Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék gumi lefeküdni a barátommal, de (3 db)

Sztem ha helyesen hazsnálod gumi nélkül is kellöképpen véd;) VAgy magában a gumi is.
szerintem az elso alkalomhoz a gumi a legmegfelelobb, persze azert figyeljetek oda hogy helyesen hasznaljatok!
külön külön is jol védenek.
Jó külön-külön is mind a kettõ, de szerintem elõször gumit használjatok.
Inkább gumit használjatok, habár szerintem egyik sem véd annyira, mint a tabletta!
Pharmatex hüvelykrém és gumi együtt a legtutibb! Én évek óta ezeket használom :)

Szeretnék gumi nélkül lefeküdni a barátommal, de sem ő sem anya nem javasolja, hogy fogamzásgátlót szedjek, pedig az lenne a megoldás. Mit csináljak?

Eddig is naon jó volt a barátommal a szex,de jobb lenne gumi nélkül.Csak az a gond h 17 vok és még nem naon rendszeres a menszim..évenete 6-7szer van meg jobb esetben.És a gyógyszer?l annyi rosszat hallani..meghízni meg nagyiobb melleket nem akarok meg olyat is hallottam h medd?séget okozhat..Igaz ez? Vagy mit csináljak??Segítsetek...

Legjobb válasz: Szerintem fogd kézen a barátodat és menj el egy nõgyógyászhoz vele. Õ elmondja, hogy mi javasolható nektek. Még azt is elképzelhetõnek tartom, hogy épp a gyógyszer tenné neked rendszeressé a vérzésedet. De ezt csak orvos tudja eldönteni. Meg õ tudja megmondani, ha gyógyszer nem ajánlott neked, tud e adni a gumin kívûl valamit, ami tuti biztos. Vagy marad még egy ideig az óvszer, és ha majd megérik a szervezeted, akkor lehet tabletta. De ehhez orvos kellene, aki megvizsgál téged!!

Szerintem fogd kézen a barátodat és menj el egy nõgyógyászhoz vele. Õ elmondja, hogy mi javasolható nektek. Még azt is elképzelhetõnek tartom, hogy épp a gyógyszer tenné neked rendszeressé a vérzésedet. De ezt csak orvos tudja eldönteni. Meg õ tudja megmondani, ha gyógyszer nem ajánlott neked, tud e adni a gumin kívûl valamit, ami tuti biztos. Vagy marad még egy ideig az óvszer, és ha majd megérik a szervezeted, akkor lehet tabletta. De ehhez orvos kellene, aki megvizsgál téged!!
Szia! Én is elképzelhetõnek tartom, hogy pont a rendszeretelen menszid miatt írna fel tabit a doki, hisz ma már arra is írnak fel, ha valaki pattanásos, mert az helyre teszi. Nem kell félni a tabitól, nem leszel tõle kövér és a melled sem fog megnõni, hisz nagyon alacsony hormontartalmúak a mai készítmények. Persze azért nem ajánlatos évtizedekig szedni, de szerintem beállítaná a menszidet. Mindenképpen megnj el egy nõgyógyászhoz, hiszen õ tudna ezzel kapcsolatban pontosabb felvilágosítást adni. Én meg nem igazán javaslom ezt a számolgatós módszert, mert simán lehetsz így is terhes, fõleg ha rendszertelen a menszid, de egyébként is.
Szerintem menjetek el a nõdokihoz és a rendszertelen mensidre biztos, hogy fel fog írni valamilyen alacsony hormontartalmú fogamzásgátlót! Nem hiszem, hogy normális, ha 17 évesen csak 6-7 x jön meg egy évben, ezzel a problémával mindenképpen keress fel egy dokit! A fogamzásgátlókkal kapcsolatban pedig rengeteg hülyeség van a köztudatban! Egy biztos, 100 x nagyobb az esélye, hogy kiszakad a gumi, minhogy elhízol vagy teherbeesel a tabi szedése mellett! Anyukádnak pedig annyit üzennék, hogy talán egy unokának jobban örülne, mint annak, hogy a lánya felelõségteljesen védekezik és van együtt a barátjával?! Akik pedig elõttem írták, hogy számolgass, meg mensi után védekezés nélkül lehet szeretkezni, ne higgyj! Ezek még az óvszernél is megbízhatatlanabb módszerek! Szerintem nektek a tabletta lenne a legjobb megoldás! Én 4 éve szedem és semmi panaszom sincs! Ha kérdésed van bármivel kapcsolatban, írj és szívesen segítek, ha tudok!
Ameddig menszinek hívod, szerintem a sexet se kéne eröltetni nagyon...
Szia! Szerintem menj el nõgyógyászhoz, mert lehet, hogy csak az egyik petefészked mûködik (ha csak 1 évben 6x jön meg), s akkor lehet nem is kellene tabit szedned, hanem csak bizonyos napokon vigyáznotok, amikor a pete érik. Vizsgáltasd ki magad, én ezt tenném a helyedben.
Igen, a gyógyszer valószínû hogy beállítaná a mensidet. Igen, lehetnek problémák veledha csak egy évben 6-7szer. Igen, a számolgatással védekezõket hívják leendõ szülõknek. Most akkor ami még nem volt: Ha semmiképp nem akarsz gyógyszert szedni, és mindenképp gumi nélkül akarod, akkor kipróbálhatnád a spermicid gélt / kúpot, a tampont nem ajánlom, mindenki azt mondta hogy gyilkos és undorító. Az orvos mindent elmagyaráz, és megmondja mit ajánl neked, ami lehet hogy nem a legjob, de valószínûleg igen. A spermicides készítményekrõl a patikában is felvilágosítanak.
Mivel még nem rendszeres a "menszid" éppen ezért egyáltalán nem ajánlot a fogamzásgátló használata. Igen mostanában nagyon sok rosszat lehet hallani rengeteg olyan fogamzógátló kerül az országba ami különbözõ problémákat okozhat. ->akár meddõséget is. Van egy megoldás erre ami bejöhet ha eddig azt a 6-7 alkalmat mindig feljegyezted. Akkor miután vége a menszidnek vársz 3 napot utánna gumi nélkül együttlehetsz a barátoddal minden veszély nélkül. A sperma 3 napig élet képes ezt ne feledd. Így kitudod számolni mikor a legbiztonságosabb gumi nélkül ameddig nem renszeresedik a dolog.
A kérdező hozzászólása: Naon köszi sokat segítettetek!!
A fogamzásgátló tabletta szedését nem javasolnám, sajnos nekem és ismeretségi körömbõl még 2 csajnak MÉLYVÉNÁS TROMBÓZIST okozott. (Aki már szedi, nyugi, ha valaki hajlamos rá, elsõ 2-3 hónapban kijön!) MInd kigyógyultunk, de nem volt egy álom az az egy hónap kórház, fontos, hogy tudd, (és mindenki, aki ezt olvassa) ilyen kockázata is van!!! (Alacsony hormontartalmú, drága tabletta volt! Akinek hajlama van, annak mindegy) Az orvosok szerint ennek esélye egy a tízezerhez, de ez fölöttébb érdekes, mert ugye az én ismeretségi körömben, noha elég nagy, mégsincs harmincezer fiatal csaj, és 3-an már vagyunk így... Egy spec. vérvizsgálattal ki lehet deríteni a hajlamot, ezt hematológus végzi el, de az a gáz, hogy elõre nemigen szokták, csak ha valakinek volt a családjában trombózis. Én azt javaslom, ha valami oknál fogva gumi nélkül csináljátok, beléd ne kerüljön a sperma!!! Legalább ennyi óvintézkedés legyen, bár ez sem egy életbiztosítás, az ún. elõcseppek miatt. (Bár én sokszor csináltam így, és nem volt belõle bajom, de ez nem garancia, és a para sem éri meg...) Kipróbálhatod szerintem a különbözõ hüvelykúpokat (pl. Patentex oval), ezt az aktus kezdete elõtt negyedórával kell felhelyezni - de ez esetben is javasolnám, hogy a barátod ne élvezzen beléd. Nekem nõgyógyász azt mondta, a menzesz elõtti és utáni pár nap biztonságos, de ÖNMAGÁBAN ilyenre nem szabad adni. Az meg, hogy nem rendszeres a menzeszed, sztem önmagában nem katasztrófa, ha més bajod nincs. Majd beáll, nem kell aggódni. (Egyik ismerõsöm, aki szintén trombózist kapott a tablettától, azért járt így, mert hallgatott az aggódó szavakra, és tablettával beállíttatta a menzeszét... :( )

14 éves lány vagyok. A barátom 24. Szeretnénk lefeküdni egymással, de én félek. Õ nem szereti a gumit, azt monta, hogy majd idöben kiveszi. Használjunk ószert nagy ne?

És ha mégsem veszi ki? Egy barátn?m azt mondta, hogy ha nem hagyom neki, akkor elhagy. Biztos nem leszek terhes így?

Legjobb válasz: Semmiképpen ne! Már azelõtt termelõdik elõváladék a fiúnál, mielõtt orgazmusa van. Tehát már szeretkezés közben is simán vándorolhat sperma az elõváladékból, amitõl terhes lehetsz. Ha semmiképp nem akartok gumit használni, akkor írass föl a nõgyógyásszal fogamzásgátló tablettát. De szerintem, ha emiatt elhagy, akkor had menjen!!

Semmiképpen ne! Már azelõtt termelõdik elõváladék a fiúnál, mielõtt orgazmusa van. Tehát már szeretkezés közben is simán vándorolhat sperma az elõváladékból, amitõl terhes lehetsz. Ha semmiképp nem akartok gumit használni, akkor írass föl a nõgyógyásszal fogamzásgátló tablettát. De szerintem, ha emiatt elhagy, akkor had menjen!!
Mondhatunk mi akár mit. Ha le akarsz vele feküdni, le is fogsz. De kettõtök közül legalább neked legyen eszed, mert nagyon könnyen teherbeeshetsz. Sõt, mi van ha van vlmi nemi betegsége, lehet hogy csak hordozza és rajtad fog kijönni. Benne van a pakliban. Legyél észnél. A másik dolog, csak egy hajszál választja el a pedofiliától. Mit akar egy 24 éves egy 14 évestõl?
14 évesen? tudok gratulálni a pedofil barátodhoz...
Elég nagy a korkülömbség. Szerintem inkább ne feküldj le vele.Mert fiatal vagy és ha terhes maradtsz és mivel fiatal korú vagy meg is büntethetik. Szerintem inkább felejtsd el!
csak arra akar...hisz elhagyna ha nem feküdnél le vele, fõleg gumi néélkül...kistesót akarsz szülni magadnak?
Természetesen használjatok gumit. Vagy próbáld ki a hüvelykúpot. De semmilyen védekezés nélkül ne feküdj le vele. Ha szeret, akkor belemegy abba, hogy védekezzetek akár gumival is. Szereti vagy sem, ez van. Ha szexet akar, akkor gumit is akarjon.
De Lehetsz terhes mivel az elõváladékban is lehet hímivarsejt..Ugy h Használjatok gumit De könyörgöm mit akar egy 24 éves egy 14 éves lánytól?? Meg ha nemhagyod neki elhagy ?? :PP háth akkor örülj neki..Jobb lenne ha veled egyidõsekkel kezdenél sztem annak nincs sok értelme , hogy lefekszel vele és elhagy...
Nézd az a helyzet, hogy mielõtt õ úgy érezné, hogy elmenne...folyik egy kevés ki és azt õ nem érzi.SZóval szerintem mindeféle fogamzásgátló vagy óvszer nélkül ne próbáljátok ki.Mert szerintem így megvan rá az esély, hogy teherbe essél.
kééérlek ne hidd azt h papolni akarok ("csak" 15 vagyok) és nem is sablon duma de ha elhagy emiatt akkor nem is szeret. sokaknak évekig beválik ez a módszer volt egy bnõm aki így lett terhes és elhiheted az abortusz nagyn fájdalmas lesz... KÉRLEK ne kockáztass használj hüvelykúpot vagy spirált vagy tablettát.. VAGY GUMIT.. de nem éri meg csak a kedvéért ha szeret megérti
Beteg vagy, szerintem...
A kérdező hozzászólása: 28 éves lány vagyok. Gondoltam, hogy egy ilyen kérdés sokakat válaszra sarkall. Köszi :)
ismét egy pedóóóó jippijájéjó!
A kérdező hozzászólása: látom ez az oldal azoknak igazán jó, akik csak szemétkedni tudnak. Láttam már én is olyan kérdést, ami felbaszta az agyamat, de nem kezdtem el bunkózni az illetõvel. Ide általában azért fordulnak az emberek, hogy tanácsot kapjanak. Lehet, hogy butának tûnik az illetõ, meg együgyûnek, de baromi ocsmány dolog rögtön lehordani a sárga földig, meg lehülyézni. Biztos ti is jártatok már úgy, hogy valaki jól legorombított titeket, és nektek baromira nem esett jól. Szóval legközelebb így írjatok másnak. Amúgy csak kíváncsi voltam, hogy milyen válaszok jönnek egy ilyen kérdésre. Nem csalódtam bennetek. :)
miért nem lehet korodbélit választani? Mekkora egy fasz hogy 24 évesen 14 évessel jár Anyád mit szól hozzá? mekkora egy lúzer hogy 24 évesen arra vár hogy végre hagyd magad. Valszeg a gyerek szinvonala is ilyen tizen körül van
Hát kislánykáim ti nagyon okosak vagytok, de az eszetekbe nem jut, hogy ez a fickó bõven pedofil, ezenkívül simán megajándékozhatja hõsnõnket egy kis AIDS-szel, vagy tripperrel-kankóval. Javaslom, hogy menj vissza barbizni, és ne a 24 éves faszikat lesd!
vagy kamu, vagy fejbe kéne lõni a kiscsajt...
Csak annyit fûznék hozzá az elõttem szólókhoz, hogy a hülye barátnõd is repülhet a pasival együtt...
tuti elhagy szex után, úgyhogy inkább magadra gondolj és hagyjon el szüzen, semmint szex után - az baromi szar érzés! Teherbe esni pedig nagyon könnyû, nem beszélve a különbözõ nemi betegségektõl, kezdve akár a gombától egészen a durvább betegségekig - emiatt mindenképpen használjatok gumit, ha mégis kipróbálod, hogy elhagy-e szex után (ha nem akarna elhagyni nem erõltetné ennyire a dolgot, tudna várni - én a pasimmal 3 év!!! együtt járás után feküdtem le - 14 évesen jöttünk össze és 17 évesen volt az elsõ szex). ha õ 24 éves, akkor pedig tényleg felmerül a pedofilság gyanúja, simán lecsukhatják, ha kiderül. kérd meg, hogy ha igazán szeret várjon még rád, mert nem érzed magad elég felkészültnek a dologhoz, és bár nagyon szereted, ha igazán szeret meg kell, hogy ezt értse.
Gratula a kedves "pedofil" barátodhoz Nem akar tõled semmi csak le fekszel vele aztán csá!Ha nem lesz gyerek szerencsét van ha meg összejön a gyerek dolog akkor a barátodat komoly büntetés is várhatja kiskorú megrontásáért.(Fõleg ha a szüleid megtudják tehetnek feljelentést és akár le is csukhatják) De legalább neked lenne anyi eszed hogy inkább vársz még ezzel.Fiatal vagy inkább játsz a barbibabáiddal és ne ilyenekkel foglalkozz.Ha majd el jön az idõ meg a megfelelõ személy akkor nem fogod megbánni hogy dobtad ezt a pasit.
röviden, tömören a kérdéseidre válaszolva. bár már leírták elõttem, de az ilyeneket sosem állhatom szó nélkül. Használjunk ószert nagy ne? --> ha már vagy olyan butuska, hogy lefekszel a pedofil barátunkkal, akkor igen, használjatok. ahogy azt már elõttem mondták, "ha a szexet akarja, akarja az óvszert is". És ha mégsem veszi ki? --> ha kiveszi is lehetsz terhes, az elõváladéktól. és én nem bízok benne, hogy ki tudja venni. ha egy 14 éves lánnyal kezd, nem lehet nagy tapasztalata. és ezzel nem téged szidlak. a nõk naívak, én is az vagyok. Egy barátnõm azt mondta, hogy ha nem hagyom neki, akkor elhagy. --> jobban járnál nélküle. Biztos nem leszek terhes így? --> nem vagyok statisztikus, de ennyi szerencsétlen körülmény mellett csoda lenne, ha nem lennél terhes.
Csak kihasznál... ahogy látom, nem készültél még fel a szexre, késõbbiekben ennek még utóhatása is lehet. Csak azért akarsz vele lefeküdni, hogy ne hagyjon el.. na, ennyit érsz a pasidnak. Ha jót akarsz, hagyd el, mielõtt õ töri össze a szived. Mit csinálsz 14 évesen egy kisgyerekkel a nyakadon? Vagy inkább a fájdalmas abortusz? Szerintem kérd ki a szüleid véleményét is, hátha õk jobban meg tudnak gyõzni...
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szretem öt. nem akarom, hogy elhaggyon.
A kérdező hozzászólása: Ezer meg egy hasonló kérdéssel találkozol itt. Õk is betegek? Érdekes olvasgatni itt a véleményeket egy-egy ilyen kérdésre. Hogy egyesek milyen szemetek tudnak lenni! Gondolom élõ szóban nem merik kifejezni így magukat, itt meg arctalanul szemétkedhetnek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!