Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék egy mert még (277 db)

talizzunk és segítek :) pussz 23/F
Ha egy srácnak kivered, akkor az ujjaiddal csinálod, orgazmust is elérsz, és még szûz is maradsz...
A kérdező hozzászólása: köszii de inkább nem.pussz:P
A csiklódat simogasd, és közben nézz valami izgatót (kép, film).
Budapesten laksz? 20F
A kérdező hozzászólása: debrecenben
A csikló izgatásával. Vagy ajánlom a zuhanyrózsás módszert ;) De a masztizással elért orgazmus messze nem olyan jó, mint a szex :D
ahogy az elõttem válaszoló is mondta simogasd magad és nézz valamit a google-ba írd be hogy du**ás és kattints a videókra. és a végén csinálj úgy mintha a pisilést akarnád visszatartani. nekem bejött:)
Nekem bejött nagyon a bicajozás közbeni maszti is ! Vagy korláton csuszizni , stb, ,
A kérdező hozzászólása: de meg sajna sporolnom kell ra eleg sokat. de azert szeretnem tudni h majd ha lesz ra penzem hol vehetnek vagy kitol
szlovákiában melyik részén laksz? melyik megye van hozzád a legközelebb?
1. vagyok itt van 1-2 kennel : http://chihuahua.kutyadepo.hu/
gyõrszentivánon vannak kennelek, ismerõsöm onnan vett, 70ért, de legtöbb kutyájukat 500 körül adják.drága
A kérdező hozzászólása: en tornaljan lakom.
Itthon 250-350 €-tól (70-100 ezer FT 285Ft-os euróval számolva) kaphatsz kutyát tenyésztõtõl, árban határ a csillagos ég.
A kérdező hozzászólása: kerlek ha valaki tud foleg szlovakiaban jo lenne tornaljan ha tudna valaki az irjon 100 eurom lenne majd ra .

Tetszik egy srác aki most lesz 18 éves, én pedig még csak 14 leszek. És a falunkban focizik, minden meccsén kint vagyok de ő észre sem vesz. Szeretem, de nem tudom, hogy hogyan mondjam el neki mer még nem is beszéltünk. Baromira szeretem. Mit tegyek?

Szerintetek össze fogunk jönni? Neki is tetszhetek? :OO

Legjobb válasz: Szia! írtad, hogy õ észre sem vesz, még nem is beszéltetek. Ebbõl arra tudok következtetni, hogy neki nem tetszel. Egy felnõtté válás küszöbén álló fiúnak általában(!) van annyi esze, hogy ha tetszik neki egy lány, akkor megszólítja, rámosolyog, kezdeményez. Másrészt, ha "szereted" akkor odamész hozzá, ismerkedsz vele. De szerintem ne mondd neki azt, hogy szereted, mert szerintem ez nem igaz, bõven elég az elejére egy "tetszel" is. Attól, amiért még õ nem vett észre, nem jelenti azt hogy nem is fogsz neki tetszeni. De ha nem próbálod meg felkelteni a figyelmét, csak álmodozol arról hogy össze fogtok jönni és a többi, kevés esély van rá hogy megtetszel neki. Hajrá!

Szia! írtad, hogy õ észre sem vesz, még nem is beszéltetek. Ebbõl arra tudok következtetni, hogy neki nem tetszel. Egy felnõtté válás küszöbén álló fiúnak általában(!) van annyi esze, hogy ha tetszik neki egy lány, akkor megszólítja, rámosolyog, kezdeményez. Másrészt, ha "szereted" akkor odamész hozzá, ismerkedsz vele. De szerintem ne mondd neki azt, hogy szereted, mert szerintem ez nem igaz, bõven elég az elejére egy "tetszel" is. Attól, amiért még õ nem vett észre, nem jelenti azt hogy nem is fogsz neki tetszeni. De ha nem próbálod meg felkelteni a figyelmét, csak álmodozol arról hogy össze fogtok jönni és a többi, kevés esély van rá hogy megtetszel neki. Hajrá!

Lányok nálatok hol van az a határ amikor már egy fiú közeledését zaklatásnak érzitek? Nagyon szeretek egy lányt de már vagy kétszer elutasított és nem tudom merjek-e tenni még egy próbát, mert elveszíteni sem akarnám jó barátok vagyunk.

Legjobb válasz: szerintem most jó ideig ne próbálkozz. volt már ilyen eset, ahol a pasi egy idióta egoista hülye volt, és megvolt gyõzõdve róla, hogy a csaj szereti õt, csak valamiért be van kattanva, és nem meri bevallani. és folyton a nyakára járt, meg hogy jöjjön vele össze meg blablabla. feljelentés lett a vége, persze a pasi volt legjobban felháborodva, mert õ csak jót akar.

szerintem most jó ideig ne próbálkozz. volt már ilyen eset, ahol a pasi egy idióta egoista hülye volt, és megvolt gyõzõdve róla, hogy a csaj szereti õt, csak valamiért be van kattanva, és nem meri bevallani. és folyton a nyakára járt, meg hogy jöjjön vele össze meg blablabla. feljelentés lett a vége, persze a pasi volt legjobban felháborodva, mert õ csak jót akar.
Attól függ. Mit tettél, hogy elutasított? Hogyan próbálkoztál?
A kérdező hozzászólása: Igazából már kb egy fél éve próbálkoztam nála egy nem tökéletes idõpontban, azóta is nagyon jóban vagyunk egymással, sok közös programunk van szinte minden héten.
A kérdező hozzászólása: Elmondtam neki mit érzek iránta személyesen
És mi volt a 2. eset? Hogy reagált?
A kérdező hozzászólása: Igazából elmondta, túl jól kedvel engem ahhoz hogy, egy rossz kapcsolattal tönkretegye ezt.
A kérdező hozzászólása: vagyis tegyük

A lelked legeslegmélyén melyik gyerekedet szereted egy hajszálnyit jobban? A legnagyobbat, mert õ az elsõ? Ha van, a középsõt, mert nem olyan nagy még, de nem is annyira kicsi már? A kicsit, mert még olyan pici?

Ikreknél az erõsebbet, mert életrevalóbb, vagy a gyengébbet, mert esendõbb? A kisfiút, mert vagányabb, vagy a kislányt, mert szelídebb?

Legjobb válasz: A tudat alatt lehet, hogy van némi megkülönböztetés a szülõ részérõl. A baj akkor van, ha ez tudatos. Az emberek többsége a jól kezelhetõ, kedves...stb gyermekeket szereti jobban és nem azt, akivel sok a baj, és idegileg kimerítõ. Két testvér is lehet szöges ellentéte egymásnak. Nekem egy van, vagyis a kérdésre csak ötletelni tudok. Az is igaz, hogy ha a nagyobbacskák mellé kicsike érkezik, nagy figyelmet kap...és ez érzékenyen érinti a többieket. A figyelem megvonás a többiektõl is egyfajta tudatalatti megkülönböztetés. Akár bevallják, akár nem. Én ahogy a környezetem látom és tapasztalom, igen, van kimondatlan, szinte alig észrevehetõ különbség a figyelemben és kedvelésben. De ne várd itt ,hogy bárki is elmondja neked, hogy... az emberek nem ilyenek és inkább leszóló megjegyzéseket fogsz kapni. Ha ezzel állsz szembe,mármint téged érint ilyen vívódás, arra vigyázz, hogy ezt tartsd kontroll alatt.

A tudat alatt lehet, hogy van némi megkülönböztetés a szülõ részérõl. A baj akkor van, ha ez tudatos. Az emberek többsége a jól kezelhetõ, kedves...stb gyermekeket szereti jobban és nem azt, akivel sok a baj, és idegileg kimerítõ. Két testvér is lehet szöges ellentéte egymásnak. Nekem egy van, vagyis a kérdésre csak ötletelni tudok. Az is igaz, hogy ha a nagyobbacskák mellé kicsike érkezik, nagy figyelmet kap...és ez érzékenyen érinti a többieket. A figyelem megvonás a többiektõl is egyfajta tudatalatti megkülönböztetés. Akár bevallják, akár nem. Én ahogy a környezetem látom és tapasztalom, igen, van kimondatlan, szinte alig észrevehetõ különbség a figyelemben és kedvelésben. De ne várd itt , hogy bárki is elmondja neked, hogy... az emberek nem ilyenek és inkább leszóló megjegyzéseket fogsz kapni. Ha ezzel állsz szembe, mármint téged érint ilyen vívódás, arra vigyázz, hogy ezt tartsd kontroll alatt.
Azért én nem ítélkeznék! Nekem is van több gyerekem, nem lehet mérlegre tenni, hogy melyiket szeretem jobban. Másképp, máshogyan szeretem õket, nem tudnék rangsort felállítani! Igenis van, hogy az egyik szituban az egyiket, máskor a másikat. A kicsit a kicsisége és édes bájossága, a nagyot az 'okossága' miatt, mint ahogy pontosan le is írtad!
mindkettõt másért szeretem a legjobban. :)
Vannak olyan szülõk, akik ilyeneken gondolkoznak? Szégyelld magad, hogy egyáltalán a kérdés felmerült benned..
A kérdező hozzászólása: Elsõ, te ítélkezel, bár fogalmad sincs, miért kérdeztem. Hát szégyelld magad te... Többiek, én is úgy veszem észre, hogy minden többgyerekes családban óhatatlanul megvan, hogy kit miért, illetve kiben mit egy kicsit jobban. Meg mindeninek más tetszik a gyerekeiben, más domináns tulajdonságot tart fontosabbnak, legyen az egyik vagy másik család, vagy egy családon belül apa vagy anya.
A legnagyobbat, mert komoly tanulási nehézségekkel birkózva érettségit és szakmákat szerzett és dolgozik. A középsõt, mert, bár fiú, de kívül-belül én vagyok. A kicsit, mert egy igazi ajándék.

Mért van az hogy szeretek egy lányt de nemmerem neki megmondani és csak akkor merek neki puszitadni meg átölelni meg netán a fenekét simogatni, mikor bevagyunk rugva, mert akkor bátrabbak agyunk?

Ja és 16éves vagyok.

Legjobb válasz: Félsz attól, hogy esetleg nem viszonozza az érzelmeidet + magadban sem bízol eléggé. Megoldás: adandó alkalommal (józanul!) nem gondolkodni, hogy mit és hogyan és mi lesz, hanem spontánul eléállni, finoman megfogni a kezét (ha nem ellenkezik, az már jó jel), a szemébe nézni, és megmondani neki, hogy szereted (bizonyára észrevette már eddig is). Nem kell túlcifrázni, maga a "szeretlek" is megteszi (annál is inkább, hogy egyetlen, viszonylag rövid szó, így jó eséllyel ki is tud mondani anélkül, hogy elakadna a szavad). Ezzel máris túl vagy a nehezén, innentõl meg már mindenféleképpen megy minden magától. :)

Ha "valami" alatt allergiás reakciót értesz, vagy azt, hogy komplett seggfejnek tartson, ha kiderül, akkor igen, elérhetsz vele valamit. Egyébként nem. (Ha nem értetted volna meg a lényeget: ezt a serkentõs dolgot k*rvára verd ki a fejedbõl!) Mondd meg neki! Õszintén! Józanul! Ennyi. -G-
Abszolút, mivel ha kölcsönös a dolog részérõl is, onnantól már nem kell paráznod, és nyugodtan lehettek együtt bármikor, foghatod a kezét, puszilhatod, mehettek együtt bárhova, szóval élhetitek együtt a boldog párocskák életét, ha meg õ nem szeret, akkor már tudod, hogy mi a helyzet, és kereshetsz valaki mást. Pofonegyszerû, tényleg. Nem érdemes túlkombinálni. Én is így jöttem össze a kedvesemmel, akivel egyébként hamarosan össze is házasodunk: megismertük egymást 1. nap, találkoztunk 3. nap, megmondtam neki, hogy szeretem, és megcsókoltam 4. nap, és onnantól fogva együtt voltunk, és minden ment magától. Bonyolult ez? Naugye...
Félsz attól, hogy esetleg nem viszonozza az érzelmeidet + magadban sem bízol eléggé. Megoldás: adandó alkalommal (józanul!) nem gondolkodni, hogy mit és hogyan és mi lesz, hanem spontánul eléállni, finoman megfogni a kezét (ha nem ellenkezik, az már jó jel), a szemébe nézni, és megmondani neki, hogy szereted (bizonyára észrevette már eddig is). Nem kell túlcifrázni, maga a "szeretlek" is megteszi (annál is inkább, hogy egyetlen, viszonylag rövid szó, így jó eséllyel ki is tud mondani anélkül, hogy elakadna a szavad). Ezzel máris túl vagy a nehezén, innentõl meg már mindenféleképpen megy minden magától. :)
Igen, ha be vagy rugva akkor nem vagy annyira gátlásos mint egyébként
Szerintem ahelyett hogy szereted, már rögtön le is smárolhatod
A kérdező hozzászólása: ésszerinted
A kérdező hozzászólása: és szerintedezzel megoldodik minden
igen azért van, mert ittas állapotban bátrabb vagy..és jobban kimutatod amit érzel..vagy jobban megteszed azt amit józan állapotban nem tennél meg....amúgy megcsókoltad ezt a lányt mikor részegek voltatok?
A kérdező hozzászólása: épp a szájára még nemadtam puszit de egyre közelebb járok a szájához ?
A kérdező hozzászólása: szerintetek elérek vele valamit hogyha rakok vmi serkentö tablettát az italába??????

Szeretnék egy filmből kiszűrni emberi hangot (mert arra van szükségem). Szóval háttérzajt, meg minden egyebet külön szeretnék a hangtól választani?

Legjobb válasz: Kevert hang esetében ez nem megvalósítható, mert ott a beszéd, a zörejek, stb. már egyben vannak. 5.1-ról lenne szó? Ott elvileg könnyebb a dolog, mert a szöveg és a zene nem feltétlenül ugyanabban a hangcsatornában van. Ebben az esetben az 5.1-es hangot (pl. ac3-at, dts-t) szét kell bontani külön csatornákra, pl. 6 db wav-ra.

Kevert hang esetében ez nem megvalósítható, mert ott a beszéd, a zörejek, stb. már egyben vannak. 5.1-ról lenne szó? Ott elvileg könnyebb a dolog, mert a szöveg és a zene nem feltétlenül ugyanabban a hangcsatornában van. Ebben az esetben az 5.1-es hangot (pl. ac3-at, dts-t) szét kell bontani külön csatornákra, pl. 6 db wav-ra.
Hát ezt elmagyarázni elég bonyolult... én vágó vagyok, kifejezetten ilyen programokkal dolgozom, nekem ezért könnyû a dolog... amúgy nem muszáj mindenképp profi cuccokkal csinálni, az egyszerûbbek is megteszik. A lényeg, hogy olyan progid legyen, aminek több hangsávja is van, 5.1-es hang esetében ugye 6 darab kell. Meg persze nem árt, ha valamennyire értesz a videószerkesztéshez, bár abban sem kell kõprofinak lenni.
A kérdező hozzászólása: Értem! Köszönöm a választ! Azért tudsz valami program nevet megadni? Már ha nem vagyok túl pofátlan? Köszi! Egyébként még sosem csináltam ilyet, de ezt nagyon szeretném, szóval remélem sikerül!
És ilyet mivel lehet csinálni? (Csak, hogy meggyorsítsam picit a dolgot)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Ha nem 5.1, akkor nem is lehet megcsinálni, mert ez egy 85-ös VHS kazettáról lett kiírva? Azért kellett errõl, mert a Star Wars 4. epizódjából Darth Vader régi szinkronhangját szeretném ráhelyezni az új filmre. Tudom, hogy nehéz, csak, hogy lehetséges-e? Köszönöm a választ elõre is!
A kérdező hozzászólása: Köszi nagyon a segítséged! Viszont lenne még egy kérdésem! Milyen programok kellenek hozzá, és ha van egy kis idõd, akkor azt is le tudnád írni, hogy ezekkel a programokkal hogyan kell elkészíteni a filmet? Bár ha nagyon bonyolult így leírni, akkor majd valahol utánanézek! Elõre is nagyon köszönöm, hogy már napok óta segítesz és válaszolsz nekem!

Van egy srác akit szeretek, és ő is engem, de túl korán jöttem az életébe mert még a régi barátnőjét is maga előtt látja, pedig hogy ő hagyta el. Én még mindig szeretem, de ha ő neki így könnyebb akkor azt mondom legyen így. Jó az ötletem? (lent)

Mi lenne ha egy kis levelet adnék neki személyesen amiben röviden annyi van hogy nem fogok sírni miatta de nagyon fáj, ennek ellenére emlékezni szeretnék rá mindig. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szar ötlet. Mert ha leírod h nagyon fáj, akkor lelkiismeret furdalása lesz, feltéve, a tényleg szeretett. És ha személyesen adod oda, akár szóban is lerendezhetnéd. tudom leírni könnyebb, de hátha megnyugtat, én is egyszer a szóban való megbeszélést választottam és azért nem bántam meg h nem papírfecnit adtam neki. ;)

Szar ötlet. Mert ha leírod h nagyon fáj, akkor lelkiismeret furdalása lesz, feltéve, a tényleg szeretett. És ha személyesen adod oda, akár szóban is lerendezhetnéd. tudom leírni könnyebb, de hátha megnyugtat, én is egyszer a szóban való megbeszélést választottam és azért nem bántam meg h nem papírfecnit adtam neki. ;)
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy igazad van. Ez igazából egy dalszöveg, vagy hasonló. És azért szeretném odaadni neki hogy legyen valami emléke. És persze hogy nagyon nagyon szeretem, még így is.
(elsõ vagyok) Add neki oda, emléknek borzasztó jó, de beszlj is vele. az is jó emléknek :D
A kérdező hozzászólása: Persze hogy beszélni is fogok vele. :) Az a baj hogy annyira szeretem hogy nem akarom hogy neki rossz legyen, és az már nem is érdekel hogy velem mi van. :)

Szeretnék egy kérdést kérdezni tőletek nagyon szeretnék egy testvért és mondtam anyának hogy szeretnék egy tesót azt mondta hogy fél a szüléstől meg hogy belefog halni mert 41 éves. Szerintetek belehalhat vagy történhet valami?

Legjobb válasz: Dehogy halhat! Én most várom a harmadik babámat, én sem vagyok sokkal fiatalabb anyukádtól. 37 éves vagyok. Szerintem más oka van, hogy nem szeretne már szülni. 28 hkm

Dehogy halhat! Én most várom a harmadik babámat, én sem vagyok sokkal fiatalabb anyukádtól. 37 éves vagyok. Szerintem más oka van, hogy nem szeretne már szülni. 28 hkm
Szia! Vannak olyan emberek akik nem tudják már kihordani a terhessgáget lehet ez valamilyen betegségtõl! Én is szerettem volna kistesót anya daganatos volt és kivették a méhét, õ is belehalt volna ebbe! Nekem mindig azt mondta, ha nem lehet kistesóm, legalább neked lesz több gyereked! Próbáld elfogadni, hogy õ is akármennyire szeretné, nem lehet!
A kérdező hozzászólása: köszii a válaszokat:)
41 évesen már én sem hiszem, hogy vállalkoznék babára. Sokkal nagyobb esély van, hogy valami történik (még ha nem is törvényszerû). 41 évesen esetleg már nem olyan türelmes az ember, rigolyásabb, nehezebben viseli a kisgyerekkel járó éjszakázást, macerát (nyilván van kivétel!). Meg ott van a tudat, hogy mire a baba 20 éves lesz, én már 60... ki tudja meddig élek, meddig láthatom. Nyilván vannak kivételes esetek, amikor nem sikerül elõtte teherbe esni, vagy véletlenül összejön még egy bébi ilyen idõsen, de én azt gondolom, hogy kb. 35 évig ideális szülni. Én megértem az édesanyádat! :) Te is értsd meg!
Én februárban szültem és májusban töltöttem be a 39-et, a babám még csak 3 és fél hónapos de már is gyúrunk a tesóra mert 40 fölött már nem szülnék én sem, ha most összejön a nyáron akkor jó de ha nem akkor tovább nem próbálkozunk.Én a terhességem elõtt elmentem a dokihoz hogy kikérjem a véleményét, és most szülés után is kivizsgáltattam magam, mert csak úgy nem mertem belevágni.A doki rendben talált mindent, azt mondta 45 éves koromig nyugodtan vállalhatok babát, mert a ma világban olyan fejlett az orvos tudomány hogy nem jelent gondot ha idõsebb a kismama.Na idáig oké, de azt a gyereket föl is kell ám nevelni...Szerintem ha anyukád nem akarja a babát, ne erõltesd , fogadd el hogy õ már nem szeretné.
Hogy halna bele? Én 38 évesen várom a 3-at. Persze kérdés az, hogy minden adott-e egy új kistesó érkezésére (érzelmileg, anyagilag, idõben). Az egészségi állapotát pedig egy orvos tudná felmérni. Gondolom, apukádnak is van beleszólása. Õ támogatja az ötleted?
A kérdező hozzászólása: még nem kérdeztem tõle:)

Majd egy éve ismerem az exnejemet! Akiért küzdöttem rengeteget mer még meg volt a pasija mikor megismertem. Végre csak én maradtam elköltöztem abba a városba ahol ő tanul h vele legyek. Én nagyon szeretem! Mit tegyek h vissza hódítsam?

Most kidobott ahogy jött a nyár és elment 3 hétre külföldre melózni.Konkrétan más pasi nincs a dologban! Sztem annyi h ? már majd három éve nem volt szingli mert egyik kapcsból jött a másikba! Vki mondjon vmit! Köszi!

Legjobb válasz: Nem tudom mennyi idõs a hölgy, de az egyik barátom szerint a mai lányok mindegyikét csak az érdekli, hogy kiélje magát. Az én véleményem egy kicsit más. Bár lehet, hogy igaz, e hölgynek sok volt a kapcsolatból, és a pasikból, és így most egy kicsit egyedül szeretne lenni. Egyébként is, mint írtad, 3 hetet külföldön tölt. Szerintem várd meg, s ha hazajön (lévén, hogy te ismered a legjobban), próbáld meg visszaszerezni. Ha érez valamit irántad ami hasonlít a szerelemre, akkor ez idõ alatt tuti rájön, hogy te kellesz neki. Egyszerûen lehet, hogy csak kíváncsi, milyen egyedül. Szerintem ez nem baj, mert lehet, hogy késõbb ez nagyobb gond lehet, mármint az, hogy azon gondolkozzék, mi lett volna ha. Légy türelmes, adj neki idõt. S ha mégsem, akkor se bánkódj, mert van még nõ bõven! :-)

Nem tudom mennyi idõs a hölgy, de az egyik barátom szerint a mai lányok mindegyikét csak az érdekli, hogy kiélje magát. Az én véleményem egy kicsit más. Bár lehet, hogy igaz, e hölgynek sok volt a kapcsolatból, és a pasikból, és így most egy kicsit egyedül szeretne lenni. Egyébként is, mint írtad, 3 hetet külföldön tölt. Szerintem várd meg, s ha hazajön (lévén, hogy te ismered a legjobban), próbáld meg visszaszerezni. Ha érez valamit irántad ami hasonlít a szerelemre, akkor ez idõ alatt tuti rájön, hogy te kellesz neki. Egyszerûen lehet, hogy csak kíváncsi, milyen egyedül. Szerintem ez nem baj, mert lehet, hogy késõbb ez nagyobb gond lehet, mármint az, hogy azon gondolkozzék, mi lett volna ha. Légy türelmes, adj neki idõt. S ha mégsem, akkor se bánkódj, mert van még nõ bõven! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!