Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék külföldiekkel angolul, (4 db)

Szeretnék skype-on beszélgetni külföldiekkel angolul illetve levelezni. Tudtok erre valami oldalt ajánlani?

Az is jó lenne, ha egy angolul nagyon jól beszél?, de magyar anyanyelv? személlyel tudnék beszélgetni. Sajnos nincsen pénzem magántanárra. Tudom, hogy skypos lehet?ség van a netten, de azért is fizetni kell, és ezt nem tudjuk megengedni magunknak.

Legjobb válasz: http://www.livemocha.com/

A kérdező hozzászólása: És levelezni hol tudnék?
A kérdező hozzászólása: Vagyis látom, itt is lehet. De egyszer találtam egy oldalt, ahol direkt iylen pen-barátokat leetet szerezni.
Itt tudsz levelezni: http://www.interpals.net

Szeretnék külföldiekkel chatelni angolul, hol keressek?

a Skype-ot ne ajánljátok nem jó vmiért...

Legjobb válasz: http://sharedtalk.com/

wow! sok boldogságot nekik. :) én most próbálkozok az icq-val rem sikerül, még bénázok :/ :D
IMVU
Örülök hogy jót ajánlottam:) (a barátnõm most megy férjhez az aicq-s lovagjához:) )
http://www.interpals.net/ http://www.penpalworld.com egyébként én tegnap töltöttem le az ICQ-t, miután láttam itt, h.ajánlják..na elõször én is megszenvedtem vele...de rájöttem hogy kell kezelni és tényleg jó..már van egy ismim Hollandiából és Amerikából is:-))
Szia! Az icq.com-on van egy Chat menüpont, azt keresd. Felkínál majd különbözõ szobáákat, valamilyenm téma köré csoportosítva, pl. Zene, Sport, stb., vagy nyelvi szobák is vannak, angol, német, olasz stb. Rákattintasz a szimpatikus szobára, és megadsz egy felhasználó nevet (nem kell regelni). Mehet a chat :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat...az icq-t nem nagyon sikerült rájönnöm h hogy kell használni, a másikkal jobban boldogulok....
icq.com
áá nem találom a chat menüpontot :DDD

Igaz lehet az, amit a külföldiek mondtak nekem, hogy nagyon szép, különleges a magyar akcentus és szeretik, ahogy beszélek angolul?

Amerikában élek és járok egy suliba angolt tanulni. Az osztályban vannak mexikóiak, szerbek, arabok is. Azt mondta a legtöbb, hogy nagyon tetszik nekem az akcentusom, köztük 3 lány is, a tanárom, aki amerikai megjegyezte, hogy az én akcentusom tetszik neki a legjobban az osztályból, hasonló, mint Gábor Zsazsának.Még egy állatkereskedésben egy lány csak úgy magától megjegyezte,hogy te szép akcentusom van, honnan vagyok? Mégis milyen lehet akkor? A magyarok megnyomják a szavak elejét, nem? Az inkább nekem idegesítőnek tűnne.

Legjobb válasz: A magyarok másként beszélik az amerikai angolt.A magyar és az amerikai angol hangképzése hasonló , tehát egy magyar jóval könnyen megtanulja az amerikai angolt.Nekem ezt egy angol tanár mondta.

A magyarok másként beszélik az amerikai angolt.A magyar és az amerikai angol hangképzése hasonló , tehát egy magyar jóval könnyen megtanulja az amerikai angolt.Nekem ezt egy angol tanár mondta.
Egy magyar könnyebben megtanulja az amerikai angol kiejtését.Mivel a két nyelvben van hasonlóság.
Az, hogy kinek melyik akcentus tetszik az személy függõ. Mi hogyan mondjuk meg??? Amúgy már mástól is hallottam hasonlót, tehát lehet, hogy tényleg vannak többen, akiknek tetsszik. Te ez végsõ soron személyfüggõ (mármint hallgató), tehát nincs sok értelme ezt itt megkérdezni.
A kérdező hozzászólása: Remek, nem jól fogalmaztam, javítás: 1.nagyon tetszik nekik az akcentusom 2.de szép akcentusom van
Ez eléggé ember és környezetfüggõ, nyilván nem debreceni kiejtéssel beszélsz :) Akcentustémában szerintem a tanáraiddal érdemes elbeszélgetni, mi nem nagyon tudunk nyilatkozni róla (hacsak nincs egy nyelvtanár kolléga a környéken). Egyébként én az amerikai ismerõsöm szerint keleti parti kiejtéssel beszélek, holott életemben nem jártam nem hogy Amerikában, de még angol nyelvterületen sem. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Utolsó, érdekeset mondtál, de hogy érted azt, hogy egy magyar hamarabb megtanulja az amerikai angolt. Hamarabb, mint a brit angolt, így kell érteni? Mert nekem például nem igazán tetszik a brit kiejtés, az amerikai jobban, de a magyar nyelvtan teljesen más, mint az angol, a két nyelv nagyon különbözõ, ezért nehéz nekem angolul gondolkodnom, eleve két különbözõ nyelvcsaládhoz tartoznak.
junódálinájemaketolikgõl


Hol tudnék külföldi levelezőtársat találni? (angolt/amerikait és franciát szeretnék) Tudom hogy Facebookon vannak külföldiek de nem akarok csak úgy jelölgetni.

Legjobb válasz: www.sharedtalk.com Ez egy nemzetközi chat oldal. Lehet levelezni is. Bármilyen nyelven tudsz kommunikálni.

http://www.sharedtalk.com Ez egy nemzetközi chat oldal. Lehet levelezni is. Bármilyen nyelven tudsz kommunikálni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!