Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék Néptáncot valahol Budapesten.17 éves kezdő (1 db)

Szeretnék Néptáncot tanulni valahol Budapesten.17 éves kezdő vagyok, de szívesen mennék másokkal akit érdekel de még nem kezdte el és tartok a társaságtól is, hogy esetleg nem fogadna be?

Legjobb válasz: Lány vagyok.Hát de olyan gáz amikor ott ügyetlenkedik az ember pedig szerintem nagyon jó buli és tetszik is régen 5 évig táncoltam.De azt is még Általános Iskolában azóta meg eltelt vagy 7 év és el is felejtettem mindent!

A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.Hát de olyan gáz amikor ott ügyetlenkedik az ember pedig szerintem nagyon jó buli és tetszik is régen 5 évig táncoltam.De azt is még Általános Iskolában azóta meg eltelt vagy 7 év és el is felejtettem mindent!
Én 2 évig tanultam néptáncot Csitu Lászlónál, próbáld meg megkeresni, elméletileg Budapesten oktat...
Ajánlom: Bartók Táncegyüttes (Bem rakpart 6.) http://www.bartoktancegyuttes.hu (Van felnõtt, és utánpótlás) Utánpótlás közösségi oldala: http://www.violak.hu

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi történne ha egy férfi elmenne egy nőgyógyászhoz?

9

Minden cigány tud cigány zenére táncolni?

16

Miért nem lehet az utcán csak úgy odamenni nőkhöz és megcsókolni őket?

Legyünk őszinték: mindannyian állandóan a szexre gondolunk. Hiába titkolja mindenki, mindenki veri otthon a f*szát időnként, a nők is önkielégítenek és mindenki állandóan gondol rá. De úgy teszünk, mintha nem is létezne szexualitás, túl "hivatalosan" viselkedünk. Miért nehezítjük meg ennyire a saját dolgunkat?

Vagy akkor miért kell egyes nőknek ilyen kib*szott szépnek lenni? Ma is láttam egy gyönyörű, tökéletes csajt. Legszívesebben megpuszilgattam volna a lábát (lábfetisiszta vagyok). Most ilyet miért nem lehet? Neki ez semmibe se kerül, nekem meg egy életem vágya teljesülne. Nem hagyna egyikünkben sem maradandó nyomot, ez nem szex, itt nem csúszhat be egy váratlan terhesség. Ez egy olyan dolog, mint a mosoly, ahogy a közhely is tartja: semmibe nem kerül, de megfizethetetlen. Annyira idegesítő, hogy a lányok gyönyörűen felöltöznek, és... miért? Felépítenek egy cukormázas, ínycsiklandó külsőt, de nem lehet megízlelni az ételt. Csak szépek és kész, de nem lehet odamenni és megcsókolni őket. Miért nem lehet ilyet? Ez a legnagyobb szivatás a világon, olyan, mintha éheztetnék az embert és finomságokról mutogatnának neki képeket!

29

Magyarországnak (a monarchia idejét leszámítva) mindig forint volt a pénzneme?

5

Beltéren nem b*nkóság bármiféle fejfedő?

pl. sapka, kalap stb...

10

Miért volt tisztogatás a Szovjetunioba a szocializmus idején?

Töri könyvbe csak annyit írnak le h nagyon sok politikus megöltek és hadsereg parancsnokokat, de nem írja le h miért... Vagy csak én nem értem meg h miért :)

2

A homoszexualitás Magyarországon elfogadottnak számít az európai országokhoz viszonyítva?

5

Miért nincs a haszid zsidó nőknek haja?

1

Az USA-ban temetéseken a gyászolók tényleg elmennek a behantolás előtt?

Sok filmben láttam, hogy otthagyják a koporsót, aztán csak utána temetik be a sírt. Ez tényleg így van arrafele? Miért?

1

Miért (ilyen) "birkanyáj" nemzet a magyar? 15/F

Miden más nemzet lázad,tüntet,összefog, (politika ellen) csak mi magyarok nem. Miért van ez? titeket nem zavar?

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!