Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék angliai kiutazni (1 db)

Szeretnék angliai családokhoz kiutazni nyelvtanulás céljából. Hogyan kezdjek hozzá?

Nem babysitternek! Fizetnék érte.

Legjobb válasz: Szia! Egyszeru... Keress egy angol oldalt -goggle- ami alberletekkel vagy munkakozvetitessel foglalkozik, oda tedd fel ezt a dolgot... kapos leszel, garantalom. En aupair vagyok itt UK-ban... van penz dogivel de azon gondolkoznak hogy hogyan lehetne meg tobbhoz jutni. Szoval ha azert fizetsz hogy ott lehess... udvozolve leszel :) Ildi

Szia! Egyszeru... Keress egy angol oldalt -goggle- ami alberletekkel vagy munkakozvetitessel foglalkozik, oda tedd fel ezt a dolgot... kapos leszel, garantalom. En aupair vagyok itt UK-ban... van penz dogivel de azon gondolkoznak hogy hogyan lehetne meg tobbhoz jutni. Szoval ha azert fizetsz hogy ott lehess... udvozolve leszel :) Ildi
Szia! probald meg ezeken az oldalon! http://kulfoldimagyaroldalak.lap.hu/ http://kdmw.uw.hu/ sok sikert!
Csak vigyázz, ne dõlj be minden oldalnak, mert rengeteg az átverés! A legjobb lenne, ha ismerõs útján próbálnál kijutni. Az a biztos.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ajánlanátok külföldön található jó műszaki egyetemeket?

Külföldön szeretnék továbbtanulni, azonban még nem döntöttem műszaki egyetem mellett. Angolul és németül egyaránt elég magas sziten beszélek.Leírnátok a tapasztalaitokat, ha tudtok akkor árakat is?

6

Hogy lehetek olyan híres mint china Anne mcclain?

Attól még hogy időssebb leszek, lehet jó színész? Jól színészkedek énekelni is tudok, a elvégeztem a gimit anyáék kiküldenek külföldre egyetemre. Szóval külföldön hogy kéne elkezdenem a színészi/énekesi karriert?
13/L

0

Kanadában hogy működik a tanítási redszer?

Reggel mikor kezdődik, és délután hogy órakor van vége (kb,átlag)
Szeptemberben hányadikán kezdődik a suli? (évnyitó)
A nyári szünet ugyan akkor van, mint Magyarországon ?
Karácsonyi szünet és egyéb kisebb szünetek mint tavaszi őszi szünet van e egyáltalán ? És ha van akkor ugyan akkor mint Magyaroknál vagy sem...?

1

Gyógyszerész főiskolák Amerikában vagy Angliában?

Gimi után mindenféle képen külföldön szeretnék tovább tanulni gyógyszerészként, persze nem fizetősben, de után járásom szerint az lehetetlen úgy, bármilyen iskola jó lenne ami a szakmát elindítaná.

9

Befejezhetem a középiskolát levelezön?

Külföldre szeretnénk költözni a családommal, de mivel még csak 17éves vagyok így kötelezö iskolába járnom. Ott nem tudnám befejezni a sulit, mert egyáltalan nem értem a nyelvet (holland). :/

8

Ez hogy van az angoloknál (és egyéb, európai helyeken)?

Az van, hogy írni szeretnék, de nem magyar helyen játszódna a történet. Sajnos nem igazán vagyok tisztában a külföldi dolgokkal. Az általános iskola befejezésénél tartanak valami ballagás félét? Hogy van náluk a bizonyítványosztás, évzáró? :) Aki tud, mesélhetne. :) Köszi!

0

Valaki megmondaná, ezek mit jelentenek?

Studienform wählen

~FERNSTUDIUM - Berufsbeg.
~FERNSTUDIUM - Vollzeit
~PRäSENZSTRUDIUM - Berufsbeg.
~PRäSENZSTRUDIUM - Vollzeit

2

Nyári szakmai gyakorlat külföldön?

Jövő nyáron lesz két hetes nyári gyakorlatom gyógytornász hallgatóként. A kérdésem az lenne, hogy külföldön megcsinálhatom-e ezt a nyári gyakorlatot, és ha igen, a hallgatói szerződés nem akadályozza-e ezt?!

0

Megéri kimenni?

Sziasztok. Kémiát tanulnék valamilyen nevesebb egyetemen, lehetséges, hogy Angliában.. Először is majd munkát szereznék, de kérdés, nem sok időt vesz el az egyetem a munkától?
A másik: Skóciában úgy tudom, ingyenes a képzés, de csak azokra az évekre vonatkozik, amit itthon még nem használtunk fel? Vissza nem kell fizetni?
Aztán.. ahogy nézegettem a skót egyetemek honlapjait, mindegyik írja, hogy csak ötös tanulókat akar felvenni.. igaz ez, hogy csak olyat vesz fel, vagy az az igaz, hogy nem sok skót diák tanul, és sok üres hely van, így mindenkit felvesznek?

1

Ha Angliában munkanélkülin vagyok, akkor van esélyem arra, hogy a Jobcenter elküldjön valamilyen tanfolyamra?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!