Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék egy kölyköt! És hogy hol (2 db)

Szeretnék egy yorkshire kölyköt! És hogy hol és mennyiért lehet venni?

Legjobb válasz: Hát azért várost írhattál volna, mert így nehéz lesz. Magyarországon sok tenyésztõ és még több szaporító van. De a szaporítókkal nagyon vigyázz, mert összevissza pároztattak yorkikat és sok esetben valami hibával születnek. Csak a pénzre hajtanak és nem arra, hogy minél több egészséges, gyönyörû, díjnyertes kutyus szülessen. Tenyésztõtõl pontos árat nem tudok mondani, de én azt hiszem 120.000 forint környékén láttam. Szaporítótól meg teljesen változó. Van aki 10.000 forintot kér, de akad aki 80-90-et.

Hát azért várost írhattál volna, mert így nehéz lesz. Magyarországon sok tenyésztõ és még több szaporító van. De a szaporítókkal nagyon vigyázz, mert összevissza pároztattak yorkikat és sok esetben valami hibával születnek. Csak a pénzre hajtanak és nem arra, hogy minél több egészséges, gyönyörû, díjnyertes kutyus szülessen. Tenyésztõtõl pontos árat nem tudok mondani, de én azt hiszem 120.000 forint környékén láttam. Szaporítótól meg teljesen változó. Van aki 10.000 forintot kér, de akad aki 80-90-et.
60-70tõl már kapsz törzskönyv nélkül.de szaporítótól tényleg ne vegyél.akármilyen "olcsó" is.utána dokira a többszörösét költöd.mi az elsõt egy ilyen nõtöl vettük 80ért, de elég beteges szegénykém.a másodikat már nagyon jo helyrõl vettük.vele nincs semmi gond.és ahonnan hozod, ragaszkodj ahhoz, h lásd a szüleit, legalább az anyját, és csak akkor hod el, ha jok a örülmények, van már 8hetes, és megvan az elsõ oltása, féregtelenítése!az e-dog.hu oldalon is vannak, meg a startaprón is.
mi sokaig tenyesztok voltunk.a lanyokat 75 ezerert, a fiukat 65 ezerert arultuk, plusz 5 ezer a torzskonyv, ha keri a vevo.
A kérdező hozzászólása: Törökbálinton lakok és van egy ismerõsünk aki 50.000 ezerért vette a kutyust és nagyon egészséges és semmi gond nincs vele!
Nemrég vettem én is yorki kiskutyát 75ezer Ft-ért törzskönyvel együtt.De ha szerencséd van akkor kaphatsz már 50ezerért is törzskönyv nélkül.Én azt mondom h felesleges 120ezerért venni ha csak kis kedvencnek kell, mert olcsóbban is kaphatsz max nincs kiállítási papírja.De nagyon olcsót pl.10- 20ezer körül nem érdemes venni mert az valószínû nem fajtiszta.De mielõtt megvennéd a kiskutyát mindenképpen nézd meg a szüleit.Amúgy a kiskutyákat szokták hirdetni újságban pl Bazár..stb vagy a neten is pl expressz... stb
Még annyit tennék hozzá h az áruk a fajtiszta yorkoknak 45-50ezertõl kezdõdik és nem hinném h azért mert ennyi az áruk attól még bármi bajuk is lenne, attól még lehetnek teljesen egészséges kiskutyák.Tapasztalatból tudom !!!

Bengáli macskát szeretnék tartani Nem tudom, hogy hol lehetne venni és egyáltalán lehet e tartani Magyarországon? Veszélyes macska fajta? Nehéz tartani? Szerintetek karácsonyra lehetne kérni egy bengáli macska kölyköt?

Drága hozzájutni egy ilyen macskához ?

Legjobb válasz: Miért nem tartassz inkább egy házi cirmost? Nem jobb érzés befogadni egy kismacskát, mint venni egyet, aki haszonért tenyészti? De lehet, hogy én gondolkodok hülyén.

Miért nem tartassz inkább egy házi cirmost? Nem jobb érzés befogadni egy kismacskát, mint venni egyet, aki haszonért tenyészti? De lehet, hogy én gondolkodok hülyén.
Nem a legmefelelõbb macskafajta lakásban való tartásra. Akkor már inkább egy mentett házicirmos, szinte ingyen.
Hat nem tudom ti hogy vagytok vele, én pár hónapja vettem egy bengali cicust és ugy érzem minden pénzt megért! Az viszont igaz hogy soksoksok figyelmet igenyel, de nagyon szeretnivaló és okos. Félig macska félig eb :)
bengáli macskát bengálban lehet venni leginkább.igen veszélyes fajta, ha felhergelik.nehéz tartani is ha már felnõtt fõleg ha sokáig akarod tartani mert azt a macska sem szereti és a kezed is el fog fáradni.lehet kérni karácsonyra csak ki kell tölteni az ide vonatkozó karácsonyiajándékigénylõ lapot 2 példányban, ha pozitív az elbírálás akkor részt kell venni egy 6 hetes Bengáli macskatartás alap és középfokú tanfolyamon aminek a végén vizsgát kell tenni.Ez egy 20 perces macskatartás kinyújtott karral, egyenes derékkal.A macska ára magában foglalja az állatot magát, a hozzá járó téli és nyári öncserélõ burkolatot(prém) és a macskaallergát kiváltó illatanyagokat. remélem tudtam segíteni, vagy egy jót röhögtél rajta csak :)
Mi 7 éve 80 ezer forintért vettünk fajtiszta bengáli kölyköt. Most 120 ezer forint egy fajtiszta. Nem nehéz tartani, viszont nagyon sokat nyávognak, követelik a figyelmet és játszani kell vele amennyit csak tudsz, különben egész éjjel panaszkodni fog neked.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!