Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék ingyen egy (35 db)

Szeretnék csinálni egy weboldalt. Milyen weboldalt lehet csinálni ingyen?

Legjobb válasz: "Szeretnék csinálni egy weboldalt." => én is szeretnék igen sok mindent. :-) "Milyen weboldalt lehet csinálni ingyen?" Olyant amilyent tudsz! Ha TE készíted, akkor a TE tudásod határolja be!

"Szeretnék csinálni egy weboldalt." => én is szeretnék igen sok mindent. :-) "Milyen weboldalt lehet csinálni ingyen?" Olyant amilyent tudsz! Ha TE készíted, akkor a TE tudásod határolja be!
statikus, felstatikus, dinamuikus ahogy tanult kollegam emlitette: amilyet tudsz
"Szeretnék csinálni egy weboldalt." Hajrá, sok sikert. "Milyen weboldalt lehet csinálni ingyen?" Bármilyet. De tényleg. Igaz számítógép kell hozzá, az pénzbe kerül. Ha publikus weboldalt szeretnél, akkor internet kapcsolat se árt, ezekért természetesen fizetni kell, de ha letöltesz egy pofás szintaxis kiemelõt tartalmazó szövegszerkesztõt (Notepad++) akkor plusz költség nélkül megoldható. Persze ha szerednél egy domaint regisztrálni, az némi költséggel jár (2-3ezer forint). Ezen felül érdemes tárhelyet is bérelni, ha nem szeretnéd 0-24-ben futtatni a számítógépedet. Ez már kicsit drágább mint a domain regisztráció, és havonta kell fizetni. Egyéb kérdés? Szívesen válaszolok.
de ha letöltesz egy pofás szintaxis kiemelõt tartalmazó szövegszerkesztõt (Notepad++) ahaha vi powa
:)
nyomd hardcore-ban

Szeretnék készíteni egy weblapot ahova feltölthetem a pornó videóimat amiket én csináltam. Tudtok ilyen weblapkészítöt INGYEN?

Legjobb válasz: Nyomd fel az xhamster.com-ra. Ha megvan, légyszi dobj már egy linket... :D

Nyomd fel az xhamster.com-ra. Ha megvan, légyszi dobj már egy linket... :D
A kérdező hozzászólása: de szeretnék egy oldalt ahol a linkeket megoszthatom és nem törlik le, tehát ahol szabad pornográf tartalmat felrakni, megosztani.INGYEN tudsz ilyent?û
a fent javasolt oldalra INGYEN!!!!4444!!!!!! fel tudod tölteni az összes videót a habtestedrõl, a linkeket meg hol akarod megosztani? Ha csinálsz egy weboldalt, oda kismillió linket kirakhatsz, csak az oldaladat senki nem fogja látogatni. De mindez tök INGYENes!!4!4 ám.
A kérdező hozzászólása: [link] kész az oldal videók képek egyenlõre még nincsenek. de majd hamarosan lesznek
már alig várjuk. :D
A kérdező hozzászólása: lehet jelentkezni munkatársként aki szívesen készít videókat. 18-19 év közöttiek info, jelentkezés: [email protected]
" már alig várjuk. :D" a videót, amin kiveri? húha, téged se irigyellek...
"a videót, amin kiveri? húha, téged se irigyellek..." szarkazmus/iróniajel nélkül tényleg nem lehet érteni, amit írtam?
"lehet jelentkezni munkatársként aki szívesen készít videókat. 18-19 év közöttiek info, jelentkezés: [email protected]" nem itt kéne szereplõket toborozni a videóidhoz...

Szeretnék kitanulni egy egy olyan szakmát, ami jelenleg hiányszakmának számít, és viszonylag gyorsan elsajátítható, OKJ-s végzettséget ad, lehetőleg ingyen. Mit válasszak?

Egy középfokú OKJ-s bizonyítvánnyal már rendelkezem, úgy tudom a fels? fokú OKJ-t még megcsinálhatom ingyen, legalábbis pár éve még így volt... 23 éves vagyok. Tudtok ezzel kapcsolatban valamit tanácsolni? Köszönöm szépen.

Mit tudtok a PS3-okról? Szeretnék venni egyet és érdekelne pár infó. (pl. lehet-e ingyen online-on játszani, meg úgy minden érdekel ami a géppel kapcsolatos, tippek, ötletek stb. ) normális válasz légyszives!

Legjobb válasz: nekem még 60 gigás ps3-am van (ezt ma már nem gyártják) és nagyon meg vagyok vele elégedve az online multiplayer teljesen ingyenes úgy ahogy a playstation store is( csak a használata és a demók és néhány kiegészítõ ingyenes a ps store-ba a teljes játékok nem) a kontroller is sokáig bírja töltés nélkül és végül ha játékot veszel hozzá elsõnek egy olyan játék legyen ami a sony által van kiadva mert ezek biztos meg hozzák e kedved. ezek mellett örülök, hogy a mi táborunkat bõvíted nem pedig az x360-asokét

nekem még 60 gigás ps3-am van (ezt ma már nem gyártják) és nagyon meg vagyok vele elégedve az online multiplayer teljesen ingyenes úgy ahogy a playstation store is( csak a használata és a demók és néhány kiegészítõ ingyenes a ps store-ba a teljes játékok nem) a kontroller is sokáig bírja töltés nélkül és végül ha játékot veszel hozzá elsõnek egy olyan játék legyen ami a sony által van kiadva mert ezek biztos meg hozzák e kedved. ezek mellett örülök, hogy a mi táborunkat bõvíted nem pedig az x360-asokét
Lassan 1 éve van meg a 120 gigás slimem. Elõzõ szerencsés, mert a 60 gigás ps3-mak sorban halnak meg. Ha slim-et veszel nem kell aggódnod semmi miatt, stabil mint az állat, túlmelegedni sem fog soha, csak legyen a háta mögött 10-15 cm hely, és oldalt se legyen elzárva lehetõleg. Online játék teljesen ingyenes. Ahogy elõzõ írta, érdemes exkluzív játékkal kezdeni, azok a legjobb játékok jelenleg a piacon. Amit nem árt tudni róla, hogy nem csak játékra jó, hanem filmnézésre, zenehallagtásra, képnézegetésre. Én pl. több filmet nézek rajta, mint játszok. Ha majd te is nézel filmet, akkor ajánlom a tversity vagy ps3 media server programot, ez az, hogyha ps3-mat egy utp-vel össezkötöd a pc-vel, akkor kábelen keresztül másolhatod hdd-re/streamelheted a filmeket, nem kell pendrive-val szarozni. Több tippet nem nagyon tudok adni, ha megveszed, biztos nem bánod majd meg. Ja és véletlen se az 576-ba vedd meg, 10 ezerrel drágább, mint bárhol máshol.
mért halnának meg nem kell agyongyötörni és mûködni fog úgy ahogy kell
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen az infókat. Amugy soha az életben nem vennék xbox360-at mert a Microsoft direkt úgy készíti az XBOX-okat hogy elromoljanak, ezáltal még plusz bevétel nekik a javítási díj. Szerintem ez szemétség. De ezt csak én gondolom..
én xbox 360 250gb slimet meg ps3 320gb slimet használok. az xbox-ot multira használom fõleg cod black ops. a ps-t meg backup játékok miatt
A kérdező hozzászólása: És azt nem felejtetted egyébként a szöveged után írni: Amúgy meg milliárdos vagyok.. :D XD
lehet nem hal meg az osszes, de a leggyakrabbban a 60 gigas ps szokott meghalni

Szeretnék magamnak egy házi cicát. De nem találok sehol, valaki tud ingyen cicát?

Biatorbágyon lakom, és egerek miatt nem ártana egy olyan cica, aki csak kinti cicaként jöhetne hozzánk. Persze ha hideg lenne a pincébe bemehetne, ahol elég meleg van télen is. Van már egy 3 hónapos németjuhász kutyám is, őt a betörők miatt kellett beszereznünk, most pedig szeretnénk egy cicát is. Nem baj, ha menhelyes, vagy ha ivartalanított. Egy kikötése van a szüleimnek, hogy Biatorbágyról legyen a cica, de én egyet se találtam :S Hogyan beszéljem rá őket, ha kell a cica akkor engedjék meg, hogy pestről is hozhassak menhelyről??

Legjobb válasz: egyszerû: biatorbágyon jár a vonat. felülsz, szállítóval ha hozod, kifizeted az õ jegyét is (200 Ft max.) és szállítod.

egyszerû: biatorbágyon jár a vonat. felülsz, szállítóval ha hozod, kifizeted az õ jegyét is (200 Ft max.) és szállítod.
Adjál fel egy hirdetést, biztos lesz jelentkezõ.Vagy kérdezd meg ismerõseidet, osztálytársaidat, rokonaidat stb.Rengeteg ingyen elvihetõ állat van.Sajnos.
nektek nem való macska, a cicát meg muszáj ivartalanítani ami hidd el több mint 5 rugo, ha te viszed el olrvoshoz, plusz oltasok, fereghajtas...stb ne legyen macskád! már most elõre sajnálom szegény állatot!!!
A kérdező hozzászólása: Tényleg fizetni kell ha szálítódobozzal hoznám el a cicát?
A kérdező hozzászólása: Igen, már mindenkitõl megkérdeztem aki csak a környéken lakik, de senkinek sincsen. Menhelyrõl meg 5000ft ha nem több az ivartalanítási költség miatt. S nem ártana ügye az se, ha a cica és a kutya is együtt nõne fel.
Budapest felé gondoltam hogy elmenyj :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommenteket. S mi az, hogy nem való macska nekem? Már volt cicánk, és képzeld el, 20 életévet megélte, kinti cica volt, és benti egyaránt. Az állatokat soha nem bántottam. Szeretem õket, gondozni, etetni, és ápolni. Most nem értem, akkor miért kell sajnálni a macskát? Csak leírtam, hogy nekem nem a fajtája, számít, és azt is írtam, hogy lehet ivartalanított is. Akkor ezzel mi a probléma?
Gyere fel Pestre, vagy nézz körül a szomszédos településeken, valakinek biztos van, vagy hamarosan lesz kiscicája. Adj fel hirdetést neten is, hogy szeretnél kiscicát, el is mennél érte, biztos lesz jelentkezõ, most születnek mindenfelé kiscicák.
Igaz nem valami közel van de szállításban biztos hogy tudnak segíteni!:)
"nektek nem való macska, ...." Kedves kérdezõ, ne törõdj, az ilyen rosszindulatú marhákkal, biztos valami elfuserált állatvédõ, aki azt hiszi, az emberiség csak azért van, hogy állatokat kínozzon, és csakis õ az egyetlen, aki ért hozzájuk. Szélsõségesek sajnos mindenhol vannak....isten mentse szegény állatokat az ilyentõl :-(
Nem pontosan értem, mire gondolsz, de a német TV adásai fent vannak a neten, pl. ard.de vagy zdf.de
A kérdező hozzászólása: Ilyesmiket, csak nem tudom online hogy vannak. Ha még tudsz, írhatsz párat köszi. Jó lenne olyan is, ahol megvan a német szöveg is, amit épp beszél. Nem tudom máshogy kifejezni magam. Fejlesztenem kell magam szóban és hallásban is nagyon, felsõfokút kellene tennem, de a hallás utáni értésem nagyon gyatra, a nyelvtant már átvettem/tanultam többször is, az jól megy, de beszélni??!!!
Keress rá erre a kifejezésre: német érettségi hanganyag!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Próbálkozom. :)
****** Automatikusan eltávolított tartalom.

Szeretnék ingyen letölteni, egy nagyon jó videókészítő programot. Melyik a legjobb?

Szeretném, ha sok szuper effekt lenne benne. Elegem van a próba id?s/fizet?s programokból+ azt se szeretem, ha túl bonyolult a program, és a letöltés, vagy kód kell hozzá.Ha angol nem nagy baj, de a magyart is szívesen látom! Tudom, hogy nagyon ritka az ilyen videókészít?, de kérem, hogy akinek már van hasonló, írja meg, ide.Lécci adjátok meg az URL címet ahonnan letöltöttétek. El?re is köszi! :)

Legjobb válasz: Ha Windows XP-d van akkor már alapból rajta kell hogy a gépeden legyen a Windows Movie Maker sok effekt van benne nem próba verzió és használata nagyon könnyû.Én is ezzel szoktam videót készíteni. netrõl meg csak próbaverziókat lehet letölteni elvileg,de itt van néhány link ahol z alábbi videószerkesztõk teljes változatát lehet letölteni és nem torrentesek! Adobe Premiere http://cold.hu/main.php?keres=Adobe+premiere&type=all&submit.. Pinnacle Studio http://cold.hu/main.php?keres=Pinnacle+Studio&type=all&submi.. És még további videószerkesztõk http://www.szoftverbazis.hu/kategoriak/alkategoriak/videosze..

Ha Windows XP-d van akkor már alapból rajta kell hogy a gépeden legyen a Windows Movie Maker sok effekt van benne nem próba verzió és használata nagyon könnyû.Én is ezzel szoktam videót készíteni. netrõl meg csak próbaverziókat lehet letölteni elvileg, de itt van néhány link ahol z alábbi videószerkesztõk teljes változatát lehet letölteni és nem torrentesek! Adobe Premiere http://cold.hu/main.php?keres=Adobe+premiere&type=all&submit.. Pinnacle Studio http://cold.hu/main.php?keres=Pinnacle+Studio&type=all&submi.. És még további videószerkesztõk http://www.szoftverbazis.hu/kategoriak/alkategoriak/videosze..
A kérdező hozzászólása: köszönöm! Meg van a Moviemaker, csak már unom a effekteket, meg, hogy mindig lefagy.
nekem is mindig lefagyott, ezért töröltem...de ezzel együtt törlõdtek a videóim is... =/
haver az ciki ha törlõdtek a vidijeid de am a youtubeon van fenn valakinek vmilyen vidije mer unatkozok és nem tom hogy mit nézzek
Egyetértem veled kérdezõ, de sajnos a keresett program nem található ma sem! és a movie maker még mindig lefagy -.- nagyon rosz

Szeretnék egy szobakutyát, de csak ingyen kaphatok anyum szerint, pedig ő is akarja. Nekem bármelyik jó lenne, tudnátok Kesznyéten, Tiszaújváros környékén?

Legjobb válasz: Egy 5-10kg-os kutyára havi szinten minimum 1500-3000 Ft-ot kell számolni az etetésre, akkor még 500-2500Ft közt van az élõsködõk elleni védelem. Éves oltás költsége az állatorvostól függ, negyedévente féregtelenítés. És sajnos félre kell tenni valamennyit váratlan állatorvosi kiadásokra is. Ott van még a sampon, nyakörv, póráz, etetõ-itató tálak, játékok... költsége, ebadó (ha nincs benne chip, nem ivartalanított vagy nem menhelyi). Ezeket kalkuláljátok bele. Ha kölyök kutyát szeretnél akkor a kezdeti oltások költsége akár 30.000Ft is lehet, és kötelezõ chippeltetni is, ha még nem lett. Nézzetek körül fajtamentõknél, menhelyeken. Rengeteg kistestû, chippelt, ivartalanított kutyus vár gazdára. Így legalább megmentetek egy kutyát és spóroltok magatoknak is. Lehet, hogy elkérnek érte 5-10.000Ft-ot, de ez a töredéke annak, amit úgymond megspóroltok vele. Az ingyen kutya sokszor drágább, mint amiért ténylegesen fizetni kell. Mérlegeljetek észszerûen, ha nem tudtok rá áldozni semennyit, akkor jobb, ha vártok addig, amíg megtehetitek.

Egy 5-10kg-os kutyára havi szinten minimum 1500-3000 Ft-ot kell számolni az etetésre, akkor még 500-2500Ft közt van az élõsködõk elleni védelem. Éves oltás költsége az állatorvostól függ, negyedévente féregtelenítés. És sajnos félre kell tenni valamennyit váratlan állatorvosi kiadásokra is. Ott van még a sampon, nyakörv, póráz, etetõ-itató tálak, játékok... költsége, ebadó (ha nincs benne chip, nem ivartalanított vagy nem menhelyi). Ezeket kalkuláljátok bele. Ha kölyök kutyát szeretnél akkor a kezdeti oltások költsége akár 30.000Ft is lehet, és kötelezõ chippeltetni is, ha még nem lett. Nézzetek körül fajtamentõknél, menhelyeken. Rengeteg kistestû, chippelt, ivartalanított kutyus vár gazdára. Így legalább megmentetek egy kutyát és spóroltok magatoknak is. Lehet, hogy elkérnek érte 5-10.000Ft-ot, de ez a töredéke annak, amit úgymond megspóroltok vele. Az ingyen kutya sokszor drágább, mint amiért ténylegesen fizetni kell. Mérlegeljetek észszerûen, ha nem tudtok rá áldozni semennyit, akkor jobb, ha vártok addig, amíg megtehetitek.
Azzal, hogy kutyát veszel magadhoz, nem egy kutyát fogsz birtokolni, hanem a felelõsséget a sorsáért. Ebbe pedig beletartozik az is, hogy legyen rá elég pénzed, ha baja lesz. Ha nincs pénz, ne szívassátok a kutyát azzal, hogy egy esetleg gyógyítható betegségbe kelljen fiatalon belehalnia.
Tudod, nem a kutya értékéért fizetett összeg a sok. Hanem utána megfelelõen etetni, oltatni, ha beteg orvoshoz vinni. Ha ingyen akar édesanyád kutyát, mindezeket is ingyen akarja megoldani?
Nem egészen ingyen, de nagyon olcsó: és nem kell soha rá költeni semmit: http://images.wlap.hu/write/userimages/kepek/102/56/pluss-ku..
menhely, fajtamentés...bár itt is illik adni valamennyit.
Menjetek el a menhelyre és válasszatok egy édes kiskutyát, ezzel megmentitek az életét. Ingyen kisméretû fajtatiszta kutyát nem kapsz, maximum beteget vagy olyat, amelyikkel komoly gondok vannak.
Fogadj menhelyrõl :)

Jelenleg írok egy könyvet, amit szeretnék is kiadni, de nincs rá pénzem. Van olyan kiadó, ahol teljesen ingyen kiadnak egy könyvet?

Legjobb válasz: Szerintem próbálkozz. :) Ha befejezted a könyved, akkor küldd tovább minél több kiadónak, írj hozzá egy 'csalogató' ajánlást, és az is jól jön, ha vannak néhányan, akik támogatnak mindebben. :) Egy 27 éves lány nem rég adatta ki a könyvét (úgy tudom teljesen ingyen), mert a kiadó látott benne fantáziát, és nem utolsósorban a netes írásai lévén rengeteg rajongóra tett szert. :) Ne add fel. :)

Szerintem próbálkozz. :) Ha befejezted a könyved, akkor küldd tovább minél több kiadónak, írj hozzá egy 'csalogató' ajánlást, és az is jól jön, ha vannak néhányan, akik támogatnak mindebben. :) Egy 27 éves lány nem rég adatta ki a könyvét (úgy tudom teljesen ingyen), mert a kiadó látott benne fantáziát, és nem utolsósorban a netes írásai lévén rengeteg rajongóra tett szert. :) Ne add fel. :)
Persze. De nem ismeretlenek mûveit. Általában szoktak novella pályázatokat hirdetni, vannak írói "klubok", stb. Így lehet ismertségre szert tenni. Vagy ott az elsõ példája, amikor valaki a netes írásaival rajongó tábort generál, és felfigyelnek rá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az jó, ha elindítok egy blogot? Abban leírnék néhány jó kis novellát, mivel már van pár. Jó ötlet? Köszi!
Elsõ válaszoló, megmondanád a kiadó nevét?
Könyvmolyképzõ Kiadó. - elsõ válaszoló voltam -
01:26, ezek a pályázatok egytõl egyig SZAROK, kalap szamócát nem ér egyik se. Kedvencem, amikor meghatározzák, hogy 20 oldalnál pl. nem lehet több a mû. Stephen King ezen könnyesre röhögte volna magát...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!