Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék angliai kiutazni nyelvtanulás céljából (1 db)

Szeretnék angliai családokhoz kiutazni nyelvtanulás céljából. Hogyan kezdjek hozzá?

Nem babysitternek! Fizetnék érte.

Legjobb válasz: Szia! Egyszeru... Keress egy angol oldalt -goggle- ami alberletekkel vagy munkakozvetitessel foglalkozik, oda tedd fel ezt a dolgot... kapos leszel, garantalom. En aupair vagyok itt UK-ban... van penz dogivel de azon gondolkoznak hogy hogyan lehetne meg tobbhoz jutni. Szoval ha azert fizetsz hogy ott lehess... udvozolve leszel :) Ildi

Szia! Egyszeru... Keress egy angol oldalt -goggle- ami alberletekkel vagy munkakozvetitessel foglalkozik, oda tedd fel ezt a dolgot... kapos leszel, garantalom. En aupair vagyok itt UK-ban... van penz dogivel de azon gondolkoznak hogy hogyan lehetne meg tobbhoz jutni. Szoval ha azert fizetsz hogy ott lehess... udvozolve leszel :) Ildi
Szia! probald meg ezeken az oldalon! http://kulfoldimagyaroldalak.lap.hu/ http://kdmw.uw.hu/ sok sikert!
Csak vigyázz, ne dõlj be minden oldalnak, mert rengeteg az átverés! A legjobb lenne, ha ismerõs útján próbálnál kijutni. Az a biztos.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nyári szakmai gyakorlat külföldön?

Jövő nyáron lesz két hetes nyári gyakorlatom gyógytornász hallgatóként. A kérdésem az lenne, hogy külföldön megcsinálhatom-e ezt a nyári gyakorlatot, és ha igen, a hallgatói szerződés nem akadályozza-e ezt?!

0

Megéri kimenni?

Sziasztok. Kémiát tanulnék valamilyen nevesebb egyetemen, lehetséges, hogy Angliában.. Először is majd munkát szereznék, de kérdés, nem sok időt vesz el az egyetem a munkától?
A másik: Skóciában úgy tudom, ingyenes a képzés, de csak azokra az évekre vonatkozik, amit itthon még nem használtunk fel? Vissza nem kell fizetni?
Aztán.. ahogy nézegettem a skót egyetemek honlapjait, mindegyik írja, hogy csak ötös tanulókat akar felvenni.. igaz ez, hogy csak olyat vesz fel, vagy az az igaz, hogy nem sok skót diák tanul, és sok üres hely van, így mindenkit felvesznek?

1

Ha Angliában munkanélkülin vagyok, akkor van esélyem arra, hogy a Jobcenter elküldjön valamilyen tanfolyamra?

1

Milyen az amerikai közoktatás?

Valószínüleg két év múlva ki fogunk utazni egy tanévre amerikába. Az a kérdésem, hogy ott milyen az oktatás színvonala? Állami sulikban.
Ha itthon erős négyes vagyok és a nyelvet jól ismerem akkor kint mennyire fog menni a suli?

4

Matek tanárnak szeretnék tanulni, hol éri meg Magyarországon vagy Angliában? Ha itt elvégzem utána külön valami iskola kell hogy Angliában taníthassak? Fizetésben mennyi a különbség a 2 ország között?

2

Milyen Amerikában az iskola? Milyenek a gyerekeknek a napjaik?

2-ban voltam kint 1 évig és eléggé tetszett. Most 6-os leszek és érdekel ott kint milyen a felső. Milyen órák vannak. Hogy vannak ezek a választott tantárgyak? Pénzbe kerül a suli? Ha igen mennyibe? 12/L

2

Az összes jegyet számolni kell középiskolai GPA számításnál?

Hogy tudom átszámítani a jegyeimet? Már annyi mindent kerestem a neten.. Tudom hogy az amerikai középiskolások 10-11.-be olyan tantárgyakat vesznek fel amilyeneket akarnak, de akkor nekem az összes tanult tantárgyat számítanom kell? Mind a 11-et?

1

Au-pair párként, ki lehet menni Amerikába?

Melyek a legmegbizhatóbb ügynökségek, akik foglalkoztatnak párokat ?
Ha esetleg házas lennék a párommal úgy is van esélyünk?
Minden információ érdekel ami az au-pair témával kapcsolatos.

3

Hogyan diplomázhatnék angol vagy francia nyelvterületen?

Van egy régi rendszerben (nem bolognai) befejezett magyarországi egyetemi 4 évem s akkor nem diplomáztam, azaz nem írtam szakdolgozatot és nem tettem záróvizsgát. Akkoriban még bármikor folytathattam, viszont az új felsőoktatási törvény szerint a befejezéstől számított 10 éven belül be kellett volna fejezni és ezen épp egy kicsivel túl vagyok...
Szóval kérdésem: külföldön hogyan lehetne a korábban letett vizsgákat beszámítva mégiscsak lediplomáznom ?
Korábban jártam már egy franciaországi egyetemre egy másik szakon, szóval van egy talán még érvényes felvételim oda...de nem akarok 3 vagy 4 évet újrajárni sehol...
Valami ötlet a megoldásra ???

3

Körülbelül mennyi idő az europass bizonyítvány kézbe kapása, a kérelem beküldését követően?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!