Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék egy pianinot venni, (2 db)

Szeretnék megtanulni zongorázni, viszont egyelőre nem akarok (és nem is tudok) itthonra venni egy pianínót, mert félek, hogy a végén feladnám és akkor elvesztegetett pénz lenne. (? )

Lehetséges elkezdeni a tanulást úgy, hogy nincs saját zongorám?

Legjobb válasz: Sok zeneiskolában elvárják, hogy legyen, de van olyan is, ahova be tudsz járni naponta gyakorolni. Keress ilyet. De azért idõvel jobb, ha már veszel hangszert, viszont azt érdemes csak egy-két év múlva, amikor már el tudod dönteni, hogy az adott zongora jó-e neked vagy sem. Addig meg gyûjtögess, mert egy jó piannínó sokkal drágább egy zongoránál. Vagy nézd meg, hogy biztosan nem fér be egy rövid zongora a szobába? Majdnem feleannyiért kapsz egy ugyanolyan minõségû zongorát, mint pianínót!

Sok zeneiskolában elvárják, hogy legyen, de van olyan is, ahova be tudsz járni naponta gyakorolni. Keress ilyet. De azért idõvel jobb, ha már veszel hangszert, viszont azt érdemes csak egy-két év múlva, amikor már el tudod dönteni, hogy az adott zongora jó-e neked vagy sem. Addig meg gyûjtögess, mert egy jó piannínó sokkal drágább egy zongoránál. Vagy nézd meg, hogy biztosan nem fér be egy rövid zongora a szobába? Majdnem feleannyiért kapsz egy ugyanolyan minõségû zongorát, mint pianínót!
egy hangszernek mindig van értéke, ha már nem kell túladhatsz rajta...
egyébként zeneiskolától függ, azt ajánlom menj be és kérdezd meg, mert van ahol tudnak biztositani gyakorlást is, valahol nem.
Én szintén így voltam, javaslom: elõször vegyél egy szintetizátort. 15 ezer forinttól már egészen jókat lehet venni. Persze, nem zongora tehát nincsen súlyozása, bárhogy ütöd le a hangot (lágyan, keményen) ugyan úgy szól, de eldönteni, hogy mennyire komolyan szeretnéd csinálni jó.

Szeretnék egy használt pianinot venni, milyet érdemes, mire figyeljek?

Csak szórakozásból zongorázgatnék egy kicsit.

Legjobb válasz: Merre felé lax?Nekem van 2 ismerõsöm is akik nem tudják eladni senkinek.Az egyik Csepelen a másik Ferenc városban van.Ha még nem késõ.

Merre felé lax?Nekem van 2 ismerõsöm is akik nem tudják eladni senkinek.Az egyik Csepelen a másik Ferenc városban van.Ha még nem késõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!