Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék hátteret akváriumba (4 db)

Szeretnék hátteret csinálni akváriumba. Műanyag ragasztópisztollyal meg lehet ragasztani a köveket? Nem enged mérgező anyagot a vízbe?

Legjobb válasz: Az akváriumon belül semmiképp ne használj ilyen anyagot,mert kioldódik a vízben és mérgezõ lehet.

Az akváriumon belül semmiképp ne használj ilyen anyagot, mert kioldódik a vízben és mérgezõ lehet.
Szerintem se használd. Inkább szilikonnal próbálkozz, de mindenképpen kérdezz meg egy akváriumkészítõt, hogy melyiket ajánlja.

Nano akváriumba 25x25x30 szeretnék háttér mövényt ti mit javasoltok? Én az vallisneria nana -ra gondoltam .

Legjobb válasz: Nekem Bacopa monnieri-m van, bevált, csoportosan ültetve nagyon szép növény. De rakhatsz be Microsorium pteropust is.

Nekem Bacopa monnieri-m van, bevált, csoportosan ültetve nagyon szép növény. De rakhatsz be Microsorium pteropust is.

Egy 32 literes akváriumba szeretnék hátteret, hol tudnék ilyet csináltatni vagy csinálni?

Legjobb válasz: Kisállat-kereskedésben lehet venni,én is ott vettem:)

Kisállat-kereskedésben lehet venni, én is ott vettem:)
A kérdező hozzászólása: menyiért és mekkorát?
32 liter elég kicsi, én nem tennék bele belsõ hátteret, mert további életteret vesz el a halaktól, így a külsõ hátteret ajánlom. Erre több megoldás is van: egyszerû poszter, kemény lapra ragasztva, és mögé erõsítve. Nagyon mutatós a purhab-ból kinyomott háttér, nekem is ez van, lefestettem szürkére, árnyékoltam barnával, zölddel, tûztem bele pár szárított dekornövényt. mutatós lett, kiemeli a halak színeit, mélységet ad az akváriumnak. Csinálhatsz még fakéregbõl, és hasonló természetes anyagokból, ezt összeragasztod ízlésed szerint, és kész is. Belsõ háttér ötleteket itt találsz: http://www.akvarista.hu/?oldal=1&osszes&cimke=Akv%E1rium%20b..


Akvárium hátteret szeretnék. Segítesz? (Többi lent)

Házilag szeretnék nyomtatni. Kb. 100*50cm-es képet kellene nyomtatnom. Arra gondoltam, hogy ha lenne egy nagyon nagy felbontású kép, azt úgy nyomtatnám ki, hogy felosztanám 3 egyenl? részre, és 1-1 részt 1-1lapra nyomtatnám ki, és így meglenne a 100*50-es kép. Nem tudtok valamilyen nagy felbontású képet linkelni?

Legjobb válasz: milyen stilusu az aki? küldesz képet?

milyen stilusu az aki? küldesz képet?
mi amúgy természetfotós naptárképekbõl vágtunk ki rohadt jókat ilyen célra.bár ehhez kellenek régi naptárak.
nem kell regisztrálni !!!!! http://www.kepfeltoltes.hu http://www.kephost.hu bárhova feltölthetes
Gugliban ha speciális keresésre kattintasz, akkor be tudod állítani a minimális képfelbontást. Tehát kereshetsz mondjuk 1280x1024-es vagy nagyobb képet.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom hova töltsek fel képet. De majd regizek valahova.
A kérdező hozzászólása: Ja am köszi a képeket! Megpróbálom kinyomtatni õket 3 lapra. Majd lefényképezem az aksit, és elküldöm!
A kérdező hozzászólása: Köszi az oldalakat! Majd holnap töltök fel, csak még még nincs világítás az aksiban. Am úgy tudom hogy a guppik sötétedéskor, vagy pirkadatkor szülnek. De ha van világítás, akkor hogy szülnek? Vagy ha van világítás attol még alszanak?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!