Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék egy de a (2734 db)

Nem tudná valaki megmondani, hogy, hogyan szerezzek pénzt lóra? Nagyon szeretnék egyet de a szöleim nem igazán támogatnak benne! Mit csináljak? Már azt is kinéztem, hogy hol fogjuk tartani, de semmi!

Legjobb válasz: Remélem tudod, hogy nem megvenni drága.. de egy normálisabb ló is 300.000körül van használtan veszel rá felszerelést az is minimum 100.000-150.000-. + havonta eltartani megint 25-30.000/hónap és ehhez jönnek az évi kötelezõ oltások (náluk ez 30.000) a patkolókovács és ha esetleg baja van nem ért ha fél milla el van rakva.. (egy kólika mütét ára..). És ami annyira nem is anyagi, hogy MINDENNAP foglalkoznod kell vele. Nincs nyaralás, nincs karácsony, nincs szülinap..neki enni kell... ;)) mellesleg ha papirjai nincsenek akkor azt is le kell kérni.. (DNS vizsgálat, vérvétel stb.) megint kb 150.000. És ezt nem rosszindulatból irtam..

Remélem tudod, hogy nem megvenni drága.. de egy normálisabb ló is 300.000körül van használtan veszel rá felszerelést az is minimum 100.000-150.000-. + havonta eltartani megint 25-30.000/hónap és ehhez jönnek az évi kötelezõ oltások (náluk ez 30.000) a patkolókovács és ha esetleg baja van nem ért ha fél milla el van rakva.. (egy kólika mütét ára..). És ami annyira nem is anyagi, hogy MINDENNAP foglalkoznod kell vele. Nincs nyaralás, nincs karácsony, nincs szülinap..neki enni kell... ;)) mellesleg ha papirjai nincsenek akkor azt is le kell kérni.. (DNS vizsgálat, vérvétel stb.) megint kb 150.000. És ezt nem rosszindulatból irtam..
Munkának hívják, ha még nem hallottál volna róla.
A kérdező hozzászólása: Csak az a gond, hogy 12 éves vagyok és nem adnak pénzt a munkaadók (pl. lovarda-segítõ). Szerinted én nem gondoltam rá?!
Akkor várj türemesen kifizetõdik hidj nekem. 12 évesen én sem kaptam lovat pedig mindent el követtem és most már be látom igazuk volt ennyi idõsen nem lennél képes fent tartani. El multam 19 még szüleimmel lakok és ismét rákérdezem mit szolnának hozzá és mostmá semmi akadáját nem látják nem azért mert dolgozok csak már tisztába agyok. azzal, hogy hatalmas felelösség egy akkora állat és most már belátom igazuk volt mikor nem engedték.meg. Szóval ne csüggedj ha nem engedik meg most csak a te javadat szeretnék proobálkoz mondjuk 3-4 év múlva és akkor talán meg engedig. addig meg a lovarda lovain lovagolj nagyon jó tapasztalt szerzõ biztos lovassá tesz és akkor talán a szüleif is meg enyhülnek mikor látják, hogy biztos lovas vagy .
Áruld a tested. Akkor már a lószállításra legalább futja.
Ok, összekalapálsz valahonnan 250-300 ezret a lóra. És mibõl fogod eltartani? Azt a havi 40-50 ezret honnan szeded össze?
A kérdező hozzászólása: Hát apukám nem igazán szegény, õ megis tudná vanni és el is tudnánk tartani csak szerinte a ló rossz befektetés! :( Különben el is tudnék menni 1 hétre nyaralni mert van két szuper barátnõm akik imádják a lovakat és õk is nagyon tudnak rájuk, vigyázni és gondozni õt és az egyik papája jó lovas volt több érmet is nyert, úgyhogy ezzel nem lenne gond!!!
Szerintem keress lovat felesbe, ha nem veszitek meg.
A kérdező hozzászólása: Mit jelent az, hogy felesbe?

Szeretnek nagyon teherbe esni mar van 2 gyerekem de meg szeretnek egyet de nem esek teherbe mar egy eve probalkozom mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Van rendes ciklusod, peteérésed? A gyerekek elõtt volt valami betegséged? Pco, ir, netán cukorbetegség, endo? Mozogsz rendszeresen? Férjeddel is lehet gond, hiába van már neki is gyereke. 1 év után én azért dokihoz mennék inkább. Endokrinológus neked + férjednek egy sperma vizsgákattal kezdenék.

Van rendes ciklusod, peteérésed? A gyerekek elõtt volt valami betegséged? Pco, ir, netán cukorbetegség, endo? Mozogsz rendszeresen? Férjeddel is lehet gond, hiába van már neki is gyereke. 1 év után én azért dokihoz mennék inkább. Endokrinológus neked + férjednek egy sperma vizsgákattal kezdenék.
A kérdező hozzászólása: mar volt a ferjem vizsgalaton es nincsen gond vele nekem a ciklusom normalis es van pete eresem is rendszeresen nemvoltam semijen beteg a gyerekek elot nemtudom milehet a gond
Ugyanebben a cipõben járok én is, sajnos:( Nálam most volt vérvétel, csütörtökön megyek 21. napira, aztán hétfõn megyek dokihoz. Kíváncsi vagyok, hogy mit mond....
csókold meg
Beszélgess vele sokat. Õ hány éves?
A kérdező hozzászólása: 11, 12 kábé


Tiramisut szeretnék csinálni, de a mascarpone egy kicsit drága az én pénztárcámnak. Itt olvastam, hogy lehet helyettesíteni Milli natúr vajkrémmel. Jó lesz az is, vagy vegyem meg a mascarponét?

Legjobb válasz: Mi mindig úgy csináljuk,és szeretjük.Bár van egy kis sós alapíze,de mi már megszoktuk,és az igazi mascarpónés tiramisu sem ízlene jobban:)

Mi mindig úgy csináljuk, és szeretjük.Bár van egy kis sós alapíze, de mi már megszoktuk, és az igazi mascarpónés tiramisu sem ízlene jobban:)
Lehet natúr vajkrémbõl is, és tejszínkrémsajtokból is. A mascarpone hívek ugyan mindig tiltakoznak, de a pénztárca nagy úr. És nagyon finom lesz a "pótszerekkel" is.
kapható dobozos tiramisu krémpor, csak tejjel kell összekeverni...

Szeretnék egy piercinger a szemöldökömbe, de nem merem megkérdezni a szüleimet.14 éves lány vagyok. Hogyan kérdezzek rá?

Tuti, hogy azt mondanák, hogy minek az, meg hogy szerintük ronda:(.Ha nem engedik meg és jöv?re koleszos leszek megcsináltathatom egyedül is?Szerintetek mi lenne a reakciójuk ha meglátnák?

Legjobb válasz: Én is szeretnék egyet, szóltam a szüleimnek, és elkezdtek papolni 1 órát, hogy csúf, meg hogy lyuk marad, meg stb. Pedig eléggé megértõk, mindent megkapok, de ezt valahogy nem. :( Kérdeztem, hogy mi lenne, ha úgy csinálnám meg, hogy egyszer csak hazaállítok vele, és ott lesz. Azt mondták, hogy be se engednének. :P Pedig elmondtam, hogy ha kozmetikus vagy pircinges csinálja steril tûvel, semmi bajom nem lesz, de mégsem. Én inkább nem próbálkozom. Szóval ha nagyon akarod, akkor csináltasd meg mikor koleszos leszel, anélkül, hogy szólj, mert úgysem engednék (sztem). 14/F

Én is szeretnék egyet, szóltam a szüleimnek, és elkezdtek papolni 1 órát, hogy csúf, meg hogy lyuk marad, meg stb. Pedig eléggé megértõk, mindent megkapok, de ezt valahogy nem. :( Kérdeztem, hogy mi lenne, ha úgy csinálnám meg, hogy egyszer csak hazaállítok vele, és ott lesz. Azt mondták, hogy be se engednének. :P Pedig elmondtam, hogy ha kozmetikus vagy pircinges csinálja steril tûvel, semmi bajom nem lesz, de mégsem. Én inkább nem próbálkozom. Szóval ha nagyon akarod, akkor csináltasd meg mikor koleszos leszel, anélkül, hogy szólj, mert úgysem engednék (sztem). 14/F
hát szerintem várj h koleszos legyél:) mert elég fiatal vagy hozzá..fõleg olyan látható helyre..nekem személyszerint szemöldökbe fius a piercing, de ha szeretnél, akkor harcolj érte:)
A kérdező hozzászólása: Tegnap este megkérdeztem, hogy mi lenne ha lenne egy piercingem....puff.... Mondták, h milyen ronda, meg szó szerint: " ne csunyítsam el a szép arcom" Mondtam, ha koleszos leszek akkor megcsináltatom csak ugy.Erre mondták, hogy akkor haza se menjek XD Akkor is megcsináltatom majd, de lehet hogy nem a szemöldökömbe hanem máshova, nem tudom :) . Az utolsó válaszolónak üzenem, hogy írjon az e-mailemre, mert akkor megismerkedhetnénk :P

Van egy törpenyuszim és sajnos nem engedi, hogy felvegyem, de simogatni bármennyit engedi, sőt szereti. Ezért szeretnék egy tengerimalacot. A tengerimalac jobban felvehető, mint egy nyúl?

Volt már nekem tengerimalacom és ő kezesbárány volt.Külön ketrecben lennének tartva, szerintetek jó megoldás?

Legjobb válasz: Tengerimalacból minimum kettõt kell tartani, hogy jól érezzék magukat. Teljesen mást esznek, mint a nyulak, szóval enni sem adhatnád nekik ugyanazt. Ketrecbõl pedig a 100x50 cm-es a nekik megfelelõ, tehát hely is kell legyen. Egyébként mit fogsz csinálni, ha õk sem lesznek kezesbárányok?

Tengerimalacból minimum kettõt kell tartani, hogy jól érezzék magukat. Teljesen mást esznek, mint a nyulak, szóval enni sem adhatnád nekik ugyanazt. Ketrecbõl pedig a 100x50 cm-es a nekik megfelelõ, tehát hely is kell legyen. Egyébként mit fogsz csinálni, ha õk sem lesznek kezesbárányok?
A kérdező hozzászólása: Mar vt malackam es tom h kell banni veluk...kulon ketrecben lesznek es kulon tengerimalac tapot fog kapni! Ertek en a nevelesukhoz. A nyuszkom is kezesbarany, mert sokat foglalkozom vele, egyedul azt nem engedi, h. felvegyem. Ha a coca sem fogja engedni akkor ugyanugy fogom szeretni max. nem lesz o sem bujos:)
Volt tengerimalackád, de megkérdezed, hogy jobban felvehetõek-e? Most volt már, vagy nem?
A kérdező hozzászólása: Tapasztalat nem erdekelhet?Am. nem a kotozkodes erdekelt.....
Ezeket a válaszokat ne vedd kötözködésnek! Egy állat iránt felelõsséggel tartozunk amikor hozzánk kerül és vállaljuk, hogy a legjobb tudásunk szerint gondoskodunk róla. A tengerimalacok egyébként sokkal félõsebbek, mint a nyulak, fõleg az elsõ idõkben. Én a helyedben egyáltalán nem építenék arra, hogy könnyeben kivehetõ lesz, mint egy nyúl. Ráadásul a malacok egzotikus állatok, tehát a gondozásuk is sokkal több "macerácal" jár, hiszen a környékeden megfelelõ állatorvost kell nekik találni (mielõtt még hozzád kerülne, hogy tudd hova vinni SOS gond esetén), meg kell tudni venni a megfelelõ tápot is számukra (ami a Versele Laga), C vitaminozni kell õket télen effektíve minden nap, stbstbstb...Szóval szerintem egy malaccal több "gond" van és ráadásul a kézhez szoktatás is sok idõ...
A kérdező hozzászólása: Hat orvosom van, mivel a nyuszit mindig be kell oltatni! A tap es a c-vitamin nem nagyobb gond sztem mint a nyulnal...azert neki is kell vitamin:)
A kérdező hozzászólása: Tobb feleloseg, gond, penz lenne most meg nem lesz eleg Pami is kis rosszcsontnak. Elhanyagolasrol szo sincs imadom a kis luke fejet :D
Ha szeretnél malacot is, és külön tartod és külön tápot veszel neki, ahogy írtad, vegyél nyugodtan, a malac méretben kisebb, könnyebb ölbe venni, és ha egy fiatal malackát veszel, úgy is te szoktatod ölbe, ha mindennap kiveszed. De ha szeretnél tengerimalacot, kettõben gondolkozz , mert a malackának kegyetlenség, ha egyedül van tartva. 2 lányt, és õk valószínûleg igazi ölbe vehetõ szõrgombócok lesznek. És jut majd idõd a nyuszira meg a malacokra is?
Ha Havonta 200.000 -ft -ot kapsz kézhez a munkahelyeden akkor igen
A kérdező hozzászólása: Ennyibõl félre is tudsz tenni?
Havi 90e a fizum, ebbõl 45e az albi rezsivel, mindennel (nyáron kevesebb) +10e a kaja, stb. A többit arra költöm amire akarom. Nincs hiányom semmiben, meg lehet élni ha találsz olcsó albit és nem költesz felesleges dolgokra mint sokan teszik.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok felesleges dolgokra költeni, csak egészséges dolgokra, zöldség, gyümölcs, konditerem bérlet. Nem dohányzom, nem iszom, nem kávézom....számomra ezek felesleges dolgok:)
Az ember a pubertás után már tud felnõttként dönteni , egy kis matek számolás segít :D Vagy még anyuci mossa a fehérnemûdet :DD
A kérdező hozzászólása: Az elmélet és a gyakorlat más. Olyan véleményére voltam kíváncsi, aki már egy ideje egyedül él:)
"Az elmélet és a gyakorlat más." Elméletileg nem :) Amúgy csak rajtad múlik. Kiszámolod és ha fegyelmezett vagy, akkor minden ok, ha meg elköltesz minden pénzt, akkor akkor sem jössz ki, ha milliókat keresel.
kell hozzá egy olyan szintû fizetés, amibõl kijön a lakbér, rezsi, kaja. innentõl a többi már csak önfegyelem kérdése. nekem úgy a legkönnyebb a spórolás, hogy amint megérkezik a fizu, másnap megy a megtakarítási számlámra X összeg, így ha akarnám is, csak nehezen tudnék hozzányúlni.

Hogy működik a DM-es kártya? Szeretnék egyet, de nem tudom, hogy működik és hogy kezdjek hozzá?

Egyre sűrűbben járok a DM-be és nagyon sok vásárolónál láttam ilyen kártyát, meg szimpatikusak ezek a kedvezmények. Valaki részletesen elejétől a végéig le tudná nekem írni? :)

Legjobb válasz: kérsz a pultnál: "pontgyûjtõ kártyát szeretnék". adnak neked egy ideigleneset, amin rajta van, hogy rendes plasztikkártyát hogyan tudsz igényelni. neten igényeled, pár nap (-hét) múlva megérkezik, utána pedig fizetéskor odaadod a pénztárosnak, aki így gyûjti rá a pontokat.

kérsz a pultnál: "pontgyûjtõ kártyát szeretnék". adnak neked egy ideigleneset, amin rajta van, hogy rendes plasztikkártyát hogyan tudsz igényelni. neten igényeled, pár nap (-hét) múlva megérkezik, utána pedig fizetéskor odaadod a pénztárosnak, aki így gyûjti rá a pontokat.
Fizetéskor a pénztáros is meg szokta kérdezni hogy van-e, akkor mondhatod hogy nincs, de szeretnél, és ad egy papír alapú kártyát, majd ezzel a neten otthon igényelhetsz normálisat is, addig meg a papírt használhatod.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Ez világos :D Viszont ilyen 25 meg 50%-os kuponfüzeteket hogy lehet kérni?
Nem teljesen tiszta nekem, de valahogy úgy van hogy gyûjtögeted a pontokat, és ha be akarod váltani, akkor kapsz egy kuponfüzetet, és csak azokra válthatod be amik benne vannak, és azt is csak adott idõn belül. A kuponfüzetbe nekem nem szoktak olyanok lenni, amik megérnék ezt a herce hurcát. Viszont egyszer tesóm vett egy parfümöt, és az akkor pont benne volt a kuponfüzetbe, így a pénztárnál szóltak neki és megnézték hogy mennyi pontja gyûjt össze, és akkor így fél áron tudta megvenni. A pénztárnál vannak kis szórolapok amikben van egy papír kárgya, meg rá van írva hogy mit kell csinálni hogy kapj plasztik kártyát. Azt a szórólapot ha látod elhozhatod, vagy kérd a pénztárost hogy szeretnél kártyát és akkor odaadja meg elmondja.

Hogyan szerezzem meg azt a fiút akivel egy suliba járok egy évfolyamra és akit szeretek egybe de úgy hogy ő a gimisekre bukik?

Hello!Van egy fiú akibe több mint egy éve szerelmes vagyok!Egyszer jártunk de csak 1 órát aztán szakitot velem me cikinek tartota hogy ha velem jár!És nem tom hogyan JÁRJUNK ha ? már nem szeret és én meg nem tudom feledni!Nem vagyok túl szép és nem vagyok túl vékony se!A válaszokat köszönöm el?re is!!

Legjobb válasz: Tudom,hogy nehéz,de jobb lenne ha letennél róla.Én négy évig voltam szerelmes egy fiúba,hiába,és akkor tetszettem meg neki,mikor barátom lett,mert észrevette,hogy elvesztette a nagy "rajongóját".Ha nagyon sok idõt vársz rá,elõbb utóbb te is felfogod hogy nem éri meg.Próbálj mással flörtölni,ezzel talán felhívod a figyelmét.De szerintem ha egy fiú azt mondja egy lánynak hogy ciki,akkor az a bunkóság magasfoka,nem éri meg vele foglalkozni.Fogsz majd találni nála jobbat,talán csak még nem hiszel benne.

Tudom, hogy nehéz, de jobb lenne ha letennél róla.Én négy évig voltam szerelmes egy fiúba, hiába, és akkor tetszettem meg neki, mikor barátom lett, mert észrevette, hogy elvesztette a nagy "rajongóját".Ha nagyon sok idõt vársz rá, elõbb utóbb te is felfogod hogy nem éri meg.Próbálj mással flörtölni, ezzel talán felhívod a figyelmét.De szerintem ha egy fiú azt mondja egy lánynak hogy ciki, akkor az a bunkóság magasfoka, nem éri meg vele foglalkozni.Fogsz majd találni nála jobbat, talán csak még nem hiszel benne.
...Bocsánatot kérek....:((((
A kérdező hozzászólása: Bocsika de nem vagyok túl jó nyelvtanból és nem a mekis kajától vagyok elhízva hanem a betegségem miat
Igazad van, tök mindegy milyen a helyesírásod....:(((((( Az is tök mindegy, hogy olyan sötét vagy mint egy európai uniós tagország nyugati mintára alapozott, mekis-menûn elhízott, degenerált kis pi..a!
A kérdező hozzászólása: oké köszi
Onnan hogy ezt a kérdést nem kell senkinek se feltenned, érzed magadtól is.
A kérdező hozzászólása: de akkor honnan tudjam hogy melyiket szeretem?
A kérdező hozzászólása: oké
Aranyos vagy!:) De Te nem vagy szerelmes! Ugyanis, ha a haverja is tetszik, akkor ez csak egy fellángolás! Találsz ezerszer jobbat!Hidd el!
A kérdező hozzászólása: Nem tök mindegy a helyes írásom
A kérdező hozzászólása: Nam mondta igy hogy ciki vok csak azt hoogy kinevetnének minket és valahogy nem tudok belõle kiszeretni pedig van egy fiú aki most írogat nekem de nem láttuk még egymást meg 15 éves is , a suliba van még egy a fiú a szerelmemnek a barátja és õ tudja is hogy szerelmes vok a haverjába de õ is tetszik csak néha nagyon bunko.
Hogy érted, hogy szereted "egybe" ?! Darabokban nem?.....Vagy......áááááá......különben is, botrányos a helyesírásod....:((((((
A kérdező hozzászólása: oké


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!