Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék képeket a frissen (2 db)

Szeretnék képeket feltenni a frissen felújított falaimra. Hogyan lehet?

A falak típusa: YTONG és tégla. Azt halottam, hogy szöggel nem érdemes belekalapácsolni a falba, mert akkor repedés keletkezik rajta, tiplizést meg nagyon soknak tartom egy "képért". Köszönöm a segít? hozzászólásokat!

Legjobb válasz: Csakis fúróval és tiplivel,

Csakis fúróval és tiplivel,
Fúró tipli! De ha gondolod tedd fel sima szeggel.Ha esetleg leesik a vakolat , a kép majd eltakarja! :)

Fali matricát érdemes-e tenni a falra? Képet nem szeretnék, mert szöget nem akarok a falba ütni. Most volt frissen festve, s nem tudom a matrica, ha nem fog tetszeni ha levételre kerül, milyen lesz a fal alatta, szép, vagy lejön a vakolat is?

Legjobb válasz: Én mosható dulux festékre tettem egy elég nagy matricát és nyom nélkül leszedtem.Sima estéknél passzolom,de ezek azért nem olyan durván ragadnak a falra.Meg ha a vakolatot leszednék az durva lenne, max a festéket szedi le.

Én mosható dulux festékre tettem egy elég nagy matricát és nyom nélkül leszedtem.Sima estéknél passzolom, de ezek azért nem olyan durván ragadnak a falra.Meg ha a vakolatot leszednék az durva lenne, max a festéket szedi le.
Ha jól teszed fel, akkor levételnél valószínû, hogy lehúzza a festéket. A megoldás, hogy a festéket az üzletben keverteted ki színszám szerint, és ha megsérül a fal, újra kevertetsz egy kiló festéket és kijavítod a hibát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!