Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék lányokkal randizni, (20 db)

Szeretnék lányokkal ismerkedni, randizni, de nincs elég önbizalmam. Hogy lehetne ezen segíteni?

Félek úgy alapból odamenni hozzájuk, félek megszólítani ?ket. Sokan mondták, hogy piáljak, az felold és nem lesz ezzel gond, csakhogy sose iszom. Így hogy tudok barátn?t találni, aki tiszta szívb?l szeret majd? Csak a fiúk mennek oda ismerkedni a lányokhoz, fordítva sose?

Legjobb válasz: hát tényleg ha iszol könnyebben odamersz menni hozzájuk de akk tuti csak leégeted magad mert látják rajtad h részeg vagy stb..igaz h vannak manapság nyomulósabb lányok,de a nagy többségük(köztünk énis)úgy gondolom h a pasi tegye meg az elsõ lépést a lánynak csak aza dolga h felhívja magára a figyelmet.Egyébként meg aza legjobb módszer ha elöször csak összebarátkozol a kiszemelt lánnyal és aztán már letudod szûrni h õ hogyérez irántad.utána megmár..ha azonosak az érzéseitek nagyon könnyen összefogtok jönni:)

hát tényleg ha iszol könnyebben odamersz menni hozzájuk de akk tuti csak leégeted magad mert látják rajtad h részeg vagy stb..igaz h vannak manapság nyomulósabb lányok, de a nagy többségük(köztünk énis)úgy gondolom h a pasi tegye meg az elsõ lépést a lánynak csak aza dolga h felhívja magára a figyelmet.Egyébként meg aza legjobb módszer ha elöször csak összebarátkozol a kiszemelt lánnyal és aztán már letudod szûrni h õ hogyérez irántad.utána megmár..ha azonosak az érzéseitek nagyon könnyen összefogtok jönni:)
Nos, ha nem mersz megszólítani egy lányt, akkor ne attól várd a megváltást, hogy õk szólítanak le! Szerintem olyan zavarban lennél, hogy örülnél, ha egy mondatot ki tudnál nyögni. Én azt mondom: a nõk is csak emberbõl vannak, az esetek többségében pedig egy nyelven beszélnek veled (vagy van közös nyelv...). Ha oldottan tudsz viselkedni velük általános körülmények között, akkor már a "leszólítás" sem fog olyan nehezen menni. Próbálj lánybarátokat szerezni, lehetõleg olyanokat, akik ugyan szimpatikusak és nem is csúnyák, de nem akarnád õket barátnõnek. Hidd el, miután velük beszélgettél eleget, nem fog gondot okozni "éles helyzetben" sem. Fogd fel gyakorlásnak, mint a futásnál: mielõtt nekiindulnál a maratonnak, futnod kell még jó pár kört a sima pályán! -G- (hímnemû egyed)
gyakorolj ne legyél görcsös h szerelmet akarsz stb.. csak élvezd az életet... na szal hogy is kezdj hozzá.. ahhoz h 1x tényleg megtaláld életed párját idp kell és sok nõ:) ha szerelmes leszel vkibe már alapból vesztettél... mert akkor jobban fogsz izgulni meg görcsölni... ha az önbizalommal van baj lehet növelni.. pl gondolj arra amikor tényleg magabiztos voltál idézd fel az érzést és érintsd meg a kézfejed... ismételd meg párszor kül idõközönként.. feltételes reflex ha majd hozzáérsz a kézfejedhez eszedbe jutnak azok az érzések.. nekem nem mûködik de azért megpróbálhatod... csak helloz ha más nem... minden lánynak köszönj aki szembe jön elõbb utóbb rá jössz h nem kell félni tõlük... és ha már nem félsz majd odamenni akkor jöhet a neheze:) a becserkészés azzal rem nem lesz gond.. csak lazán, legyél vicces, humoros, jókedvû na hajrá húzzál csajozni!!! ;)
Internet. Vannak ismerkedõs oldalak. Csak óvatosan... néha elég nagy a meglepetés az igazi találkozáskor.
A kérdező hozzászólása: Második hozzászólónak: internet felejtõs. Sok lánnyal randiztam már onnan és..huh.. Tudom mindig vannak mindenhol kivételek, de valahogyan a neten még nem találkoztam eggyel sem.
A kérdező hozzászólása: Harmadik hozzászólónak: Pont erre gondoltam én is :D Odajön és mond valamit, akkor tuti összehordok majd minden marhaságot. És mégsem :) Pedig tegnap eléggé rosszul voltam, (azért is kérdeztem ezt) mert sikeresen beleszerettem a legjobb barátomba (aki mellesleg nõ :P szóval amit írtál, végülis azt próbáltam régebben: kerestem lány barátot, akivel tudtam sokat beszélni, csak hát ez a baj lett belõle. Totál összepasszolunk, de õ nem szeretne velem kapcsolatot, mert elmondása szerint fél attól, hogy elvesztene egy barátot :( Arra persze nem gondolt, hogy kapna helyette egy társat :( ..na már nem tudom hol tartottam. Na a lényeg, hogy végsõ elkeseredésemben gondoltam elmegyek már úszni, hátha belefulladok a vízbe, de semmi esetre se akartam beszélgetni senkivel. Odaúszott hozzám egy olyan szép lány, amilyet eddig még interneten se láttam (:D) és kérdezett valamit. Megpróbáltam elkövetni mindent, hogy rövidre zárjam a beszélgetést, de valamiért nem ment és a végén tök jól elbeszélgettünk. Ezek után kíváncsi vagyok a folytatásra. Na szóval a történet lényege csak annyi, hogy bármennyire is hihetetlen, de igaz, hogy nem merem megszólítani õket, de ha valamilyen módon elkezdünk beszélgetni, akkor már megy magától minden.
remélem elõbb-utóbb összejöttök!!! azt osztársaim közül már két leszbi pár született! gratula nekik! de lehet hogy leszmég egy pár, de a másik lány egy felsõbb évfolyamon tanul, talán lesz belõle valami, suliban nem válalják fel, hogy leszbik, de az utcán az az elsõ, ha találkoznak, hogy smaciznak......:)
Annyira nálunk még nem jellemzõ, hogy valaki leszbikus. De az iskolában tényleg van két leszbi lány, az ucsitesóm osztálytársai, mindig kézenfogva járnak. :)
Igen, mostanság már az iskolákban is elterjedt, hogy a lányok lányokat csókolnak. Persze azt tudni kell, hogy a lányok 90%-a valamilyen módon vonzódik a saját neméhez, leszbikusak. De fõleg inkább belsõleg!

Gimiben megismerkedtem meg egy idősebb lánnyal, összebarátkoztunk. Szeretnék vele randizni, hogyan hívjam el?

Pár napja ismerkedtünk meg, azóta jól össze is ismerkedtünk, s?t ha lehet ilyet mondani: barátok lettünk. (gimiben ismerkedtünk meg, egy évvel felém jár) Nekem nagyon bejön, szeretném ha komolyabbra fordulna a dolog. Az a baj, hogy elég bátortalan vagyok, és szerintem nem vagyok az a kimondottan \'jó pasi\'. Hogyan hívhatnám el randizni?

Legjobb válasz: Hívd el valahova,hogy üljetek be beszélgetni. Valami hangulatos helyre. Vagy moziba is elviheted,hogyhs szereti. én kifejetetten nem szeretem a mozit, inkább a barátomnál megnézünk egy filmet, összebújva.. Szóval ez, vagy hívd át,hogy szeretnél nyelvet gyakorolni,és hogy segítsen.

Hívd el valahova, hogy üljetek be beszélgetni. Valami hangulatos helyre. Vagy moziba is elviheted, hogyhs szereti. én kifejetetten nem szeretem a mozit, inkább a barátomnál megnézünk egy filmet, összebújva.. Szóval ez, vagy hívd át, hogy szeretnél nyelvet gyakorolni, és hogy segítsen.
elso randira nem kifejezettem szoktam ajanlani a mozit, de most moziunnep van, csomo moziban mennek filmek max 490 forintert, hivd el oda, utana/elotte beulhettek valahova.

Van egy lány már régota szeretnék vele randizni õ 1 évvel idõsebb mint én és sok a közös ismerõsünk elszeretném hivni a csajt van. Közös hobbink is hogy csináljam?

A közös hobnink a madárpók tartás. Am a csaj nem az a tipikus könnyüvérü csajszi. És sok nálam.jobb gazdagabb pasikat is visszautasitott. Am neki nem a pénz az elsõ. Na hogy csináljam??

Legjobb válasz: Ráírsz: "Szia, nem jönnél velem ....?" Aztán beszélgettek egy kicsit, ha úgy tûnik nyitott rá, akkor pedig elkezdesz bókolni neki, flörtölsz vele...

Ráírsz: "Szia, nem jönnél velem ....?" Aztán beszélgettek egy kicsit, ha úgy tûnik nyitott rá, akkor pedig elkezdesz bókolni neki, flörtölsz vele...
Csak szimplán hívd el a csajt, ha igent mond jupi, ha nemet akkor legalább nem pazarolod rá tovább az idõdet


14 éves fiú vagyok és szeretnék elhívni egy lányt randizni aki az osztálytársam mi a véleményetek?

(attól félek ha szakítanánk utána nagyon gáz lenne)

Legjobb válasz: Nincs azzal semmi baj, nyugodtan. :) Egy baja van, osztálytárs-kapcsolatok mindig nagyon neccesek, mert túl sokat vagytok együtt, de láttam már sokévig tartót is mondjuk. Attól hogy mi van szakitás után, attól ne félj, semmi "gáz" nincs benne

Nincs azzal semmi baj, nyugodtan. :) Egy baja van, osztálytárs-kapcsolatok mindig nagyon neccesek, mert túl sokat vagytok együtt, de láttam már sokévig tartót is mondjuk. Attól hogy mi van szakitás után, attól ne félj, semmi "gáz" nincs benne
Én nem tenném a helyedben. Biztos, hogy ezt akarod? Mit teszel, ha nem akar veled randizni? Vagy ha a randi nem jól sül el? Az egész osztály rajtad röhögne. A te döntésed.
ne tedd! tapasztalat.3 évig voltunk együtt, utána 3 évig romokban hevertem. 17/F
igen, nekem sajnos ez a tapasztalatom...
nem.
Engem kifejezetten az értelmes lányok vonzanak. Könnyen elõfordulhat, hogy valamilyen területhez a lány ért jobban. És akkor mi van? Legfeljebb tanulok valamit tõle is. Egy okos és szép nõt meghódítani (és megtartani) sokkal nagyobb érdem, mint buta bányarémet.
én bírom ha egy lánynak vág az esze , de ha okoskodni kezd akkor ott karó
Nos tekintettel arra, hogy nálam okosabb lány nem létezik ezért én bármelyik lánnyal ismerkedhetek. Amúgy érdekes kérdés. Azt hiszem szívesen megismerkednék végre egy olyan lánnyal, aki okosabb mint én, de olyat úgyse fogok sohase találni. :(
Nem értem az ilyen fiúkat komolyan.Nyivákoltok itt, hogy nincs sehol, egy kedves, okos, szép lány de közben ti nem veszitek észre.Persze könnyebb egy olyannal összejönni, akiért nem kell küzdeni, rögtön randi után ágyba köttök ki.Mikor fogjátok fel végre hogy az inteligencia szexi, tegyétek már félre egy kicsit a "büszkeségeteket".
Sem nálam, sem más férfinél nem lehet okosabb egy nõ sem! :D "Egy nõ lehet szép, illetve lehet okos, de a kettõ együtt már csak férfi lehet!"
Ez butaság! Az én barátnõm okosabb nálam és még is szeretjük egymást.
Ha én kizárnám a nálam okosabbakat, akkor egyedül halnék meg.
Nem könnyû okosabbat találni. Nem az, hogy butábbak, de a lányoknak általában kisebb érdeklõdési körük van, mint a férfiaknak. Pl. én még nem hallottam lányt (tehát nem nõt, 18 év alattit) beszélni politikáról, hírekrõl, filozófiáról, pszichológiáról, ZENÉRÕL, stb. Nem általánosítani akarok. Mondjuk a mai világban inkább a gépzene a menõ a fiatalok körében, de sajnos a "k***a jó drop bass"-nél többet nem konyítanak hozzá.
Ilyen az élet Én azért vagyok számkivetett, mert nem csak okos vagyok, hanem szép is -mindenféle nagyképûség nélkül. Egyszerûen a mai világban a buta emberek a célközönség, buta társadalomban élünk és az a "menõ" ha buta vagy. Ha vannak egyéni, önálló gondolataid, akkor lenéznek az emberek, sõt! téged néznek hülyének... Még szerencse, hogy akad pár kivétel, különben már felkötöttem volna magam :D
# 24 Édes, te nem azért vagy számkivetett mert okos és szép vagy, hanem mert naív, és nagyképû.
A kérdező hozzászólása: #23: Akkor rossz helyen keresel, én sok lányt ismerek, akik gyakran beszélgetnek ilyesmirõl, köztük én is. De mindenesetre valóban egyre kevesebb az ilyen. Köszönöm a válaszokat! :)
Általában igaz, nem szeretik, ha valamit jobban tudsz náluk, vagy te meg tudod oldani, õ meg nem. És igaz az is, hogy a butábbakat egyszerûbb megnyerni. Sajnos ez van, de vannak kivételek, bár én még nem találtam meg.:/
Többnyire igaz.
nem
Én már csak ilyennel szeretnék! csak hát mindig a buta jön.
ha arra megy ki a játék h megdöngesse akkor igen
Többségnél igen, nálam nem.
A kérdező hozzászólása: Akiknél igaz, azok miért gondolják így?
Nem szeretnek képzettebb vagy többet keresõ nõt sem. Nehéz megõrizniük a vezetést, ha sikeresebb náluk vagy jobban vág az eszük.
#3 vagyok nekem a volt barátom megmondta, hogy zavarja, hogy okosabb vagyok nála
egy buta fruskát könnyû elbûvölni
és mindenki szereti azt ami olcsó/ingyen van
úgy nagy általánosságban nem hiszem, hogy jó pont ha egy lány okos, de nem mindenki ilyen
Nálam elengedhetetlen az ész ha egy normális beszélgetést akarok folytatni és egy kapcsolatban nem némulhatunk el A legtöbb fiú pedig nemakar intelligens lányt hisz nekik nem beszélgetni kell hanem dugni ahhoz pedig jó a buta csaj mert bennük kevesebb az agy de több az ösztön ami tudjuk mire való.
#25. te meg bizonyára azt gondolod, te vagy Yoda és most megmondtad a frankót :) pedig igazából te is csak olyan irigy, megkeseredett, okoskodó ember vagy, akik miatt itt tart a világ...

Budapesti, szingli lányok hol szeretnek ismerkedni, randizni? 18/F

Érdekelnek helyek, módszerek

Legjobb válasz: Ismerkedni a legjobb könyvtárban. :)

Ismerkedni a legjobb könyvtárban. :)
Facebook on
Lupanar.
Hát igazából ismerkedni bárhol lehet szerintem. Elõfordult , hogy kutyát sétáltattam és találkoztam egy aranyos fiúval. Ilyen eset velem több is fordult elõ, bár szerintem a fiúk elõre kitervelték , hogy nekem jönnek utána játsszák a gentlemant :) lehet egyedül én vagyok ilyen de nekem tetszik a parkokban és a kávézókban való ismerkedés. 16/L :d
akia facebbokon ismerkedik az nem is ember..konyvtar ott vana szeren
Valaki itt Tescoba vitte a barátnõjét randira.
Mozi jó ötlet, utána meg kísérd haza
MOZIBA 1. RANDI SOHA!!!!!! ott nem lehet beszélgetni:) menjetek el kajálni valamit vagy mit tom én állatkert? vidámpark(de csak akkor ha sok léd van mert drága mulatság) sétálni is emehettek vagy biciklizni am NYÍREGYI vagyok
3. ezen behaltam XDD a hádát nem ajánlod vagy esetleg praktiker ahl a nõk BIZTOSAN eligazodnak
szerintem egy sima séta megteszi:) a lényeg, hogy tudjatok beszélgetni
A harmadiknak igaza van. Emlékeim szerint ráadásul azért vitte a teszkóba, mert ott lehet plélysztésünözni. Gondolom a csaj meg csak ott állt mialatt a gyerek kiplélysztésünözte magát.

Egy lányt szeretnék elhívni randizni, de amikor megemlíten neki akkor mintha nem is látná.Hogy hívjam el randira?

Korábban találkoztunk de nem jött össze, suli miatt, továbbá az én elfoglaltságomból adódóan. Ezután többször is elnézést kértem. Ezután is kérdeztem, hogy lenne e kedve, mondta igen. De egy ideje mintha nem is érdekelné. Nem pasizott be!

Legjobb válasz: Udvarolj neki. lehet, hogy hulyen hangzik, de foglalkoz vele. kiserd haza, irj neki sms-t, lepd meg csokival, irj neki szerelmes levelet (hagyomanyos modon)...stb

Udvarolj neki. lehet, hogy hulyen hangzik, de foglalkoz vele. kiserd haza, irj neki sms-t, lepd meg csokival, irj neki szerelmes levelet (hagyomanyos modon)...stb
Lehet, hogy azért nem jött össze, mert õ nem is akarja. Gondolkozz el ezen, hátha így van! Semmiképp ne kezd el úgy nyomulni hogy pl mindig megvárod suli után meg ilyenek, mert kellemetlen lehet neki ez a fajta meglepetés, ha nem akar semmit! Kérj tõle egy új randit, és beszéljétek meg a dolgokat! Ha nem megy el, akkor egyértelmû...

Szeretnék randizni egy lánnyal. Hogyan kezdjem el?

17 éves lány vagyok és szeretnék megismerkedni egy koromban hozzám ill? lánnyal. Fontos! Még eddig nem voltam lánnyal, de viszont szivesen kipróbálnám. Hol lehet ismerkedni? Suliban, diskóban vagy éppen színházban? Mir?l tudom megállapítani, hogy ? is akarja? Milyen ráutaló jelek vannak?

Legjobb válasz: Ahhoz be kell lépned az SZDSZ-be de minek akaszt csajjal randizni? nincs elég beteg ember már így is az utcákon?

Ahhoz be kell lépned az SZDSZ-be de minek akaszt csajjal randizni? nincs elég beteg ember már így is az utcákon?
Alkalom szüli a tolvajt.

Van egy lány akit szeretek de nemtudom hogy hívjam el randizni, szerintetek?

Van egy lány, már elég régóta ismerem. Reggel és visszafele általában ugyanazzal a busszal járunk és mindég jókat szoktunk beszélni, és visszafele általában mellém szokott ülni. Szeretem ?t, és elszeretném hívni randizni valamikor. Nemtudom mit szólna hozzá ha megkérdezném t?le. Elég jóban vagyunk mindég próbálok vele kedves lenni, próbálom megnevettetni ( általában sikerül ). Szerintetek mit szólna ha elhívnám? mind a ketten 16 évesek vagyunk. és ha végül is el is jönne megcsókoljam a randi végén?

Legjobb válasz: igen, hivd el randizni, kérdezd meg nem menne-e el veled teázni, kávézni, és közben tudtok jó sokat dumálni. a lényeg hogy legyél türelmes, szerintem ne siessd el a dolgot, de csókold meg az elsö randi végén. szépen lassan majd hozzá vezet az út. tudod "türelem rózsát terem":P ha az elsö randi megvolt, jöhetnek a következök pl a következõhéten vagy hétvégén:) sok sikert 18/L

igen, hivd el randizni, kérdezd meg nem menne-e el veled teázni, kávézni, és közben tudtok jó sokat dumálni. a lényeg hogy legyél türelmes, szerintem ne siessd el a dolgot, de csókold meg az elsö randi végén. szépen lassan majd hozzá vezet az út. tudod "türelem rózsát terem":P ha az elsö randi megvolt, jöhetnek a következök pl a következõhéten vagy hétvégén:) sok sikert 18/L
Ha közeledik hozzád vagy mélyen a szemedbe néz akkor érzi késznek magát a csókra!sok sikert!:)
Nem hinném h gyávának tart majd, gyávaság nem ebben nyilvánul meg:) csókolózni ráértek eleget nem múlik rajta semmi:) például engem a barátnõm lassított le h ne siessünk elõbb ismerjük meg jobban egymást. De ha le akarod venni a lábáról akkor figyelmes legyél:) ne nyomulj túlságosan, semmit ne erõltess, lehet h egy vörös rózsa is jól jöhet, abból látni h fontos számodra a lány:)
A kérdező hozzászólása: értem, köszi szépen: ) majd akkor elisfogom hívni és majd látom mit kell tennem de olyanis lehet hogy ha a végén mondjuk csak egy puszit adok neki lehet csókot szeretett volna és gyávának tarthatna nem?
Szia. Szerintem nyugodtan hívd el egy kólára v bármire, a lényeg h elhívd:) szerintem a csókot meg hagyd ki, saját környezetemben tapasztaltam hogy azok a kapcsolatok amik egybõl belecsapnak a lecsóba(rögtön csók és aztán ami még jöhet), azok elég hamar elvéreznek. Én a barátnõmmel mikor megismerkedtem akkor csak puszival váltunk el egymástól. következõ randin kézenfogva sétáltunk a városban -9 fokban, szintén puszis elválással, következõ randin már kicsit több volt megint, a csók pedig csak az ezt követõ randi után volt. szerintem minél jobban nem kapkodod el annál jobban sikerül majd. Én barátnõmmel 13.5 hónapja vagyok együtt... és mondhatom még mindig minden tökéletes.(sok mindenen mentünk keresztül együtt) de nem is ragozom tovább... a lényeg h a randiknál az idõ majd kialakítja h mikor mi jöjjön :) sok sikert
A kérdező hozzászólása: köszi: ) és hogy veszem észre azt hogy már szeretné / kész arra hogy megcsókoljam a randi végén?
Hívd el de ne úgy mond, hogy "nem jössz velem el randizni?" hanem pl kérdezd meg hogy meghívhatod- e egy kólára vagy valami.Ne csókold meg az elsõ randi.Ne sietesd el. ha lány úgyis jelezni fogja ha készen áll...:)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat sokat segítettek : )
Hívd el:)
én is saját tapasztalatból mondom, hogy ne csókold meg az elsõ randin. az én volt barátommal az volt hogy kétszer kimentünk sétálni. semmi jelét nem adta hogy tetszem neki meg ki volt neki írva egy szívecske msnre és gondoltam biztos van barátnõje. és akkor egy csomó ideig nem találkoztunk csak msnen beszéltünk aztán bevallotta hogy tetszem neki aztán elmentünk hozzá és ott lesmárolt és nagyon furcsa volt nekem nagyon nem jött be mert megijedtem szépen lassan fogj neki mindennek és kérdezd meg majd tõle hogy megfoghatod e a kezét aztán öleld meg és végül kérdezd meg hogy szabad e a csók és ha engedi akkor csókold meg :] remélem segítettem bár tudom hogy már régen írtad ki a kérdést.. na mindegy


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!