lepd meg csokival, irj neki szerelmes levelet (hagyomanyos modon)...stb

Udvarolj neki. lehet, hogy hulyen hangzik, de foglalkoz vele. kiserd haza, irj neki sms-t, lepd meg csokival, irj neki szerelmes levelet (hagyomanyos modon)...stb
Lehet, hogy azért nem jött össze, mert õ nem is akarja. Gondolkozz el ezen, hátha így van! Semmiképp ne kezd el úgy nyomulni hogy pl mindig megvárod suli után meg ilyenek, mert kellemetlen lehet neki ez a fajta meglepetés, ha nem akar semmit! Kérj tõle egy új randit, és beszéljétek meg a dolgokat! Ha nem megy el, akkor egyértelmû...

Szeretnék lányokkal ismerkedni, randizni, de nincs elég önbizalmam. Hogy lehetne ezen segíteni?

Félek úgy alapból odamenni hozzájuk, félek megszólítani ?ket. Sokan mondták, hogy piáljak, az felold és nem lesz ezzel gond, csakhogy sose iszom. Így hogy tudok barátn?t találni, aki tiszta szívb?l szeret majd? Csak a fiúk mennek oda ismerkedni a lányokhoz, fordítva sose?

Legjobb válasz: hát tényleg ha iszol könnyebben odamersz menni hozzájuk de akk tuti csak leégeted magad mert látják rajtad h részeg vagy stb..igaz h vannak manapság nyomulósabb lányok,de a nagy többségük(köztünk énis)úgy gondolom h a pasi tegye meg az elsõ lépést a lánynak csak aza dolga h felhívja magára a figyelmet.Egyébként meg aza legjobb módszer ha elöször csak összebarátkozol a kiszemelt lánnyal és aztán már letudod szûrni h õ hogyérez irántad.utána megmár..ha azonosak az érzéseitek nagyon könnyen összefogtok jönni:)

hát tényleg ha iszol könnyebben odamersz menni hozzájuk de akk tuti csak leégeted magad mert látják rajtad h részeg vagy stb..igaz h vannak manapság nyomulósabb lányok, de a nagy többségük(köztünk énis)úgy gondolom h a pasi tegye meg az elsõ lépést a lánynak csak aza dolga h felhívja magára a figyelmet.Egyébként meg aza legjobb módszer ha elöször csak összebarátkozol a kiszemelt lánnyal és aztán már letudod szûrni h õ hogyérez irántad.utána megmár..ha azonosak az érzéseitek nagyon könnyen összefogtok jönni:)
Nos, ha nem mersz megszólítani egy lányt, akkor ne attól várd a megváltást, hogy õk szólítanak le! Szerintem olyan zavarban lennél, hogy örülnél, ha egy mondatot ki tudnál nyögni. Én azt mondom: a nõk is csak emberbõl vannak, az esetek többségében pedig egy nyelven beszélnek veled (vagy van közös nyelv...). Ha oldottan tudsz viselkedni velük általános körülmények között, akkor már a "leszólítás" sem fog olyan nehezen menni. Próbálj lánybarátokat szerezni, lehetõleg olyanokat, akik ugyan szimpatikusak és nem is csúnyák, de nem akarnád õket barátnõnek. Hidd el, miután velük beszélgettél eleget, nem fog gondot okozni "éles helyzetben" sem. Fogd fel gyakorlásnak, mint a futásnál: mielõtt nekiindulnál a maratonnak, futnod kell még jó pár kört a sima pályán! -G- (hímnemû egyed)
gyakorolj ne legyél görcsös h szerelmet akarsz stb.. csak élvezd az életet... na szal hogy is kezdj hozzá.. ahhoz h 1x tényleg megtaláld életed párját idp kell és sok nõ:) ha szerelmes leszel vkibe már alapból vesztettél... mert akkor jobban fogsz izgulni meg görcsölni... ha az önbizalommal van baj lehet növelni.. pl gondolj arra amikor tényleg magabiztos voltál idézd fel az érzést és érintsd meg a kézfejed... ismételd meg párszor kül idõközönként.. feltételes reflex ha majd hozzáérsz a kézfejedhez eszedbe jutnak azok az érzések.. nekem nem mûködik de azért megpróbálhatod... csak helloz ha más nem... minden lánynak köszönj aki szembe jön elõbb utóbb rá jössz h nem kell félni tõlük... és ha már nem félsz majd odamenni akkor jöhet a neheze:) a becserkészés azzal rem nem lesz gond.. csak lazán, legyél vicces, humoros, jókedvû na hajrá húzzál csajozni!!! ;)
Internet. Vannak ismerkedõs oldalak. Csak óvatosan... néha elég nagy a meglepetés az igazi találkozáskor.
A kérdező hozzászólása: Második hozzászólónak: internet felejtõs. Sok lánnyal randiztam már onnan és..huh.. Tudom mindig vannak mindenhol kivételek, de valahogyan a neten még nem találkoztam eggyel sem.
A kérdező hozzászólása: Harmadik hozzászólónak: Pont erre gondoltam én is :D Odajön és mond valamit, akkor tuti összehordok majd minden marhaságot. És mégsem :) Pedig tegnap eléggé rosszul voltam, (azért is kérdeztem ezt) mert sikeresen beleszerettem a legjobb barátomba (aki mellesleg nõ :P szóval amit írtál, végülis azt próbáltam régebben: kerestem lány barátot, akivel tudtam sokat beszélni, csak hát ez a baj lett belõle. Totál összepasszolunk, de õ nem szeretne velem kapcsolatot, mert elmondása szerint fél attól, hogy elvesztene egy barátot :( Arra persze nem gondolt, hogy kapna helyette egy társat :( ..na már nem tudom hol tartottam. Na a lényeg, hogy végsõ elkeseredésemben gondoltam elmegyek már úszni, hátha belefulladok a vízbe, de semmi esetre se akartam beszélgetni senkivel. Odaúszott hozzám egy olyan szép lány, amilyet eddig még interneten se láttam (:D) és kérdezett valamit. Megpróbáltam elkövetni mindent, hogy rövidre zárjam a beszélgetést, de valamiért nem ment és a végén tök jól elbeszélgettünk. Ezek után kíváncsi vagyok a folytatásra. Na szóval a történet lényege csak annyi, hogy bármennyire is hihetetlen, de igaz, hogy nem merem megszólítani õket, de ha valamilyen módon elkezdünk beszélgetni, akkor már megy magától minden.
remélem elõbb-utóbb összejöttök!!! azt osztársaim közül már két leszbi pár született! gratula nekik! de lehet hogy leszmég egy pár, de a másik lány egy felsõbb évfolyamon tanul, talán lesz belõle valami, suliban nem válalják fel, hogy leszbik, de az utcán az az elsõ, ha találkoznak, hogy smaciznak......:)
Annyira nálunk még nem jellemzõ, hogy valaki leszbikus. De az iskolában tényleg van két leszbi lány, az ucsitesóm osztálytársai, mindig kézenfogva járnak. :)
Igen, mostanság már az iskolákban is elterjedt, hogy a lányok lányokat csókolnak. Persze azt tudni kell, hogy a lányok 90%-a valamilyen módon vonzódik a saját neméhez, leszbikusak. De fõleg inkább belsõleg!


Van egy lány akit szeretek de nemtudom hogy hívjam el randizni, szerintetek?

Van egy lány, már elég régóta ismerem. Reggel és visszafele általában ugyanazzal a busszal járunk és mindég jókat szoktunk beszélni, és visszafele általában mellém szokott ülni. Szeretem ?t, és elszeretném hívni randizni valamikor. Nemtudom mit szólna hozzá ha megkérdezném t?le. Elég jóban vagyunk mindég próbálok vele kedves lenni, próbálom megnevettetni ( általában sikerül ). Szerintetek mit szólna ha elhívnám? mind a ketten 16 évesek vagyunk. és ha végül is el is jönne megcsókoljam a randi végén?

Legjobb válasz: igen, hivd el randizni, kérdezd meg nem menne-e el veled teázni, kávézni, és közben tudtok jó sokat dumálni. a lényeg hogy legyél türelmes, szerintem ne siessd el a dolgot, de csókold meg az elsö randi végén. szépen lassan majd hozzá vezet az út. tudod "türelem rózsát terem":P ha az elsö randi megvolt, jöhetnek a következök pl a következõhéten vagy hétvégén:) sok sikert 18/L

igen, hivd el randizni, kérdezd meg nem menne-e el veled teázni, kávézni, és közben tudtok jó sokat dumálni. a lényeg hogy legyél türelmes, szerintem ne siessd el a dolgot, de csókold meg az elsö randi végén. szépen lassan majd hozzá vezet az út. tudod "türelem rózsát terem":P ha az elsö randi megvolt, jöhetnek a következök pl a következõhéten vagy hétvégén:) sok sikert 18/L
Ha közeledik hozzád vagy mélyen a szemedbe néz akkor érzi késznek magát a csókra!sok sikert!:)
Nem hinném h gyávának tart majd, gyávaság nem ebben nyilvánul meg:) csókolózni ráértek eleget nem múlik rajta semmi:) például engem a barátnõm lassított le h ne siessünk elõbb ismerjük meg jobban egymást. De ha le akarod venni a lábáról akkor figyelmes legyél:) ne nyomulj túlságosan, semmit ne erõltess, lehet h egy vörös rózsa is jól jöhet, abból látni h fontos számodra a lány:)
A kérdező hozzászólása: értem, köszi szépen: ) majd akkor elisfogom hívni és majd látom mit kell tennem de olyanis lehet hogy ha a végén mondjuk csak egy puszit adok neki lehet csókot szeretett volna és gyávának tarthatna nem?
Szia. Szerintem nyugodtan hívd el egy kólára v bármire, a lényeg h elhívd:) szerintem a csókot meg hagyd ki, saját környezetemben tapasztaltam hogy azok a kapcsolatok amik egybõl belecsapnak a lecsóba(rögtön csók és aztán ami még jöhet), azok elég hamar elvéreznek. Én a barátnõmmel mikor megismerkedtem akkor csak puszival váltunk el egymástól. következõ randin kézenfogva sétáltunk a városban -9 fokban, szintén puszis elválással, következõ randin már kicsit több volt megint, a csók pedig csak az ezt követõ randi után volt. szerintem minél jobban nem kapkodod el annál jobban sikerül majd. Én barátnõmmel 13.5 hónapja vagyok együtt... és mondhatom még mindig minden tökéletes.(sok mindenen mentünk keresztül együtt) de nem is ragozom tovább... a lényeg h a randiknál az idõ majd kialakítja h mikor mi jöjjön :) sok sikert
A kérdező hozzászólása: köszi: ) és hogy veszem észre azt hogy már szeretné / kész arra hogy megcsókoljam a randi végén?
Hívd el de ne úgy mond, hogy "nem jössz velem el randizni?" hanem pl kérdezd meg hogy meghívhatod- e egy kólára vagy valami.Ne csókold meg az elsõ randi.Ne sietesd el. ha lány úgyis jelezni fogja ha készen áll...:)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat sokat segítettek : )
Hívd el:)
én is saját tapasztalatból mondom, hogy ne csókold meg az elsõ randin. az én volt barátommal az volt hogy kétszer kimentünk sétálni. semmi jelét nem adta hogy tetszem neki meg ki volt neki írva egy szívecske msnre és gondoltam biztos van barátnõje. és akkor egy csomó ideig nem találkoztunk csak msnen beszéltünk aztán bevallotta hogy tetszem neki aztán elmentünk hozzá és ott lesmárolt és nagyon furcsa volt nekem nagyon nem jött be mert megijedtem szépen lassan fogj neki mindennek és kérdezd meg majd tõle hogy megfoghatod e a kezét aztán öleld meg és végül kérdezd meg hogy szabad e a csók és ha engedi akkor csókold meg :] remélem segítettem bár tudom hogy már régen írtad ki a kérdést.. na mindegy

Szeretnék randizni. Van egy fiu aki tetszik de nem tudom hogy csináljam . és nem szeretném ha lebecsülnétek miatta fiuk tanácsát kérem ti mit vártok a lányoktól? és persze a lányok tancsáát is szivesen elfogadom

Legjobb válasz: Hát ez a fiú dolga.ha már eljött egy randira az nem rossz jel.Igazából kérdezgetitek egymást.beszélgettek errõl arról. Lényeg,hogy ne használj csúnya szavakat

Hát ez a fiú dolga.ha már eljött egy randira az nem rossz jel.Igazából kérdezgetitek egymást.beszélgettek errõl arról. Lényeg, hogy ne használj csúnya szavakat
mond el légyszii
most akkor mi a kérdés?nem tudod hogy hívd el.vagy nem tudod mit csinálj közben?
14?
A kérdező hozzászólása: az hogy mit várnak el a fiúk a lányoktól .. hogy hogy hivják el valahová vagy mit tudom én ..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!