Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék a rendelni (311 db)

A nextelshop.hu-ról szeretnék telefont rendelni. Érdemes innen rendelni, megbízhatóak?

Legjobb válasz: én is tõlük rendeltem, és tényleg tök jófej volt az eladó srác :D

én is tõlük rendeltem, és tényleg tök jófej volt az eladó srác :D
Jaja, érdemes. Jó fej a (azt hiszem) Balázs, aki a tulaj. Meg a többi ilyen GSM szalonhoz képest nincsenek elszállva az áraik.

Ebayrol szeretnek macbookot rendelni és összezavart ez a vám meg adó dolog? SEGITSEG!? (a tobbi lent)

Új macbookot szeretnék.Ez itthon nagyon sok pénz.Találtam is nagyon jókat.Viszont utánaolvastam itt hogy ez mennyire megbízható meg ilyenek és mindenféle vámokrol meg adókrol írtak. Valaki tud bármi fixet mondani?Mert szerintem sokaknak segítene.

Legjobb válasz: Ott van ebayen a vám is. Azt is oda írják külön. Kb 30%-ot még fizetsz az egészre. De minek akarsz "kamcsatkából" macet rendelni?

Ott van ebayen a vám is. Azt is oda írják külön. Kb 30%-ot még fizetsz az egészre. De minek akarsz "kamcsatkából" macet rendelni?
vám meg mindennel együtt kb annyi mintha itthon vennéd, csak itthonira még garanciát is kapsz, a külföldi garanciával meg nem tudsz semmit kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Angliából vagy Amerikábol gondoltam ahol a Magyaro.-n 290ezer forintos új macbook air 220 szállítással mindennel. De ha 30% vám is lesz rá akkor tényleg nem érné meg.Egyébként nem tudjátok hogy európán kívül mindenhol fizetendõ vám?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Na szóval.Sokan nincsenek tisztában ezzel.Ezt már valakinek egyszer leirtam mert Õ is errõl kérdezett. Ha EU-n belül rendelsz akkor nincs sem vám sem áfa. Eu-n kivüli vásárlás esetén: Magánszemélyek között (GIFT jelölésû): 0 - 45 € (~12.690 Ft) között vámmentes 45, 1 - 150 € (~42.300 Ft) között vámmentes, de 27% ÁFA terheli 150, 1 - 700 € (~197.400 Ft) között 2, 5% vám és 27% ÁFA terheli 700, 1 € felett: kereskedelmi vámtarifa* és 27% ÁFA terheli Cég - magánszemély között (pl. ebay-rõl rendelt áruk): 0 - 22 € (~6.204 Ft) között vámmentes 22, 1 - 150 € (~42.300 Ft) között vámmentes, de 27% ÁFA terheli 150, 1 € felett kereskedelmi vámtarifa* és 27% ÁFA terheli Mindig a postaköltséggel együtt számitott árat nézd.

Szeretnék a netröl rendelni szülés utáni hasleszoritot. Honnan tudnék rendelni? Nem tudok boltbol venni, mert ágyhoz vagyok ·"kötözve", ugyan is vesz. terhes vagyok.

33 hetes kismama

Legjobb válasz: Arra gondolok amit szülés után egyböl fel tudunk tenni,és hamarabb visszamegy a hasunk.

A kérdező hozzászólása: Arra gondolok amit szülés után egyböl fel tudunk tenni, és hamarabb visszamegy a hasunk.
Szia. Nézz szét a http://www.tesz-vesz.hu oldalon, vagy a http://www.vatera.hu oldalon. Itt lehet venni vadi új dolgokat is, de jó minõségû használt dolgokat is árulnak.
Hogy rendelni honnan tudsz, nem tudom, de az Anita Maternitynek nagyon jó a hasszorítója, állítható derékrésszel, drága, de megéri! Csak ajánlani tudom...
Én is a http://www.teszvesz.hu (és nem tesz-vesz!!) és a http://www.vatera.hu oldalakat használom. Regisztrálni kell, kapsz postán egy azonososító levelet és utána tudsz vásárolni. De ha kicsit nézelõdsz, biztos találsz online üzleteket is, ahol lehet vásárolni, én is bele szoktam futni ilyenekbe...


Kedden szeretnék a Sportsdirectrõl rendelni, de van egy termék, amihez ki van írva, hogy elõrendelhetõ. December 2. dátum van ott. Nem pontos a fordítás és nem tudom, hogy csak akkor lesz, vagy addig vmikor?

Addig amíg nem lesz visszatartják a rendelésemet?

Legjobb válasz: Az elõrendelés azt jelenti, hogy a megadott dátumtól kapható a termék,de hogy legyen, már most elõ tudsz rá rendelni. amennyiben olyan terméket rendelsz meg ami elõrendeléses, addig visszatartják a többi rendelést is. Ebben az esetben dec. 2.-ig,ha nincs más olyan termék ami szintén elõrendeléses. Remélem még nem késõ az infó... :)

Az elõrendelés azt jelenti, hogy a megadott dátumtól kapható a termék, de hogy legyen, már most elõ tudsz rá rendelni. amennyiben olyan terméket rendelsz meg ami elõrendeléses, addig visszatartják a többi rendelést is. Ebben az esetben dec. 2.-ig, ha nincs más olyan termék ami szintén elõrendeléses. Remélem még nem késõ az infó... :)

Lehet-e különböző dioptriájú szemre próbalencsét kérni. (bal:-1.75, jobb:-2. 00, de romlott mindkettő). Szeretnék kontaktlencsére váltani, de nem tudom, hogy bírná-a e a szemem és először szeretnék próbalencsét rendelni. Lehet-e így?

Legjobb válasz: szerintem igen. nekem sem egyforma kell, és van lencsém másfél éve. ezerszer jobb és kényelmesebb. a higéniára figyelj oda és sztem nem lesz gond. persze elötte menj el szemorvoshoz és õ majd tudni fogja mit kell tenni. a napi lencse drágább, de ha van rá pénzed érdemes olyat venni mert jobb a szemnek meg én jobban szeretem mert nem moztul el olyan könnyen és könnyû ki-be rakni.

szerintem igen. nekem sem egyforma kell, és van lencsém másfél éve. ezerszer jobb és kényelmesebb. a higéniára figyelj oda és sztem nem lesz gond. persze elötte menj el szemorvoshoz és õ majd tudni fogja mit kell tenni. a napi lencse drágább, de ha van rá pénzed érdemes olyat venni mert jobb a szemnek meg én jobban szeretem mert nem moztul el olyan könnyen és könnyû ki-be rakni.
nem lehet csak úgy megrendelni elõbb meg kell vizsgálni a szemed, alkalmas-e a kontaktlencsére és milyen dioptria kell, mert általában nem azonos a szemüveg dioptriájával... utána betanítás és ott kapsz próbalencsét
persze, vizsgálat után próbalencsét kapsz... olyat ami neked való, de a szemüvegnek más a dioptriája általában mint ami kontaktlencsébõl kell.

Norbitól szeretnék ebédet rendelni. Az Ultra update ételekről /általában a Norbi ebédekről mit tapasztalt aki próbálta? Kb 10 kg-t szeretnék fogyni, csak 1-es kódú élelmiszereket eszem.

Legjobb válasz: Szia! Nagyon sokáig rendeltem és ettem Norbi 1-es kódú ételeit és nekem sokkal jobban ízlettek,mint a hagyományos szállító cégek ebédei.A sütiket meg egyenesen istenítettem.Szóval csak ajánlani tudom,de ne feledd,önmagában nem elég,ha csak Norbi ételt eszel,mozogni is kell.Ha már Norbi "tanácsát" megfogadod akkor abban a rendszeres mozgás is szerepel.Én csak azért nem rendelem már,mert Németországba költöztem,de nagyon hiányolom. Sok sikert!

Szia! Nagyon sokáig rendeltem és ettem Norbi 1-es kódú ételeit és nekem sokkal jobban ízlettek, mint a hagyományos szállító cégek ebédei.A sütiket meg egyenesen istenítettem.Szóval csak ajánlani tudom, de ne feledd, önmagában nem elég, ha csak Norbi ételt eszel, mozogni is kell.Ha már Norbi "tanácsát" megfogadod akkor abban a rendszeres mozgás is szerepel.Én csak azért nem rendelem már, mert Németországba költöztem, de nagyon hiányolom. Sok sikert!
Nekem és a férjemnek is ment tõle a hasunk...fél éve rendeltem 2 hétig a gastroyaltól... Maradtam inkább a cityfoodnál. Szerintem próbáld ki te is két hétig, és kiderül, fogysz-e tõle és bírod-e :) Én is szeretnék 10 kg-t fogyni, a turbodiétával...azt nem hallottad? Vagy a slimporttal. Csak még szoptatok, addig semmi, sajnos.
Sokkal olcsóbb ha magatoknak fõztök. A lemásolandó minta meg ott van elõttetek...
ez a norbi kaja tisztára sótlan, de még jó se... csinálj magadnak zöldséget vagy fogyós kaját.

Esküvöi ruhát szeretnék a netröl rendelni! Joval olcsobban kapom meg mintha bérelném! Segitséget szeretnék kérni h ki honnan rendelte a sajátját? !

Legjobb válasz: Én avval jól beszívtam! Történetem: esküvõmre, kinéztem egy Mori Lee ruhát, végigjártam az összes boltot ahol talán kapható lett volna az a darab de nem volt, így internetrõl rendeltem. Esküvõm elött egy héttel jött meg a ruhám. 38-as méretem van, a ruha 38-as volt és KICSI! Álmaim ruhájára dobtam ki nem kis összeget, és nem volt jó.. Gyártó vissza vette, de siethettem hogy találjak új ruhát... Szóval jobban jársz ha bérled :) Ott még fel is probálhatod :)

Én avval jól beszívtam! Történetem: esküvõmre, kinéztem egy Mori Lee ruhát, végigjártam az összes boltot ahol talán kapható lett volna az a darab de nem volt, így internetrõl rendeltem. Esküvõm elött egy héttel jött meg a ruhám. 38-as méretem van, a ruha 38-as volt és KICSI! Álmaim ruhájára dobtam ki nem kis összeget, és nem volt jó.. Gyártó vissza vette, de siethettem hogy találjak új ruhát... Szóval jobban jársz ha bérled :) Ott még fel is probálhatod :)
Abroncsból szerintem 3 karikásat válasszál, mert a 6 már nagyon nagy. (komolyan nem férne hozzád a férjed akkora szoknyában) Feltéve ha végül olyan ruhát választasz ami abroncsos. Amúgy amit én rendeltem ebay.hu ról 3 karikás abroncs azon lehet állítani valamennyire a méretet. Lehet a karikákat kicsinyíteni és szélesebbre is lehet húzni.
Én viszont hasonlo kérdéseknél sok ellenpéldát láttam, linkeltek olyan oldalt is ahol a ruha képe van amit kinézett a menyasszony, és utána az amit valójában kapott.Soknál egész más az anyaga mint a képen látszik, müanyaghatású, nem szép esésû.
Talán mert angolul kell beírni. És válaszd azt is ki, hogy kínából (olcsó), angliából (nem kell vámot fizetni, de drágább), vagy az egész világról akarsz e rendelni (jobboldalt a keresõ mezõ mellett) wedding dress:esküvõi ruha ivory: krém színû (elefánt csont, pezsgõ) white: fehér veil: fátyol Azt még elfelejtettem írni, hogy szalonba elötte menj el és próbáld fel az egyes fazonokat, mert lehet tetszik neked a sellõ fazon, de úgy áll a csípõdön mint tehénen a gatya. (én testhez simulót akartam, semmi csicsa, aztán azok mind bénán álltak, de a habos babos az csodálatos volt tele gyöngyökkel) Árulnak amúgy expreszen és aprodon is olyanok akik kínából rendelik és rá tesznek 10.000-20.000Ft ot és még így is 40.000-50.000Ft ért adják a rucikat, teljesen új, és fel is tudod próbálni. http://search.eim.ebay.hu/?en=200&es=1&elc=45&kw=wedding+dre.. http://viewitem.eim.ebay.hu/Stock-White-Ball-Gown-Organza-We.. http://viewitem.eim.ebay.hu/New-WhiteIvory-Wedding-Dress-Cus.. http://viewitem.eim.ebay.hu/Long-3m-2T-Wedding-Bridal-Cathed.. http://viewitem.eim.ebay.hu/1-Layer-CATHEDRAL-WEDDING-VEIL-W.. És még folytathatnám a sort, szóval van azért fent dögivel.
A kérdező hozzászólása: néztem az ebay-t de nem találtam menyasszonyi ruhát!:-/
Én ebay.hu -ról rendeltem abszolút elégedett vagyok a ruhával, olyan amit rendeltem. Érdemes elõre gyártott méretet rendelni, nem pedig olyat ami "személyre szabott" mert azokat nagyon eltudják cseszni. Én 23.000Ft ért rendeltem az uszályos, csupa gyöngyös, hátul fûzõs ruhámat. 6000Ft volt a szállítási költség és 3 nap alatt itt volt, Kínából érkezett. Fátylat (rövid) 1500Ft ért rendeltem 1 hónap alatt volt itt, hosszú fátylat 2500Ft rendeltem kb. 6 hét alatt volt itt, abroncs 1000Ft volt az legalább 10 hét volt mire ide ért, de ide ért. :D KErestem neked az embereket akiktõl rendeltem, sajnos nem találtam. De én még eddig mindent megkaptam amit rendeltem, annyira figyelj , hogy a megbízhatósága 99.8 nál ne legyen kisebb. Én csak ajánlani tudom.
A kérdező hozzászólása: Alexandra!Megnéztem a honlapot!De amilyet szeretnék sz ott is 70 körül vann!Igaz az már az enyém lesz!
Ha megnézted a honlapot, amit linkeltem, akkor rájössz, h ott 40eFt-tól vannak vadiúj, gyönyörû ruhák, abronccsal, alsó szoknyával együtt, úgy h fel is tudod próbálni elõtte és nem zsákba macskát veszel! :)
Vateran vettem 20ezer ft-ert :) )))) alomszep gyonyoru... Semmi hibaja nincs :)
A kérdező hozzászólása: az a baj h 70 ezer lenne a ruha bérlése, h öszinte lek nem adok ki annyit egy napra a ruhára!kis esküvönk lesz, de olyan ruhát szeretnék amiröl gyerek korom ota álmodozk! :-) nagy szoknyás-abroncsos :-) joval olcsobb ha ha a netröl rendelem!
dhgate-en vettem, elégedett voltam teljesen.
Én is megvettem a ruhámat, olcsóbb volt, mintha béreltem volna. De próba nélkül nem vettem volna meg, nagy lutri. Az enyém innen volt, csak ajánlani tudom! http://www.araonline.hu
A kérdező hozzászólása: oké, köszi :-)

Webáruházból szeretnék bikinit rendelni. Honnan tudhatom a méretemet?

36-42 között vannak a méretek, de nem tudom, hogy nekem mekkora kellene.

Legjobb válasz: Megnézed az oldalon található mérettáblázatot. De persze ettõl még nem biztos hogy passzolni is fog. Rám még sose lett jó egy rendelt bikinim sem. :/

Megnézed az oldalon található mérettáblázatot. De persze ettõl még nem biztos hogy passzolni is fog. Rám még sose lett jó egy rendelt bikinim sem. :/

Jing-jang-os (férfiaknak való) fülbevalót szeretnék a Páromnak rendelni. Hol találok ilyen oldalt?

Az alkupiac-ot próbáltam,lenne is de valamiért hiába regiztem volna oda,nem küldte az e-mailt, hogy megerősítsem. Az ékszershop-on sincs a Páromnak való,csak csajos kivitel van. Csak ezt a két oldalt dobta ki a google.

Legjobb válasz: elõször is, az "jin-jang", másodszor pedig menj be inkább az inkába,apacsba,tuti találsz.vagy ebay.

elõször is, az "jin-jang", másodszor pedig menj be inkább az inkába, apacsba, tuti találsz.vagy ebay.
A kérdező hozzászólása: Bocs, kicsit elírtam :-) Kicsi városban élünk, csak egy "mezei" ékszerbolt van itt.
Egyet találtam: [link] Van még ilyen is, de ezt lehet hogy láttad: [link]
A kérdező hozzászólása: Jajjj, köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!!!! :-D

Stardollon szeretnék stardollárt rendelni. Átvágás, és levonják a pénzem? Ti szívtátok már meg más oldalakon ilyen rendeléssekkel?

ÉRTELMES válaszokat. Előre is köszi.

Legjobb válasz: Szia :) Én mindig vásárolok és mindig megkapom :) Van amikor ki kell lépnem és utána be :)

Szia :) Én mindig vásárolok és mindig megkapom :) Van amikor ki kell lépnem és utána be :)
nyugodtan rendelhetsz, Nekem is mindig jol megy :) de a superstar tagság jobban megéri :D
nyugodtan rendelj, én már vagy százszor rendeltem stardollárokat, és superstarságot is:) és most gondolkodom a royalty tagságonn:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!