Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék fogyni 15-20 kg-ot, (3 db)

15-20 kg-ot szeretnék fogyni. Milyen diétába kezdjek? És mit sportoljak?

Én elöször erre a 90 napos diétára gondoltam, de nem tudom mert elég sok negatív tapasztalatot hallottam rola.

Legjobb válasz: A szénhidrátot ne vond meg teljesen magadtól, az úgy hülyeség, ahogy van. Lehet enni mindent, csak kevesebbet. Én úgy adtam le 10 kilót, hogy ettem mindent - disznótoros, brassói, pörkölt is elõkerült, sõt, csokit is ettem, szóval semmit nem vontam meg magamtól - csak a mennyiséget csökkentettem. Persze én eleve úgy vagyok, hogy reggel, dél elõtt nem tudok enni -, egy-két kávéval el vagyok délig, akkor eszek egy normális adag fõtt kaját, este hatkor meg egy kefírt vmi teljes kiõrlésû cuccal, vagy egy sima kiflivel, ha más nincs. Hat után semmit, általában éjjel 1-2-ig vagyok fent.

A szénhidrátot ne vond meg teljesen magadtól, az úgy hülyeség, ahogy van. Lehet enni mindent, csak kevesebbet. Én úgy adtam le 10 kilót, hogy ettem mindent - disznótoros, brassói, pörkölt is elõkerült, sõt, csokit is ettem, szóval semmit nem vontam meg magamtól - csak a mennyiséget csökkentettem. Persze én eleve úgy vagyok, hogy reggel, dél elõtt nem tudok enni -, egy-két kávéval el vagyok délig, akkor eszek egy normális adag fõtt kaját, este hatkor meg egy kefírt vmi teljes kiõrlésû cuccal, vagy egy sima kiflivel, ha más nincs. Hat után semmit, általában éjjel 1-2-ig vagyok fent.
nehogy elkezdj futni!!! tönkre vágod az ízületeid, majd akkor fuss, ah -10 kg-nál jársz...most séta, torna, bringa, úszás ;)
Ennyi volt a kommented? Szívesen.
A kérdező hozzászólása: http://www.edzesonline.hu/edzesterv/5/elso_5_kilometerem ezt találtam ez elébb. Vagy elég ennyi sport is?
Nem rossz, amit leírtál, de szénhidrátot ne vond ki teljesen és ilyen drasztikusan. A reggeli nyugodtan lehet egy (vagy két) szelet teljes kiõrlésû kenyér, hozzá felvágott, vagy gyümölcs. Amit leírtál, attól iszonyú éhes leszel egy idõ múlva és fel fogod enni a hûtõt. Amúgy én úgy fogytam 10 kg-ot, hogy mindent ettem, de mindenbõl csak egy tányérral. (korábban kettõvel, hárommal is). És ha megéheztem, csak gyümölcsöt ettem, és 7 után már semmit. (éjfél után szoktam lefeküdni). 5 hónap alatt lement 10 kiló sport nélkül.
A kérdező hozzászólása: 173 cm vagyok, nem 73. Elirtam..... xD :)

Szeretnék fogyni még 15-20 kg-ot, melyik diétát alkalmazzam?

Legjobb válasz: Az agyad lágyát Te idióta!!! Csak gartulálni tudok, üdvözlöm az orvosodat, sokat fogod még látni ;-))))

Az agyad lágyát Te idióta!!! Csak gartulálni tudok, üdvözlöm az orvosodat, sokat fogod még látni ;-))))
Te vagy idióta kedves hozzászóló!Íme!90napos diéta elõtt, 3mûszakos meló, építkezés itthon, (nõ létemre:betonkeverés stb), 115kg-t cipeltek a lábaim, gátlásosság, beszólogatások, depresszió, hiszti!!"Nincs normális ruha 56os méretben"90napos után:21kg mínusz, 44es méret, ugyanúgy gürizek csak már 4mûszakban, itthon építkezés a régi, beszólogatás nincs, lábaim nem fájnak, sportolok!Úgyhogy......
Szia! A 90 napossal, Atkinssel stb egyéb divatdiétkkal gyorsan le fogod adni ezt a súlyt, de ugyanolyan gyorsan vissza is jön.A duplája. Ne kövess 1 konkrét diétát, csak hagyd el a fehér kenyeret, a krumplit , a tésztát, az édességet, és azokat a kajákat, italokat amikben a józan paraszti ész szerint is cukor van. Szénhidrátból edd a barna rizst, meg a barna kenyeret. De lehetõleg ne késõ este azt se.Gyümölccsel is óvatosan bánj.Na meg persze a zsírbevitelre is ügyelj. Ekkora súlyfelesleggel nem fog menni az aerobic meg egyéb ugrabugra, úgyhogy tempós séta, bicikli, úszás legalább heti 3 x és egy alkalom mindenképpen legyen több mint 30 perc. Tarts ki , egész biztos meg tudod csinálni! Szia!
azért jó látni hogy némelyek tisztában vannak a norális diéta fogalmával, garula elõzõ hozzászoló!! igaza van, úgy kell csinálni!!!
Amíg nem próbáltad a 90naposat ne szóld le...sok igazság van abban az állataltok "normális" diétának nevezett dologban, de azt vegyétek figyelembe, h szinte semmit nem szabadna enned, mert mindenbe cukor van, minden hízlal, koplalsz, tiszta ideg leszel... a 90napos nagyon is mûködik...utána csak oda kell figyelni, h mit mivel eszel s sokat mozogni közben is és utána is..a mozgás a titka mindennek, meg h 6 után ne zabálj!!!!!! A 90 napossal simán lefogysz, csak arra kell figyelni utána, h ne állj vissza a régi kerékvágásba.... Ennyi....
90 napossal javarészt az izmaidat építi lesz a szervezet, a zsírveszteség csak minimális lesz.

Hogyan tudnék hatásosan fogyni? 13/L 70kg. Szeretnék fogyni minimum 10-15 kg-ot. Amikor tudok megyek biciklizni 20-22 km. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Kevesebbet egyél. Fõleg a cukrot és a cukros kajákat hanyagold, na meg az egyéb gyorsan felszívódó szénhidrátokat (finomliszt, fehér rizs). Vacsorára mindig keveset egyél, lehetõleg valami könnyût (zöldség, gyümölcs).

Kevesebbet egyél. Fõleg a cukrot és a cukros kajákat hanyagold, na meg az egyéb gyorsan felszívódó szénhidrátokat (finomliszt, fehér rizs). Vacsorára mindig keveset egyél, lehetõleg valami könnyût (zöldség, gyümölcs).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!