Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék C tanulni. Hol Honnan (1 db)

Szeretnék C nyelvet tanulni. Hol? Honnan? Hogyan és miből tudnék tanulni?

Apróbb html és javascript alapjaim vannak csak szeretnék valamilyen komolyabb programozási nyelvet tanulni én erre megfelel?nek tartam a C-t vagy a C++-t de nem tudom hogy honnan tudnék tanulni

Legjobb válasz: A C nyelvet nem igazán ajánlanám, ha az alapvetõ programozási módszerekkel (ciklus, változó, algoritmusok) nem vagy tisztában. Inkább Pascallal kezdj szerintem. Interneten jó anyagokat tudsz találni, használd a google-t: "c tutorial", "c guide", "pascal tutorial" stb. Ezek általában angol nyelvûek, de magyar is sok van. C++ -t semmiképp se kezdd el, mivel az objektum orientált, és elõször érdemes a struktúrált programozást tanulnod.

A C nyelvet nem igazán ajánlanám, ha az alapvetõ programozási módszerekkel (ciklus, változó, algoritmusok) nem vagy tisztában. Inkább Pascallal kezdj szerintem. Interneten jó anyagokat tudsz találni, használd a google-t: "c tutorial", "c guide", "pascal tutorial" stb. Ezek általában angol nyelvûek, de magyar is sok van. C++ -t semmiképp se kezdd el, mivel az objektum orientált, és elõször érdemes a struktúrált programozást tanulnod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen ^^ bár suli szinten ismerem a pascalt apámmal pedig delphibe még adatbázist is kezeltünk tehát ezekkel az algoritmusokkal változókkal aránylag azért tisztában vagyok, de mégyegyszer köszönöm a segítséget :D
Indulásnak ajánlom az ebookz.hu oldalt. Nagyon sok, fõleg mûszaki tartalmú, magyar e-könyv van fent. A legtöbb fõiskolai-egyetemi jegyzet, de elég jól használható a legtöbb. Az oldal ingyenes, és nem warez (erõsen próbálják kiszûrni a jogdíjköteles tartalmakat).
hát a suli szintû pascal kitörölheted. inkább kezd el angolul keresni "c++ tutorialokat". a google teli van vele. nem is értem hol kerested??? vagy könyvtárban van millió egy könyv.
Ha videóanyagot akarsz akkor a legjobb oldal amit én ismerek <a href="http://csharptk.ektf.hu"/index.php?p=2>EZ</a>(remélem nem csinálltam roszzul a linkelést csak már rég használltam html, php-t meg iesmit)! ha pedig inkább a pascallal kezdenél akkor az ebbookz ugye, és én régen sokat tanultam a free-pascal.uw.hu-ról! Ez kifejezetten játékfejlesztéssel foglalkozik! Sok C++ könyvet talállsz a pirateclubb.hu-n(sokan utállni fognak mert warez, de nem érdekel különösebben!)Ha még szükséged lenne több oldalra esetleg konkrét könyvekre akkor nyugodtan keress fel az msn címemen: [email protected] Van pár könyv amit tudok ajánlani és érdemes megvenni pl: játékfejlesztés DirectX-el! Ezt egyébbként a gugli elsõként kidobja kb 5000 ft de érdemes megvenni, nem pedig letölteni! Még megemlítenék egy angol oldalt: http://www.rapidlibrary.com ezen mindent talállsz nem csak e-bookot! akkor van cumi ha fix IP-d van nem dinamikus mert az sokat szokott szarakodni! ha ki akarod cselezni az idõkorlátot akk keress fel az imént említett msn címen! vagy fordullj a pirateclubbhoz és ott is szívesen segítenek bármiben(csak ne kérdezz hülyeséget!)! Remélem tudtam segíteni!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Holl lehet megtanulni scriptelni sampot?

Van egy samp modom azt szeretném scriptelgetni mert nehezen találok scriptereket.

1

(php) Van egy oldalam ami mysql-ről szedi le a linkeket, amiket divekben kirajzol egymás alá szépen. Hogy tehetem arányossá? Többi lent.

Szóval a probléma az, hogy jobb oldalt a leírás van, ezért behatárolt az, hogy mekkora lehet a kép szélessége. Viszont így torzít hosszúságban nagyobb képeknél. Van mód arra hogy megtartsam az arányosságot?

4

Megvettem a C# 2008 és . Net 3.5 című könyvet de eredetileg a C# mesteri szinten 21 nap alatt című könyvet akartam volna megvenni csak nem volt sehol. Valami ötlet, hogy mit csináljak?

Segítséget kérnék, hogy mitévő legyek mert nagyon drága volt a könyv és nem tudok mit csinálni. Mit tudok tenni az ellen hogy értsek belőle valamit?

6

Hogy tudok egy ilyen programot csinálni?

Arról lenne szó hogy pl lenne egy szó legyen "kifli" és ezt a szót szeretném kiirni az asztalra úgy mint egy widgetet hogy akkor mozgatom amikor akarom és ahova akarom.ezt hogy tudnám megoldani???

9

Jedlik?

Ha a jedlikbe elvégzem a 4+1 évet szoftverfejlesztőként,
akkor azzal már tudok állást szerezni, vagy csak egyetem után?

3

Ajánlanátok olyan c programozási gyakorló feladatokat, amit le is tudok ellenőrizni? Tehát hogy a feladathoz legyen megoldás

8

(Dev-C++) Hogy kell ezt a feladatot megcsinálni?

1. Három szám közül a legnagyobb megtalálása!
2. Másodfokú egyenlet megoldó program!

Nagyon sürgős lenne, örülnék, ha valaki egy kis magyarázással tudna nekem segíteni. Nemrég kezdtem el, de már most számon kérik tőlem ezt, de nem értem. Köszönöm előre!

2

Van egy SE Xperia x8-am és frissítettem Ginger Dx v24-el. Volt valakinek még ilyen? Többi lent.

Eddig szép és jo és müködik de a legtöbb jateknál hibát ír ki. Van/volt valakinek még ilyen problémája? Tud valaki rá megoldást?

1

Miért mondják azt, hogy videó játék programozásból a legnehezebb megélni?

6

Lehet valahogy használni XNA-ban a DX11 képességeit?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!