Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék Néptáncot valahol (1 db)

Szeretnék Néptáncot tanulni valahol Budapesten.17 éves kezdő vagyok, de szívesen mennék másokkal akit érdekel de még nem kezdte el és tartok a társaságtól is, hogy esetleg nem fogadna be?

Legjobb válasz: Lány vagyok.Hát de olyan gáz amikor ott ügyetlenkedik az ember pedig szerintem nagyon jó buli és tetszik is régen 5 évig táncoltam.De azt is még Általános Iskolában azóta meg eltelt vagy 7 év és el is felejtettem mindent!

A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.Hát de olyan gáz amikor ott ügyetlenkedik az ember pedig szerintem nagyon jó buli és tetszik is régen 5 évig táncoltam.De azt is még Általános Iskolában azóta meg eltelt vagy 7 év és el is felejtettem mindent!
Én 2 évig tanultam néptáncot Csitu Lászlónál, próbáld meg megkeresni, elméletileg Budapesten oktat...
Ajánlom: Bartók Táncegyüttes (Bem rakpart 6.) http://www.bartoktancegyuttes.hu (Van felnõtt, és utánpótlás) Utánpótlás közösségi oldala: http://www.violak.hu

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nem vadásznak az etiópok?

Tudjátok, vadászat-halászat-gyűjtögetés, mint a törikönyvekben. Akkor nem éheznének.... az ausztrál sivatagban is életben tudnak maradni a bennszülöttek, akkor ezek miért nem csinálnak semmit?

17

Mért nem fürdenek a németek minden nap?

persze, vannak kivételek (, sőt...), de ha az ember meghallja, hogy németek, akkor 1.sör 2. nem fürdik. tudja valaki, hogy mért van ez? tanakodtunk ezen már osztállyal, német- és népismerettanárral, de nem jöttünk rá. tudja valaki?

14

Zsidó közösségben mennyire gyakori, és elfogadott a Kristóf vagy Krisztián keresztnév?

6

Olvasta valaki a Parade's Endet?

Nemrég néztem meg a BBC azonos című sorozatát és rákerestem az alapjául szolgáló könyvre, ez viszont csak angol nyelven kapható. Az érdekelne, hogy milyen szintű angoltudás szükszéges hozzá, amennyiben olvasta valaki :)

0

Oroszországban mit jelent a rendőrautók elején ДПС felirat?

http://lh6.ggpht.com/_mmVx8m3VHAA/S0qmqMxjtSI/AAAAAAAADfs/sc..

7

Külföldön milyenek az emberek?

Hogy viszonyulnak egymáshoz, mennyire segítőkészek egymással, hogy látják a világot mondjuk az osztrákok, a németek, az angolok.

2

Ma is kapható magyar érdemrendek?

Vannak még ilyenek?? vagy olyanok mint pl az angoloknál a lovaggá ütés vagy a Brit Birodalom Érdemrendje

3

Miért barátság?

Miért van az, hogy én senkivel sem szeretek barátkozni,de velem mindenki akar?
Egyszerűen nekem unalmas ha valakivel barátkozni kell, egyszerűen nem szeretem...a felnőttekkel jobban megvagyok

3

Mi ez az önkéntességi mánia?

Az összes haverom menni akar a gátakra homokzsákot pakolni. A facebook és itt a gyakori is tele van kérdésekkel, hogy "hogyan/hova tudok menni önkénteskedni?"

Nekem semmi ilyen késztetésem nincs, sőt engem is hívták már de nem megyek. Erre amúgy is megvannak a megfelelő szervek, amiket az én adómból tartanak fent.

15

Honan lehet tudni hogy valaki nem magyar származásu?

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!