Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék angliai kiutazni nyelvtanulás céljából (1 db)

Szeretnék angliai családokhoz kiutazni nyelvtanulás céljából. Hogyan kezdjek hozzá?

Nem babysitternek! Fizetnék érte.

Legjobb válasz: Szia! Egyszeru... Keress egy angol oldalt -goggle- ami alberletekkel vagy munkakozvetitessel foglalkozik, oda tedd fel ezt a dolgot... kapos leszel, garantalom. En aupair vagyok itt UK-ban... van penz dogivel de azon gondolkoznak hogy hogyan lehetne meg tobbhoz jutni. Szoval ha azert fizetsz hogy ott lehess... udvozolve leszel :) Ildi

Szia! Egyszeru... Keress egy angol oldalt -goggle- ami alberletekkel vagy munkakozvetitessel foglalkozik, oda tedd fel ezt a dolgot... kapos leszel, garantalom. En aupair vagyok itt UK-ban... van penz dogivel de azon gondolkoznak hogy hogyan lehetne meg tobbhoz jutni. Szoval ha azert fizetsz hogy ott lehess... udvozolve leszel :) Ildi
Szia! probald meg ezeken az oldalon! http://kulfoldimagyaroldalak.lap.hu/ http://kdmw.uw.hu/ sok sikert!
Csak vigyázz, ne dõlj be minden oldalnak, mert rengeteg az átverés! A legjobb lenne, ha ismerõs útján próbálnál kijutni. Az a biztos.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Bécsben a főiskolák is ingyenesek, vagy azok tandíjasak?

Mivel az egyetemek ingyenesek. A főiskolákon vannak ponthatárok, vagy oda ugyan úgy mindenkit felvesznek?

És ha fizetős, a Bécsben bejelentett lakcímű, osztrák állampolgároknak is fizetni kell?

1

Hogy tanulhatnék Amerikában? (Többi lent)

Nagyon szeretnék kimenni amerikába.A Harvard Egyetemre szeretnék menni ,de ha ott nem vesznek fel az nem baj lehet főiskolra egyetem...Ki szeretnék menni és a Harvardon szeretnék tanulni ez az álmom!!De nincs zöldkártyám viszont kiváló tanuló vagyok!!!És megengedhetem magamnak meg van rá a keret és +spórolt pénzem is van ,amit a nyáron kaptam mert dolgoztam azt meg hagytam (nem csak idén) +amit máskor kaptam azt is a tandíjak minden fél évben kaptam 2tandíjat 1.A tanulásért 2.mert versenyeket vettem részt ezt is félre tettem.Hogy juthatok ki?A sulim nagyon jó hírnévvel rendelkezik talán ők eltudják rendezni ,hogy kapjak zöldkártyát? (Többször is segítettek a diákoknak ehhez hasonló esetekben)

1

Van itt olyan, aki külföldön tanul és kapott a magyar államtól diákigazolványt?

láttam h van rá lehetőség, de nem tudom mi haszna. Ha hazajövök elvileg utazhatok féláron a külföldi diákommal is nem? Ha kérek itteni diákot azért fizetnem kell, de megéri? van aki kiváltotta?

8

Ha külföldön szerzek diplomát, elhelyezkedhetek?

Ha külföldön szereznék egy tanári diplomát, akkor van esélyem arra, hogy kapok itthon azzal munkát utána? Mondjuk ha pár évig ott tanítanék, de utána haza szeretnék jönni... Elhelyezkedhetnék vele itthon?

0

Egy jónevü német egyetem a német C1-en kívül milyen egyéb nyelvizsgát követel meg?

Mondok egy példát: München, közgazdász szak.

A németek angol érettségije kb. B2 szintü. Tehát érdemes egy nemzetközi angol B2-öt letenni és úgy jelentkezni?
A német középiskolában 2 idegen nyelv van. Igaz, hogy az egyetem megkövetel még egy idegen nyelvü alaptudást latinból vagy franciából?
Kellenek ezek az egyetemi felvételihez?
Illetve növelik a bejutás esélyét?

Próbáltam az egyetemek honlapját megnézni, de az elég bonyolult.

Köszi a válaszokat elöre is.

1

Lehetséges lehetne?

Azt szeretném ,hogy mikor betöltöm a 18-at magán tanuló lennék középsulin és kiköltöznék Californiába.Ott dolgoznék és ,mikor meg kaptam az éretségit jelentkeznék egy Californiai egyetemre vagy főiskolára?

6

Milyen angliában egy felvételi?

Miket kell tudni?
Esetleg valami gyakorló feladatsort tudnátok mellékelni?

0

Tanulmanyok, munka Nyugaton - tervezed-e, es ha igen, szeretnél-e visszajönni utána?

Mit gondolsz ebben a temaban jelenleg? Szeretnél-e külföldön élni? És ha igen, vissza szeretnél-e jönni, vagy inkább abban gondolkozol, hogy teljesen kivandorolsz?
Kifejtened roviden miert?
Leginkabb a meg MOn elok velemenye, gonddolatai erdekelnek.
Ha gondolod, légyszi add meg életkorod, és helyzeted(tanuló, dolgozó, frissdiplomás stb) - Igy jobban érthetö milyen élethelyzetböl beszéltek.
38F, Budapest, nemreg visszavandorolt munkakeresö(friss phd)

8

Mit gondoltok, le tudok érettségizni emelt bioszból - mondjuk 60%-osra - úgy, hogy most májusban ötösre érettségiztem középszinten?

13

Mit kell tudni egy angliai felvételiben és hogyan készülhetek fel rá?

Angliába költöztünk, am 8-at kezdenék, de itt korcsoportomnak megfelelően 11.-es leszek. A suliban felvételit kérnek, de nem tudom, mit és hogyan tanuljak.
Tudna valaki segíteni?? SOS! Csak 2 hetem van rá!!

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!