Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék angliai kiutazni nyelvtanulás céljából. Hogyan (1 db)

Szeretnék angliai családokhoz kiutazni nyelvtanulás céljából. Hogyan kezdjek hozzá?

Nem babysitternek! Fizetnék érte.

Legjobb válasz: Szia! Egyszeru... Keress egy angol oldalt -goggle- ami alberletekkel vagy munkakozvetitessel foglalkozik, oda tedd fel ezt a dolgot... kapos leszel, garantalom. En aupair vagyok itt UK-ban... van penz dogivel de azon gondolkoznak hogy hogyan lehetne meg tobbhoz jutni. Szoval ha azert fizetsz hogy ott lehess... udvozolve leszel :) Ildi

Szia! Egyszeru... Keress egy angol oldalt -goggle- ami alberletekkel vagy munkakozvetitessel foglalkozik, oda tedd fel ezt a dolgot... kapos leszel, garantalom. En aupair vagyok itt UK-ban... van penz dogivel de azon gondolkoznak hogy hogyan lehetne meg tobbhoz jutni. Szoval ha azert fizetsz hogy ott lehess... udvozolve leszel :) Ildi
Szia! probald meg ezeken az oldalon! http://kulfoldimagyaroldalak.lap.hu/ http://kdmw.uw.hu/ sok sikert!
Csak vigyázz, ne dõlj be minden oldalnak, mert rengeteg az átverés! A legjobb lenne, ha ismerõs útján próbálnál kijutni. Az a biztos.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy működik a cserediák program?

pl. Magyarország - Amerika

5

Zeist vagy Gent? Nyári egyetem.

Zeist (NL) vagy Gent (BE) legyen a város, ahová jelentkezek nyári egyetemre? Már Antwerpenben (BE) voltam kint Erasmus ösztöndíjjal egy szemeszterre, szóval a flamand területen voltam eleget, ez szól talán Zeist mellett, de valamiért Belgiumot nagyon szeretem, ez Gent mellett.

2

A felvételinél sokat számít a középsulis bizonyítvány jegyei, vagy csak az érettségi, pl az ELTE-IK-re akarok felvételizni akkor mit fognak nézni?

2

Bécsi egyetemre való jelentkezésnek mi a feltétele? Kell írni valami érettségi jellegű dolgot?

2

A növénydoktor nevű mesterszaknak mi az angol megfelelője? Szeretnék külföldre menni mesterképzésre, de nem tudom hogyan keressem az egyetemek honlapján ezt a szakot.

2

Magyar nyelvu gimnaziumot nem tudnátok véletlen Saarbrücken -ben, vagy 30km körnéyek?

Nagy esellyel ugy fog alakulni, hogy kulfoldre koltozom, es gimit folytatni szandekozom a már cimben emilitett városban.

3

SÜRGÕS! Angol korrepetálás bécsben?

écsben tanulok. németül ugy ahogy tudok de angol segítségre szükségem lenne.korrepetáló tanárt keresek. teljesen mindegy hány éves és milyen anyanyelvu az illet? ha tud angolul és németül.

0

Miért nem akar a lányom megszólalni németül?

A férjem 1 éve, én a gyerekekkel 5 hónapja költöztünk ki Németországba. Szeptember közepén kezdték a sulit ( egy osztállyal lejjebb mint amit otthon jártak hogy a nyelvet megtanulják) , a fiam aki 14 éves ? már elég jól megérteti magát és ? is megérti amit neki mondanak. A lányom 10 éves és semmit nem hajlandó mondani németül,még azt sem hogy danke vagy guten morgen. Ha kérdezzük miért csak somolyog magában és eloldalog!!

6

Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.

A szüleim nem tudják fizetni a továbbtanulásom, ezért kitaláltam hogy Angliába megyek és ott 1 évig dolgozok utána pedig jelentkezem valami egyetemre. Szerintetek jó ötlet? Mit javasoltok? Vagy inkább maradjak itthon és próbáljam meg 1 év mulva az újrajelentkezést és addig "képesítsem" magam? Azt sem tudom melyik egyetem a jó Angliában meg egyáltalán ott mi legyek nyilván nem tolmács...

3

Milyen egyetem a Partium Keresztény egyetem?

hallotatok már róla, ha igen mit?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!