Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék angliai kiutazni nyelvtanulás (1 db)

Szeretnék angliai családokhoz kiutazni nyelvtanulás céljából. Hogyan kezdjek hozzá?

Nem babysitternek! Fizetnék érte.

Legjobb válasz: Szia! Egyszeru... Keress egy angol oldalt -goggle- ami alberletekkel vagy munkakozvetitessel foglalkozik, oda tedd fel ezt a dolgot... kapos leszel, garantalom. En aupair vagyok itt UK-ban... van penz dogivel de azon gondolkoznak hogy hogyan lehetne meg tobbhoz jutni. Szoval ha azert fizetsz hogy ott lehess... udvozolve leszel :) Ildi

Szia! Egyszeru... Keress egy angol oldalt -goggle- ami alberletekkel vagy munkakozvetitessel foglalkozik, oda tedd fel ezt a dolgot... kapos leszel, garantalom. En aupair vagyok itt UK-ban... van penz dogivel de azon gondolkoznak hogy hogyan lehetne meg tobbhoz jutni. Szoval ha azert fizetsz hogy ott lehess... udvozolve leszel :) Ildi
Szia! probald meg ezeken az oldalon! http://kulfoldimagyaroldalak.lap.hu/ http://kdmw.uw.hu/ sok sikert!
Csak vigyázz, ne dõlj be minden oldalnak, mert rengeteg az átverés! A legjobb lenne, ha ismerõs útján próbálnál kijutni. Az a biztos.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehet megoldani?

Sziasztok mindenféleképp orvosira akarok menni és megszeretném próbálni külföldön is(románia)
Lehetséges azt,hogy,ha nem vesznek fel az els? helyre akkor menjek romániába,de ott személyesen kell jelentkezni ezért nem nagyon értem,hogy hogyan lehetne megoldani kell halasztani egy évet vagy mi?

0

Hogy lehet jelentkezni Marosvásárhelyi orvosi képzésre?

Sziasztok a felvi.hu-n nem találok semmit,hogy hogy lehet jelentkezni interneten keresztül is lehet jelentkezni?
Felvételihez való könyvet hol tudom beszerezni?biológia

13

Hogyan tanulhatnék külföldön?

Angol egyetemre nyertem felvételt, de sajnos olyan drága a tandíj, hogy a szüleim nem tudják fizetni az évi 10 ezer font tandíjat. Tudna-e valaki abban segíteni, hogy milyen lehet?ségeim lennének arra nézve, hogy ösztöndíj vagy pályázat útján kinn tanulhassak. Angol nyelven szereztem érettségi bizonyítványt is, nagyon jó eredménnyel. Minden álmom, hogy ezen az egyetemen tanulhassak.

4

Skót egyetem felvételi kritériumokban tudnátok segíteni?

SQA Highers: ABBB, or more if two sittings, to include Mathematics at Grade A and Chemistry; with Standard Grade Physics at Grade 3.

Gondolom ez a követlményt jelenti. Azt is értem, hogy 5ös matek kell hozzá és kémia, de mi az a 3-as osztályzatú standard grade fizika? meg mi az hogy AABB or more if two sittings?
Köszi a segítséget!

0

Van valaki aki össze tudja nekem foglalni, hogy megy ez a "kimegyek külföldre tovább továbbtanulni" dolog?

Megélhetés, szállás, ösztöndíj, átlagok, minden érdekelne. Az is jó, ha linkeltek valamit, fogalmam sincs hogy keressek rá, mivel nem nagyjábóli dolgok érdekelnek, hanem konkrét részletek.
(Dánia, Finnország, Svédország, Franciaország jöhet szóba)

1

Mit tegyek? Lehetséges?

Az az álmon,hogy orvos legyek,de Szlovákiában élek és annyira nem megy a szlovák ,hogy itt tudjam elvégezni ezért is gondolkodtam Magyarországon,de ott kaphatnék külföldiként állami támogatást?Mennyi pont kellene hozzá és azt hogyan számitják ki?

1

Ausztriában keresek szakmunkás iskolákat. Város nevekre és iskola nevekre van szükségem?

0

Szlovákiában van magyar nyelvű orvosi egyetem?

3

Tudtok mondani Amerikai híres, vagy ismert gimiket?

3

Milyenek a svéd egyetemek, milyen ott az élet?

Ingyenes az oktatás? A megélhetés mennyibe kerül, lehet-e fedezni munkából? Lehet svédül tanulni?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!