Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék Néptáncot valahol Budapesten.17 (1 db)

Szeretnék Néptáncot tanulni valahol Budapesten.17 éves kezdő vagyok, de szívesen mennék másokkal akit érdekel de még nem kezdte el és tartok a társaságtól is, hogy esetleg nem fogadna be?

Legjobb válasz: Lány vagyok.Hát de olyan gáz amikor ott ügyetlenkedik az ember pedig szerintem nagyon jó buli és tetszik is régen 5 évig táncoltam.De azt is még Általános Iskolában azóta meg eltelt vagy 7 év és el is felejtettem mindent!

A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.Hát de olyan gáz amikor ott ügyetlenkedik az ember pedig szerintem nagyon jó buli és tetszik is régen 5 évig táncoltam.De azt is még Általános Iskolában azóta meg eltelt vagy 7 év és el is felejtettem mindent!
Én 2 évig tanultam néptáncot Csitu Lászlónál, próbáld meg megkeresni, elméletileg Budapesten oktat...
Ajánlom: Bartók Táncegyüttes (Bem rakpart 6.) http://www.bartoktancegyuttes.hu (Van felnõtt, és utánpótlás) Utánpótlás közösségi oldala: http://www.violak.hu


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi ez a felhajtás a nőnap körül? Minek kell ekkora feneket keríteni neki?

Elvileg egyenjogúság van.Ha nőnap van akkor férfi nap meg apák napja miért nincsen?A locsolkodás nem a férfi nap, mert az nem szokás mindenütt.

Hihetetlen , hogy a nők az egyenjogúság előnyeit követelik de amikor a hátrányok jönnének akkor elkezdenek hisztizni.

7

A húsvéti tojásfestés csak Magyarországon hagyomány? Külföldön ismerik ezt a népszokást?

20

A nézeteim. Véleményetek?

Először is azt szeretném tisztázni hogy csak normális válaszokat kérek/várok.
Ojan kérdésem lenne hogyha Szívből hazafi,rasszista(nácista) vagyok, úgy hogy nem ien körülmények között nőttem fel(pl testvér által) és tényleg szívből odavagyok a hazámért stb. az "baj"-e? gusztustalan-e? próbáltam letenni a nézeteimről, de mindig észreveszem magam is hogy ezt nem erőltethetem mert ez szívből jön. tehát mit gondoltok erről?
Tényleg normális válaszokat kérnék,mit gondoltok erről?

18

Mi a baj a németekkel (vagy az országukkal)?

Sok helyen (pl. itt ezen a fórumon is) olvastam, hogy Németországban nagyon jól lehet keresni, de! Sokan eljönnek onnan, mert nem bírják megszokni a németeket, a viselkedésüket, a kultúrájukat. Miért? Ilyen különcek? Vagy milyenek a németek, hogy sok ember futva menekül az országukból?

11

Csak nálunk magyaroknál szokás az hogy előre engedik a lányokat pl bejáratnál?

Van egy svájci ismerősöm és annyira furcsa hogy nem engedett előre sőt szinte kb tolakszik előre ez ott nem lehet szokás? Mert én "megszoktam" hogy előre engednek a pasik ezért már ösztönösen mentem úgy de vele nem így volt..:D
Kérlek segítsetek! :)

12

Melyik kultúra népszerű hangszere a tangóharmonika?

2

Az briteknél mi az a piros virág kitűző amit hordani szoktak?

http://i.imgur.com/FgoTnl.jpg

2

Miért mondják, hogy Észak-Németországnak alig van kultúrája Délhez képest?

1

Mi a véleményetek a német kultúráról?

3

Honnan ered az a kifejezés, hogy "petrezselymet árul"?

Tudom, hogy azt jelenti, hogy egy lánynak nincsen férfi táncpartnere és csak álldogálni tud, de honnan ered? Miért pont így fejezik ki, hogy petrezselymet árul? Van ennek valami eredete?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!