Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék Néptáncot valahol Budapesten.17 éves (1 db)

Szeretnék Néptáncot tanulni valahol Budapesten.17 éves kezdő vagyok, de szívesen mennék másokkal akit érdekel de még nem kezdte el és tartok a társaságtól is, hogy esetleg nem fogadna be?

Legjobb válasz: Lány vagyok.Hát de olyan gáz amikor ott ügyetlenkedik az ember pedig szerintem nagyon jó buli és tetszik is régen 5 évig táncoltam.De azt is még Általános Iskolában azóta meg eltelt vagy 7 év és el is felejtettem mindent!

A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.Hát de olyan gáz amikor ott ügyetlenkedik az ember pedig szerintem nagyon jó buli és tetszik is régen 5 évig táncoltam.De azt is még Általános Iskolában azóta meg eltelt vagy 7 év és el is felejtettem mindent!
Én 2 évig tanultam néptáncot Csitu Lászlónál, próbáld meg megkeresni, elméletileg Budapesten oktat...
Ajánlom: Bartók Táncegyüttes (Bem rakpart 6.) http://www.bartoktancegyuttes.hu (Van felnõtt, és utánpótlás) Utánpótlás közösségi oldala: http://www.violak.hu


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha tanárnak írunk SMS-t, hogy kell köszönni?

Mit illik írni? Csókolom? Vagy azt csak szóban lehet használni?

7

Amerikai tini sorozatokban mért isznak annyi kávét a fiatalok?

A 15-17 éves lányok tonna számra isszák a kávét, ezzel kb. mintát is mutatva. Amerikában ez tényleg ilyen nagy szokás?

3

Japán= nyugati fejlettség+keleti hagyományőrzés?

Ahogy megvizsgálom Japánt ez derül ki.Az az ország csúcs technológiájú , talán a világ legfejlettebb állama de a hagyományokat mégis jól őrzik és nem mondanak le róluk.Talán rájuk lehet fogni hogy kapitalista de egészen máshogy mint a többi ország.Nekik valahogy a kapitalizmust az előnyükre formálni.

8

Hogy hívják a felsőpulyai (Oberpullendorf) környéki németeket?

Nem találtam forrást arra vonatkozóan, hogy a Felsőpulya (Oberpullendorf) és környékén élő német nemzetiségűeket melyik alcsoportba szokás beosztani ( cipszerek, stiffolderek stb. ). A legközelebb eső ilyen vonatkozású terület Sopron és környéke, ahol a helyi németeket pohncichterek hívják. Lehetne-e ezt a megnevezést alkalmazni a 'pullendorfi németségre is? Köszönöm előre is a válaszokat.

4

A nők miért szeretnek annyira ÉTTEREMBE járni?

A "mert ott nem nekik kell főzni" válaszokon kívül,mi az oka hogy mindegyik imád enni járni,meg kiöltözni egy vacsorához,amit kettesben töltünk el egy asztalnál?

13

Na. Ebben a böjt-dologban mi a pláne? Ha vasárnap húst eszel?

Én egész gyerekkoromban úgy nőttem fel, hogy csak hétvégén ettünk húst.(a menza törte meg) Akkor 14 évig böjtöltem?
Hiszen így 100 évig is tudnék böjtölni. Akkor mi a lényeg ebben?

6

Miért tesznek fel olyan kérdéseket itt az emberek, amihez elég lenne 1-2 szót beírni a Google-ba?

5

Milyenek a brit emberek?

Kimondottan az angol emberekre gondolok? Rendesek?
Vannak előítéleteik a külföldiekkel?
Segítenek a nyelvben ha elakadok?

1

Az angol "Arranged marriage"-nek mi a magyar megfelelője?

Az angol "Arranged marriage"-nek mi a magyar megfelelője? Ezzel a címmel kell irnunk fogalmazást, de szerettem volna előtte elolvasni egy pár dolgot magyarul, hogy könnyebb legyen. Sajnos nem találok semmilyen oldalat, ahol erről lenne szó. Linkelhettek is, de ha hajlandó valaki megirni angolul az esszét, azt sem bánom : )

3

Miben nyilvánul meg, hogy a franciák eléggé szabadelvűek? Azt mondják, sokkal inkább, mint a britek vagy a németek.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!