Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék Néptáncot valahol Budapesten.17 éves (1 db)

Szeretnék Néptáncot tanulni valahol Budapesten.17 éves kezdő vagyok, de szívesen mennék másokkal akit érdekel de még nem kezdte el és tartok a társaságtól is, hogy esetleg nem fogadna be?

Legjobb válasz: Lány vagyok.Hát de olyan gáz amikor ott ügyetlenkedik az ember pedig szerintem nagyon jó buli és tetszik is régen 5 évig táncoltam.De azt is még Általános Iskolában azóta meg eltelt vagy 7 év és el is felejtettem mindent!

A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.Hát de olyan gáz amikor ott ügyetlenkedik az ember pedig szerintem nagyon jó buli és tetszik is régen 5 évig táncoltam.De azt is még Általános Iskolában azóta meg eltelt vagy 7 év és el is felejtettem mindent!
Én 2 évig tanultam néptáncot Csitu Lászlónál, próbáld meg megkeresni, elméletileg Budapesten oktat...
Ajánlom: Bartók Táncegyüttes (Bem rakpart 6.) http://www.bartoktancegyuttes.hu (Van felnõtt, és utánpótlás) Utánpótlás közösségi oldala: http://www.violak.hu


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Átlagosan egy nap hány órát tölt egy magyar a számítógép előtt (linket is)?

Tudnátok olyan oldalt belinkelni ahol hivatalos felmérés van erről?

rákerestem, de csak olyat találtam, hogy a gyerekek átlagosan 160 percet töltenek a gép előtt. De minden magyart beleértve mennyit?

3

Milyen az, mikor valaki "RickRoll'd"?

Amerikában nagy divat, hogy ha valakinek beteszik ezt a videót és megnézi, akkor "RickRoll'd" lesz... Ezzel szivatják egymást. De ennek mi a lényege?

2

Mi a véleményetek a Székely Himnuszról? Hallottátok már? Miért nem szeretik sokan?

Láttam pár blogban(magyar) ahol nagyon nagy megvetéssel írnak a székely himnuszról és egyáltalán a székelyekről és a határon túli Magyarságot sem kímélve semmi együtt érzéssel leírják őket. Szerintem ez borzalmas, hogy sok ember azt se tudja mit mondd. Okokat kérnék azoktól akik ellene vannak, hogy miért? Mit ártott neki egy Erdélyi Magyar ember?

19

Állítottam 1-én májfát és most meghívtak májusfa döntésre/kitáncolásra, sütögetünk meg hasonlók, ilyenkor mit/miket illik vinni (bor, virág, stb. )?

4

Az angolok most őszintén hogy tudnak ilyenen röhögni? (link lenn)

http://www.youtube.com/watch?v=sBIeiVhXTXM&feature=related

Csúnya szavakat mond komoly fejjel. Mi ezen olyan vicces? Esküszöm, nem értem az angol humort.

16

Magánterületen lehet alkoholt fogyasztani?

Lakótelepünk is magán területnek minősül (vagyis ez van kiírva a táblákra) Akkor itt nyugodtak sörözgethetünk a barátokkal vagy ugyan úgy dugdosnunk kell a jardok elől mint a hétvégi bulik közben?

2

Sencor TV-t hogy lehet behangolni a UPC médiabox távirányítójához? Pontosabban a 4 jegyű kód kellene.

Nem nincs benne a kapott füzetben. Nem nincs fent a UPC honlapján. És az un. automatikus keresésen nyomkodhatom napestig a + gombot mint egy eszelős nem kapcsol ki.

3

Az Irma névnek milyen becézését ismeritek?

Olyanok válaszát várom, akik tényleg ismernek/ismertek Irmákat! : )

7

A Csík zenekar:Most múlik pontosan c. feldolgozásának zenéje megszerezhető esetleg ének nélkül is?

Milyen típusú népzene ez?

10

Mit raktak az európaiak a pipába dohány helyett a XVI. század előtt?

Gyógynövényeket?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!