Találatok a következő kifejezésre: Szeretkeztunk a es nem vedekeztunk, de (18 db)

Ha valaki teherbe esik akkor mennyi idővel az aktus után jelentkeznek a tünetek? (rosszullét/hányinger) 1, 5 hete szeretkeztem a barátommal, nem védekeztünk, de nem ment el bennem.

Az igaz h ha egy férfi elélvez akkor kicsit nem tud csak teljesen és utána nem képes kis ideig merev lenni??

Legjobb válasz: Ez mindenkinél másként jelentkezik lehet a mensi környékén olyan mintha meg akarna jönni, de érezheted a melledben hogy egy kicsit érzékenyebb. A hányinger általában a mensi után szokott elõjönni, de valakinél ez is hamarabb jelentkezik.

Ez mindenkinél másként jelentkezik lehet a mensi környékén olyan mintha meg akarna jönni, de érezheted a melledben hogy egy kicsit érzékenyebb. A hányinger általában a mensi után szokott elõjönni, de valakinél ez is hamarabb jelentkezik.
Én mind a két terhességemnél megéreztem a beágyazódást mert ment a hasam 2-3 napig, és görcsöltem.
Szióka! Tényleg nem tudnak kicsit, illetve nézõpont kérdése, hogy mi a kicsi. Már egy csepptõl is teherbe lehet esni. Keveset csak abban az esetben tudnak csak élvezni, ha sokat csinálták egymás után, mert akkor a mennyiség egyre kevesebb, de csökken a hatékonyság is. Napi egy két aktus esetén azomban nagy mennyiségû.
lehetsz terhes. de mennyit késett?
Szia! nekem már 3 naposan kimutatta a terhességet a teszt.mondjuk mi " szándékosan csináltuk". A gyógyszerész megmondja, milyen teszt ami jó.
Bizony ennyitõl is lehetsz terhes, fõleg, ha a peteérésed környékén történt mindez.Ha az elején(a 10. nap elõtt) vagy a végén(a 20. nap után) akkor kisebb az esélye.Hányadik napján jársz a ciklusodnak?Tesztet a mensi elmaradásának elsõ napján már lehet csinálni, hamarabb nem érdemes.Az alkalomtól számított 10-12 nap múlva már kimutathatja a teszt ha megtörtént a beágyazódás és elég terhességi hormont termel a szervezeted.
Szióka! Az elõttem szólók eléggé rád hozták a frászt, bár amit elmondtak az igaz, én mégis a saját esetemet mondom el neked. Közel öt évet szexeltünk végig úgy a férjemmel, hogy megszakítottuk, mert nem akartunk akkor még kisbabát.Egyszer sem lettem terhes, és mindig pontosan megjött a mensim. Most már élesben csináljuk, és még így sem sikerült eddig, de ami késik, az nem múlik. Lehet, hogy egyedi eset vagyok, de orvosilag minden oké velünk. Kitartást.

Barátomal nem védekeztünk ezért vettem be egy 72 órás fogamzásgátló tablettát. Gyógyszer beszedése után 6 óra elteltével szeretkeztünk és védekeztünk de elszakadt a gumi. Írathatok-e magamnak fel mégegyszer tablettát? És hat a gyógyszer másodszor is?

Legjobb válasz: hány éves vagy? dehogy írathatsz,1 évben max 2szer szabad bevenni,kb hatalmas hormon adag nem tic-tac,nagyon felelõtlenek vagytok,és még az óvszert sem tudjátok használni,nekünk 3 év alatt egyszer sem szakadt ki

hány éves vagy? dehogy írathatsz, 1 évben max 2szer szabad bevenni, kb hatalmas hormon adag nem tic-tac, nagyon felelõtlenek vagytok, és még az óvszert sem tudjátok használni, nekünk 3 év alatt egyszer sem szakadt ki
vegyél egy tesztet és az együtt létetek utáni 10-12 nap elteltével tesztelj!!!ÉS NEM VEHETSZ BE TÖBB BOGYÓT EBBEN AZ ÉVBEN!!
Tudtommal a szer egy havi fogamzásgátlónak megfelelõ hatóanyagot tartalmaz. A bogyót kettes kiszerelésben árulják, és az elsõre 12órával kell a másodikat bevenni. Ha történt baleset, akkor a bogyók hatása az, hogy elõrehozza a havibajt. Szal nemhiszem hogy kéne újat feliratni...De megkérdezhetsz akár egy gyógyszertárost is...Amúgy meg vegyetek normális óvszert, és tanuljátok meg normálisan felhúzni, és nemlesz baleset:) Bocs a nyers válaszért, remélem megfelelt 21/F
ja közötte min félévnek el kell telnie
kérdezd meg a nõgyógyászod, akár telefonon is:) biztos fog rá válaszolni
Nem a 72 órás tablettát elvileg évente egyszer lehet bevenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát! Biztos, hogy már nem veszek be több tablettát. Azért kérdeztem itt az oldalon, mert nem mertünk beszélni anyummal errõl a dologról. De mindent elmondtunk neki, és ma vettünk is terhességi tesztet. Az eredmény pedig remélem negatív lesz. Én abban is reménykedem, hogy amit bevettem elõtte tablettának még volt hatása a második aktust követõen. Tudjuk, hogy felelõtlenek voltunk, és hogy rossz minõségû gumit vettünk. Ezután óvatosabbak leszünk, az fix!!
Errõl annyit, hogy: mi 7 éve vagyunk együtt. vettünk már durexet (ami állítólag minõségi), tudjuk használni és igen is volt, hogy nem egyszer elszakadt! vettünk mi drágát, vettünk egyszerû óvszert is, mégis volt, hogy elszakadt. az nem azon múlik. Mint tudjuk semmi sem nyújt 100% biztonságot. Nálunk a tabletta új formában van. már csak egy tabi van a dobozban és évente kétszer lehet bevenni. Ezt onnan tudom hogy gyógyszertárban melózok. Ez csak azért írtam, mert mi párszor megjártuk, és tapasztalat.

Nemvagyok tisztába ezzel a peteéréses dologgal! De aug.14. -én jött meg és szept.1. -töl4. -ig ugy szeretkeztünk a párommal hogy nem védekeztünk mennyi esélyem van hogy teherbe estem?

mindenki mondja milyen könnyü gyereket csinálni háát szerintem viszont nem! pedig nincs baj! és csak 4napja kezdtük!

Legjobb válasz: Szerintem az a legjobb ha nem számolod mikor van peteérésed csak szeretkeztek mindig amikor jólesik,akkor a legkönnyebb teherbe esni ha nem csak a gyerek nemzés miatt sexeltek! Amikor én néztem a p-met akkor nem sikerült,amikor nem foglalkoztam semmivel egybõl összejött a baba!Sok szerencsét kívánok szia!

Szerintem az a legjobb ha nem számolod mikor van peteérésed csak szeretkeztek mindig amikor jólesik, akkor a legkönnyebb teherbe esni ha nem csak a gyerek nemzés miatt sexeltek! Amikor én néztem a p-met akkor nem sikerült, amikor nem foglalkoztam semmivel egybõl összejött a baba!Sok szerencsét kívánok szia!
2 mensi között általában középidõben van peteérés. általában! elvileg jókor voltatok együtt. de sok mindennel ki tudod számolni illetve figyelni tudod a peteérést, pl. ovu teszt, mikroszkóp, hõmérõzés, naptár a ciklus.hu-n... én is mindent bevetettem, de mint késõbb kiderült fölöslegesen, mert akkor már terhes voltam, csak nem tudtam róla... (második hónapban sikerült is, mert pont jókor voltunk együtt) sok sikert nektek is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat de mégis mennyi lehet az esélye hogy terhes vagyok?
Egy dolgot nem írtál meg, hogy általában hány napos a ciklusod. Mert ha pl. 35, akkor a 21-dik napon van pé-d és nem a 14-en! Téves, hogy "középidõben" ilyen csak a szabályos, 28 napos ciklusnál van. Ugyanis a pé után többnyire mindenkinél 14 nap telik el a köv. mensiig, ezt hívják luteális fázisnak. Ha a luteális fázisod túl rövid ( rövidebb, mint 10-11 nap ) akkor nincs ideje az esetleg megtermékenyült petesejtnek a beágyazódásra, mert hamarabb lelökõdik a méhnyálkahártya. Szóval, hány napos a ciklusod?
A kérdező hozzászólása: a ciklus az ahány napig tart a menstruáció? bocsi ezen a téren nem vagyok eléggé képben!
Igen. A ciklusod elsõ napja az a nap, amikor megjön rendesen, pirosan(a barnázgatás nem számít bele), és ugye az utolsó pedig az lesz, ami köv.mensi elõtti nap. A peteérést tényleg elég nehéz kiszámolni, ezért én is azt mondom, hogy legyetek együtt, amikor csak jól esik! pláne mert elõfordulhat rendkívüli peteérés is, ami máskor van, mint a rendes, pl hipp-hopp egy jó kis orgazmustól, mert nagyon jól érzed magad, stb. Addig jó, amíg nem kezdesz taktikázni, csak bízol magatokban, hogy hamarosan sikerülni fog! Fontos a pozitív gondolkodás!!! Jó lett volna, ha már augusztus utolsó napjaiban is szexeltetek!
a legkönnyebben úgy tudod kiszámolni, hogy a következõ menses elsõ napjától visszaszámolsz 14 napot. persze ehhez tudni kell, hogy hány napos a ciklusod?? de méd így is lehet tolódás.
A kérdező hozzászólása: hát a ciklusom mindig is hosszabb volt mint 34nap az tuti. ilyenkor mivan ?
lehet azért, mert izgulsz miatta...ha nem szakadt el, mindennek rendben kell lennie, ne aggódj
Ha jól értem, te a srác vagy... akkor az, hogy te izgulsz rajta, nem lenne szabad a barátnõd vérzésébe bezavarni :) Persze, ha õ is stresszel rajta (és gondolom így van), akkor ez bezavarhat. De sok más is megbolygathatja... nem valószínû, hogy terhes lenne, szóval nyugalom...
Ha pénteken volt a szex, akkor szombaton még nem terhes.Beágyazódás 7-12 nappal az aktus után van és csak onnantól beszélhetünk terhességrõl, akkor kezd el termelõdni a hcg hormon, amit a terhességi tesztek kimutatnak. Hogy most miért késik nem egyértelmû, sok oka lehet.A stressz egy alapvetõ ok, hiszen azon görcsöl, hogy terhes lett. Ha korábban is volt szex és megfelelõen védekeztetek, akkor a terhesség még inkább kizárható.

Tegnapelőtt elősször szeretkeztem a barátommal. Védekeztünk. Óvszerrel. Nem lyukadt ki. De félek. Lehet valami baj? És akkor nem véreztem. Semmi nem votl. Viszont tegnap és ma is egy kevés vért tapasztaltam. Pár cseppet csak. Normális ez?

Legjobb válasz: Én sem véreztem elsõnél. Sõt én még utána sem. Barátnõm viszont 1 teljes hétig vérzett utána. De orvos is azt mondta neki, hogy ez normális, mert nem volt sok. Valószínû vele nem volt eléggé óvatos barátja, fel sérthette kicsit, nõdoki szerint. Mitõl félsz? Hogy terhes lehetsz? ha védekeztetek nem lehet baj! Természetes hogy félsz.

Én sem véreztem elsõnél. Sõt én még utána sem. Barátnõm viszont 1 teljes hétig vérzett utána. De orvos is azt mondta neki, hogy ez normális, mert nem volt sok. Valószínû vele nem volt eléggé óvatos barátja, fel sérthette kicsit, nõdoki szerint. Mitõl félsz? Hogy terhes lehetsz? ha védekeztetek nem lehet baj! Természetes hogy félsz.
Ha végig fennt volt a gumi és nem volt lyukas, akkor nincs gond... És a vér. Hmm egy lánynak akinek én szakítottam át, szintén csak pár csepp vér volt... És nem is azonnal, hanem utána kb. 4 órával... Szóval nyugi... :) Nincs gáz

Május 17-én elmúlt a menstruációm és 18-án szeretkeztem, de nem védekeztem. Most júni 11 én megjött. /egy nappal korábban. De nekem mindig válozik az időpont/?

De olyan fura érzés van a hasamba. Mintha valami lüktetne. Mi lehet az? Lehetek terhes? Vagy csak a túlzot aggodalom?

Legjobb válasz: túlzott aggodalom ... szerintem ... rögtön a havi után egy nappal nem hiszem hogy sikerülhet ... habár most kicsit keverem ... biosz óráról még az van hogy meghatározott számú petesejtje van egy nõnek ami nem változik ... de az nem jut eszembe hogy annak is kell egy idõ mire megérik vagy nem ? >< nem tudom de ajánlom a nõgyógyászt ...

túlzott aggodalom ... szerintem ... rögtön a havi után egy nappal nem hiszem hogy sikerülhet ... habár most kicsit keverem ... biosz óráról még az van hogy meghatározott számú petesejtje van egy nõnek ami nem változik ... de az nem jut eszembe hogy annak is kell egy idõ mire megérik vagy nem ? >< nem tudom de ajánlom a nõgyógyászt ...
Nem, de 12 évesen nem muszáj még dugni.
Ha nem védekeztél akkor miért ne lehetnél terhes?
A kérdező hozzászólása: most akkor lehetek vagy nem?
Honnan tudjuk? Vegyél egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: de mennyi esély van rá?
Mivel megjött a menstruációd így biztosan nem vagy terhes.Ha nem jött volna meg akkor aggódhattál volna de legközelebb elõbb gondolkodjatok útánna bas...tok

Aggódhatok? ! Szombaton kellett volna megjönni. Mindig pontosan szokott megjönni. Pénteken a párommal szeretkeztünk. Nem védekeztünk, és én sem szedek gyógyszert. Hát megtörtént, elélvezett bennem. Szombaton persze megjött, de ilyenkor mivan?

Aggódhatok? Sok olyan embert ismerek akik nem is tudták h terhesek és csak a harmadik hónapban tudták meg, de uye mindig megjött nekik, én is így születtem.

Legjobb válasz: hogy? "Szombaton kellett volna megjönni. ugyanakkor: Szombaton persze megjött"

hogy? "Szombaton kellett volna megjönni. ugyanakkor: Szombaton persze megjött"
Ha megjött, akkor minek aggódsz?????
most mi a kérdés?hogy megjött e?
Nem vagy terhes, az biztos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!