Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék C tanulni. Hol Honnan Hogyan (1 db)

Szeretnék C nyelvet tanulni. Hol? Honnan? Hogyan és miből tudnék tanulni?

Apróbb html és javascript alapjaim vannak csak szeretnék valamilyen komolyabb programozási nyelvet tanulni én erre megfelel?nek tartam a C-t vagy a C++-t de nem tudom hogy honnan tudnék tanulni

Legjobb válasz: A C nyelvet nem igazán ajánlanám, ha az alapvetõ programozási módszerekkel (ciklus, változó, algoritmusok) nem vagy tisztában. Inkább Pascallal kezdj szerintem. Interneten jó anyagokat tudsz találni, használd a google-t: "c tutorial", "c guide", "pascal tutorial" stb. Ezek általában angol nyelvûek, de magyar is sok van. C++ -t semmiképp se kezdd el, mivel az objektum orientált, és elõször érdemes a struktúrált programozást tanulnod.

A C nyelvet nem igazán ajánlanám, ha az alapvetõ programozási módszerekkel (ciklus, változó, algoritmusok) nem vagy tisztában. Inkább Pascallal kezdj szerintem. Interneten jó anyagokat tudsz találni, használd a google-t: "c tutorial", "c guide", "pascal tutorial" stb. Ezek általában angol nyelvûek, de magyar is sok van. C++ -t semmiképp se kezdd el, mivel az objektum orientált, és elõször érdemes a struktúrált programozást tanulnod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen ^^ bár suli szinten ismerem a pascalt apámmal pedig delphibe még adatbázist is kezeltünk tehát ezekkel az algoritmusokkal változókkal aránylag azért tisztában vagyok, de mégyegyszer köszönöm a segítséget :D
Indulásnak ajánlom az ebookz.hu oldalt. Nagyon sok, fõleg mûszaki tartalmú, magyar e-könyv van fent. A legtöbb fõiskolai-egyetemi jegyzet, de elég jól használható a legtöbb. Az oldal ingyenes, és nem warez (erõsen próbálják kiszûrni a jogdíjköteles tartalmakat).
hát a suli szintû pascal kitörölheted. inkább kezd el angolul keresni "c++ tutorialokat". a google teli van vele. nem is értem hol kerested??? vagy könyvtárban van millió egy könyv.
Ha videóanyagot akarsz akkor a legjobb oldal amit én ismerek <a href="http://csharptk.ektf.hu"/index.php?p=2>EZ</a>(remélem nem csinálltam roszzul a linkelést csak már rég használltam html, php-t meg iesmit)! ha pedig inkább a pascallal kezdenél akkor az ebbookz ugye, és én régen sokat tanultam a free-pascal.uw.hu-ról! Ez kifejezetten játékfejlesztéssel foglalkozik! Sok C++ könyvet talállsz a pirateclubb.hu-n(sokan utállni fognak mert warez, de nem érdekel különösebben!)Ha még szükséged lenne több oldalra esetleg konkrét könyvekre akkor nyugodtan keress fel az msn címemen: [email protected] Van pár könyv amit tudok ajánlani és érdemes megvenni pl: játékfejlesztés DirectX-el! Ezt egyébbként a gugli elsõként kidobja kb 5000 ft de érdemes megvenni, nem pedig letölteni! Még megemlítenék egy angol oldalt: http://www.rapidlibrary.com ezen mindent talállsz nem csak e-bookot! akkor van cumi ha fix IP-d van nem dinamikus mert az sokat szokott szarakodni! ha ki akarod cselezni az idõkorlátot akk keress fel az imént említett msn címen! vagy fordullj a pirateclubbhoz és ott is szívesen segítenek bármiben(csak ne kérdezz hülyeséget!)! Remélem tudtam segíteni!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Programozásban ha tizedes számot írunk, akkor a pont vagy a vessző helyes? Miért?

6

Hogy lehet megcsinálni Visual Basic-ben hogy eg Richtextbox ban egy kijelölt szövegnek állíthasd be a fontját és nem az egész szövegnek ami benne van?

Pl van egy richtextbox1 és egy előugrómenü egyik gombjával a szövegben A KIJELÖLT szövegrészlet betűtípúsát beűllíthatod fontdialog-al. Ezt hogy lehet?

0

Mire jó a c++-ban a reference?

c után tanulom a c++-t és nem erőst látom értelmét a pointerek mellett még mi újat tud behozni a referencia.

3

Egy python script futtatása olyan számítógépeken, amikre nincs Python telepítve?

Szívesen írnék olyan python scripteket, amiket azután elküldenék osztálytársaknak, haveroknak. Az lenne a kérdésem, hogy valamilyen módon tudják -e ők ezeket a scripteket futtatni, a Python installálása nélkül?

4

Joomla modul elrejtése css -sel hogyan?

Az lenne a lényeg, hogy ha mobil eszközről jön valaki a Joomla (3.1) weboldalra, akkor a css elrejtené bizonyos modulokat. Ugyanakkor megjelenítené a mobilosoknak szántakat.

Ezt hogyan lehet megoldani?

9

Hogyan kell Pascalban 2 mátrixot összeszorozni?

4

Hogyan lehet megnyitni a DLC-ket mert a (Farming szimulátor) Titanium dlc-ben szeretnék egy két változtatást eszközölni?

3

Hőmérséklet kiszámítások a. ) 10 db véletlenszerű -5 és 10°C közötti hőmérséklet b. ) Írja ki a legkisebbet c. ) Írja ki a legnagyobbat d. ) Melyik nap volt a 10 nap közül a leghidegebb e. ) Rendezzük növekvőbe a mért 10 db hőmérsékletet ?

?

1

14 napig figyeljük a hőmérsékletet ami 10-25°C os hőmérsékletet vehet fel. Az a feladat, hogy hányszor van az, hogy nagyobb az aznapi hőmérséklet, mint az átlag. Ez pascalba kell. Hogyan kell ezt megcsinálni?

3

Egy embernek 24 szál cigije van. Minden 4. elszívott cigi után kap egyet. Ki kell írnom a kezdeti cigik számát és a a végén hány cigit szívott el és mennyi csikkje maradt. Ezt pascalba. Hogy kell?

Segítsetek kérlek!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!