Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék egy nyitni. Van (39 db)

Ha van sok milliód és vannak Fideszes haverjaid, akkor lehet csak esélyed. Ma a kisvállalkozások tömeg4esen mennek tönkre.
Ezért csõdöl be több, mint 90%-a a vállalkozásoknak, az ilyen funkcionális analfabétáknak hála, mint a kérdezõ...
Leírtam, hogy találd ki az öleted mik alapján indulj el...ne haragudj de inkább bele se kezdj ha ennyi nem telik ki tõled..
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen utolsó elõtti válaszoló, megfogadom tanácsaid, tudnál még nekem segíteni hogy mit hogy kezdjek majd el vagy hogy keressek milyen téren vagy valami jó ötlet, köszönöm
Ja és a gerillamarketing sem utolsó fogalom a kezdõknek.
Elõször nõj fel ez nem így mûködik, hogy na én akarok egyet nézzük mi a biztos, mert nincs biztos. - Kell egy kezdeti tõke, ami nem kevés -> kell egy jó ötlet lehetõleg a piacnak egy olyan szegmensére szabva, amibõl még nincs telítettség/sok konkurencia tehát a legésszerûbb egy piaci rés megcélozása bár ehhez rengeteg idõ kell , hogy felderítsd ha meg már olyan szegmentum felé nyitsz, ami ki van szolgálva akkor is tudj valami újat felhozni, egy plusz kreatív terméket vagy szolgáltatást, ami eddig még nem volt -> piackutatás elvégzése a potenciális vásárlókon, hogy biztos lenne-e kereslet a te termékedre -> üzleti terv alapos kidolgozása a 7P -nek megfelelõen pl: termék, szolgáltatás meghatározása, tulajdonságai, marketingkommunikáció, árpolitika, fizikai környezet ecetera... a megvalósításról már nem is beszélve ráadásul azzal is számolnod kell, hogy egy ideig kifele áramlik a tõkéd befelé nem fog az, hogy a vállalkozás még profitot is termeljen nem 1-2 hónap lesz. Addig is ha neked tényleg ehhez van kedved inkább ötletelj te magad, hogy mihez lenne kedved, lehetõséged, milyen kapcsolataid vannak vagy lehetnek, mi újat tudsz te nyújtani a piacon és miért lennél te értékes a vevõknek, miért érné meg nekik, hogy nálad költsék a pénzüket. Ezenkívül olvasgass marketinggel kapcsolatos könyveket (pl: Philip Kotler, Wolf Gábor)Rengeteg múlik a tálaláson.
A kérdező hozzászólása: ja ahan értem. és más lehetõség nincsen a válalkozások terén valami stabil?
van egy géped és azt közre adod, nem hallottál még róla?
A kérdező hozzászólása: Értem. közgép az milyen mik tartoznak ebbe a fogalomba?
Csinálj egy közgépet
A kérdező hozzászólása: oké. az utolsó kommentet aki írta memg kicsit okosabban beszéljél vagy ha nem érdekel akkor meg minek írsz ide? ostoba némber.

Szeretnék egy rétesboltot nyitni. Milyen engedélyekre van szükségem?

Vagy esetleg kinél tudok ennek utána érdekl?dni? Esetleg Önkormányzat, de melyik osztály?

Legjobb válasz: nem vagyok ilyesmikben jártas,bocsi h válaszolok,csak szeretnék érdeklõdni,hogy melyik városban szeretnéd nyitni:P

nem vagyok ilyesmikben jártas, bocsi h válaszolok, csak szeretnék érdeklõdni, hogy melyik városban szeretnéd nyitni:P
A kérdező hozzászólása: Dunakeszin.:) Rétes, palacsinta, házi krémes. :)
Egerben nem szeretnél esetleg? Abszolút támogatom az ötletet és 10-15 törzsvendéget is szerzek neked:)
A kérdező hozzászólása: Nem rossz ötlet, de elõször Dunakeszin próbálnám meg...:) Ha bejön, beszélhetünk Egerrõl is!;)
A publikus fix IP-t a szolgáltatótól lehet megrendelni, mint szolgáltatást. Miért nem használsz valamilyen DynDNS nevet?
"t-mobilos netem van " Azzal ne is akarj szervert csinálni. Akkora lagja lesz a csatlakozóknak, hogy azt öröm lesz nézni.
Szerintem T-Home-ot akart írni (remélhetõleg)
A DynDNS-rõl: http://wiki.math.bme.hu/view/DynDNS Jelenleg a legjobb ingyenes szolgáltatás a http://www.noip.com/


Szeretnék egy metin2 szervert nyitni. De akkor mi van a vállalkozással?

Az lenne a kérdésem, hogy ugyebár ha akarok emelt díjas sms szolgáltatást, ahhoz vállalkozás kell. Nos, én a magánvállalkozást gondolom a leghatásosabb módszernek. Mennyibe fájna nekem havonta a vállalkozás mindennel együtt? És az a minden mi lenne? Válaszokat köszönöm.

Legjobb válasz: Na mi van fizetõs lett a gúgl? http://emeltdijassms.hu/

Na mi van fizetõs lett a gúgl? http://emeltdijassms.hu/
A kérdező hozzászólása: De a vállalkozásról nem ír.

Szeretnék egy szépségszalont nyitni. Mennyi pénz van benne? Amit én kapok, és amit nekem kell fizetnem.

Kérlek szépen titeket csak az írjon aki ért hozzáá..köszönöm!

Legjobb válasz: Igazából akkor magaddal kellene beszélgetned... Ha te csinálod, neked kell értened hozzá, és neked kellene tudni, hogy ahol csinálod, ott mekkora forgalomra és mibõl számíthatsz,ahogy az esetleges költségek, bérleti díj, rezsi költségek, stb is. Itt max a vállalkozási forma szerinti költségekrõl tudsz, általánosságban tájékozódni, meg esetleg egy-két tulaj (remélhetõleg nem Rubint Réka franchise-os)tud mondani valamit a nyitási feltételekrõl, gépek-berendezések árairól.

Igazából akkor magaddal kellene beszélgetned... Ha te csinálod, neked kell értened hozzá, és neked kellene tudni, hogy ahol csinálod, ott mekkora forgalomra és mibõl számíthatsz, ahogy az esetleges költségek, bérleti díj, rezsi költségek, stb is. Itt max a vállalkozási forma szerinti költségekrõl tudsz, általánosságban tájékozódni, meg esetleg egy-két tulaj (remélhetõleg nem Rubint Réka franchise-os)tud mondani valamit a nyitási feltételekrõl, gépek-berendezések árairól.
Hely és vendégkör függõ. Ha csak azt hiszed hogy besétálnak az utcáról akkor tévedsz, ezzel életképtelen leszel. Mennyit kell befizetni? szintén hely függõ. Ha veszed akkor több millió, ha bérled akkor több 100e/hónap / hely. Lehet persze kis sikátorban is bérelni 20e/hóért egy lyukat, de oda a kutya se fog bemenni... Vállalkozási forma meghatározza mennyi marad a zsebedben.
nem kell, a kínainak sincs.
A kérdező hozzászólása: Nem kötekedni akarok, csak nem értek hozzá: ez most komoly vagy csak viccnek szántad???
Nem szántam viccnek, párom ezzel foglalkozik, vagyis okj-s képzések jogi hátterével, úgyhogy tudom:)
A kérdező hozzászólása: Szupi, ezt jó tudni, köszi

Ausztriában szeretnék egy kis büfét nyitni (Lángos, Hot-Dog Hamburger stb. ) Lehetséges ez? Vagy kell valamennyi időt ott töltenem? Vagy valahol neten is le van írva ez feketén fehéren? Kb mennyi tőke kell hozzá?

Lajosmizsén élek és itt is m?ködtetek egy ilyet egyéni vállalkozóként. szeretnék külföldön is.Szerintetek????

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem a Gmbh.-hoz 15 000 Eur. tõke kell. A Goooooogle tele van ilyenekkel. Keress rá!

Ha jól emlékszem a Gmbh.-hoz 15 000 Eur. tõke kell. A Goooooogle tele van ilyenekkel. Keress rá!

Hogyan tudok feltenni /beilleszteni/ pps-eket blogba, /pl. blogspot/ vagy más blogba? Rengeteg pps-em van, szeretnék egy blogot nyitni és a pps-eket feltenni. Köszönöm a segitséget.

pps, beillesztések, blogba

Legjobb válasz: azokat a pps-eket fel kell elõször töltened egy un. fájlmegosztó oldalra, majd a kapott linkeket másolod be a weboldalakon lévõ blogokba. pl. 4shared (ingyenes is!), data, upload stb. lehetõleg regisztrálás után, mert csak úgy garantált, hogy letöltés nélkül 1 hónap után, automatikusan, ne töröljék!

azokat a pps-eket fel kell elõször töltened egy un. fájlmegosztó oldalra, majd a kapott linkeket másolod be a weboldalakon lévõ blogokba. pl. 4shared (ingyenes is!), data, upload stb. lehetõleg regisztrálás után, mert csak úgy garantált, hogy letöltés nélkül 1 hónap után, automatikusan, ne töröljék!
ha esetleg más módra gondoltál, itt érdeklõdj: http://ildy.123guestbook.com/ vagy: http://www.luxiportal.atw.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!