Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék Néptáncot valahol Budapesten.17 éves (1 db)

Szeretnék Néptáncot tanulni valahol Budapesten.17 éves kezdő vagyok, de szívesen mennék másokkal akit érdekel de még nem kezdte el és tartok a társaságtól is, hogy esetleg nem fogadna be?

Legjobb válasz: Lány vagyok.Hát de olyan gáz amikor ott ügyetlenkedik az ember pedig szerintem nagyon jó buli és tetszik is régen 5 évig táncoltam.De azt is még Általános Iskolában azóta meg eltelt vagy 7 év és el is felejtettem mindent!

A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.Hát de olyan gáz amikor ott ügyetlenkedik az ember pedig szerintem nagyon jó buli és tetszik is régen 5 évig táncoltam.De azt is még Általános Iskolában azóta meg eltelt vagy 7 év és el is felejtettem mindent!
Én 2 évig tanultam néptáncot Csitu Lászlónál, próbáld meg megkeresni, elméletileg Budapesten oktat...
Ajánlom: Bartók Táncegyüttes (Bem rakpart 6.) http://www.bartoktancegyuttes.hu (Van felnõtt, és utánpótlás) Utánpótlás közösségi oldala: http://www.violak.hu


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Magyarország történelmét hánytól számolják pontosan? A honfoglalástól?

4

Mások is így gondolják? Többi lent.

Más fiatalok is úgy gondolják ( 10-25 évesek, és 13 vagyok )hogy a régi Magyar kultúrát meg kell ?rizni ? Arra gondolok hogy néha jó lenne visszamenni nagymamáink, dédmamáink idejébe, és jó lenne visszahozni az akkori munkákat, ételeket, közösséget stb. Én még a szegénységet is vállalnám, csak néha visszamehetnék :) Azt szeretném megtudni hogy csak én vagyok ilyen bolond vagy mások is így gondolják ? Mindig úgy éreztem hogy én egy kicsit más vagyok mint a többiek, mivel én nem PSY-t,Niki Minaj-t meg a többit, hanem Csík zenekart és népzenét hallgatok. Más Pesten akar élni , én csak egy kis tanyát szeretnék a Hortobágyon és juhász szeretnék lenni pár rackával és a többi magyar állatfajtával. Örülnék ha más fiatal is így gondolná de én úgy érzem hogy én vagyok egyedül. Most csak itt mertem feltenni a kérdéseimet és a gondolataimat mert félnék hogy kinevetnének :/

2

Férfitársaim! Ti melyik bicskát választanátok a kettő közül? Lent a kép.

http://kerecsenijasz_hu.web.maxer.hu/oscommerce/images/IMG_0..
az egyik kiszemelt :)

és a másik :)

10

Miket tudtok erről írni?

Az athéni demokrácia kialakulásáról szeretném ha írnátok...
mit kell róla tudni stb.

el?re is köszönöm.

3

Jellemeznétek a kazakhkokat? (Kazahsztániakat. )

4

Ezek a cigányok mit keménykednek?

Buszról integet nekem hogy megvár, vagy valami ilyesmi, én meg szánalmasan ránéztem a hajléktalan cigány fajtájára. De idegesít az ilyen.

10

Normális hogy a cigány gyerekek így viselkednek?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=By8OY..
Többek közt azokat kérdezem akik elutasítják pl a Magyar Gárdát, azoktól szeretném megtudni hogy hagynák-e hogy például az anyjuk vagy a húguk az éjszakai órákban gyalogosan menjen végig azon az utcán ahol ezek a "fiatalok" ügyelnek a rendre?

24

Mikor alakult ki az emberiségben, hogy a férfiak "többek" a nőknél?

És egyáltalán mi alapján? Az ?skorban úgy tudom még tisztelték a n?ket. De akkor hogy alakult át ez a gondolkodásmód azzá, ami az egész történelmet uralja?

17

Csak nálunk hívják szilveszternek a szilvesztert?

8

Kanada vagy Amerika? Minél több szempont alapján vál±szoljatok, melyiket szeretitek jobban?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!