Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék angliai kiutazni nyelvtanulás céljából. Hogyan (1 db)

Szeretnék angliai családokhoz kiutazni nyelvtanulás céljából. Hogyan kezdjek hozzá?

Nem babysitternek! Fizetnék érte.

Legjobb válasz: Szia! Egyszeru... Keress egy angol oldalt -goggle- ami alberletekkel vagy munkakozvetitessel foglalkozik, oda tedd fel ezt a dolgot... kapos leszel, garantalom. En aupair vagyok itt UK-ban... van penz dogivel de azon gondolkoznak hogy hogyan lehetne meg tobbhoz jutni. Szoval ha azert fizetsz hogy ott lehess... udvozolve leszel :) Ildi

Szia! Egyszeru... Keress egy angol oldalt -goggle- ami alberletekkel vagy munkakozvetitessel foglalkozik, oda tedd fel ezt a dolgot... kapos leszel, garantalom. En aupair vagyok itt UK-ban... van penz dogivel de azon gondolkoznak hogy hogyan lehetne meg tobbhoz jutni. Szoval ha azert fizetsz hogy ott lehess... udvozolve leszel :) Ildi
Szia! probald meg ezeken az oldalon! http://kulfoldimagyaroldalak.lap.hu/ http://kdmw.uw.hu/ sok sikert!
Csak vigyázz, ne dõlj be minden oldalnak, mert rengeteg az átverés! A legjobb lenne, ha ismerõs útján próbálnál kijutni. Az a biztos.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tanulmanyok, munka Nyugaton - tervezed-e, es ha igen, szeretnél-e visszajönni utána?

Mit gondolsz ebben a temaban jelenleg? Szeretnél-e külföldön élni? És ha igen, vissza szeretnél-e jönni, vagy inkább abban gondolkozol, hogy teljesen kivandorolsz?
Kifejtened roviden miert?
Leginkabb a meg MOn elok velemenye, gonddolatai erdekelnek.
Ha gondolod, légyszi add meg életkorod, és helyzeted(tanuló, dolgozó, frissdiplomás stb) - Igy jobban érthetö milyen élethelyzetböl beszéltek.
38F, Budapest, nemreg visszavandorolt munkakeresö(friss phd)

8

Mit gondoltok, le tudok érettségizni emelt bioszból - mondjuk 60%-osra - úgy, hogy most májusban ötösre érettségiztem középszinten?

13

Mit kell tudni egy angliai felvételiben és hogyan készülhetek fel rá?

Angliába költöztünk, am 8-at kezdenék, de itt korcsoportomnak megfelelően 11.-es leszek. A suliban felvételit kérnek, de nem tudom, mit és hogyan tanuljak.
Tudna valaki segíteni?? SOS! Csak 2 hetem van rá!!

0

Mit kínál a CEAS?

A CEAS egy angol főiskola de Magyarországon oktatnak. Én idén érettségizem és most találtam rá erre a főiskolára. Tényleg olyan jó mint írják? Van valakinek tapasztalata ezzel az intézménnyel kapcsolatba?

1

Vannak olyan ösztöndíjak, amelyek a külföldön tanuló diákok költségeit fedezik?

Pl. Dániában a lakás/kollégium, élelmiszer, stb. dolgok fedezésére szolgál olyan diákok számára, akiket a szüleik nem tudnak anyagilag támogatni?

3

Iskolaköteles vagyok Ausztriában?

17éves vagyok (középiskolás 10.osztályom elvégeztem,most lépnék 11.-be)
A magyar törvény szerint 18éves koromig tanköteles vagyok!!(1996-os születésű vagyok)
Ausztriába(Innsbruckba) költöztünk a családommal. A bizonyítványomat nem adta ki a magyar iskolám,csak a hitelesített fénymásolatát. Szóltam az igazgatónak,hogy kiköltözünk. Most viszont ugyan úgy írják a hiányzást,mert tanköteles lennék magyarba. Ausztriába viszont nem! itt 16év a tankötelesség.
Bevagyok jelentve ide,Innsbruckba.
Mi a teendő? A magyar vagy az Osztrák törvény vonatkozik rám?
Hogy tudnám a bizonyítványom kikérni befogadó nyilatkozat nélkül,ha az osztrák tankötelesség vonatkozik rám?

5

Fogadtatok már be cserediákot? Voltatok már azok? Milyen?

Szeretnék befogadni német cserediákot, a suliba van egy ilyen program. 10 napra jönne most szeptemberben, aztán tavasszal én mennék 10 napra. Viszont egy kicsit tartok tőle. Én nem vagyok egy nagy társasági ember, sosem tudom miről beszélhetnénk, még magyarul sincs sose témám, nemhogy németül. Gyenge középfokon beszélek, így elég nehezen értenénk meg egymást szerintem. Félek, hogy olyan lány jön, aki teljesen más, mint én, és nem jövünk ki egymással. Meg én igénylem, hogy néha egyedül legyek, ne legyen folyton valaki a sarkamban. A legjobb barátnőmmel sem bírtam 4-5 napnál tovább folyton kettesben. Mikor 1 hetes táborban voltam, és délután szabadidő volt, még onnan is hazajöttem egyszer arra a 2 órára. Szóval nem tudom nekem ez milyen lenne. Persze kibírom valahogy azt a 10 napot, főleg ha jó fej. De nem tudom milyen lenne. Meg alapból a németek olyan mások, mint mi. Más a viselkedésük is, a szokásaik. Meg fogalmam sincs mit csinálhatnánk délutánonként vagy este, alig ismerem én is ezt a várost, nem tudom mit mutathatnék itt neki, örülök ha nem tévedek el a suliig. Amúgy sem vagyok egy bulizós. A legtöbb korombeli más mint én, én inkább visszahúzódó vagyok meg nem egy érdekes ember. Attól is félek, hogy nem lesz neki jó itt, pl. ha fél mondjuk a kutyáktól az elég gáz lenne, mert van 3 nagy kutyánk, meg még macskánk is. A szüleim reggeltől estig dolgoznak, tehát nem igazán tudnak főni max este akkor van másnapra, de nem minden nap. Mondjuk elmehetünk kajálni valahova csak gőzöm sincs hogy itt hova. Pl. kell kutyát sétáltatnom, de félek, hogy mi van ha ő nem akar jönni. Meg nekem franciaágyam van. Nem tudom, hogy neki jó lenne-e ha együtt aludnánk vagy hozzak valahonnan egy matracot és akkor aludjak a földön vagy mi?! Szóval tényleg nem tudom, be merjem-e vállalni. Örülnék ha írni valaki aki már fogadott be vagy volt cserediák, hogy ez milyen, miket csináltak, hogy jöttek ki egymással stb.

3

Milyen lehetőségek vannak, mik a követelmények Franciaországban műszaki egyetemre?

Idén vagyok végzős, és nagyon szeretnék kimenni Franciaországba tanulni egyetemre, akár ott kezdeni, akár itthon BME-n elkezdeni és onnan újra felvételizni egy másik egyetembe(ez is érdekelne, hogy egyáltalán hogy lehet ilyet). Angolból már van felsőfokúm, franciából a középfok biztos meglesz, de akár még felsőfok is. Emelten érettségizni matekból, fizikából és angolból fogok.
Ilyen eredményekkel milyen esélyeim lennének, valamint kb. mennyi ösztöndíjat lehet kapni általánosságban?

2

Mi lenne ezeknek a szakoknak a pontos neve magyarul?

Hogyan lehet lefordítani pl. egy okiratban, vagy Magyarországon mik a megfelelőik:
Biochemical Engineering (vegyészmérnöki képzés szakiránya)
Organic and Biochemical Process Engineering

2

Kaphatok diákhitelt Angliában?

idén ballagok,jövőre szeretnék tovább tanulni egyeteme Angliában viszont nincsenek meg rá a millióim. Kaphatok diákhitelt ott kint külföldön úgy hogy nem éltem kint?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!