Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék egy kölyköt! És hogy (6 db)

Szeretnék egy yorkshire kölyköt! És hogy hol és mennyiért lehet venni?

Legjobb válasz: Hát azért várost írhattál volna, mert így nehéz lesz. Magyarországon sok tenyésztõ és még több szaporító van. De a szaporítókkal nagyon vigyázz, mert összevissza pároztattak yorkikat és sok esetben valami hibával születnek. Csak a pénzre hajtanak és nem arra, hogy minél több egészséges, gyönyörû, díjnyertes kutyus szülessen. Tenyésztõtõl pontos árat nem tudok mondani, de én azt hiszem 120.000 forint környékén láttam. Szaporítótól meg teljesen változó. Van aki 10.000 forintot kér, de akad aki 80-90-et.

Hát azért várost írhattál volna, mert így nehéz lesz. Magyarországon sok tenyésztõ és még több szaporító van. De a szaporítókkal nagyon vigyázz, mert összevissza pároztattak yorkikat és sok esetben valami hibával születnek. Csak a pénzre hajtanak és nem arra, hogy minél több egészséges, gyönyörû, díjnyertes kutyus szülessen. Tenyésztõtõl pontos árat nem tudok mondani, de én azt hiszem 120.000 forint környékén láttam. Szaporítótól meg teljesen változó. Van aki 10.000 forintot kér, de akad aki 80-90-et.
60-70tõl már kapsz törzskönyv nélkül.de szaporítótól tényleg ne vegyél.akármilyen "olcsó" is.utána dokira a többszörösét költöd.mi az elsõt egy ilyen nõtöl vettük 80ért, de elég beteges szegénykém.a másodikat már nagyon jo helyrõl vettük.vele nincs semmi gond.és ahonnan hozod, ragaszkodj ahhoz, h lásd a szüleit, legalább az anyját, és csak akkor hod el, ha jok a örülmények, van már 8hetes, és megvan az elsõ oltása, féregtelenítése!az e-dog.hu oldalon is vannak, meg a startaprón is.
mi sokaig tenyesztok voltunk.a lanyokat 75 ezerert, a fiukat 65 ezerert arultuk, plusz 5 ezer a torzskonyv, ha keri a vevo.
A kérdező hozzászólása: Törökbálinton lakok és van egy ismerõsünk aki 50.000 ezerért vette a kutyust és nagyon egészséges és semmi gond nincs vele!
Nemrég vettem én is yorki kiskutyát 75ezer Ft-ért törzskönyvel együtt.De ha szerencséd van akkor kaphatsz már 50ezerért is törzskönyv nélkül.Én azt mondom h felesleges 120ezerért venni ha csak kis kedvencnek kell, mert olcsóbban is kaphatsz max nincs kiállítási papírja.De nagyon olcsót pl.10- 20ezer körül nem érdemes venni mert az valószínû nem fajtiszta.De mielõtt megvennéd a kiskutyát mindenképpen nézd meg a szüleit.Amúgy a kiskutyákat szokták hirdetni újságban pl Bazár..stb vagy a neten is pl expressz... stb
Még annyit tennék hozzá h az áruk a fajtiszta yorkoknak 45-50ezertõl kezdõdik és nem hinném h azért mert ennyi az áruk attól még bármi bajuk is lenne, attól még lehetnek teljesen egészséges kiskutyák.Tapasztalatból tudom !!!

Van egy 14 éves kutyám és szeretnék mellé egy kölyök kütyát majd és hogy hogyan szoktassam össze őket?

mert az én kutyám elég agresszív más kutyákkal és félek hogy az új kutyussal is ez lesz ja és n?stény .

Legjobb válasz: szerintem se jó ötlet.:S nekem egy 7 éves vizslám van és szoktunk ideiglenesbe befogadni kutyákat amír gazdához nem kerülnek és kb 2 hónapja hoztunk egy 7hetes kis foxi keveréket és nagyon idegesítette mindig rámorgott ha a helye közelébe ment vagy rálépett a lábára vagyha megcsípkedte mert járszani akart sokszor odakapott de nem harapta meg.már a vizslámat sajnáltam mert látszott rajta hogy mennyire idegesíti egykis szörnyeteg 0-24-be mellette.:S fõleg ha a kutyád kelleténél jobban agresszív más kutyákkal.:/ õis szeretné az utolsó éveit nyugodtan tölteni a gazdival.:)

szerintem se jó ötlet.:S nekem egy 7 éves vizslám van és szoktunk ideiglenesbe befogadni kutyákat amír gazdához nem kerülnek és kb 2 hónapja hoztunk egy 7hetes kis foxi keveréket és nagyon idegesítette mindig rámorgott ha a helye közelébe ment vagy rálépett a lábára vagyha megcsípkedte mert járszani akart sokszor odakapott de nem harapta meg.már a vizslámat sajnáltam mert látszott rajta hogy mennyire idegesíti egykis szörnyeteg 0-24-be mellette.:S fõleg ha a kutyád kelleténél jobban agresszív más kutyákkal.:/ õis szeretné az utolsó éveit nyugodtan tölteni a gazdival.:)
Szerintem mostmár kibírod azt a pár évet amíg meghal szegény. Általában sem túl szerencsés egy örökmozgó, zajos, nyüzsgõ kölyköt egy ilyen idõs kutya mellé venni, pláne ha az idõs kutya agresszív...
várd meg, amig az öreg kutyád elpusztul, utána hozz kiskutyát
Szerintem a kölyök kutyát nem bántaná. Általában nem szokták. Persze biztosíték nincs rá. :(
kiskutyát nem fog bántani és jót is fog tenni neki egy fiatal állatka menhelyrõl válasszatok kutyust vagy kölyköt vagy ivartalanított fiatal felnõtt kutyát
A kérdező hozzászólása: oks köszi mindenkinek:)
A kérdező hozzászólása: de igazándiból mostanában nem olyan agresszív csak azért megugat más kutyákat de nem verkedik össz velük akkór sem ha szabadon van ...

Bengáli macskát szeretnék tartani Nem tudom, hogy hol lehetne venni és egyáltalán lehet e tartani Magyarországon? Veszélyes macska fajta? Nehéz tartani? Szerintetek karácsonyra lehetne kérni egy bengáli macska kölyköt?

Drága hozzájutni egy ilyen macskához ?

Legjobb válasz: Miért nem tartassz inkább egy házi cirmost? Nem jobb érzés befogadni egy kismacskát, mint venni egyet, aki haszonért tenyészti? De lehet, hogy én gondolkodok hülyén.

Miért nem tartassz inkább egy házi cirmost? Nem jobb érzés befogadni egy kismacskát, mint venni egyet, aki haszonért tenyészti? De lehet, hogy én gondolkodok hülyén.
Nem a legmefelelõbb macskafajta lakásban való tartásra. Akkor már inkább egy mentett házicirmos, szinte ingyen.
Hat nem tudom ti hogy vagytok vele, én pár hónapja vettem egy bengali cicust és ugy érzem minden pénzt megért! Az viszont igaz hogy soksoksok figyelmet igenyel, de nagyon szeretnivaló és okos. Félig macska félig eb :)
bengáli macskát bengálban lehet venni leginkább.igen veszélyes fajta, ha felhergelik.nehéz tartani is ha már felnõtt fõleg ha sokáig akarod tartani mert azt a macska sem szereti és a kezed is el fog fáradni.lehet kérni karácsonyra csak ki kell tölteni az ide vonatkozó karácsonyiajándékigénylõ lapot 2 példányban, ha pozitív az elbírálás akkor részt kell venni egy 6 hetes Bengáli macskatartás alap és középfokú tanfolyamon aminek a végén vizsgát kell tenni.Ez egy 20 perces macskatartás kinyújtott karral, egyenes derékkal.A macska ára magában foglalja az állatot magát, a hozzá járó téli és nyári öncserélõ burkolatot(prém) és a macskaallergát kiváltó illatanyagokat. remélem tudtam segíteni, vagy egy jót röhögtél rajta csak :)
Mi 7 éve 80 ezer forintért vettünk fajtiszta bengáli kölyköt. Most 120 ezer forint egy fajtiszta. Nem nehéz tartani, viszont nagyon sokat nyávognak, követelik a figyelmet és játszani kell vele amennyit csak tudsz, különben egész éjjel panaszkodni fog neked.


Ötleteket szeretnék ezzel kapcsolatban: egy felnőtt kutya, egy kölyök kutyus, és egy 1 éves cica, hogy oldjam meg?

Szóval, van egy 6 éves szuka vizslám, egy éve kapott egy kis macsekot /ivartalanított/, akivel jól kijönnek/kijöttek, aztán két hete érkezett egy kis vizsla /szintén szuka/. Az a gond, hogy a macska, nem igazán tolerálja a kicsit, már az els? perct?l,a kicsi meg kíváncsi, meg vizsgálná, de a macsek elszalad és ilyenkor a nagy is támadóan lép fel vele szemben, pedig eddig még sose csinálta, együtt aludtak, egy helyen ettek, és amióta a kicsi meg van azóta egy kicsit agresszív vele,de csak akkor amikor a kicsi hajtja, vagy amikor a kicsi is épp ott van, amikor a kicsi bent van vagy épp nem láthatja ?ket, akkor meg megint a legnagyobb pajtások, nyalogatják egymást, dorombol a macska a kutyának, hozzá bújik...nem értem. Gondolom valami olyasmi lehetne a megoldás,hogy a kis kutyát és a macskát valahogy össze haverkodtatni... csak egyenl?re még nincs ötletem (ja a cica elég agresszív :)) ha nektek van,légyszi írjatok egy -kett?t :) köszönöm :)

Legjobb válasz: A felnõtt macsekok nem nagyon bírják a kölyökkutyákat, a kutyus csak játszani akar velük, a macska meg fél, azt hiszi megakarják támadni. Az én kölyökkutyám is kapott már 2 taslit a macskától (bírja a lógós dolgokat a hüle kutya, így elkapta kétszer a macska farkát), azóta elkerüli õt és így jól megvannak. Szerintem késõbb már minden oké lesz közöttük, csak túl kell élni a kölyökkort, amikor a kutyusok még mindennel és mindenkivel játszani akarnak :)

A felnõtt macsekok nem nagyon bírják a kölyökkutyákat, a kutyus csak játszani akar velük, a macska meg fél, azt hiszi megakarják támadni. Az én kölyökkutyám is kapott már 2 taslit a macskától (bírja a lógós dolgokat a hüle kutya, így elkapta kétszer a macska farkát), azóta elkerüli õt és így jól megvannak. Szerintem késõbb már minden oké lesz közöttük, csak túl kell élni a kölyökkort, amikor a kutyusok még mindennel és mindenkivel játszani akarnak :)

Német dog-ot szeretnék venni. Hogyan viselkedik más kutyákkal mert már van egykutyámmég kölyök de majd akkora lesz mint egy dog és még van két macskám is. A macskákat megtűri?

Legjobb válasz: Szerintem könnyed dolgod lesz, ha megvárod, míg ez a kutya felnõ. Egyrészt meglátod mennyire bírj egy ekkora kutya kifejlett példányával, másrészt meg ha jól megneveled, akkor utána a kicsinek nem lesz gond beilleszkedi a mindenki által elfogaott rendbe. Két óriástestû kölyökkutyával szerintem meggyûlik a bajod.

Szerintem könnyed dolgod lesz, ha megvárod, míg ez a kutya felnõ. Egyrészt meglátod mennyire bírj egy ekkora kutya kifejlett példányával, másrészt meg ha jól megneveled, akkor utána a kicsinek nem lesz gond beilleszkedi a mindenki által elfogaott rendbe. Két óriástestû kölyökkutyával szerintem meggyûlik a bajod.
könnyebb, és bírsz nem idefigyeltem, mikor írtam.
Ismerõsömnek is van német dogja, még kölyök. Minden kutyához rohan oda játszani, a macskákkal is körülbelül ugyanez a helyzet. Szóval nagyon barátságos. De ez gondolom nevelés kérdése is.
anyuddd minek neked az egér??? :O:O
Nekem táncoló egereim voltak és nagyon hamar elkezdtek szaporodni.Általában 4-6 kölyke volt és az apával soha nem volt probléma, mindig együtt nevelték a piciket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!