Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék egy nyitni. Van rá (4 db)

A publikus fix IP-t a szolgáltatótól lehet megrendelni, mint szolgáltatást. Miért nem használsz valamilyen DynDNS nevet?
"t-mobilos netem van " Azzal ne is akarj szervert csinálni. Akkora lagja lesz a csatlakozóknak, hogy azt öröm lesz nézni.
Szerintem T-Home-ot akart írni (remélhetõleg)
A DynDNS-rõl: http://wiki.math.bme.hu/view/DynDNS Jelenleg a legjobb ingyenes szolgáltatás a http://www.noip.com/

Szeretnék nyitni egy Nemzeti Dohányboltot, milyen lehetőségek vannak rá szerintetek?

Legjobb válasz: Csatlakozz az Orbán rezsimhez és nyalj be neki tövig, ha élvezi akkor nyert ügyed van. Talán még a Nemzeti Stadion Építkezési Szövetségbõl is kapsz részesedést.

Csatlakozz az Orbán rezsimhez és nyalj be neki tövig, ha élvezi akkor nyert ügyed van. Talán még a Nemzeti Stadion Építkezési Szövetségbõl is kapsz részesedést.
attól függ milyen kapcsolatba vagy a fidesszel meg orbánnal.
Piripocs 300fos falvaiban ami 2ki iras utan sem kellett senkinek! Szerinted miert??? :) ))
Errol amugy is lecsusztal picit nem gondolod?????!!
A kérdező hozzászólása: ha semmilyen, akkor már esélytelen a dolog? :)
A kérdező hozzászólása: olyat hallottam hogy lehet még pályázni...
én is sok mindent szeretnék pajti


Szeretnék nyitni egy vendég házat be is van rendezve minden kész, meg büntetnének ha próba hírdetést adnék fel, hogy van e rá jelentkező, vagy nem?

Legjobb válasz: Simán, amilyen kukkoló szomszédok vannak. Annyi kiadó lakás van, mint a szemét, én 20 ezer ft/hó találtam csak a belvárosi kis lakásomba bérlõt, totál nem éri meg.

Simán, amilyen kukkoló szomszédok vannak. Annyi kiadó lakás van, mint a szemét, én 20 ezer ft/hó találtam csak a belvárosi kis lakásomba bérlõt, totál nem éri meg.
A kérdező hozzászólása: Nem albérletet akarik nyitni hanem vendég házat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!