Találatok a következő kifejezésre: Szeretkezés után párom (40 db)

10 hetes terhes vagyok. Szeretkezés után pár csepp vérzés jelentkezik nálam (de csak ha a párom teljesen beteszi). Nem fáj, nem görcsöl, nem tart tovább, mint az aktus. Mitől lehet?

A dokimnak mondtam, a válasz az, volt, hogy el?fordul, legyünk óvatosabbak. Egyébként teljesen zárva vagyok, jó mindig az uh. Csak kicsit idegesít. Valaki járt már hasonlóan?

Legjobb válasz: Mi is így jártunk a drágámmal!! Mi nem is vettük ésre, csak a végén!! nekem utánna még egy napig barnázgatott, de a doki megnyugtatott, hogy elõfordulhat néha ilyen, vérbõvek az alhasi szervek és könnyen sérülnek!! óvatosan próbálkoztunk, és azóta semmi gond!! Azt mondta, ha többször járunk így, akkor szóljak neki, de azóta mondom semmi!! 14 hetes kismami

Mi is így jártunk a drágámmal!! Mi nem is vettük ésre, csak a végén!! nekem utánna még egy napig barnázgatott, de a doki megnyugtatott, hogy elõfordulhat néha ilyen, vérbõvek az alhasi szervek és könnyen sérülnek!! óvatosan próbálkoztunk, és azóta semmi gond!! Azt mondta, ha többször járunk így, akkor szóljak neki, de azóta mondom semmi!! 14 hetes kismami
Ha dokid azt mondta, hogy óvatosabban, akkor tessék óvatosabban szeretni egymást!Amúgy velem is történt hasonló, de egy kis odafigyeléssel, gyengédséggel nem fordult elõ többé.Minden jót!19 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Kicsit megnyugodtam!

A barátomnak semmi gombás tünete nincs, de szeretkezés után pár nappal rajtam kijön. Milyen orvoshoz kell menni?

Hol tudná ezt megvizsgáltatni?Urológia, b?rgyógyászat,nemibeteg gondozó?

Legjobb válasz: Bõrgyógyászatra kell menni ilyen tünetekkel, de nemcsak neki, hanem neked is.

Bõrgyógyászatra kell menni ilyen tünetekkel, de nemcsak neki, hanem neked is.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi a gyors választ
Bõrgyógyászatra, és mindkét felet kell kezelni, akkor is, ha nincs mindkettõtöknek tünete, ugyanis a férfiaknál nincs mindíg jele a fertõzésnek, így oda-vissza adogatjátok egymásnak.
A kérdező hozzászólása: neked is köszönöm a választ

A "megfelelő" időben történt szeretkezés után pár nappal alhasi, menstruációs görcsöket, két oldalon (szintén alhasnál) szúrást éreztem, illetve a mellbimbóm rettentően fájt. Ez lehet a terhesség jele?

Legjobb válasz: Mi nagyon szeretnénk a férjemmel második babát mi is a "megfelelõ idõben voltunk együtt" és én is hasonlókat érzek.Bár erre én is rákérdeztem és nekem azt válaszolták képzelgés, szerintem hasonló cipõben járhatunk és elképzelhetõnek tartom hogy ez lehet annak a jele.

Mi nagyon szeretnénk a férjemmel második babát mi is a "megfelelõ idõben voltunk együtt" és én is hasonlókat érzek.Bár erre én is rákérdeztem és nekem azt válaszolták képzelgés, szerintem hasonló cipõben járhatunk és elképzelhetõnek tartom hogy ez lehet annak a jele.
A Megfelelõ idõbeni szeretkezés után én is ilyen tüneteket éreztem magamon, és terhes is lettem. Most 15 hetes vagyok...
szia!lett babád belõle?:)
A kérdező hozzászólása: Szia! IGEN!!! Lett babánk!! Pont ma vagyunk 11 hónaposak.

Normális hogy az első szeretkezés utáni napokban tapasztaltam pár csepp vért? Meddig fog ez tartani? És minden szeretkezés után ez lesz? Vagy csak az első után? És védekeztünk óvszerrel de mennyi az esély hogy netán mégis baj legyen?

Egy év után most feküdtem le el?sször a barátommal. Nagyon jó volt. Megérte eddig várni úgy érzem. Nem is véreztem semmi baj nem volt. Viszont másnapra tapasztaltam egy kis vért. Csak pár cseppet.Védekeztünk.Óvszerrel.De azért bennem van a félelem hogy nehogy terhes legyek. Mert nem véd az óvszer sem 100%osan ugyebár.Gyógyszert viszont nem nagyon szeretnék még szedni.18 éves vagyok.

Legjobb válasz: Ha kiszakadt van esélye. HA nem akkor nincs . Normális.

Ha kiszakadt van esélye. HA nem akkor nincs . Normális.

Nekem dec.22-én volt meg a menzeszem, párommal nem védekezünk 2hete elég sűrűn járok pisilni. Tegnap szeretkezés után kicsi halvány vérzésem volt. Mi lehet ez? Terhes lehetek? Várjam meg a köv. Menzeszt, hogy megjön e?

Legjobb válasz: Ha kb. a ciklus közepén van a peteérésed, akkor a múlthéten lehetett, még picit korai lenne, hogy terhességi tüneteid legyenek. Sõt, a kéthete gyakori pisilésnek fõleg semmi köze hozzá, hacsak nem az elõzõ ciklusban estél teherbe. A vérzés szeretkezés után lehet a beágyazódás miatt, de az sem biztos egyáltalán. Várd meg a menzesz elsõ napját és, ha nem jön meg, akkor tesztelj egyet és abból kiderül, másból biztos, hogy nem. (Max. a HCG vérvételbõl még.)

Ha kb. a ciklus közepén van a peteérésed, akkor a múlthéten lehetett, még picit korai lenne, hogy terhességi tüneteid legyenek. Sõt, a kéthete gyakori pisilésnek fõleg semmi köze hozzá, hacsak nem az elõzõ ciklusban estél teherbe. A vérzés szeretkezés után lehet a beágyazódás miatt, de az sem biztos egyáltalán. Várd meg a menzesz elsõ napját és, ha nem jön meg, akkor tesztelj egyet és abból kiderül, másból biztos, hogy nem. (Max. a HCG vérvételbõl még.)

Ilyen még nem fordult elő velem. Szeretkezés után véreztem egy pár cseppet. Nagyon jó volt az együttlét, fájdalmat nem éreztem. Akkor mitől van?

Legjobb válasz: Elõfordulhat, hogy túl erõs volt a szeretkezés, netán durva. Akkor elõfordulhat ilyesmi.

Elõfordulhat, hogy túl erõs volt a szeretkezés, netán durva. Akkor elõfordulhat ilyesmi.
Mikor elöször feküdtem le a barátnömmel ö is vérzet kicsit.Attol félt hogy nekem jó legyen.Szerintünk emiat volt.Lehet hogy nálad is emiat.

40 évesek vagyunk a párom is, én is. Szeretkezés után a páromnak marad a hímvesszőjébe kevés ondó, eddig ezt nem tapasztaltuk, lehet ez betegség? Vagy ez természetes dolog?

Legjobb válasz: szerintem természetes...nekem tizenéves létemre is marad benne, kiürül magától fõleg ha a magömlés után közvetlenül elmegyek a wc-re "kisdolgot" intézni... :)

szerintem természetes...nekem tizenéves létemre is marad benne, kiürül magától fõleg ha a magömlés után közvetlenül elmegyek a wc-re "kisdolgot" intézni... :)
Szerintem is természetes. Valószínûnek tartom, hogy mindenkinél így van, de lehet, hogy ti eddig még nem figyeltetek fel rá.
Ez tök normális sztem. A páromnak is így van. Nekem nem szeretkezésnél tûnt fel, hanem amikor kedveskedek neki... és rá pár percre elkezdek játszani a "fütyiével", csak bohóckodok vele, akkormég szokott jönni egy 3-4csepp.
Hogy nem vettétek észre eddig hogy marad benne?! Mindenkinek marad benne mert ez egy csõ tulajdonképpen aminek van belsõ térfogata, a kisdolog után is marad benne, a párod nem szokta utána kicsavarni a zokniját? Mert az azért van hogy alul végig húzzuk egy ujjal hogy kijöjjön belõle és ne az alsógatya igya fel! Én még higiéniai okokból a lukat is meg szoktam törölni utána egy szelet klotyópapírral, mert ott is marad húgy menthetetlenül és ez így van a spermával is.
Mondjuk ha orälissal fejezitek be És nagy väkumot alkalmazol akkor lehet nem marad benne egy csepp se
én is srác vagyok, az elöttem lévõnek igaza van.mégha kicsit durván is fogalmaz. de tényleg mindig marad benne.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Ha nem iszik elég vizet akkor besürûsödik neki! Idösebb korban már nem érzi az ember annyira a vizhiányt. Napi 2-fél 3 liter viz fogyasztása javasolt fõleg mostanábann. Ilyen nagy meleg idöszakban.
ahogy pisalas utan a mondas is tartja: utolso csepp mindig a gatyae :DDDD

Szülésed után milyen volt az "első" szeretkezésed a pároddal? Mennyi idő után történt meg? Nálunk eltelt már 8 hét, a napokban készülünk rá, de nem tudom mire számítsak.

Legjobb válasz: Szia! Nálunk szülés után kb.4 héttel történt , amikor már nem véreztem. Már nagyon ki voltunk éhezve és nagyon jó volt , bár tudatosan rövid ideig történt és utána fájt , égett a hüvelynél , de megérte.

Szia! Nálunk szülés után kb.4 héttel történt , amikor már nem véreztem. Már nagyon ki voltunk éhezve és nagyon jó volt , bár tudatosan rövid ideig történt és utána fájt , égett a hüvelynél , de megérte.
Mi 6 hét körül próbálkoztunk elõször, de borzasztóan rossz volt nekem. Mindig próbálkoztunk utána, de iszonyatosan fájt, és zavart, bántott, hogy már nem olyan vagyok, mint azelõtt...:S Szóvl engem lelkileg nagyon pafra vágott, hogy nem nagyon emgy, mert nem érzek semmit stb... Így mire valóban minden rendezõdött, és lelkileg is rendbe tudtam magammal tenni a dolgokat kb az elsõ igazi jó szexre bõ 6 hónapot kellett várnom. Utána kezdtem el csak élvezni. Most megint babát várok, hamarosan szülök. Sajna veszélyezettet terhes ettem 29. héttõl, így semmi szex, és szülés után sem lehet megint semmi. Szóval ez egy jó hosszú böjt lesz ismét...Szerintem megint nem lesz jó csak bõ fél év után ismét..
szia elsõ szüléskor kb. 7 héttel szülés után történt, sokat nem éreztem, nem volt az igazi (gátmetszésem volt) második szülés után, 4 héttel estünk egymásnak (szó szerint, szülés elõtt 3 hónap szünet) és nagyon jó volt, lebegtem - igaz gátvédelemmel szültem, teljesen sérülésmentesen
Szia! 5 hét után szeretkeztünk elõször, én nagyon féltem és úgy voltam vele hogy egyáltalán nem akarom, de aztán mégis jó volt. Nem volt kellemetlen, csak túlparáztam a dolgot, de nagyon vigyázott a férjem is. EGyébként sokan ilyenkor síkosítót használnak, nagyon jó, sokat segít.
Szia! Mi a 4. hét után voltuk elõször együtt. Nekem egy kicsit sem volt kellemetlen, nem fájt egy cseppet sem, pedig volt gátsebebem, és varrtak "belül" is.
Elõször vártunk 5 hetet, nem fájt, kicsit kellemetlen volt a behatolás -ilyenkor nem árt a síkosító-. Hamar hozzászoktam az aktus alatt, és nagyon jól esett. Hátulról nem vállaltam be sokáig. Másodjára 3 hetes volta kicsi, amikor neki estem a páromnak! :D A behatolás a szárazság miatt érezhetõ, de nem volt olyan kellemetlen, mint az elsõnél. Õ mind a 2 szülés utáni elsõtõl félt, én nem. Éreztem, hogy nyugodtan csinálhatjuk, jól vagyok. :)
Szia! Én 8 hetesen jutottam el a 6 hetes vizsgálatra, csak utána voltunk együtt. Nagyon izgultam, de valami fantasztikus volt! Az orvos síkosítót javasolt, de semmi szükség nem volt rá, kellõképpen nedvesedtem, és hatalmas orgazmusom volt már az elsõ alkalommal is, és azóta is mindig. Jobb a szex, mint szülés elõtt :) Csak nyugi, lazulj el, és élvezd, hogy végre együtt lehettek. Azt tanácsolják, hogy ne is a közösülés legyen a cél, hanem a gyengéd érintések, egymás szeretgetése, és ha a nõ úgy érzi, csak akkor történjen behatolás is, de ne arra készüljön a pár a szülés utáni elsõ alkalommal.
Szia.Mi 7 hetet vártunk és iszonyatosan bevoltam parázva.A párom nagyon vigyázott de igazából feleslegesen féltem mert eggyáltalán nem fájt, söt nagyon jó volt.
Szeretkezés nekünk már szülés után 3 héttel is volt, de közösülés nélkül. Most tartunk az 5. hétnél. Már rendszeresen szeretkezünk, de a közösüléssel megvárjuk a 6 hetes kontroll. Már nem vérzek, de rendesen sokat kellett odabent varrni nekem, nem akarok bajt. Majd ha a doli is rábólint.
Ja, és mind a 2 szülésnél volt gátmetszésem, az utobbinál nem hatott a lidokain, és minden tût és kötést éreztem.

Beágyazódás lehetett? Szeretkezés után, kb 1 órával, rózsaszín nyálkás folyásom volt. Minimális volt, csak pár csepp. Szerintetek? Menstrució 1 hét múlva lesz!

Legjobb válasz: szia! Beágyazódás a megtermékenyítéstõl számított 7-10 nap! Ha az elõtte való 7-10 napban voltatok úgy együtt akkor lehet! Amúgy nekem akkor is elõfordul, ha Párom nem figyel és eléri a méhszájat... Akkor kellemetlen és utána van a rózsaszín folyás

szia! Beágyazódás a megtermékenyítéstõl számított 7-10 nap! Ha az elõtte való 7-10 napban voltatok úgy együtt akkor lehet! Amúgy nekem akkor is elõfordul, ha Párom nem figyel és eléri a méhszájat... Akkor kellemetlen és utána van a rózsaszín folyás
óóó nekem semmi tünetem nincs szerencsére nem fáj semmim, nincs hányinger nincs hasszúrka... semmi... Csak elsõnek augusztusban 2mm volt most 1 hete 11 az embrió és 15 mm petezsák... tehát csak ott van valaki aki növekszik... Nem kedvesség! csak drukk, látszik, hogy ki az aki rá van zsongva a babára és ki az aki még nem annyira de már akarja :) De viszont azon gondolkoztam ha másodikán volt ovu akkor neked még bõven nem jöhet meg! Úgyhogy a bõ folyás nem ezt jelzi! Hacsak nem késõn ovuztál!
A kérdező hozzászólása: ovu tesztet használtam, azért tudom hogy biztosan akkor volt, meg volt hasszurka, feszülõ méh. meg szerencsés vagyok, mert a menstruációm mindig pontos.
Szia! Na megjartuk a dokit... Nyugodtabb nem lettem mert nem talalt szivhangot meg... 6. Het elejen vagyunk. Jovoheten kontroll.
A kérdező hozzászólása: szia! nincs szívhang? az mit jelent? valami baj lenne? nyugodj meg, pihenj amennyit tudsz, ne stresszeld magad semmin, lazíts! nem lesz semmi baj :) drukkolok neked, hogy minden a legnagyobb rendben legyen veletek!! :)
Szia! Szerintem mar jot nem jelent... Juli.16.-an jott meg utoljara, eszerint mar betoltott 8het lenne, de keson volt ovu mert 21.napon volt es aszerint is betoltott 7 hetes vagyok, akkor meg mar boven kene legyen szivhang... Annyi a pozitivum azt mondta a doki hogy 15mm-rol 21 lett es hogy eros szelu a petezsak es az embrio is jol lathato... Adni akart kepet, ismet nem hoztam el. Majd ha mar minden rendben van.. Jovohet keddig meg kihullik a hajam!
A kérdező hozzászólása: türelem! :) pihizz sokat, és ne idegeskedj! ez a legfontosabb, neked és a picinek! bárcsak én is ott tartanék már :)
Nincs baba... Eltunt, petezsak elkezdett osszeesni...
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom :( és hogy vagy? hogy viseled?
Ku...rva szarul...
A kérdező hozzászólása: elhiszem! tényleg nagyon sajnálom :( sajnos nekem sem volt sikeres ez a hónap
Pedig pont ezt akartam irni... Hogy azert attol fuggetlen bizom benne hogy neked mar nem jon meg... Sajnalom en is! De majd a jovohonap!
A kérdező hozzászólása: így van! jövõhónapban bízom benne, hogy Neked is és Nekem is összejön a várva várt baba :)
A kérdező hozzászólása: tudom, de szeretném már átélni az anyaság minden pillanatát, minnél hamarabb :) ha mégis megjönne, majd a jövõhónapban újra próbálkozunk. fiatal vagyok, van még idõm! neked meg, így ismeretlenül kívánom, hogy minden a lehetõ legjobb legyen, még a rosszullétek is :) a pici a legjobb anyukát választotta, mert nagyon kedves vagy, és segítõkész :)
új hónap új remény... Te írtad :) Fel a fejjel! Ha megjön megjön! csak még jobban regenerálódsz azalatt a +4 hét alatt
CSatlakozom az elsõhöz. A beágyazódás min. egy hét, nem egy óra, sajnos. Vérzésem nekem is csak akkor volt ilyen, amikor túl mélyen volt a párom. Amikor sikerült a baba, nyoma nem volt, csak nem jött meg. Simán lehet, hogy sikerült, ettõl függetlenül :) !!! Csak ez a vérzés nem az elõtte 1 órával levõ aktus utáni beágyazódás volt.
A kérdező hozzászólása: bocsánat, a lényeget kihagytam. 2-án volt ovulációm, és akkor együtt voltunk! tegnap az aktus után, történt a vérzés, de nem fájt, és nem éreztem semmi kellemetlenséget.
Siman lehet mert akkor az 7 nap... Homerozol akkor ott latni kell egy holeesest a beagyazodasnal!
A kérdező hozzászólása: sajnos nem hõmérõzök :/ akkor gyanakodhatok a beágyazódásra? :)
szûkösen, de lehet :) Azért tudod, ebbe még ne éld bele magad :)
A kérdező hozzászólása: nem élem bele magam, mert 2 vetélés után, legjobban az aggodalom van bennem.. de nagyon örülnék már egy kis picurkának. de úgy vagyok vele, hogy jön, amikor jönni szeretne! nem görcsölök rajta, mert az rosszabb! ha most van itt az ideje, akkor jön, ha nem, akkor új hónap, új lehetõség :)
igazad van :) megértelek teljesen! Én 14 hetesen májusban veszítettem el a babámat sajnos! De már van egy pozitív tesztem :)
A kérdező hozzászólása: szívbõl gratulálok <3 :) vigyázz nagyon magadra, és a kicsire! mennyi idõs terhes vagy?
passzolom még :) peteérésem 5 hete volt rá 8 napra hõleesés tehát hivatalosan 7 hetes lehetek... ma megyünk szívhangot nézni, hogy minden rendben van-e... Bízom benne nagyon, hogy õ kitart mellettem, ha már anyukájának választott :) És köszönöm a gratulációt! remélem hamarosan Én is ezt írhatom Neked :)
A kérdező hozzászólása: majd írd meg a fejleményeket! nagyon kiváncsi vagyok. bízom benne, hogy melletted marad, és csodálatos anyukája leszel neki :) a vetélések óta, ez volt az elsõ hónap, hogy próbálkoztunk megint, úgyhogy csoda lenne ha elsõre sikerült volna a babó. te egybõl megfogantál, vagy idõ kellett?
mi az elsõ hónapban ovunál rohadtul összevesztünk úgyhogy Páromhoz hozzá se szóltam (úgy meg nem foganhat gyerek, hogy hátat fordítunk egymásnak :) ) De amikor már béke volt és próbálkozás akkor igen, az elsõ hónapban! :) Úgyhogy bármi lehet Nálatok is! Írok mindenképp :) Bár nekem volt vigaszom! Van egy 3 éves óriás Fiúnk :) Õ tartotta bennem a lelket!
A kérdező hozzászólása: a fiúcskád gondolom, örülne a kistestvérkének :) ez jó, ha már az elsõ hónapban összejön. sajnos sokaknak idõ kell.. nekem most csökkent a reménykedésem :/ bõ folyásom van és nem tudom, hogy mitõl..
Legyen igazad!! :)

Szeretkezés után vért vettünk észre, mi miatt lehetett ez, felsértett belül a párom?

Ilyen eddig még nem volt, hogy némi (meglepően világos vér) jött, csöppent belőlem. Nem sok, de van még mindig. Szeretkezéskor nem egyszer igen mélyre ment, lehet hogy felsértett valamit belül? Nektek volt már hasonló? Mi sérül(he)t meg? Mikorra jöttetek rendbe, kb. hány napra rá? Kötözködő kommentek kíméljenek. Nem vagyok már szűz, és ez nem az első szeretkezés volt a párommal, hanem a sokadik. Menstr. se lehet (tabi miatt sem, nem esedékes, + köztes se, meg mellékhatása se lehet).

Legjobb válasz: Velem is történt már ilyen... azt hittem, hogy pont akkor jött meg... de aztán másnap meg semmi... Mondjuk mi már úgy is jártunk, hogy orál közben pattant el a párom farkán egy ér... az se volt semmi..

Velem is történt már ilyen... azt hittem, hogy pont akkor jött meg... de aztán másnap meg semmi... Mondjuk mi már úgy is jártunk, hogy orál közben pattant el a párom farkán egy ér... az se volt semmi..
1# Komolyan létezik ilyen?!
A kérdező hozzászólása: #1 neked mi pattant el belül, vagy mélyen valamihez/mihez érhetett hozzá? + nagyon ilyesztõ dolgot írsz, ilyet nagyon nem akarok a Szerelmemnek
Többször tapasztaltam már. Sokszor akkor mikor bevadulnak a dolgok. Aztán , ha lemarad az elõjáték.. Aztán, ha rég nem volt már csajnál...(sex 1-2hó) 1-2 ér elpattan(hajszálér) Kisebesedik belül valami (általában hüvely vagy méhszály) Pár nap és elmúlik, de az alatt még fájhat kicsit az elején az együtt lét. Remélem tudtam segyteni. 21/f
Nem tudom, hogy én mitõl véreztem... szex közben nem érezem semmi fájdalmat, vagy bármit, ami szokatlan lett volna... másnap már semmi vér nem volt... A párom sem érzett semmit, mikor elpattant neki egy ér... a farka épp a számban volt és nekem tûnt fel, hogy valami folyik ki belõle... nem értettem a dolgot, fura íze is volt... aztán rájöttem, hogy ez vér íz, gondoltam lehet szivárog kicsit az ínyembõl... (de ugye ezek a gondolatok pár másodperc alatt lepörögtek) Aztán kivettem a számból és csak annyit láttam, hogy a lábam csupa vér... ugye elõttem állt... éreztem, hogy a számból, a számon is folyik valami, aztán néztem a farkára, ami szintén csupa vér volt... Aztán ránéztem döbbent fejjel... õ is ledöbbent, azt hittük, hogy a számban vérzik valami... vagy ilyesmi... de aztán észrevette, hogy a farkából ömlik a vér... be a kádba, szorítás, hogy elálljon a vérzés... kb. vagy egy óra alatt állt el, de még reggel is arra ébredtem, hogy felriadt, mert vérzett neki megint... (bocs, hogy ilyen trágárul fogalmazok, de így könnyebb elmagyarázni)
szárazon keményen megb*sztak. elõjáték ! nemlesz semmi bajod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!