Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék angliai kiutazni (1 db)

Szeretnék angliai családokhoz kiutazni nyelvtanulás céljából. Hogyan kezdjek hozzá?

Nem babysitternek! Fizetnék érte.

Legjobb válasz: Szia! Egyszeru... Keress egy angol oldalt -goggle- ami alberletekkel vagy munkakozvetitessel foglalkozik, oda tedd fel ezt a dolgot... kapos leszel, garantalom. En aupair vagyok itt UK-ban... van penz dogivel de azon gondolkoznak hogy hogyan lehetne meg tobbhoz jutni. Szoval ha azert fizetsz hogy ott lehess... udvozolve leszel :) Ildi

Szia! Egyszeru... Keress egy angol oldalt -goggle- ami alberletekkel vagy munkakozvetitessel foglalkozik, oda tedd fel ezt a dolgot... kapos leszel, garantalom. En aupair vagyok itt UK-ban... van penz dogivel de azon gondolkoznak hogy hogyan lehetne meg tobbhoz jutni. Szoval ha azert fizetsz hogy ott lehess... udvozolve leszel :) Ildi
Szia! probald meg ezeken az oldalon! http://kulfoldimagyaroldalak.lap.hu/ http://kdmw.uw.hu/ sok sikert!
Csak vigyázz, ne dõlj be minden oldalnak, mert rengeteg az átverés! A legjobb lenne, ha ismerõs útján próbálnál kijutni. Az a biztos.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Költségtérítéses hallgatóként is jelentkezhetek az ERASMUS-ra?

Ha igen, akkor egyáltalán nem kapok ösztöndíjat, ahogy tanulmányit sem, év közben? Tehát mindent magamnak kell fizetni, vagy hogy működik ez?

1

Még egy évem van hátra a gimnáziumból, és megfordult a fejemben, hogy nem lenne rossz kint tanulni. Erre van lehetőség? Esetleg Anglia vagy Belgium? Vagy ahol angolul beszélnek. Informatikából vagyok a legjobb. Milyen lehetőségeim vannak?

6

Én még viszonylag fiatal vagyok. Színésznőnek készülök de Még sosem színészkedtem. Ugyanis félek azt mondják kinövöm de nem tudom. Félek az emberek véleményétől hogy kiröhögnek. Kíváncsi lennék a véleményetekre?

Ez az álmom 8 éve.Kitartásom lenne hozzá,és feladni nem fogom,Amerikába készülök színésznőnek

5

Lenne egy elméleti kérdésem?

Ha én külföldre mennék továbbtanulni, pontosabban Szlovákiába, akkor én is megkapnám a magyar érettségiért járó 40 plusz pontot, mint ahogy a szlovákiaiak megkapják a szlovák érettségiért, ha ide jelentkeznek?

4

Ha 15 evesen kimennek Londonba tanulni, akkor milyen suliba mehetnek?

1ö. felevkor mennek, 16 evesen.

2

Na ne! Komolyan nagyon nehéz elhelyezkedni építészmérnökként? Válasz? ! :D (Lent)

Én 16 éves lány vagyok és most megyek 10.-be majd és annak a végén el kell dönteni a faktot, hogy végül is melyik irányba akarok tovább menni.
Én olyan átlagban megvagyok mindennel, kivéve a matematika az, ami kicsit gyengébb, többet kell gyakorolnom, de értem meg minden csak a végén gyakran valamit félreszámolok :/
A lényeg az, hogy fizika érdekel, rajztudásom a helyén, imádok tervezgetni, ábrázolni, rajzórákon is folyton a tervrajzos, vetületi ábrázolásos és a hasonlóakat imádom :)
Mivel eddig nem tudtam, hogy mi is legyek, de el kell már dönteni, én úgy gondoltam, hogy akkor mennék PTE építészmérnökire és utána mesterképzésen elvégezhetnék egy belsőépítész és környezettervező művész vagy hasonlót, és már teljesen beleéltem magam, mindent eldöntöttem, hogy hajtani fogok, hogy sikerüljön, de utána néztem a munkáknak és szomorúan láttam, hogy ezzel a szakmával nem lesz nyert ügyem.
Tényleg annyira nehéz elhelyezkedni, mint amennyire írták? Elvégzem és nem is lesz utána semmi jövőm? Vagy akkor mit tudok vele kezdeni? Nagyon elbizonytalanodtam, nem tudom, hogy akkor megéri-e vagy pedig mivel mehetnék tovább... válasz?

7

Angliában élek, szeretnék elvégezni egy tanfolyamot, hogy pontosítsunk egy sminkes tanfolyamot. Igényelhető valami anyagi támogatás?

Arra találtam választ, hogy milyen lehetőségek vannak akkor, ha valaki egyetemre megy, de mi a helyzet ebben az esetben?

2

A Borostyán Ligás egyetemek közül melyiken van közgász szak/melyiken a legerősebb?

0

Idén kezdem a középiskolát, de nagyon szívesen tanulnék külföldön egy darabig. Ötletek?

Angolul középszinten beszélek, svédül alapfokon és nagyon szívesen kimennék külföldre (szinte bárhova) egy évet vagy fél évet tanulni egy másik középiskolába. itthon angol két tannyelvű osztályba járok. Valamilyen angol vagy svéd iskolába mennék szívesen, külföldön, de ha valaki ért a nyelvemen, akkor bármilyenbe. rokonaim sajnos nem laknak külföldön, de kollégiumba mennék szívesen.
Azért nem az iskolámtól kérek segítséget, mert nekik csak pár hetes cserediák programjuk van.
Köszönöm!

8

Milyen szintű angol nyelvtudás szükséges egy Bécsi egyetem angol nyelvű szakára?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!