Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék Néptáncot valahol Budapesten.17 éves kezdő (1 db)

Szeretnék Néptáncot tanulni valahol Budapesten.17 éves kezdő vagyok, de szívesen mennék másokkal akit érdekel de még nem kezdte el és tartok a társaságtól is, hogy esetleg nem fogadna be?

Legjobb válasz: Lány vagyok.Hát de olyan gáz amikor ott ügyetlenkedik az ember pedig szerintem nagyon jó buli és tetszik is régen 5 évig táncoltam.De azt is még Általános Iskolában azóta meg eltelt vagy 7 év és el is felejtettem mindent!

A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.Hát de olyan gáz amikor ott ügyetlenkedik az ember pedig szerintem nagyon jó buli és tetszik is régen 5 évig táncoltam.De azt is még Általános Iskolában azóta meg eltelt vagy 7 év és el is felejtettem mindent!
Én 2 évig tanultam néptáncot Csitu Lászlónál, próbáld meg megkeresni, elméletileg Budapesten oktat...
Ajánlom: Bartók Táncegyüttes (Bem rakpart 6.) http://www.bartoktancegyuttes.hu (Van felnõtt, és utánpótlás) Utánpótlás közösségi oldala: http://www.violak.hu

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A szilagysagi, szatmari, marosszeki, stb. tancoknal a szallagot bele lehet fonni a hajba?

egyszer engem megszolt valaki hogy csak a ciganyok fonjak a szallagot bele a hajba de van olyan tanccoport ahol lattam hogy belefonjak es ez erdekelne hogy lehet belefonni vagy sem.

1

Ti ennétek emberhúst?

Ha mondjuk valamilyen keleti országban megkínálnának vele?

14

Miért PONT a 18 évtől lesz az ember hivatalosan felnőtt? Miért nem 19, vagy 20, stb. van valami magyarázat rá?

5

Honnan ered az a kifejezésünk, hogy: "nincs ki mind a négy kereke"?

4

Ha egy iskolaban, csoportban, koreai diakok vannak es szinten vannak japanok+ kinai-ak akkor a koreai diakok kikkel fognak baratkozni valoszinuleg? A japanokkal vagy a kinai akkal? Az iskola tobbsegeben (95%) feher.

Azert kerdezem, mert ez a szituacio megtortenhet es majd lehet nekem kell csinalni valamit. MIt lehet a koreai diakok-tol szamitani?

2

Miért mondják azt, hogy "Azt hiszi, ő a Csekonics báró"?

Tudom, hogy élt egy Csekonics József nevezetű báró, lótenyésztő/tábornok, de semmi eredetét nem találtam arra, hogy az ő nevét ilyen "beképzelt", nagyképű emberek jelzőjeként kellene emlegetni... Szóval nincs olyan adatom arról, hogy hasonló természete lett volna. Valami információ?

4

Mit csináljak ha néptáncon az oktató lánya mindig elöl áll és szólózik én meg emiatt soha nem táncolhatok elöl?

2

Szent Iván éjszakája 06.23-ról 06.24-re virradó éjjel, vagy 06.24-ről 06.25-re virradó éjszaka van?

Tehát pl. a népszokás szerint a Szent Iván hajnalán kell szedni a gyógynövényeket. Ez akkor 24 hajnalán, vagy 25 hajnalán van? Én úgy gondolom 24-25 a Szent Iván éjszakája, de akkor a növényeket már nem is 24-én kell szedni, 25 már nem Iván nap, mire fel hívjuk Szent Iván hajnalának? Kicsit ez a dolog zavart meg. Köszönöm a segítséget. :)

2

Mi a véleményetek a tarsoly viseléséről? Nagyon "ciki" ha 17 évesen nekem nagyon tetszik? (Fiú vagyok)

4

Melyik szomszédos országunk kedvel minket, és, melyik "dobna"minket legszívesebben a tűzbe?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!