Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék egy rádiót (37 db)

Lehet hogy furcsa, de csak itthonra, (mivel minden szobába el van helyezve 1-1 hangszóró) szeretnék egy rádiót csinálni. Hogy én vezetem, és a barátoknak, szülőknek, akik eljönnek hozzánk lejátszani, KLASSZIK ZENÉKET. (lent)?

mert sokféle van: tudjátok: rádió 1, klasszik rádió, Neo Fm. Nem igazi rádió, hanem csak. Csak itthonra, egy kis zene. Szóval KLASSZIK ZENE. Mi legyen a rádióm neve?

Legjobb válasz: home fm

home fm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez tök jó. hálás köszönet:) )) ha tud valaki még írjon. de a home fm nagyon teccik
Klasszik rádió? Az Class FM -.-
A kérdező hozzászólása: nemérted:D

Venni szeretnék az autómba egy rádiót csak azt nem tudom hogy a csatlakozók megfelelőek-e magyarul megveszem a rádiót és bele is tudom tenni rögtön a másik helyére vagy még kell vennem valami átalakítót?

Így néz ki jelenleg a Rádió helye :

Legjobb válasz: Üdv Hogy ha ebbõl a beszerelõ keretbõl ügyesen ki tudod pattintani az iso és az antenna csatlakozót akkor a most kapható rádiókkal össze tudod kötni mert mindegyiken iso csatlakozó van (lehet hogy egy antenna átalakítóra szükséged lesz)

Üdv Hogy ha ebbõl a beszerelõ keretbõl ügyesen ki tudod pattintani az iso és az antenna csatlakozót akkor a most kapható rádiókkal össze tudod kötni mert mindegyiken iso csatlakozó van (lehet hogy egy antenna átalakítóra szükséged lesz)
A kérdező hozzászólása: Hmm :D Köszönöm a választ :)

Szeretnék beágyazni egy rádiót az oldalamba, hogyan csináljam? (bőven lent! )

Egy nem saját készítés? hanem 8x.hu-s oldalba szeretném be ágyazni a szintén nem saját készítés?, hanem listen2myradio-s oldalamból, ami így szól, nehezfem.listen2myradio.com ha fel mentek rá találtok egy lejátszót, azt szeretném be ágyazni egy 8x.hu-s oldalba, de sehol nem találom (az oldal forráskódjában [ctrl+u] )ezt az embedet azt hiszem annak hívják, hol tudnám ki deríteni, a playeremnek a beágyazási kódját?

Legjobb válasz: Basszus. Amikor még csak a fõ kérdést olvastam el, azt gondoltam hogy miiiiii? El akarsz rejteni magadba egy rádiót? nem bírod cipelni?XD gec nem tudom miért gondoltam ezt hírtelen:D Amúgy sajnos nem tudom rá a választ.

Basszus. Amikor még csak a fõ kérdést olvastam el, azt gondoltam hogy miiiiii? El akarsz rejteni magadba egy rádiót? nem bírod cipelni?XD gec nem tudom miért gondoltam ezt hírtelen:D Amúgy sajnos nem tudom rá a választ.
A kérdező hozzászólása: Ajha, piszkos képzelõerõd van! XD óóóóóó pedig meg örültem hogy ilyen gyorsan kaptam választ! :(
biztos hogy ott van valahol a forrásban, mert a böngészõnek csak onnan van adata: kerssél param-okat, vagy nézd meg a csatolt scripteket, hátha valahol ott van elrejtve


Tudható már, hogy milyen videókártyák jönnek 2011-re? Esetleg a mostaniaknak csökken e az áruk? Most van egy GT240-em, de jővőre szeretnék egy újat. Ha minden igaz Sapphire Radeon HD5670 512mb DDR3.23. 000ft most. Jővőre nemtudom mennyi. Megéri?

Legjobb válasz: Hát, azt nem lehet tudni, hogy milyenek jönnek majd ki. Naponta készítenek új fejlesztést. Amit ma megveszel, az holnap "elavult" lesz( képletesen) Szerintem várd meg, hogy milyen lesz akkor a választék amikor vásárolni akarsz, meg hogy mennyi pénzed van rá, stb.

Hát, azt nem lehet tudni, hogy milyenek jönnek majd ki. Naponta készítenek új fejlesztést. Amit ma megveszel, az holnap "elavult" lesz( képletesen) Szerintem várd meg, hogy milyen lesz akkor a választék amikor vásárolni akarsz, meg hogy mennyi pénzed van rá, stb.
Õsszel fog kijönni a HD6xxx széria ez fix.A nVidia pedig továbra is gyártja az értelmetlen karikat (kivéve a GTX460at)
Az AMD idén októberben dobja piacra a Radeon HD6000-s sorozatot. A nVidia tovább bõvíti a 400-as szériát, most õsszel a GTS450-nem, majd sorban a belépõszintig. A GT240-et én nem cserélném HD5670-re. 10-30% a különbség az 5670 javára, attól függõen, hogy a te kártyád DDR3-as, vagy DDR5-ös. Ha cserélni akarsz akkor inkább 5750, vagy várd meg a 6670-et.
Az NVIDIA sem gyárt értelmetlen dolgokat. Az, hogy te nem látod az értelmüket nem az õ hibájuk. :) Az év vége fele (vagy akár hamarabb is, de semmi sem biztos) jönni fog a GeForce 500-as széria, és ezzel le fognak esni a 400as széria árai... Ugyanez lesz az AMDnél is, jönni fog a 6000es széria is. :D Mindkettõ nagyon jónak ígérkezik (bár még várnunk kell, hogy megtudjuk melyik lesz a jobb). Ha jövõre szeretnél újat venni, akkor még várj, határozottan csökkenni fog az áruk.
Hoppá tévedtem, a GTX500asok csak jövõre jönnek. :) )
A HD6000 egy ráncfelvarrt, javított optimalizált HD5000 lesz. Kb mint az elõzõ szériában a 4890 és a 4770. Annyi, hogy most minden szinten javítanak valamit. A Geforce 500-asokról még kósza pletykák sincsenek, mivel több mint fél évet késett a 400 is, és még ezzel sem fedték le a teljes piacot. Az év végére lefedik ezzel a szériával az a belépõszintet és az alsó-középkategóriát, és kiadják az 512 CUDA magos csúcskártyát, meg valószínûleg elõbb utóbb egy teljes értékû GF104-re épülõ kártyát is. A GTX470 és 480 pedig tényleg felesleges kártyák. Erõsek, de minden mást, amit egy kártyánál le lehet szúrni, azt elszúrták.
A kérdező hozzászólása: Hát úgy akarom, hogy eladom olyan 15.000-ért, oszt utána venni egy újat. Amúgy DDR3.

Szeretném lecserélni a videókártyám. Namost nekem egy Ati Radeon 9250i tipusú van. Szeretnék egy 256osat vagy 512eset mert a jelenlegi 128as kevésnek bizonyul. Fontos minden adatnak megegyeznie a mostanival, vagy anélkül is működik?

Lehet baja az alaplapnak és egyebeknek ha nem azonos valami? Ha azonosnak kell lennie, melyik adatoknak kell egyeznik? (ddr-ddr2, mhz.. Stb)

Legjobb válasz: A PC-k "bolondvédettek", ha a slotba erõltetés nélkül bele tudod rakni, akkor mûködnie kell! Ha jól tudom a 9250 még AGP-s, ha másik AGP-s kártyát veszel, és berakod a helyére, anak mûködnie kell! Kérdés lehet-e még ilyet kapni?

A PC-k "bolondvédettek", ha a slotba erõltetés nélkül bele tudod rakni, akkor mûködnie kell! Ha jól tudom a 9250 még AGP-s, ha másik AGP-s kártyát veszel, és berakod a helyére, anak mûködnie kell! Kérdés lehet-e még ilyet kapni?
Nem tudni, hogy mire akarod használni az új kártyát, de a kérdésbõl látszik, hogy annyi közöd van a témához, mint Bin Ladennek a világbékéhez. Szerintem menj be egy számítógépes boltba és ott majd útbaigazítanak.
Te nem vagy képben kedves kérdezõ, ellentétben az összes válaszadóval. PCI foglalatba te nem teszel videókártyát az tuti. A te kártyád AGP foglalatban van. Az újabb és legújabb videókártyáknak PCI Express és PCI Express 2.0 foglalat dukál, neked meg nincs olyan, ebben legalább egyetértünk. Az újabb kártyákon sokkal jobb grafikus chipek vannak, márpedig az a legfõbb szempont, nem a memória mérete. AGP-s kártyákon mára már elavult grafikus chipek vannak játékszempontból. Hiába veszel 512MB-os kártyát értsd már meg.
A sima PCI nem egyenértékû A PCI expess-el! Attól még az AGP is gyorsabb!
Nem vagyok nagytudású, viszont legalább képben vagyok. És te nem tudtad értelmezni a válaszomat. Mivel azt se mondtad mire kell az új kártya, így fogalmunk sincs, hogy mit érdemes venned. A kérdéseidnek pedig semmi értelme. Egyszerûen nincs. Mintha azt kérdeznéd, hogy a mákostekercsbe mennyi diót rakjál?
Milyen pci hely? Ha ati 9250-ed van akkor tuti agp-s foglalatod van és valószínûleg az alaplapod sem túl új. Szóval kétlem, hogy az új videokártyafoglalatod van, a pci express. A sima pci foglalatok nem videokártyáknak valók. Arra ott van külön az agp meg pci exp. A pci foglalatokba hangkártya meg egyéb spéci kártyák illeszthetõk. Mondom, hogy nem vagy képben. Fordulj olyanhoz aki jártasabb a témában. Pl. menj be egy boltba.
lehet. szerintem mondjuk nem éri meg egyszerûen. ha AGPs az alaplapod, akkor egymagos még a procid, és sima DDR ramod van. kotorj össze 100K-t kb, és cseréld ki az egész belsõt.
Cserélheted, de úgyis kevés lesz, mint mákos tekercsben az önindukció. Inkább irány a bolt és vegyél új gépet, a mostanival nem fogod tudni játszani az új játékokat. Nem úgy van, hogy kétszer több a memória a grafikus kártyán, akkor kétszer gyorsabb lesz a játék.
A kérdező hozzászólása: Van pci hely is a gépbe, olyat szeretnék venni.
A kérdező hozzászólása: Kedves nagytudású! Te nem vagy képben. Vagy olvasni nem tudsz vagy nem érted a dolgot. Nem PCIE-t mondtam hanem PCI-t. És ez van benne.
"Van pci hely is a gépbe, olyat szeretnék venni" Mér szeretnél olyat venni? Az sokkal lassabb mint az agp neked márpedig agp-s van.Meg külömben is csak elvétve vannak sima pci kártyák. Meg semmi értelme venni 128-as helyett 256-osat márcsak azér se mer nincs is vagy csak használtan meg annak a kártyának a 128 is bõven elég nem változna semmit se a géped teljesítménye inkább szerezzbele valahonnan egy 9800pro-t.De a legjobban akkor jársz ha beruházol egy új gépre csak az isten szerelmére ne te akard megvenni külön az alkatrészeket mer abból jó nem fog kisülni.

Szeretnék egy netes rádiót készíteni. Hogy kezdjek hozzá vagy ez hogy megy?

Legjobb válasz: üdv ha még érdekel a dolog akkor küldj egy mailt a [email protected] címre.

üdv ha még érdekel a dolog akkor küldj egy mailt a [email protected] címre.
Már bocsi, de nem kell kiírni az e-mail címed, mert ott van a pontozás alatt:"Privát e-mail küldése".

Szeretnék egy viszonylag olcsó házi rádió stúdiót (? )

2 Mikrfonra lenne szükségem,napi élő adás készítéséhez használnám! Előre is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: A lényeg kimaradt! Milyen eszközöket ajánlotok hozzá.Net rádióról van szó

A kérdező hozzászólása: A lényeg kimaradt! Milyen eszközöket ajánlotok hozzá.Net rádióról van szó


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!