Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék egy de a kutyám (54 db)

Ez a házatok házirendjétõl függ.
A kérdező hozzászólása: Ígérték, hogy kirakják, de még nem sikerült nekik :S
Tudod ki kérne engedélyt egy szobamacskára. Mindenki azt tart a saját lakásában, amit akar. A szomszéd meg fújódjon fel, ha gondja van. :)
Cicát, kinek kellene bejelenteni?Nálunk a házban még pitbullt is tartanak, és senki sem kért engedélyt senkitõl.Cicák is vannak nem is egy lakásban.Nekünk két törpenyuszkónk van, és nem kértem engedélyt hozzájuk.Szép is lenne, ha ettõl a sok undorító embertõl kérnék engedélyt az állatkáimhoz.Itt nagyon sok állatgyûlölõ él, utálom õket.
A kérdező hozzászólása: Én sem szeretnék engedélyt kérni, csak nálunk is sok kötekedõ öreg van, ha meglátják a macskát mondjuk az ablakban....biztos nem hagyják szó nélkül...
Szia! Olyanról még nem hallottam h vkit zavarna egy macska, a kutya is max azért, mert ugat, úh sztem ebbõl nem lehet gond, és nem kell engedély. A kutya azért kényesebb, mert lehet h nagy, meg ugat, meg félnek tõle, na ez cicáknál nincs. Jó cicázást!
sehogy!!!!!! -.- ha összeengeded öket és nincsenek joba ak csináld..majd összekapnak:S
A kérdező hozzászólása: Ez hülye válsz!! Kössz!!
mi pontosan ezt tesszük most - a 2 éves spanimat szoktatjuk össze a 3 hónapossal. Én úgy vettem észre, a felnõtt kutyák a kölyköket nem bántják, nem rivalizálnak annyira (bár nyilván kutyája válogatja) elõször mindenképpen felügyelettel engedném össze õket, semleges helyen, azaz valahol kerten kívül, pl. egy parkban... ne legyen egyiken se póráz, de azért nagyon figyeljetek, hogy ha baj van, közbe tudjatok lépni... jó dolog lehet a jutalomfalat osztogatás, egyet a nagynak, egyet a kicsinek... aztán ha kint összeszoktak, akkor már be lehet õket vinni együtt..
Szia Segítünk Nektek. Elérhetõségeink miatt keresd honlapunkat: http://cerberoskecskemet.lapunk.hu/

Szeretnék egy kismacskát, de a kutyám miatt nem lehet. Hogy lehetne összeszoktatni egy macskával?

Már próbálkoztunk, hogy hoztunk macskát, de átszokott a szomszédhoz, hiszen a kutya nem engedte az udvarra se. Akkor volt macskám, mikor a kutyával egyid?ben hoztuk a házhoz, de sajnos az a macskám már elpusztult. De nagyon szeretnék egy kiscicát.

Legjobb válasz: Hát, ha már egyszer próbáltatok hozni egy új cicát és nem fogadta el, akkor tartok tõle, hogy sehogy. Az én kutyáim is kergették, sõt, a mai napig kergetik is az idegen macskákat, de mikor tavaly augusztusban egy akkor kb 5 hetes kicsit találtunk a kertben, akit végül megtartottunk, gyakorlatilag zokszó nélkül tudomásul vették, hogy új falkatag érkezett.

Hát, ha már egyszer próbáltatok hozni egy új cicát és nem fogadta el, akkor tartok tõle, hogy sehogy. Az én kutyáim is kergették, sõt, a mai napig kergetik is az idegen macskákat, de mikor tavaly augusztusban egy akkor kb 5 hetes kicsit találtunk a kertben, akit végül megtartottunk, gyakorlatilag zokszó nélkül tudomásul vették, hogy új falkatag érkezett.
A kutya fajtájától függ, hogy szoktatható-e, és ha igen mennyi idõ alatt macskához. Vadász, illetve harci típusú fajták mellé nem, vagy csak nagyon nehezen szoktatható. Juhászkutyák, és kis társasági kutyák viszont általában könnyen elfogadják. De nagyon sok mûlik azon, hogy a kutya jól szocializált-e, sõt ezen talán még több, mint a fajtán. Láttam én már staffordshire terriert, aki soha nem bántott macskákat, de volt olyan skót juhásszal dolgom, aki mellé viszont lehetetlen volt szoktatni cicát, mert folyamatosan támadta.
Csukjátok a kutyát az udvarra és akkor tarthatsz a lakásban kiscicát.Vagy pedik csináljatok a kutyának egy udvart elkeríteni berakni kutyaházat és a kutyus el lesz ott és ugyis tudsz akkor macskát tartani.Máshogy nemtudod csak így.
Vagy a házban tartod vagy megpróbálod össze szoktatni.Egy ismerõsömnél van 1 nagy kutya és 5 cica.össze szoktak már!de néha játszani szokott velük!(vidd oda a cicát had szagolja meg és mindkettõvel játszál!azt szokták ondani hogy a kutya féltékeny a macskára!D:Dmert õt simogatják!(unokaöcsém csak a macskával játszott a kutyát leszarta aztán a kutya mindigm odafutott hozzá de õ inkább megilyedt és ezért elzavarták a kutyát!(Cegínyt)szóval ha akarsz edgyiket sem hanyagold el
Nem hiszem, hogyha az elõzõ macskát nem fogadta el, akkor a következõt elfogja. Ha tudjátok, inkább ne erõltessétek, mert a végén még a kiscica járja meg! Hogyha viszont nagyon szeretnétek, akkor két külön helye legyen mindkét állatnak - semmiképp ne találkozzanak, hogyha nem kedvelik egymást! De hogyha az elsõ szoktatásnál nincs olyan nagy gond, akkor nyert az ügy! ;) Persze sok-sok türelem kell az összeszoktatáshoz is, hogyha a kutya nem szereti a macskákat. Sok szerencsét! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Egyébként tacskó a kutyám.
fú, mi pont ezen próbálkozunk, csak nekem macsekom volt elõbb...a kis beaglemet tegnap hozták és menne oda játszani a cicámhoz, ugat neki h játszanak, ugrál ott elõtte, de a macskám fûj rá és elszalad mindig, nem evett tegnaptól, mert nem jön ki az egyik szobából...
Ha már volt macskád, könnyebben hozzá lehet szoktatni, max. játszani fognak, kergetõzve. Nálunk is van ilyen, kijönnek egymással.


Nem.
Nem javaslom. Még ha allergia lenne, arra azt mondom, hogy talán az õ szõrük nem vált ki olyan heves reakciót, de az asztma súlyosabb. Nem kísérleteznék a családoddal, és egy kutyát sem szabad kitenni annak, hogy "vagy beválik, vagy nem" Persze a puding próbája az evés...nincs yorkis ismerõsöd? Tölts el velük néhány órát, aztán látod, hogy hogyan reagál a szervezeted.
Szia! Én asthmás vagyok, és 4 db yorkim van. Hipoallergén, nem hullik a szõre esetleg egy nagyon nagyon picit tavasszal és õsszel, amit észre sem veszel. Nálunk egyáltalán semmi gond sincs. Persze ha valakinek allergiás-asthmája van és épp allergiás a kutyaszõrre, akkor persze nem ajánlom, de ha másra, vagy terheléses asthmátok van akkor oké.
Szia:) Asztmás vagyok elég erõsen, és allergiás a kutyaszõrre. Direkt azért vettünk yorkit mert az õ szõre nem hullik és hipoallergén. Már egy éve megvan a kutyus de azóta egyszer sem volt rohamom meg nem is tüsszögök, szóval én nagyon szívesen ajánlom bár nem tudom mennyire vagy asztmás de ha nekem nem volt bajom neked se lesz:) Régebben voltak kutyáink, egy tacskó és egy keverék ha a közelükbe mentem folyamatosan vakaróztam és tüsszögtem, de a yorkinál semmi bajom nincs:) sok sikert szerintem érdemes venned:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Neked mien asztmád van?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Sokat segítettél! :)
Szia a #4es vagyok, nekem terheléses asthmám van
A kérdező hozzászólása: Köszi, amúgy nekem is.
Szia! Én "csak" allergiás vagyok (mondjuk az eléggé súlyosan) és semmi bajom nincs a yorkimtól együtt alszom vele és még igy sem. a családomban is vannak asztmások és eddig nekik sem volt semmilyen panaszuk. szóval én bátran ajánlom!!:)

Van egy hámom abból, hogy lehetne két nyakörvet csinálni? Nem szeretném ki dobni a hámot, de a kutyám nem szereti.

Legjobb válasz: add el, vagy vegyél rá olyan csatot, ami van az övtáskákon is, és azt varrd rá, vagy varrasd rá. A rogz nyakörveken is olyan van, és még sorolhatnám, nagyon biztonságos!

add el, vagy vegyél rá olyan csatot, ami van az övtáskákon is, és azt varrd rá, vagy varrasd rá. A rogz nyakörveken is olyan van, és még sorolhatnám, nagyon biztonságos!
Nem kell kidobni. Tedd el a szekrénybe. Talán egyszer még jó lesz valamire. Ha másra nem, 10 év után jót fogsz kacagni rajta, hogy valamikor ilyeneket is tettél a kutyára.
Add el és a pénzbõl vegyél egy nyakörvet.

Nagyon szeretem az állatokat és már nagyon régóta szeretnék egy kutyát de a szüleim nem engedik mit tegyek h megengedjék?

egy 1+2xfél szobás panelben lakunk és én egy beaglet szeretnék

Legjobb válasz: Én azt mondom panelba nem kell kutya!Sokkal több gond van vele mint egy kertben tartottal!Inkább cicát,halat,nyuszit,tengerimalacot,hörcsögöt,amerikai fehérhasú sünit,kaméleont,...sok más állat van amit panelban lehet tartani.Igaz hogy kereszt tesómék is ott tartottak de sok gondvolt vele...mindig ha kikelett mennie akkor kaparta az ajtót és ez akkor volt rossz mikor nem voltak otthon.Tányérját napi 1x-2x ki kell mosni...stb.Azt írtad régóta szereted az állatokat...

Én azt mondom panelba nem kell kutya!Sokkal több gond van vele mint egy kertben tartottal!Inkább cicát, halat, nyuszit, tengerimalacot, hörcsögöt, amerikai fehérhasú sünit, kaméleont, ...sok más állat van amit panelban lehet tartani.Igaz hogy kereszt tesómék is ott tartottak de sok gondvolt vele...mindig ha kikelett mennie akkor kaparta az ajtót és ez akkor volt rossz mikor nem voltak otthon.Tányérját napi 1x-2x ki kell mosni...stb.Azt írtad régóta szereted az állatokat...
Panelben tartani egy kutyát kínzás, fõleg beaglet ami vadász kutya és sokkal több mozgás kell neki
Kénytelen leszel kivárni, hogy a szüleidnek megváltozzon a véleménye, vagy felnõtten önálló életet éljél.
nekem 2 beagle van panelban....és még egy hasonló termetû és semmi bajuk, köszönik szépen. az viszont igaz, hogy baromi nagy a mozgásigényük, suli mellett valószínû nem tudnád rendesen lemozgatni a kutyát és rombolna vagy üvöltene amíg nem vagytok otthon unalmában..
Szia! Én sem vennék a gyerekemnek kutyát, ha én magam nem szeretnék. Te még tanulsz, nem tudom mennyi idõs vagy, de egy kutya kb. 15 évig él, addigra fõsulira mész, elköltözöl, vélhetõleg elõször albiba, nem tudod megmondani, mi lesz veled, hol fogsz lakni, tudod-e majd vinni a kutyát... Ha a szüleid nem akarnak kutyát nem ajánlom, hogy kibulizd magadnak. egy beaglet amúgy én sem tartanék lakásban. Persze le lehet mozgatni, nem arról van szó, de én nem vagyok annyira aktív, hogy megtegyem. Inkább pincsi, pincser, tacskó, bichon, uszkár, bulldog...stb. való lakásba. Beagle inkább kertes házba bejárással ideális szerintem. Bár annak ellenére, hogy lakásban tartok kutyát, szerintem minden kutyának ez lenne az ideális...
NEM AJÁNLOM A BEAGLET !!! am. érvelj valami hatásossal !

Nagyon elvagyok keseredve! Szeretnék egy kutyát de nem szeretnék utána egész nap takarítani. Milyen kutyafajta van amelyik olyasmi kinézetű mint a mopsz vagy a francia bulldog csak nem szőrözi össze az egész lakást?

Legjobb válasz: Nekem mindenki azt mondja ahogy a mopsz szõrözik a legjobban... Engem nem az zavar, hogy gusztustalan esetleg hanem nem szeretem ha sok szõr száll van a lakásba. Kölyök kutya ritkán rágna meg valamit, meg nincs is mit... kaki pisit lent végezni, vagy sok gondoskodással megtanítanám neki hogy hova pisilhet, már utána olvastam a dolgoknak. ezeket amiket írtatok, hogy miért ne legyen kutyám nem nagy gond. ahogy az sem hogy szõrõz de nekem mégsincs kedvem szõrtengerben élni. Sok oylan kérdésre láttma választ hogy ezek a kutyák nagyon szõrcsomót hagynak maguk után.

A kérdező hozzászólása: Nekem mindenki azt mondja ahogy a mopsz szõrözik a legjobban... Engem nem az zavar, hogy gusztustalan esetleg hanem nem szeretem ha sok szõr száll van a lakásba. Kölyök kutya ritkán rágna meg valamit, meg nincs is mit... kaki pisit lent végezni, vagy sok gondoskodással megtanítanám neki hogy hova pisilhet, már utána olvastam a dolgoknak. ezeket amiket írtatok, hogy miért ne legyen kutyám nem nagy gond. ahogy az sem hogy szõrõz de nekem mégsincs kedvem szõrtengerben élni. Sok oylan kérdésre láttma választ hogy ezek a kutyák nagyon szõrcsomót hagynak maguk után.
Egyáltalán nem vészes az a szõrözés, nem tudom ki hordott össze ilyen baromságokat neked. Az én border collie-m, na az szõröz mikor vedlési szezon van, de egy mopsz? :O Azt szintén nem tudom, honnan a búbánatból szedted, hogy a kiskutyák nem rágnak. :O Hát elmondom: mindent megrágnak amíg a fogváltás be nem fejezõdik. Az ajtófélfától kezdve a széklábon át ami csak útjukba kerül. Elkerülhetetlen, bármilyen gondosan is neveled arra, hogy csak kijelölt dolgokat rágcsáljon, a kiskutyák kíváncsiak, mindent megkóstolnak. A szobatisztaságra nevelés sem mindig olyan egyszerû és a leggyorsabban tanuló kutyák esetében is elõfordul jó néhány baleset, míg megtanulják, hogy hova szabad a dolgukat végezni. Alapvetõ tévhitekben vagy, sajnos nagyon rossz helyeken informálódtál.
Egyik se szõrözi össze nagyon a lakást. Nem kell egész nap takarítani, elég egy héten egyszer összeporszívózni. Mellesleg semmilyen kutyát nem ajánlok. Ha a szõr ennyire zavar mi lesz a kutya pisivel meg a kutya szarral? Ha kölyökként megrág valamit? Ha sarasan össze piszkol valamit? Ezek nagyobb problémák, és ha szõr ennyire zavar, akkor ne tart kutyát. Vagy, barátkozz meg a gondolattal, aki kutyát tart lakásban, annak bizony néha takarítania kell utána. Ja, és a kínai kopasz kutya nem hullatja a szõrét, mert ahogy a neve mutatja, kopasz.
Én csak a mopszról nyilatkoztam, hogy arról konkrétan tudom, hogy erõsen hullik a szõre. A fr. bulldogról nem tudok semmit, de nyilván detto, hiszen a szõrminõségük gyakorlatilag tök ugyanaz.
mindkettõ nagyon összeszõrözi a lakást, a mopszok és a francia bullik errõl híresek, minek áltatjátok szegényt, ezt sose értem.
Igen, azokat a kutyákat, amik kevésbé hullatják a szõrüket, viszonylag sûrûn 4-6-8 hetente meg kell egy kicsit kozmetikázni. Az õ szõrük áltlában más minõségû is. Francia bulldoggal kapcsolatban nem tudok segíteni, csak annyit javaslok, hogy tenyésztõtõl vegyétek, törzskönyvvel, szerzõdéssel. Nekik is van jópár "jellegzetes" betegségük, fontos a megbízható tenyásztõ. Sok sikert:)
Ha kölyök kutyát veszel, az elsõ pár napban vagy hétben tuti bepisil/bekakil. Nem lesz 5 perc alatt szobatiszta. Nincs mit megrágnia? Ó, dehogynem. Vagy veszel neki egy csomó játékot, és azt rágja, vagy papucsot, kábelt, tapétát stb. Ha magára hagyod és unatkozni kezd, akkor tönkreteszi azt amit elér.... Gondolom nem egy full üres szobába akarod bezárni. Amúgy a westimnek nem hullik a szõre, de õt kozmetikushoz kell hordani 6-8 hetente.
Rendben de ne legyél vele türelmetlen és szeresd õt. Akkor hû társad lesz majd :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó. Igem én tettem fel azt a kérdést is!:) Köszönöm az értelmes válaszodat, pont úgy ahogy a többieknek is. szerintem francia bulldogot veszünk.
kínai kopaszkutya az nem szõröz össze semmit
Hát minden kutya vedlik idõnként... de mopsznak nem elég rövid a szõre? Meg õ kicsi is, kisebb a hullajtható szõrfelülete. Nekem shih-tzu kutyám van, télen hosszú, nyáron olyan 2-3 centire vágott a szõre. Naponta fésüljük, meg átmegyünk a bundáján ilyen bársonnyal bevont kefe szerû valamivel, az leszedi róla a felesleget. Nem takarítunk többet, mint amennyit egyébként kéne.
Ha neked a mopsz és a francia bulldog szõrhullása vészes, akkor ne legyen semmilyen kutyád sem. Ugyanis mindegyik után takarítani kell. Kutyával a tisztaság más dimenzióba kerül, ha ilyen tisztaságmániás vagy, akkor meg fogsz õrülni. Különben is gondolj bele, õ nem tudja a cipõt levenni, mikor fölmentek a sétából, sõt még a seggét sem törli ki kakálás után... Ugye milyen undorító? Ezek után a szõr a legkevesebb! Két szõrös kutya boldog gazdija
Na figyelj tudom h szar ha mindenki lefikáz de ha ez a szõr a gond annál vannak nagyobbgondok is de ell kell viselned a kutya után takarítani kell ! ha megígéred h nem lesz ezel gond adok egy választ!

Nagyon szeretnék egy kutyát örögbefogadni. De a szüleim ellenzik. Mit csináljak hogy beleegyezenek?

Már ki is néztem egy kiskutyát. Szerintük is aranyos de akkor sem szeretnék.

Legjobb válasz: egy kutya nagy felelõsség, és rengeteg pénz sajnos. felszerelések, oltások, hirtelen megbetegedések, esetleg utazási költségek. egy kutya 10-15 évig él, lehet félnek, hogy 2 év múlva ráunsz. ha igazán akarsz kutyust, legyél kitartó, készülj fel, hogy lássák rajtad, hogy mindennel tisztában vagy, nem csak azzal, hogy egy kutya cuki. úgy biztosan beleegyeznek, ha van rá keret.

egy kutya nagy felelõsség, és rengeteg pénz sajnos. felszerelések, oltások, hirtelen megbetegedések, esetleg utazási költségek. egy kutya 10-15 évig él, lehet félnek, hogy 2 év múlva ráunsz. ha igazán akarsz kutyust, legyél kitartó, készülj fel, hogy lássák rajtad, hogy mindennel tisztában vagy, nem csak azzal, hogy egy kutya cuki. úgy biztosan beleegyeznek, ha van rá keret.
Szerintem is! Hiszen nekem is a szüleim alig engedték meg a szüleim a tesómnak h kutyája legyen de kitartott mellete és most már 7 éve itt van!!!:)

A szemem előtt dobtak ki egy keverék kutyát és a kutya eljött velem, most nálam van, de sose volt kutyám nem tudok én egy kutyáról gondoskodni de amúgy szeretem őket csak nincs benne rutinom mit kezdjek vele?

azt hiszem egy keverék kutyáról van szó , de nagyon szép , kék szeme van és tiszta fekete

Legjobb válasz: Semmit ne kezdj vele, adj neki enni inni es meleget szeretetet, ennyi

Semmit ne kezdj vele, adj neki enni inni es meleget szeretetet, ennyi
11-es vagyok. Adhatsz neki új nevet, amilyen neked tetszik. Hamar "át fog állni" erre a névre is. Ha úgy hívod biztos meg fogja szokni.
Elsõ dolgod, hogy kérsz idõpontot az állatorvosnál.:) Õ megmondja neked, hogy van e benne chip, megvizsgálja rendben van e, beoltja és ad féregtelenítõ tablettát is, a chipet is belerakja és még a korát is meg tudja mondani nagyjából. Ajánlom, hogy olvass utána a falkavezérségnek, kutya nevelésnek stb. Jean Fennel könyvei sokat segíthetnek: ***** Azt mondják ezek a könyvek is nagyon jók: http://nepszigeti.kutyasuli.hu/konyvek A falkavezérségnek is utána olvashatsz, hogy semmit se ronts el. Ami nagyon fontos, hogy minden nap (max.2naponta) vidd el sétálni, kutyák közé. Jól nézd meg mivel eteted a pedigreet és a többi ilyen tápot ha lehet kerüld el. Inkább rendelj neki prémium tápot, ha teheted. Biztos nagyon szép kutyus, sok sikert hozzá!:) * Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: meg a nevével is bajban vagyok nem tudom mennyi idõs lehet de nem fiatal biztos volt már neve most adjak neki más nevet ?
Esetleg kereshetsz neki megfelelõ otthont, ahol több idõ jut a kutyára. Napi 2 óra szerintem édeskevés egy ennyire emberhez kötõdõ állathoz, mint a kutya és nem mondtad, hányszor viszed sétálni egy nap, szerintem ez sem elhanyagolható szempont például.
Elsõ körben állatorvoshoz kell vinni, valószínû nincs benne chip. Megkapja az oltásait és a féreghajtót is. Mondjuk értesíthetnél egy közeli menhelyet, hisz még nem tudhatod milyen jellem, lehet hiperaktív és nem elég neki a napi 2 óra séta. Ha nem jöttök ki egymással, akkor még mindig lehetsz ideiglenes gazdája, míg nem találnak neki mást. Ha viszont minden ok, akkor egy jó társad lehet. Érdemes lenne elolvasni valami kutyákkal kapcsolatos szakirodalmat. Amúgy meg írták a legfontosabbak: meleg vacok, finom étel, egészség és sok szeretet.
hát nem tudja, úgyhogy, ha volt is, újra kell kezdeni az oltásokat. szerintem ne aggódd túl, ösztönösen tudsz majd foglalkozni vele:)
ha kidobtak akkor szerintem semmi oltasa sincs es chip sincs benne...
A kérdező hozzászólása: *van e
A kérdező hozzászólása: meg ugye azt se tudom hogy milyen oltásai vannak meg sztem féregteleníteni is kellene , vigyem dokihoz de oltási könyv nélkül ö se mondja meg nem hogy kapott e oltást , meg nem tudom van egy chip
A kérdező hozzászólása: rendben ez menni fog de olyan sokat nem tudok vele foglalkozni mert elég sokat dolgozok de napi 2 óra séta/játék beleférhet
Etesd, itasd, játsz vele sokat! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek rendben viszem dokihoz de sztem nincs benne chip mert akkor nem dobták volna ki ennyire buta ember nem lehet :) igen sztem legjobb helye lesz nálam menhelyre nem akarom adni mert lehet hogy elaltatnák , de azért keresgélek neki jobb gazdit hátha akad , de megszeretném tartani már azért is mert olyan sorsszerûnek érzem hogy elõttem kidobják és eljön velem a kutya :D

A hétvégén megyek egy kutya menhelyre megnézni a kutyákat, de még nem biztos, hogy rögtön elhozok egyet. Vonattal kell menni, és ha elhozok egyet, akkor annak nagy baj, ha nincs rajta szájkosár? (közepes termetűt szeretnék)

És a vonaton mennyibe kerül a kutyáknak a jegy? Köszi el?re is. :)

Legjobb válasz: Elméletben leszállíthatnak érte. De mikor én vonaton utaztam kutyával, nem szóltak,h tegyem rá. De jó lenne, ha a menhely közelében vennél egyet a kuttynak, 1000-3000 ft, nem nagyon vészes ár és késõbb is kell.

Elméletben leszállíthatnak érte. De mikor én vonaton utaztam kutyával, nem szóltak, h tegyem rá. De jó lenne, ha a menhely közelében vennél egyet a kuttynak, 1000-3000 ft, nem nagyon vészes ár és késõbb is kell.
A kérdező hozzászólása: Rendben. :) Azért kérdeztem, mert elõre nem akartam megvenni, mert nem tudom, hogy pontosan mekkora kutyus lesz, és ha veszek egyet és nem jó rá, akkor kidobtam a pénzt. :) De ez, hogy menhelyen, vagy a közelében vegyek egyet jó ötlet. :) Köszi. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!