Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék Néptáncot valahol Budapesten.17 éves kezdő (1 db)

Szeretnék Néptáncot tanulni valahol Budapesten.17 éves kezdő vagyok, de szívesen mennék másokkal akit érdekel de még nem kezdte el és tartok a társaságtól is, hogy esetleg nem fogadna be?

Legjobb válasz: Lány vagyok.Hát de olyan gáz amikor ott ügyetlenkedik az ember pedig szerintem nagyon jó buli és tetszik is régen 5 évig táncoltam.De azt is még Általános Iskolában azóta meg eltelt vagy 7 év és el is felejtettem mindent!

A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.Hát de olyan gáz amikor ott ügyetlenkedik az ember pedig szerintem nagyon jó buli és tetszik is régen 5 évig táncoltam.De azt is még Általános Iskolában azóta meg eltelt vagy 7 év és el is felejtettem mindent!
Én 2 évig tanultam néptáncot Csitu Lászlónál, próbáld meg megkeresni, elméletileg Budapesten oktat...
Ajánlom: Bartók Táncegyüttes (Bem rakpart 6.) http://www.bartoktancegyuttes.hu (Van felnõtt, és utánpótlás) Utánpótlás közösségi oldala: http://www.violak.hu


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Extra zajszűrős bluetooth headset (fülre akasztható) érdekel, amivel nem csak én hallom a másikat, hanem ő is engem, nem csak minden más zajt. Nokia BH-109 kilőve ezt már tapasztaltam, tanácsot kérek szépen?

Mindegy, hogy stereo, mono, csak halljanak, mikor beszélek és ne mindenki hallja azt utcán, trolin, villamoson, hogy már üvöltenem kell akivel meg beszélek mindenki, minden más zajt halljon, csak nem engem! Köszönöm

1

Nem tartjátok röhejesnek, amikor középkorú emberek "barátnőről" beszélnek?

Az én fogalmaim szerint barátn?ik a kamaszoknak és huszonéveseknek vannak. Valahogy szerintem elég gáz ezt a szót használni egy 40 éves embernek...

16

Mikor lesz Helovin?

4

Kik hazudnak többet: a nők vagy a férfiak?

Kíváncsi vagyok, mit gondolnak az emberek, de kérem, csak kulturáltan!

8

Milyen ajándékot szokás vinni hallowen bulira?

7

A vikingeknél, szokás szerint, mi volt a nevük a legvadabb harcosoknak, akik legelol mentek a csatában?

7

Hogyan faragjátok a Halloween tököt? Milyen eszközzel? És mit csináltok a belsejével?

Hogyan kell kikaparni a belsejét, gondolom nem a "száján" keresztül? Ha lehet, le tudná valaki írni nagy vonalakban, milyen sorrendben és mit csinál a tökkel?

5

10 éves lányotokat összeházasítanátok 70 éves emberrel?

Pár éve láttam Fókusz cím? m?sorban román cigányok villáit és hogy ?k képesek össze adni tíz éves lányukat nyugdíjas vén fasztalan öregember mellé adta örök h?séget fogadva egyszer.nekem felháborít ez a talán hülye népszokásuk.Én sem várok hetven évig keresek kislányt persze engem másként ítélnének meg.Minden esetre nem normális szokás náluk na mert én magyar szemmel nézem

13

Miért van annyi gyerek nyakában aranylánc feszülettel?

Mind hív?k, vagy mi? Pont za ilyen "keménycsávók"-nál lehet ilyet látni.

3

Melyik a kedvenc ünneped?

Nekem a karácsony.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!