Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék egy Hogyan beszélhetném (3 db)

Hogy beszélhetném rá, hogy szeretnék még egy babát vagy mit lehetne tenni?

Én már nagyon szeretnék még egy babát ugy volt,hogy lehet terhes vagyok de sajnos nem :( A párom még nem szeretne még egy babát de én nagyon!Mit tegyek?lehet valahogy hatni a férfiakra ilyen esetben?

Legjobb válasz: Igen ezt sajnos tudom,hogy egyedül kevés vagyok hozzá!már leültünk és beszéltünk errõl de õ azt mondja ,hogy anyagi gondok miatt de keresünk annyit hogy még egy gyerkõcöt fel tudjunk nevelni sõõõt !Az nem lehet hogy nem érzi magát érettnek mert egy már van és õ 30 éves már lassan!:( Remélem összejön!

A kérdező hozzászólása: Igen ezt sajnos tudom, hogy egyedül kevés vagyok hozzá!már leültünk és beszéltünk errõl de õ azt mondja , hogy anyagi gondok miatt de keresünk annyit hogy még egy gyerkõcöt fel tudjunk nevelni sõõõt !Az nem lehet hogy nem érzi magát érettnek mert egy már van és õ 30 éves már lassan!:( Remélem összejön!
A kérdező hozzászólása: Igen , épp ezért szeretnék már én is !Másfél éves a gyerkõcünk szóval már nem olyan picike egy tesohoz!
Ne elégedj meg egy nemmel. Szerintem üljetek le és beszéljétek meg rendesen. Mondjátok el egymásnak az érveiteket és próbáljátok meggyõzni a másikat. Ha nem juttok dûlõre, akkor várjatok még vele, mert mindkettõtöknek akarni kell, te egyedül kevés vagy hozzá.
A kérdező hozzászólása: Mármint a párom 30 lassan :)
Én is ebben a cipõben járok. Már most 4 hónappal az elsõ elõtt kezdtem bele ültetni a fejecskéjébe. És tényleg, nem feltétlenül miattunk, hanem a kisfiunk miatt. Egy testvér nagyon sokat jelent, akkor is, amikor az ember felnõ.
Bocsi, az utolsó vagyok. Az elsõ gyerek után 4 hónappal vagyunk.
Szerintem meg nem szabad erõltetni. Gondolom nem lenne jó, ha terhes lennél, a párod viszont nem örülne egyáltalán, akkor meg az lenne a baj, és nem értenéd, hogy õ miért nem várja úgy, mint te. Beszéljétek meg, kérdezz rá, miért nem szeretné, lehet, hogy van rá érthetõ magyarázat. Lehet, hogy õ is akar másik babát, de késõbb. Lehet, hogy neki is több figyelemre van szüksége. Ezer oka lehet, kérdezz rá az érzéseire.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat !

Szeretnék egy tengerimalacot! Hogyan beszélhetném rá a szüleimet?

volt valaki aki azt mondta hogy kérjek pl. plazmatv-t vagy tengerimalacot. és várjam ki mit szólnak hozzá szüleim! ez tényleg jó ötlet?

Legjobb válasz: szerintem nem jó ötlet! ezzel csak azt az érzést kelted a szüleidben, hogy "megfenyegetted" õket. Ha odaállsz eléjük ezzel a szöveggel, hogy vagy plazma tv-t vagy tengerimalacot szeretnél, éshogy választhatnak akkor egyiket sem fogják megadni. Inkább próbálj szépen beszélni velük, ígérd meg nekik, hogy te fogod gondozni, te eteted, te takarítasz utána stb.. de ezt csak akkor mondd, ha tényleg mindent megteszel majd ennek érdekében!;) mivel ha nem tartod be a szavad, csak azt éred el, hogy a szüleid többé nem fognak benned bízni.

szerintem nem jó ötlet! ezzel csak azt az érzést kelted a szüleidben, hogy "megfenyegetted" õket. Ha odaállsz eléjük ezzel a szöveggel, hogy vagy plazma tv-t vagy tengerimalacot szeretnél, éshogy választhatnak akkor egyiket sem fogják megadni. Inkább próbálj szépen beszélni velük, ígérd meg nekik, hogy te fogod gondozni, te eteted, te takarítasz utána stb.. de ezt csak akkor mondd, ha tényleg mindent megteszel majd ennek érdekében!;) mivel ha nem tartod be a szavad, csak azt éred el, hogy a szüleid többé nem fognak benned bízni.
Szia, nekem is van 2 tengerimalacom, és nagyon sok törõdést igényelnek. Naponta többször ki kell venni és foglalkozni velük. Csak akkor kérjél ha valóban gondját tudod majd viselni. Egyébként a plazmatv-s szöveget ne csináld meg me tuti nem jön be! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! azért nem hörcsög mert kicsi koromban megharapott!
jaj neee...a hörcsög undorító...A TEMGERIMALAC ÉÉDES:)
Amúgy miért pont a tengeri malacot választottad? A hörcsög egyedül is elvan és nagyon aranyos és neki nem kell akkora ketrec. (Ezt csakúgy kérdeztem.)
(A tengerimalacot hetente kétszer kell takarítani különben büdösek lesznek. És azok egyedül nem érzik jól magukat.) Szerintem legyél kedves a szüleiddel, segíts nekik, mondd el, hogy gondoskodnál róluk, mutasd meg, hogy nagyon szeretnél egyet.
A kérdező hozzászólása: köszi de ezeket már mondtam! nem vált be! õk nem szeretik a szobában tartott állatokatt!
Mutass nekik képet egy cuki tengerimalacról!!És mond nekik, hogy cseréled majd az almát, foglalkozol majd vele, eteted, itatod..stb.Nekem is volt tengerimalasom:) , sõt volt mikor 5 volt itthon:D
Nem jó 5let! Úgyis az lex a válasz hogy NEM! Próbálj meg érveket felhozni... mutasd meg hogy képes lennél gondoskodni róla..
A kérdező hozzászólása: persze! tudok velük törõdni!

Hogy beszélhetném meg apukámmal, hogy egy külföldi utazást szeretnék kérni tőle a ballagásomra?

A szüleim elváltak,anyukámmal élek.Apukám világ életében nem fizetett utánam gyerektartást,de az idén fogok júniusban ballagni,és arra gondoltam,hogy írok neki facebookon egy üzenetet,hogy ballagási ajándékként egy külföldi utazást szeretnék kérni.

Legjobb válasz: Írhatsz neki, de ha eddig nem adott neked valamiért egy fillért sem,akkor szerinted most több tíz vagy százezret fog rád költeni? Ha írni akarsz neki, ezek szerint nem is tartod vele a kapcsolatot?

Írhatsz neki, de ha eddig nem adott neked valamiért egy fillért sem, akkor szerinted most több tíz vagy százezret fog rád költeni? Ha írni akarsz neki, ezek szerint nem is tartod vele a kapcsolatot?
Van egyáltalán rá kerete? Ki nem akarja tartani kettõtök közül a kapcsolatot, te vagy õ? Nem valószínû, hogy ekkora ajándékot fogsz kapni tõle.
hát nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem fog bele menni mivel gyerektartást se fizet, szerintem 1 küldföldi utat sem fog:( de azért szorítók!
Sok reményt ne fûzz hozzá, hogy akár egy vasat is adni fog.
Ezt gondold át, miért fizetne utat ha eddig sem fizetett semmit?
Írd meg neki, hogy életében elõször örömet szerezhetne neked.
Gondolod, ha a tartasdijat nem fizette, akkor majd egy kulfoldi utra aldozni fog? Es miert a Facebook uzenet? Ha mar ilyet kernel, legalabb szemelyesen tedd. Vagy te vagy az a lany, aki a multkor meg iPhone-t akart?
Én sem hiszem hogy apád akár 1 forintot is adna neked. Ha eddig nem fizetett akkor ne várd hogy egy utazást kifizet, fõleg hogy nem olcsó mulatság
Miért hagytátok, hogy nem fizessen? Ennek következményei vannak. Ettõl függetlenül például az én apukám egy bicskát kapott a nagypapámtól. Nagyon nagy becsben van. Ha túrázni megyek, mindig elkérem. Én nem vagyok híve a nagy ajándékoknak. Ha külföldre akarsz menni beszéld meg vele. Szerintem az ajándék az más.
"hanem õ sem keres, így én sem"-ja de azért most a pénze az már jó lenne. Ha nem is tartjátok a kapcsolatot, honnan tudod, hogy lenne pénze egy külföldi útra? Ja, mert a szomszédok azt mondták.
Ha eddig nem keresett és te sem õt, akkor most miért akarod keresni?? Úgy gondolod hogy eddig nem érte meg keresni, de most megérné? Ja, és hogy a facen írnál neki?..röhej...ha nem vagytok olyan kapcsolatban, akkor hogy gondoltad? Amúgy meg az a véleményem, még ha fizette is volna a gyerek tartást, ajándéknak egy kicsit drága ajándék lenne, nem gondolod? Ajándék nálam mást jelent!
Ne facebookon mondd neki hanem személyesen. Elszántság, bociszemek, és mennyire de mennyire szeretnéd. Legyél cuki. Addig ne tágíts amíg rá nem bólint. Én ugyanígy vettem rá nevelõapámat annak idején. Többször mondta, hogy felejtsem el, de rendíthetetlen voltam :D
Birka vagy utolsó, a bociszemeiddel együtt!
Ha kb 18 vagy, akkor több millióval tartozhat, jól sejtem? Ez esetben simán kérhetsz tõle egy nagyobb értékû ajándékot, ha már azt simán elnézte, hogy anyád egyedül tartson el.
Nem értem, hogy a birkának hogy lehet bociszeme? De magyarázd el, ha gondolod! Egyébként a bociszemet nem szó szerint értettem, és nem primitív bunkóknak szántam, hanem a kérdezõknek adtam tanácsot. Ha nem tudtad volna elolvasni, leírom mégegyszer, hátha sikerrel jársz: 16 évesen Londoni nyaraláson vettem részt, amire a cseppet sem vajszívû nevelõapámat kellett rávennem. És sikerült, egy kis kedvességgel, azzal hogy nagyon szerettem volna, és szépen kértem. Ossz le te nyomi. A nyomik úgyis csak ahhoz értenek :D
Vicces, hogy próbálják kihozni õt az ártatlanként, látszik, hogy férfiak írnak. Kérd csak tõle nyugodtan, ha már eddig egy fillért nem fizetett:)
kis barátom, ha nem próbálod meg, nem fogod megtudni, hogy fizetné-e ... a nem személyes kérésnek az az elõnye, hogy hagysz neki idõt gondolkodni, és nem vágja rá egybõl, hogy nincs rá lóvé ... lehet, hogy magába száll és mert eddig nem adott most megerõlteti magát ... sok szerencsét
Itt az a baj, hogy eddig se figyelt rád apád, ezért nem valószínû, hogy szó nélkül kifizet neked egy külföldi utat (akár szállással és programokkal együtt is). Szomorú, hogy az elmérgesedett viszonyért azzal "törleszt" a szülõ, hogy nem tartja a kapcsolatot a gyerekével.
Ezesetben kérd tõle, de ne Facen, hanem személyesen.Jól elhibázta anyukád ezt a gyerektartás ügyet.
Szerintem ne várj tõle csodát, ha eddig nem fizetett tartás díjat ne várd hogy több 10 vagy százezret fog majd áldozni egy külföldi utazásra. persze kérdd csak tõle ha örömet akar neked szerezni akkor még behozhatja amivel elmaradt, de ne éld bele magad teljesen nehogy hatalmasat csalódj.
A kérdező hozzászólása: a kerete bõven meg van rá.azért nem fizet gyerektartást, mert amikor válóperben voltak anyukámmal, anyum minél elõbb szabadulni akart, azt sem akarta hogy találkozzanak többet, ennek következtében van ez a helyzet.Nem az hogy nem akarjuk tartani a kapcsolatot, hanem õ sem keres, így én sem.Ha annyira hiányoznák neki, akkor biztosan keresne.Egyébként anyukám beszélt vele pár hónappal ezelõtt....itt akar lenni a ballagásomon.
Ha eddig nem fizetet és le se szart, akkor én már csak büszkeségbõl se kérnék tõle semmit. -egy elvált szülõ gyereke-
Esélyesen nem kapod meg, és még azt is fogja gondolni, hogy csak a pénze kell neked, de ne legyen igazam.
A kérdező hozzászólása: nem én voltam az iPhoneos. a szüleim 14 éve váltak el.Tavaly egész évben nem láttam 2 másodpercre sem.Most az idén viszont januárban már igen
A kérdező hozzászólása: nem a pénze miatt keresem meg, hanem majd a ballagásomon vagy ballagásom után szeretnék vele errõl beszélni.És tudom hogy van rá kerete, mert a rendõrségen fõnök, és õ keresi a legtöbbet.Egyébként azóta már a szüleim tartják a kapcsolatot, illetve hát 2 hónaponta beszélnek körülbelül.Már amikor megismerkedtek anyukámmal, akkor is elég jó kerete volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!