Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék egy csigát de (2 db)

Szeretnék egy afrikai csigát de fehérváron nem lehet kapni. Hol kaphatnék?

Legjobb válasz: A teszvesz oldalán: aukció azonositója:347009572 Indulhat a licitálás!!!

A teszvesz oldalán: aukció azonositója:347009572 Indulhat a licitálás!!!
én a budapesti állatkertben vettem egyet 50Ft-ért egy gondozótól :D

Akinek csigalépcsője van szereti? Nincs túl sok hely a házunkban jön a tetőtér beépítés és egy rendes lépcső levenne sok helyet, de lehet hogy a csigát megbánnám

Legjobb válasz: Ha a tetõtérben nem tûzoltólaktanya lesz, akkor nem jó a csigalépcsõ. Egy széket probléma rajta felcipelni, nem még egy szekrényt vagy asztalt / ágyat.

Ha a tetõtérben nem tûzoltólaktanya lesz, akkor nem jó a csigalépcsõ. Egy széket probléma rajta felcipelni, nem még egy szekrényt vagy asztalt / ágyat.
Kb 2x2 méteren, azaz kb 4 négyzetméteren már rendes, középen egy 180 fokos fodulós lépcsõt is lehet építeni (egyenesen fel, középen kanyarodik, majd újra egyenesen fel), nemcsak a klasszikus csigát. Ennyi pedig a csigának is kellene, ha viszonylag normálisan akarsz rajta közlekedni. A csigalépcsõnél tudomásul kell venni, hogy csak a külsõ ívén tudsz közlekedni, sokan szédülnek és félnek rajta, minél kisebb az átmérõje, annál kényelmetlenebb a közlekedés és ahogy az elsõ is írta, majdnem lehetetlen bármit felvinni vagy lehozni, a bútorszállítás csak az ablakon/erkélyen át oldható meg.
Ja... nem beszélve a szárnyaszongoráról.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!