Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék angliai kiutazni (1 db)

Szeretnék angliai családokhoz kiutazni nyelvtanulás céljából. Hogyan kezdjek hozzá?

Nem babysitternek! Fizetnék érte.

Legjobb válasz: Szia! Egyszeru... Keress egy angol oldalt -goggle- ami alberletekkel vagy munkakozvetitessel foglalkozik, oda tedd fel ezt a dolgot... kapos leszel, garantalom. En aupair vagyok itt UK-ban... van penz dogivel de azon gondolkoznak hogy hogyan lehetne meg tobbhoz jutni. Szoval ha azert fizetsz hogy ott lehess... udvozolve leszel :) Ildi

Szia! Egyszeru... Keress egy angol oldalt -goggle- ami alberletekkel vagy munkakozvetitessel foglalkozik, oda tedd fel ezt a dolgot... kapos leszel, garantalom. En aupair vagyok itt UK-ban... van penz dogivel de azon gondolkoznak hogy hogyan lehetne meg tobbhoz jutni. Szoval ha azert fizetsz hogy ott lehess... udvozolve leszel :) Ildi
Szia! probald meg ezeken az oldalon! http://kulfoldimagyaroldalak.lap.hu/ http://kdmw.uw.hu/ sok sikert!
Csak vigyázz, ne dõlj be minden oldalnak, mert rengeteg az átverés! A legjobb lenne, ha ismerõs útján próbálnál kijutni. Az a biztos.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen cserediák programok vannak olaszországba?

Olaszországba szeretnék cserediák lenni. Melyik szervezettel lehetséges és mennyibe kerülne ha szeptembertől decemberig mennék?

2

Szerintetek be tudok majd illeszkedni a holland középiskolába? 13/F

Apám valószínűleg ott kap munkát ezért követjük. Itthon vannak barátaim minden társaságban ahol mozgok. Ott viszont meg a nyelvet se tudom. Lányok olyanok mint itthon valószínűleg? Meg fogom tudni szokni?

4

15 éves vagyok. Londonban szeretnék tanulni egy ideig. (A többi lent! ) (? )

Állami, NEM EGYHÁZI középiskolára gondoltam. Kb. 3 hónapot szeretnék kint tölteni. Középfokú (ITK Origós) szóbeli és (DExam, humán) írásbeli vizsgám van.
Pályázatokra, programokra lennék kíváncsi és megköszönném, ha linkeket küldenétek. Ha van, személyes tapasztalatot írjátok le, kérlek!

2

Stanislaw Kostka alapítvány ösztöndíjáról hallott-e már valaki valamit?

Az érdekelne, hogy mennyit és hogyan fizetnek, hogy működik a szállás stb.

0

Szeretnek Nemetorszagban vagy Ausztriaban tanulni 17 eves vagyok nemetet tanulok mar 10 eve azt tudom hogy ott mas rendszerben tanulnak a diakok nekem elorol kene kezdeni vagy egyaltalan mennyi eselyem lehet arra hogy felvesznek?

3

Valaki jelentkezett ERASMUS programban IDE: Europa-Universität Viadrina Frankfurt (Oder)?

1

A Bécsi Egyetemen szeretnék továbbtanulni, a jogi karon. Hogy megy a felvételi, a munkavállalás, lakhatás? Milyen papírok kellenek?

Tapasztalatok? Esetleg egy mentor elérhetősége?
Köszi :)

1

Ebben az esetben milyen lehetőségeim vannak arra, hogy külföldön tanuljak? Van olyan ösztöndíj, ami teljesen fedezi a költségeket?

Már elég régóta nézem az ösztöndíjakat, külföldi tanulási lehetőségeket, de sajnos nem találtam olyat, amit megengedhetnénk magunknak. Most 10.-es vagyok, 1 hónap híján 17 éves. Az osztályomban az egyik legjobb tanuló vagyok, nagyon jó a nyelvérzékem is. Minden versenyen, pályázaton indulok, amin csak tudok, és rendszerint kiemelkedő eredményt érek el. Nagyon szeretnék külföldön eltölteni egy tanévet, vagy akár csak 1-2 hónapot, a világ bármely pontján, viszont nem találtam olyan ösztöndíjat, amit nem a diák családjának kell megtéríteni. Itt, a gyakorikérdéseken láttam, hogy valaki írta, hogy vannak teljesen finanszírozott ösztöndíjak, de csak nagyon rossz anyagi körülmények között élőknek. Egyrészt hosszas keresés után sem találtam ilyet, másrészt nem igazán tudom, hogy egyáltalán annak számítok-e.(Ha valaki ebben tudna segíteni röviden felvázolnám az anyagi helyzetünket.)Illetve azt szeretném megtudni, hogy van-e olyan ösztöndíj amit teljesen megtérítenek, és esetleg nem csak hátrányos helyzetű diákok pályázhatják meg?
Végül még annyit fűznék hozzá, hogy nagyon elszomorít, hogy szinte semmi esélyem sincs külföldön tanulni, annak ellenére, hogy a képességeim és a szorgalmam megvannak hozzá, ellenben több évfolyamtársam és ismerősöm, akik nem is tanulnak, sőt legtöbbjük csak azért kapott kegyelem 2-est, hogy elmehessenek a suliból kijutnak külföldre, mert a szüleik ki tudják fizetni.

2

Ha itthoni egyetemen elvégzek egy BA és egy MA képzést és utána még tanulnék külföldön, akkor azért már fizetnem kell? (Alapvetően ingyenes külföldi egyetemről van szó. )

4

Ha Bécsben jelentkezek egyetemre, akkor elég a német középfokú nyelvvizsga?

Német tanszékre jelentkeznék, akkor elfogadják csak a németet ami alap, vagy kell mellé még 1 idegen nyelv, pl angol?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!