Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék egy mert még nem nagyon (52 db)

Szeretnék egy barátot, mert még nem nagyon volt és már 15 éves vagyok. Csak pár hetes kapcsolataim voltak. Mit tegyek?

már régóta keresketek pasikat de egyszerüen nincs..és már nagyon szeretnék eggyet mert nem birom igy singlin sokáig!

Legjobb válasz: Igazán nem vagy lemaradva semmirõl ne félj el jön a te idõd is

Igazán nem vagy lemaradva semmirõl ne félj el jön a te idõd is
Ne aggódj 15 évesen nem fogsz semmirõl lemaradni. Amúgy akkor fog rád találni a szerelem amikor nem is számítassz rá. Ha ennyire rágörcsöl vki általában nem jön össze.
ne keresd ennyire ne görcsölj rajta csak élvezd az életet ahogy eddig és rád fog találni az akire vársz :)
Ne aggodj, hogy nem volt még barátod, eljön a te idõd is, és akkor téged fognak irgyelni a barátaid. 15 évesen nekem SEMMILYEN kapcsolatom nem volt, és nem is bánom, jó volt ugy. élvezd hogy szinglivagy, és csak ha itt az idõ, a szerelem megtalál téged, és akkor csak nevetni fogsz a régmúlton..
Nyugi már!Még csak 15éves vagy!Hova a francba sietsz????15évesen én inkább csak verekedtem a fiúkkal, mintsem jártam volna velük.Kapcsolatnak nagyon sokáig nem biztos, h lehet nevezni azt aki melletted van, az elsõ normális kapcsolatom 17évesen jött...már amennyire a gimnáziumi szerelem az.Csak ez a tetves világ rohan, de neked nem kell!!!!!!
Inkább élvezd a fiatalságod!15 évesen nem is kell több pár hetes kapcsolatoknál!
és látod...mostmár biztos van barátod :D igazuk volt: csak várni kellett :D

A lelked legeslegmélyén melyik gyerekedet szereted egy hajszálnyit jobban? A legnagyobbat, mert õ az elsõ? Ha van, a középsõt, mert nem olyan nagy még, de nem is annyira kicsi már? A kicsit, mert még olyan pici?

Ikreknél az erõsebbet, mert életrevalóbb, vagy a gyengébbet, mert esendõbb? A kisfiút, mert vagányabb, vagy a kislányt, mert szelídebb?

Legjobb válasz: A tudat alatt lehet, hogy van némi megkülönböztetés a szülõ részérõl. A baj akkor van, ha ez tudatos. Az emberek többsége a jól kezelhetõ, kedves...stb gyermekeket szereti jobban és nem azt, akivel sok a baj, és idegileg kimerítõ. Két testvér is lehet szöges ellentéte egymásnak. Nekem egy van, vagyis a kérdésre csak ötletelni tudok. Az is igaz, hogy ha a nagyobbacskák mellé kicsike érkezik, nagy figyelmet kap...és ez érzékenyen érinti a többieket. A figyelem megvonás a többiektõl is egyfajta tudatalatti megkülönböztetés. Akár bevallják, akár nem. Én ahogy a környezetem látom és tapasztalom, igen, van kimondatlan, szinte alig észrevehetõ különbség a figyelemben és kedvelésben. De ne várd itt ,hogy bárki is elmondja neked, hogy... az emberek nem ilyenek és inkább leszóló megjegyzéseket fogsz kapni. Ha ezzel állsz szembe,mármint téged érint ilyen vívódás, arra vigyázz, hogy ezt tartsd kontroll alatt.

A tudat alatt lehet, hogy van némi megkülönböztetés a szülõ részérõl. A baj akkor van, ha ez tudatos. Az emberek többsége a jól kezelhetõ, kedves...stb gyermekeket szereti jobban és nem azt, akivel sok a baj, és idegileg kimerítõ. Két testvér is lehet szöges ellentéte egymásnak. Nekem egy van, vagyis a kérdésre csak ötletelni tudok. Az is igaz, hogy ha a nagyobbacskák mellé kicsike érkezik, nagy figyelmet kap...és ez érzékenyen érinti a többieket. A figyelem megvonás a többiektõl is egyfajta tudatalatti megkülönböztetés. Akár bevallják, akár nem. Én ahogy a környezetem látom és tapasztalom, igen, van kimondatlan, szinte alig észrevehetõ különbség a figyelemben és kedvelésben. De ne várd itt , hogy bárki is elmondja neked, hogy... az emberek nem ilyenek és inkább leszóló megjegyzéseket fogsz kapni. Ha ezzel állsz szembe, mármint téged érint ilyen vívódás, arra vigyázz, hogy ezt tartsd kontroll alatt.
Azért én nem ítélkeznék! Nekem is van több gyerekem, nem lehet mérlegre tenni, hogy melyiket szeretem jobban. Másképp, máshogyan szeretem õket, nem tudnék rangsort felállítani! Igenis van, hogy az egyik szituban az egyiket, máskor a másikat. A kicsit a kicsisége és édes bájossága, a nagyot az 'okossága' miatt, mint ahogy pontosan le is írtad!
mindkettõt másért szeretem a legjobban. :)
Vannak olyan szülõk, akik ilyeneken gondolkoznak? Szégyelld magad, hogy egyáltalán a kérdés felmerült benned..
A kérdező hozzászólása: Elsõ, te ítélkezel, bár fogalmad sincs, miért kérdeztem. Hát szégyelld magad te... Többiek, én is úgy veszem észre, hogy minden többgyerekes családban óhatatlanul megvan, hogy kit miért, illetve kiben mit egy kicsit jobban. Meg mindeninek más tetszik a gyerekeiben, más domináns tulajdonságot tart fontosabbnak, legyen az egyik vagy másik család, vagy egy családon belül apa vagy anya.
A legnagyobbat, mert komoly tanulási nehézségekkel birkózva érettségit és szakmákat szerzett és dolgozik. A középsõt, mert, bár fiú, de kívül-belül én vagyok. A kicsit, mert egy igazi ajándék.

Lányok nálatok hol van az a határ amikor már egy fiú közeledését zaklatásnak érzitek? Nagyon szeretek egy lányt de már vagy kétszer elutasított és nem tudom merjek-e tenni még egy próbát, mert elveszíteni sem akarnám jó barátok vagyunk.

Legjobb válasz: szerintem most jó ideig ne próbálkozz. volt már ilyen eset, ahol a pasi egy idióta egoista hülye volt, és megvolt gyõzõdve róla, hogy a csaj szereti õt, csak valamiért be van kattanva, és nem meri bevallani. és folyton a nyakára járt, meg hogy jöjjön vele össze meg blablabla. feljelentés lett a vége, persze a pasi volt legjobban felháborodva, mert õ csak jót akar.

szerintem most jó ideig ne próbálkozz. volt már ilyen eset, ahol a pasi egy idióta egoista hülye volt, és megvolt gyõzõdve róla, hogy a csaj szereti õt, csak valamiért be van kattanva, és nem meri bevallani. és folyton a nyakára járt, meg hogy jöjjön vele össze meg blablabla. feljelentés lett a vége, persze a pasi volt legjobban felháborodva, mert õ csak jót akar.
Attól függ. Mit tettél, hogy elutasított? Hogyan próbálkoztál?
A kérdező hozzászólása: Igazából már kb egy fél éve próbálkoztam nála egy nem tökéletes idõpontban, azóta is nagyon jóban vagyunk egymással, sok közös programunk van szinte minden héten.
A kérdező hozzászólása: Elmondtam neki mit érzek iránta személyesen
És mi volt a 2. eset? Hogy reagált?
A kérdező hozzászólása: Igazából elmondta, túl jól kedvel engem ahhoz hogy, egy rossz kapcsolattal tönkretegye ezt.
A kérdező hozzászólása: vagyis tegyük


Van egy srác aki nekem nagyon bejönn! Már jártunk is de sajna már szakitottunk! Most az a helyzet h én még mindig szeretem és nem tom h hogyan mondjam meg neki h mi a helyzet, mert nem akarok nyomulni! Mit csináljak?

Én nagyon szeretném h megint együtt legyünk .Lécike segítsetek

Legjobb válasz: Mindennek az alapja az õszinteség. Az miért lenne nyomulás, ha megmondod neki, hogy szereted még mindig? Persze az ember nem meri kimondani a dolgokat, de hidd el neked is könnyebb lesz utána. Ha Õ szakított veled nyilvánvalóan azért, mert már nem szeretett igazán és nem szeretett volna megbántani. Sok sikert.:)

Mindennek az alapja az õszinteség. Az miért lenne nyomulás, ha megmondod neki, hogy szereted még mindig? Persze az ember nem meri kimondani a dolgokat, de hidd el neked is könnyebb lesz utána. Ha Õ szakított veled nyilvánvalóan azért, mert már nem szeretett igazán és nem szeretett volna megbántani. Sok sikert.:)
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet h én szakitottam vele mert nem gondoltam át az egészet
A kérdező hozzászólása: Am köcike a tanácsodat:)
Na, hát akkor ezt ne nekünk, hanem neki mondd el. Ha meg így sem sikerül, akkor c'est la vie, legközelebbre megvan a tanulság.
A kérdező hozzászólása: Még azt nemtom el dönteni h hogyan mondjam meg neki??
Én egy hete ugyanilyen helyzetben voltam. 9 hónapja nem láttam a fiút, alig beszéltünk, és egy nap küldtem neki egy sms.t amiben az állt, hogy sokat gondolok rá. most újra találkozunk , szinte minden nap. Szerintem , ha elmondod neki az érzéseid azzal nem veszíthetsz semmit, de tényleg nem ! hidd el átfogja gondolni az életét, miben lenne másabb, hogyha újra együtt lennétek. Szerintem ennyit megér :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap meg mondtam enki h mit érzek iránta de nem válaszolt rá semmit :(:(:(
gondolom msn.en. de hogyhogy nem válaszolt? kilépett, vagy nemirt rá semmit?
A kérdező hozzászólása: nem irt rá semmit

A párom még nem akar velem lefeküdni de már én nagyon akarok vele és nem bírom nagyon de viszont őrülten szeretem akkor megérni várni ameddigre felkészül? Mert mondta mininum egy félévig húzni akarja

Am 3 hete járunk énis szűz vagyok előtte sokat maszturbáltam de abból már elegem van és amikor vele vagyok nem kell utána maszturbálnom pl:ha haza megyek de ha vele vagyok akkor nagyon feltudok rá izgulni

Legjobb válasz: ha szereted és úgy érzed, hogy megéri, akkor várj még egy kicsit

ha szereted és úgy érzed, hogy megéri, akkor várj még egy kicsit
A kérdező hozzászólása: értem mást enged az mind1 de szerrintem ez alatt tudod mire gondolok na és az a lén yeg a sexet még nem
"A sex vajon mi?" :D Verjed babám, adjak hozzá sajtreszelõt?
3 het nagyon keves varj meg!! amugy sem biztos hogy kell neki 1/2 ev
Hát szerintem elõször menjél el egy-két örömlányhoz hogy tanitson be:) )))

17évesen nagyon gáz ha még nem volt barátnõm? és nem smároltam még senkivel? Nagyon szeretnék már egy barátnõt mert magányos vagyok

ja és szexmániás is mit tegyek?

Legjobb válasz: Szexmániás nem lehetsz, csak marokmarcsamániás, azért kis különbség. Próbálj meg szerezni egy barátnõt... nem nagy feladat, ugye?

Szexmániás nem lehetsz, csak marokmarcsamániás, azért kis különbség. Próbálj meg szerezni egy barátnõt... nem nagy feladat, ugye?
A kérdező hozzászólása: sajnos az amilyen csaj kellene nekem olyanoknál nem vagyok elég jó
A legjobb, ha soha az életben nem smárolsz. Csókolózni tessél helyette!
2: Majd leszel. Évek kérdése. Mi miatt nem vagy elég jó nekik?
A kérdező hozzászólása: azt mar csinaltam bar ink csak szajra puszi volt
A kérdező hozzászólása: legtöbb lányt nemis érdekli hogy egy srác vele egy idös legyen csak legyen pénze és a pasi lehet akár 60éves vagy ha nem akkor legyen full nyálas srác de külsõre belsõ szinte nemis számít csak úgy tesznek
Téged sem az eszedért szeretnek... bár nem is biztos, hogy szeretnek...
80% robi??? az para
"15 éves fiú vagyok és már 1 éve nincs barátnõm" Az öreganyád reumás térdkalácsát.Hát mit sír a szád itt lofasz 15éves korodban h 1 éve nincs nyanyád?? Ami azt jelenti hogy már volt... Olyan idõs korunkban mi még azt sem tudtuk sokan h mi az hogy mûködik..
kedves 2es. azért mert neked akkor még nem volt barátnõd, nem kell öt itt fikázni mert neki már volt! Szerintem facebookon, vagy a legtöbb társkeresõn is simán tudsz már :)
kedves 3as: Nem fikázom, nem errõl van szó, de akkor is nagyon korai még neki emiatt búslakodnia.
hadd búslakodjon, ha neki erre van ideje !!!
Legalább nincs gondod a srácok nevével...

Nagyon fehér vagyok sajnos. Szeretnék egy olyan közép barna árnyalatú bőrt magamnak A nap nem fog meg csak leéget. Kb. mennyi idő után lenne közép barna a szoláriumtól? Tudom, hogy nem egészséges de szeretnék barnulni, mert így azt hiszik beteg vok.

Legjobb válasz: Nem tudom te látod-e itt ezt a ratyi google hirdetést,valami Tantowel kendõ,ami "egészséges" barnaságot ad.Vagy vannak a fújós technikák is,amikor rádfújják a színt. Amúgy meg irigyellek,mindennél jobban szeretnék hófehér lenni,az olyan elegáns.Tudtad,hogy régen a fehérség az elõkelõség szimbóluma volt?Mivel a parasztok földeken dolgoztak,õk lebarnultak,az elõkelõknek viszont minél fehérebbnek kellett lenniük.Ez mutatta,hogy õket soha nem éri nap,mivel nem kell dolgozniuk:) És a fehér bõrt sokkal szebbet sminkelni,mint a napbarnítottat. http://www.hollywood-celebrity-pictures.com/Celebrities/Juli..

Nem tudom te látod-e itt ezt a ratyi google hirdetést, valami Tantowel kendõ, ami "egészséges" barnaságot ad.Vagy vannak a fújós technikák is, amikor rádfújják a színt. Amúgy meg irigyellek, mindennél jobban szeretnék hófehér lenni, az olyan elegáns.Tudtad, hogy régen a fehérség az elõkelõség szimbóluma volt?Mivel a parasztok földeken dolgoztak, õk lebarnultak, az elõkelõknek viszont minél fehérebbnek kellett lenniük.Ez mutatta, hogy õket soha nem éri nap, mivel nem kell dolgozniuk:) És a fehér bõrt sokkal szebbet sminkelni, mint a napbarnítottat. http://www.hollywood-celebrity-pictures.com/Celebrities/Juli..
uv mentes barnító szalonba menj kiválaszthatod a színt is elvileg.
Én is így vok ezzel, mint Te! De engem a szoli sem fog meg egyszerûen!Senki nem érti, miért...Teljesen mindegy, mennyi idõre maradok bent!
Én is fehér bõrû vagyok, régebben engem is idegesített h csak leégek aztán lehámlik és megint fehér lettem, de soha nem mentem szoláriumba és nem is fogok. Most már nem érdekel, h ki mit mond (napjában legalább 3-an vagy többen megszólnak érte, de szinte ugyanazok az emberek). Nekem ez így jó legalább nem vagyok olyan mint a többi mintha vmi gyártószalagról leszaladtak volna mindegyik olyan egyforma agyonszolizott/agyonnapozott/agyonbarnítózott. De lehet h ezt csak én gondolom így. Mindenesetre a helyedben én elõnyömre fordítanám:)
az elõttem szólóaknak igaza van. Akinek jól áll a fehérség nagyon szerencsés, sajna én sötét hajú sötét szemû vagyok engem nagyon sápaszt :(. Am az uv-mentes barnítót nem ajánlom, foltosan kopik. Ilcsi napozó krém sztem ami neked jó lenne, a gond csak az h drága, de az a jó benne h az uv-a sugarakat átengedi a bõrödön amik barnítanak, míg az uv-b és uv-c sugarakat felfogja amik a leégést és a rákot okozhatják. Ha érdekel mesélhetek még róla.
Utcsó, szerintem meg a sötét hajú, szemûeknek még jobban áll a fehérség. http://www.contactmusic.com/pics/mb/saga_13_260109/gary_oldm..
Én is fehér vagyok. Mellette sötétbarna hajam van :D Amúgy engem is nagyon sok ideig zavart, és próbáltam küzdeni ellene. (szolárium, önbarnítók, stb) De mostmár elfogadtam a színemet, és szerintem a mai világban különleges ha valaki fehér a sok agyonszolizott mellett :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek.Igazából azért zavar mert a kórházban mikor voltam elkezdtek vizsgálgatni hogy tuti van valami baj:S Ráadásul szeplõs is vagyok amit ki nem állok.A szoli is elõhozná mégjobban úgy mint a nap?

Miért nem ért meg anyukám? Szerdán megyek ortopédiára és anyukám el akar kísérni, de én egyedül szeretnék menni, mert már régóta járok ehhez az orvoshoz és nagy vagyok már nem kell kísérgetni.18/l

Legjobb válasz: Miért nem ért meg?? elmondtad így neki is ezt?? Mondd, hogy ne menjen, megoldod egyedül,vagy hagyd, hogy elkísérjen, de kint várjon meg! abban semmi nincs! De ne azt mondd neki, hogy te már nagy vagy :) hanem , hogy felnõtt nõ vagy!

Miért nem ért meg?? elmondtad így neki is ezt?? Mondd, hogy ne menjen, megoldod egyedül, vagy hagyd, hogy elkísérjen, de kint várjon meg! abban semmi nincs! De ne azt mondd neki, hogy te már nagy vagy :) hanem , hogy felnõtt nõ vagy!
Így van, , , nyugodtan mondd meg neki, hogy ennyi idõsen már kicsit ciki, ha azt hiszi az orvos, hogy téged kísérgetni kell, nem tudsz egyedül ennyit sem elintézni!!! Fõleg ortopédián..
ez orulet... ha nogyogyaszhoz akarsz menni, akk is ott fog ulni a viszgaloasztal mellett? Felnott no vagy, termeszetes, ha ilyen dolgokat egyedul akarsz elintezni... Mondd meg neki, hogy egyedul mesz be, majd ha vegeztetek, beultok a cukiba kicsit beszelgetni, igy o is erzi, hogy szereted, de mint felnott no, ez a te dolgod, maganugyed.
Nem , nem benned van a hiba, éppen ezért írtam, h te nem a "más" vagy, aki ennek örülne, mert mindenki más dolgokra vágyik, más miatt érzi azt, hogy támogatják. Csak próbáltam rávilágítani, hogy édesanyád nem a bosszantásod miatt szeretne elkísérni, az elutasításod fájdalmat okoz neki. DE: szerintem sem engedhetsz abból, hogy mit szeretnél, mert akkor az esetleges következõ alkalommal is ugyanezzel a problémával kell megküzdened. A lényeg, hogy anyudnak úgy kell elmagyaráznod, hogy miért nem akarod, hogy ne sértsd meg, így is úgy is rosszul fog neki esni. Tehát semmi gond nincs veled :) nem kell kiforgatni a szavaim, csak tanácsot próbáltam adni. Kitartás, még valószínûleg lesz pár ellentéted az anyukáddal amíg " felnõsz" (az én szüleim még néha mindig nem tartanak felnõttnek, pedig 3 éve a párommal élek és 25 éves vagyok:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Szerinted bennem van a hiba, hogy egyedül akarok menni? Tényleg úgyis mindent elmondok neki , de felszabadultabb vagyok az orvosnál ha egyedül megyek be.
az édesanyádat is értsd meg. nem téged szeretne idegesíteni, csak aggódik. Más nagyon örülne neki, ha törõdnének vele a szülei, és érdekelnék mi van vele. Persze tudom, hgy te nem a "más" vagy. Ezért nyugodtan el kell neki mondani, hogy neked jobb lenne, ha ezt egyedül tudnád intézni, jobban tudnál az orvosra figyelni, és természetesen mindent el fogsz mondani neki. Ha pedig úgy érzed, hogy szeretnél támogatást, akkor jelzed neki. Ez utóbbit mindenképpen javaslom, hogy mondd, mert megnyugtatja a szülõket. Tudom, hogy bosszantó, de örülj neki, hogy ilyen Édesanyád van. Neked pedig jobbulást kívánok. CSak nyugodtan 25/N
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!!
A kérdező hozzászólása: Köszi!! Azt mondta biztos azért nem akarom, hogy õ is jöjjön mert nem szeretem de ez hülyeség imádom anyut de orvoshoz egyedül jobb menni.
A kérdező hozzászólása: Be is akar jönni, de este megbeszélem vele, hogy egyedül szeretnék nyugodtabban tudok beszélni az orvossal ha csak én vagyok ott és szeretném egyedül elintézni, önállóan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat!!!!!! :)

Nem merek csókolózni, úgyhogy még nem volt csajom. És van egy lány, akit nagyon szeretek és a csók miatt nem merek összejönni vele. Mit tegyek?

hát a lényeg ott van.valami tipp??

Legjobb válasz: A fogalmazási módod érdekes, de szerintem felfogtam. :D tehát össze tudnál jönni vele, csak azért nem akarsz mert nem mersz csókolózni, vagy õ jönne össze veled de nem teszi ugyanez miatt? Így akkor: 1: kicsit oldódj fel elõtte.. Nem nehéz, ez is csak olyan "egyszer csak megtörténik" dolog ám. :) 2: Ha az utóbbi akkor add a tudtára hogy kellene neked egy kis bátorítás, mert nem akarsz szörnyû élményt hagyni benne. :D

A fogalmazási módod érdekes, de szerintem felfogtam. :D tehát össze tudnál jönni vele, csak azért nem akarsz mert nem mersz csókolózni, vagy õ jönne össze veled de nem teszi ugyanez miatt? Így akkor: 1: kicsit oldódj fel elõtte.. Nem nehéz, ez is csak olyan "egyszer csak megtörténik" dolog ám. :) 2: Ha az utóbbi akkor add a tudtára hogy kellene neked egy kis bátorítás, mert nem akarsz szörnyû élményt hagyni benne. :D
A kérdező hozzászólása: és mivan ha nekem azt mondja a csók után hogy jó volt a tesójának meg a barátainak meg azt mondja hogy ilyen szörnyû még sosem volt
Egyrészt kapcsold ki a Caps Lockot. Ne aggódj, nem fog senkinek ilyesmit mondani, egyrészt mert nem olyan nehéz az, menni fog, másrészt meg õ is tudni fogja, hogy csak egyre jobb leszel.
Akkor nagyon bunkó.. A párkapcsolatoknak az egymás felé irányuló õszinteségrõl kellene szólnia. Ha normális csaj, akkor neked kéne megmondania hogy milyen volt.. De amúgy elég nehéz egy csókot elrontani.. A lényeg hogy ne harapd meg, finom legyél, és ne nyomulj rá, mert a nagy hévben néha velünk is elõfordul hogy összefejelünk vagy a fogaink keményen összekoccannak.. xD Nem túl kellemes. :)
A kérdező hozzászólása: amúgy most nem vagyunk jóban egymással.és nem is látom túl sokszor.amikor meg igen akkor nem néz rám és gyors tempóval elmegy
Nekem is ilyen problémám volt, tizennégy voltam, de az elsõ barátomnak öt hónapig kellett várni az elsõ csókomra. Egyáltalán nem probléma, én is feleslegesen görcsöltem rá, nálam teljesen ösztönös volt a dolog.
Akkor max akkor tudod a szádba dugni a nyelvét, ha te is marha gyors vagy... ha nem aktuális a probléma, akkor kár rajta aggódnod.
Ehh, elõzõhöz: elsõ mondatban fordítva.. szóval akkor tudod a szájába dugni a nyelvedet... gyorsabban gondolkozok mint írok...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!