Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék egy videokártyát a gépbe (29 db)

Venni szeretnék egy videókártyát a gépembe, de fogalmam nincs, hogy milyen fajtát és márkát lenne ajánlott vennem. A jelenlegi kártyám egy Nvidia Geforce4 MX440 AGP8x 64mb. Ennek tudatában milyen kártyát vehetek a gépbe?

Legjobb válasz: Nagyjából bármilyen AGP4x és 8x kártya számításba jöhet. Mivel a GF4 MX440 a GF2MX butítotja, ami meg a Geforce 2 butítottja, így egy új korában is atom lassú DirectX7-es kártya. Érdemes lehet bármilyen DX9 olcsóbb kártyára újítani, pl. GeForce 5200, 5600, 5700, 6200, 6600 vagy Radeon 9800, 9500, 9600, 9550 (eu utóbbi csökkenõ teljesítményben van!), a Radeon 9200, 9250, 9100 az NEM DX9 kártya! Meg kell nézni milyen proci mellé lesz, meg azért 1GB ram még régi játékhoz és XP alatta sem árt minimum.

Nagyjából bármilyen AGP4x és 8x kártya számításba jöhet. Mivel a GF4 MX440 a GF2MX butítotja, ami meg a Geforce 2 butítottja, így egy új korában is atom lassú DirectX7-es kártya. Érdemes lehet bármilyen DX9 olcsóbb kártyára újítani, pl. GeForce 5200, 5600, 5700, 6200, 6600 vagy Radeon 9800, 9500, 9600, 9550 (eu utóbbi csökkenõ teljesítményben van!), a Radeon 9200, 9250, 9100 az NEM DX9 kártya! Meg kell nézni milyen proci mellé lesz, meg azért 1GB ram még régi játékhoz és XP alatta sem árt minimum.
Itt érdemes körülnézni: http://hardverapro.hu/aprok/hardver/videokartyak/agp/listaz... Jól nézz körül, mert simán lehet ugyan azt megtalálod picit odébb fele annyiért! GF6200-bõl csak 128 biteset érdemes venni. Az se baj ha a táp elég erõs amennyiben régi csúcskártyát választasz.
elég régi és gyengécske videó kártya az :D a legelsõ videókártyám is valami hasonló volt 10 éve gondolom akkor a géped se mai darab, ha csak AGP-s foglalat van az alaplapon akkor sok választék nincs http://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/agp-foglalat/?orde.. itt van pár darab
Megnéztem a használt cuccokat 4-5.000-ért van Radeon 9500 vagy 9700, annál jobb vélhetõleg felesleges a gépbe. 2500-3000 körül vannak kb. fele olyan erõsek. Az alatt meg már nem érdemes nézelõdni sem. Van 9000-ért Radeon HD2600, de ahhoz meg gyenge a gép, meg kb. egész gép nem ér annyit, és egy csomó régi alaplapban nem is megy. Meg van 10K-ért GF6800XT, ahhoz meg már rendesen kéne egy kétmagos proci.
Árat nem irtál. igazából szerintem gyüjtned lene jó 20-30ezerért már komplet gépet kapsz kis szerencsével ami mesze jobb lesz mindenben mostanidtól pár ezret meg mostanidért biztos kapsz azért valakitöl...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét!
A kérdező hozzászólása: http://ipon.hu/webshop/product/msi_fx5500_d256h_fx5500_256mb.. Ezt találtam. Önök szerint kompatibilis lesz a géppel vagy keressek másikat? A gépem grafikus információja: http://kepfeltoltes.hu/121217/video_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Hallgass a #2 hozzászólóra és nézz körül a Prohardveren. És semmit ne vegyél meg, ami 5000 Ft-nál drágább és AGP-s kártya.

Milyen videókártyát vegyek? Szeretnék venni egy videókártyát a gépembe 15. 000ft értékben.

Ami elég jó viszi a mai kemény játékokat .Tehát valami olcsó gamer videókártyát szeretnék.

Legjobb válasz: Okés..nincs mit...=)

Okés..nincs mit...=)
A kérdező hozzászólása: Ha kell hozzá ez is akkor igy néz ki a gépem: AMD Athlon 64 3800+ 2.4GHz processzor 1GB ram ASus M2N68-AM Socket AM2 alaplap 250GB HDD 400W táp És egy integrált NF GeForce7025/NF630a videókártya végülis de szeretnék bele venni egy gamer karit.
Ahogy nézem az alaplapodat PCIE kártya megy bele, ennek alapján én a Sapphire 4650 512MB DDR3 Lite kártyát ajánlanám neked.. http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=17687 Nekem is volt ilyen kártyám, panasz nem volt rá, játékokat szépen vitte, de vettem nagyobbat, de megbízható kis kari...
Elõzõ vagyok.. én a helyedben ha a pénztárcád bírja, vennék még 1GB memóriát(RAM)a gépbe, jó az hogy ha van, kell a játékoknak...
A kérdező hozzászólása: oké köszi igen én is tervezem a ramot nem árt :D Ja és mi a véleményed/véleményetek erröl : http://www.olcso-alkatresz.hu/termek/videokartya/gigabyte_94..
megint elõzõ vagyok.. "Ízlések és pofonok":) Én ATI(AMD) párti vagyok, nem rossz ez a kártya sem amit linkeltél, azzal a eltéréssel hogy amit én ajánlottam az DDR3-as, ez meg DDR2-es, ez nem lényeges annyira, csak gyorsabb egy kicsit.. Amúgy a játékok többségét Nvidia kártyákra optimalizálják, szóval akkor a 9400-as lenne a domináns.. De én még is jobban ajánlanám neked a 4650-est, úgy aránylag egy teljesítményen van a 2 kártya, de azért az 4650-es brútálabb, bizonyos szempontból, ezt már rád bízom, mondom, ízlések és pofonok....
A kérdező hozzászólása: oké nagyon köszönöm hogy irtál sztem azt fogom venni ami neked volt de még nézelödök aztán ha ma nem találok jót akkor hnap megrendelem.
Azt tegyük hozzá hogy valszeg a tápod noname és ha "szerencséd" van akkor nem fogja bírni az új VGA-t, ez is benne van a pakliba, szal a választásnál azt is nézd meg mennyit eszik :)
Szerintem egyiket se vedd meg, mert mindkettõ elég gyenge. Az ATI hiába DDR3, ha csak 64 bites a memóriavezérlõje.. A 9400 pedig azért gyenge, mert csak 4-es. A geforce-oknál a számjelzés második tagja adja meg, hogy milyen erõsségû a kártya az 1-tõl 9-ig terjedõ skálán. Inkább a 9500GT-t ajánlom, GDDR3-mal. (ma már csak olyant szabad venni) Igaz, kicsit drágább, de megéri - inkább várjál vele még egy hónapot, de utána sokáig fogod használni, nem mindegy, milyen. Ez sem erõmû, de egész jól megy - nekem is az van.
Elvileg PCI-E csatolós, vagyis modern kártyákat lehet beletenni. Azért ellenõrizd le.
A kérdező hozzászólása: köszi:)


Lehetséges? Szeretnék SLIbe bekötni egy másik Videókártyát a gépembe, csak ugye már a Galaxy GeForce 9800GTX+-t nem árulják.

Ezért Gigabyte 9800GTX+-t vennék, csak érdekelne, hogy össze lehet-e kötni ?ket SLI-ben, vagy próbáljak Galaxyst szerezni?

Legjobb válasz: biztos h jo lesz. en anno msi 6600gt, meg inno3d 6600gt-t raktam egybe.

biztos h jo lesz. en anno msi 6600gt, meg inno3d 6600gt-t raktam egybe.
2.vagyok vannak sli ready-s ramok is mondjuk. bar valoszinu jo. ha megmondod az alaplap nevet, akkor biztosra meg tudom mondani.
2. vagyok. mar ha az alaplapod nforce chippes, akkor fog csak mukodni az sli. ha inteles, akkor van crossfire.
Szerintem nem kell az SLI-hez, hogy azonos legyen a gyártó.
A kérdező hozzászólása: Gigabyte Alaplap SLI Ready
A kérdező hozzászólása: Gigabyte GA-MA790x-DS4

Szeretnék egy új videokártyát a gépbe (AGP), valamint egy TFT monitort venni. Mire kell ügyelni a vásárláskor, hogy ne legyek utána ideges, mert nem működik valami?

Legjobb válasz: Ma már minden AGP-s kártyán van TFT monitorhoz való csatlakozófelület. Bármilyen kombinációt választasz, mûködni fog.

Ma már minden AGP-s kártyán van TFT monitorhoz való csatlakozófelület. Bármilyen kombinációt választasz, mûködni fog.

A gépem elég gyenge és egy kicsit költenék rá amiket szeretnék bele venni az egy videókártya és egy kb 1-2 GB ram de milyet?

alaplap conroe presler 775i945gz álítólag [ AGP ÉS PCI] kártyák mennek bele 3 fehér közül m1 hogy mekbe teszem? és az 512 vga?

Legjobb válasz: Szia! Erre már ne költs. Drága lenne és nem érné meg. Gyüjts egy újj gépre.

Szia! Erre már ne költs. Drága lenne és nem érné meg. Gyüjts egy újj gépre.
A kérdező hozzászólása: nemsokat akarok költeni rá csak 10000-15000 ft abból csak kilyön egy videó kari

2 monitort szeretnék egy gépbe kötni de a videókártyán csak egy DVI port van (? )

A gép hátulján van még egy DVI és VGA port de tudom hogy azok az integrált grafikáé és nekem nem az kell

Legjobb válasz: Milyen más port(ok) van(nak) a videokártyán? D-Sub, HDMI, Display port stb?

Milyen más port(ok) van(nak) a videokártyán? D-Sub, HDMI, Display port stb?
Ha van a karidon más port arra is kötheted.
Nem mostanában láttam olyan DVI -os videokártyát, ami ne lett volna még egy D-SUB vagy HDMI, ezekre is tudsz monitort kötni, mert a legtöbb monitoron amin van DVI ott D-SUB is van. Vannak persze DVI elosztók, de azzal mind a két monitoron ugyan azt fogod látni, nem lehet pl. kiterjesztett módot beállítani. És a két monitornak ugyan olyan felbontásúnak kell lennie. http://elektroexpressz.hu/spd/unas_858265/RLE1385_DVID_DVID_..

Szeretnék venni a gépembe egy erősebb videókártyát (játékra) Érdemes ehhez a géphez?

Gépem configja:

Legjobb válasz: Nem érdemes, irdatlan cpu limit lesz.

Nem érdemes, irdatlan cpu limit lesz.
Inkább cseréld a gépet valami erõsebbre és majd utána nézz VGA-t. Jobban jársz!

Van egy integrált videókártyám, de kezd "kicsi" lenni. Nagyobbat szeretnék a gépbe, tudnátok segíteni?

Az alaplapom Asus M5A78L-M/usb3 itt a link:

Legjobb válasz: milyen processzor van a gépben?

milyen processzor van a gépben?
Hát azt a "tápot" jó lenne minél elõbb cserélni, mert veszélyes lehet a gépre nézve.
Mûködik, ne félj:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, így már értem :)
A DDR3 az csak a RAM! A VGA memóriáját nem befolyásolja a milyen RAM-ot lehet a gépbe tenni!
a ddr5 itt a vga kártyán lévõ ram, annak köze nincs az alaplapéhoz tehát nyugodtan megveheted.
A kérdező hozzászólása: amit külttél jónak néz ki, de gddr5-ös az én alaplapom meg ddr3-as :(
A kérdező hozzászólása: Akyga ak-b1-500
A kérdező hozzászólása: proci: AMD FX4100 3.6Ghz, 4 mag táp: 500w de, köszi 64 bites :) húszezer fölé nem szeretnék menni
talán 64 bites nem? :) Mennyi lenne a keret? Mert ez mind iszonyatosan rossz kártya. egy ddr5-ös 6570 is erõsebb mint ezek...
Ennyiért nem kapsz jó nVidiát. Milyen processzorod és tápod van? Mennyibõl vennél VGA-t?
A kérdező hozzászólása: mekkorára lenne érdemes?

Venni szeretnék egy új Led monitort 19". Nem fogja befolyásolni a gépem a monitor teljesítményét, vagy nem fogja tönkre tenni a gépem az új monitort? Ja, és van benne egy Nvidia gforce 5500 FX videókártya.

A számítógépem 5 éves. A tápja zúg nyáron mikor nagyon meleg van, meg ha bekapcsolom akkor kikapcsol és ujra indul mielött betöltene a gépem. De ezt nem tudom hogy miért csinálja.

Legjobb válasz: nem.

nem.
Ha a tápról kapja az áramot akkor simán tönkreteheti. Szal külön konektorba dugd. A tápod meg cseréld le mert az meg a többi dolgot fogja tönkrevágni. (hadd tippeljek Codegen?)
Második válaszolónak: Vagy LC Power :D Tápcserét intézz elsõnek! Hiába a monitor, ha egyszer szétégeti az alaplapod a tápegység. Nem kell súlyos összegekbe gondolkozni, egy 400w-os Chieftec vagy FSP megteszi egy 5 éves konfignak.
A kérdező hozzászólása: Mivel most nincs kánikula :D Most nem zúg a tápja.
Az lehet, akkor csak nyáron fogja tönkrevágni a géped, mert a ventijével baj van. Ha az elszáll, akkor abból még tûz is lehet. De nembaj, megéri nyárig várni a lakástûzzel :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!