Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék C tanulni. Hol Honnan (1 db)

Szeretnék C nyelvet tanulni. Hol? Honnan? Hogyan és miből tudnék tanulni?

Apróbb html és javascript alapjaim vannak csak szeretnék valamilyen komolyabb programozási nyelvet tanulni én erre megfelel?nek tartam a C-t vagy a C++-t de nem tudom hogy honnan tudnék tanulni

Legjobb válasz: A C nyelvet nem igazán ajánlanám, ha az alapvetõ programozási módszerekkel (ciklus, változó, algoritmusok) nem vagy tisztában. Inkább Pascallal kezdj szerintem. Interneten jó anyagokat tudsz találni, használd a google-t: "c tutorial", "c guide", "pascal tutorial" stb. Ezek általában angol nyelvûek, de magyar is sok van. C++ -t semmiképp se kezdd el, mivel az objektum orientált, és elõször érdemes a struktúrált programozást tanulnod.

A C nyelvet nem igazán ajánlanám, ha az alapvetõ programozási módszerekkel (ciklus, változó, algoritmusok) nem vagy tisztában. Inkább Pascallal kezdj szerintem. Interneten jó anyagokat tudsz találni, használd a google-t: "c tutorial", "c guide", "pascal tutorial" stb. Ezek általában angol nyelvûek, de magyar is sok van. C++ -t semmiképp se kezdd el, mivel az objektum orientált, és elõször érdemes a struktúrált programozást tanulnod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen ^^ bár suli szinten ismerem a pascalt apámmal pedig delphibe még adatbázist is kezeltünk tehát ezekkel az algoritmusokkal változókkal aránylag azért tisztában vagyok, de mégyegyszer köszönöm a segítséget :D
Indulásnak ajánlom az ebookz.hu oldalt. Nagyon sok, fõleg mûszaki tartalmú, magyar e-könyv van fent. A legtöbb fõiskolai-egyetemi jegyzet, de elég jól használható a legtöbb. Az oldal ingyenes, és nem warez (erõsen próbálják kiszûrni a jogdíjköteles tartalmakat).
hát a suli szintû pascal kitörölheted. inkább kezd el angolul keresni "c++ tutorialokat". a google teli van vele. nem is értem hol kerested??? vagy könyvtárban van millió egy könyv.
Ha videóanyagot akarsz akkor a legjobb oldal amit én ismerek <a href="http://csharptk.ektf.hu"/index.php?p=2>EZ</a>(remélem nem csinálltam roszzul a linkelést csak már rég használltam html, php-t meg iesmit)! ha pedig inkább a pascallal kezdenél akkor az ebbookz ugye, és én régen sokat tanultam a free-pascal.uw.hu-ról! Ez kifejezetten játékfejlesztéssel foglalkozik! Sok C++ könyvet talállsz a pirateclubb.hu-n(sokan utállni fognak mert warez, de nem érdekel különösebben!)Ha még szükséged lenne több oldalra esetleg konkrét könyvekre akkor nyugodtan keress fel az msn címemen: [email protected] Van pár könyv amit tudok ajánlani és érdemes megvenni pl: játékfejlesztés DirectX-el! Ezt egyébbként a gugli elsõként kidobja kb 5000 ft de érdemes megvenni, nem pedig letölteni! Még megemlítenék egy angol oldalt: http://www.rapidlibrary.com ezen mindent talállsz nem csak e-bookot! akkor van cumi ha fix IP-d van nem dinamikus mert az sokat szokott szarakodni! ha ki akarod cselezni az idõkorlátot akk keress fel az imént említett msn címen! vagy fordullj a pirateclubbhoz és ott is szívesen segítenek bármiben(csak ne kérdezz hülyeséget!)! Remélem tudtam segíteni!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Python, mi a logikája?

Létrehozunk egy grafikus ablakot, azon egy 'Canvas'-vászont
"vászon".create_line utasításnak mi a logikája ?
Hogy tudom megadni, hogy hova rajzoljam a vonalat, milyen hosszan stb.

Így néz ki x nevű vászon esetén :
x.create_line (1, 2, 3, 4)
a számok a koordináták, engem az érdekelne melyik koordináta mit ad meg ?
Hogy tudok pl. egy 200 magas, 200 széles vásznon keresztet rajzolni ?

6

Folyamatábra készítésében pls help!? (Pascal) Rajzot kell készíteni. Aki segít FELPONTOZOM!

1, Írassuk ki az első 10 Fibonacci számot
2, Írj eljárást amely bekér 3 számot majd kiírja növekvő sorrendben.
3, Kérj be 15 számot,majd írasd ki hány db volt 10-nél nagyobb

Kérlek segítsetek!

2

Milyen nyílt forráskódú rendszerből érdemes PHP-t tanulni?

Alap tudásom már van, olyan anyag érdekelne, amiből látom hogy egy rendszer hogyan épül fel.

Köszönöm.

2

C#-al hogyan lehet telepítő fájlt írni?

2

Bitműveletek implementálása - Le tudná valaki írni, hogyan lehet CSAK az alapműveletekkel (+, -, *, /), illetve max. Hatványozással (bal és jobb) bittologatást és XOR műveletet végezni előjeles számokkal?

6

Php-t tanulok. Ebből van értelme meríteni? Kezdd a 37. oldalról.

http://ganymedes.lib.unideb.hu:8080/dea/bitstream/2437/4976/..

A logikát szeretném megérteni, hogy mi mire épül. Elavult mr vagy gagyi? Ha igen, akkor milyen php forráskódokat nézegessek?

2

Ha elkezdek fejleszteni egy android alkalmazást javaban és xmlben, akkor a későbbiekben lesz lehetőségem html5-t is hozzáillesztenem?

1

Csináltam eg tabos webböngészőt, hogyan kell megcsinálni hogy ha egy link új tabban akar megnyílni, vagy új ablakban akkor megnyíljon egy ahhoz hasonló új tab vagy új ablak abban azzal az oldallal ami meg akart nyílni?

itt a kód hogy hogy oldottam meg a tabokat:
Dim t As New TabPage
Dim newtab As New Form1
newtab.Show()
newtab.TopLevel = False
newtab.Dock = DockStyle.Fill
t.Controls.Add(newtab)
browser.TabControl1.TabPages.Add(t)
newtab.WebBrowser1.Navigate(My.Settings.home)
hátha fontos lenne

7

C nyelvben hogyan lehet a legegyszerűbben 1000 darab véletlenszerű számot kiíratni (1-5ig)? Melyik függvényt használjam hozzá?

2

Fps creator script?

Hogyan kell megcsinalni milyen script szukseges hogy kiirjan szoveget a kepernyore jatek kozben fps creatorban?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!