Találatok a következő kifejezésre: Szeretkezés után lehet vérzés (7 db)

Nekem dec.22-én volt meg a menzeszem, párommal nem védekezünk 2hete elég sűrűn járok pisilni. Tegnap szeretkezés után kicsi halvány vérzésem volt. Mi lehet ez? Terhes lehetek? Várjam meg a köv. Menzeszt, hogy megjön e?

Legjobb válasz: Ha kb. a ciklus közepén van a peteérésed, akkor a múlthéten lehetett, még picit korai lenne, hogy terhességi tüneteid legyenek. Sõt, a kéthete gyakori pisilésnek fõleg semmi köze hozzá, hacsak nem az elõzõ ciklusban estél teherbe. A vérzés szeretkezés után lehet a beágyazódás miatt, de az sem biztos egyáltalán. Várd meg a menzesz elsõ napját és, ha nem jön meg, akkor tesztelj egyet és abból kiderül, másból biztos, hogy nem. (Max. a HCG vérvételbõl még.)

Ha kb. a ciklus közepén van a peteérésed, akkor a múlthéten lehetett, még picit korai lenne, hogy terhességi tüneteid legyenek. Sõt, a kéthete gyakori pisilésnek fõleg semmi köze hozzá, hacsak nem az elõzõ ciklusban estél teherbe. A vérzés szeretkezés után lehet a beágyazódás miatt, de az sem biztos egyáltalán. Várd meg a menzesz elsõ napját és, ha nem jön meg, akkor tesztelj egyet és abból kiderül, másból biztos, hogy nem. (Max. a HCG vérvételbõl még.)

Miért lehet, hogy kb. 8 napot késett, a szeretkezés után volt egy kicsi pár napos vérzésem?

(nem volt rendesen, csak szeretkezés után.

Legjobb válasz: Az együttléteket követõ vérzések elõfordulnak, sok oka lehet. Az egyik hogy a méhnyak-nyák kicsit erõsebben lökõdik le a méhfalról, és ezt kíséri ez a pacsételõ vérzés. Ami már komolyabb, a méhnyak-polip, chlamydia, hüvelygyulladás...stb. Ha csak egyszer fordul elõ, akkor az az elsõ tünet lehet, nincs gond. De ha többször, vagy fájdalom kíséri, azonnal dokihoz kell menni, mert kezelésre szorul!! A teszt még lehet ilyenkor negatív, még ne zárd ki a terhességet!

Az együttléteket követõ vérzések elõfordulnak, sok oka lehet. Az egyik hogy a méhnyak-nyák kicsit erõsebben lökõdik le a méhfalról, és ezt kíséri ez a pacsételõ vérzés. Ami már komolyabb, a méhnyak-polip, chlamydia, hüvelygyulladás...stb. Ha csak egyszer fordul elõ, akkor az az elsõ tünet lehet, nincs gond. De ha többször, vagy fájdalom kíséri, azonnal dokihoz kell menni, mert kezelésre szorul!! A teszt még lehet ilyenkor negatív, még ne zárd ki a terhességet!
Szerintem is menj orvoshoz, a teszt sokaknál nem mutatja ki a korai terhességet. A vérzés lehet a szeretkezéstõl, az orgazmus következtében levált egy kis méhnyák. Menj dokihoz és nézesd meg magad, nehogy gond legyen:-)

Ciklus 18-adik napján szeretkezés után vérzés? Mi lehet ez?

Volt már ilyen valakinek? 28 naposak a ciklusaim, 13-14 nap szokott lenni az ovum.

Legjobb válasz: Többnyire semmi. Lehet, hogy megsértettétek szex közben a méhszájat. Ha erõsebb a vérzés és minden hónapban visszatér, akkor érdemes orvoshoz menni vele, és/vagy barátserjét szedni rá. Nekem bevált erre a problémára. (Néha már azt hittewm, hogy korábban fog megjönni, olyan erõs volt ez az egynapos vérezgetés.)

Többnyire semmi. Lehet, hogy megsértettétek szex közben a méhszájat. Ha erõsebb a vérzés és minden hónapban visszatér, akkor érdemes orvoshoz menni vele, és/vagy barátserjét szedni rá. Nekem bevált erre a problémára. (Néha már azt hittewm, hogy korábban fog megjönni, olyan erõs volt ez az egynapos vérezgetés.)

Szeretkezés után vérzés, mit gondoltok, mitől lehet?

Szeretkezés után világos, pirosas-rózsaszín vérzésem volt,egy napig eltartott, fájdalmat nem éreztem. Párom 'szép' méretekkel van megáldva... de a vággyal semmi gond nem volt, és relative óvatos volt, bár a végére jól felpörögtünk :)

Legjobb válasz: Szerintem megsérthetett odabent...Lehet azért nem is vetted észre, mert egy kis fájdalom még örömet is okozhat esetenként...Ha nem gyakori, szerintem nem lehet belõle gond. De egy rutinellenõrzésen a doki úgyis megmondja...

Szerintem megsérthetett odabent...Lehet azért nem is vetted észre, mert egy kis fájdalom még örömet is okozhat esetenként...Ha nem gyakori, szerintem nem lehet belõle gond. De egy rutinellenõrzésen a doki úgyis megmondja...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ! Nem elõször csináltuk, de ilyen még nem történt, ezért is lepett meg.

Mi lehet a vérzés oka szeretkezés után?

Ma szeretkeztem a párommal, és az aktus végén mikor távozott belőlem az ondó (gyógyszert szedek így bennem élvezett el), a színe rózsaszínes volt. Szex közben nem éreztem fájdalmat, nem volt durva, minden a megszokott módon haladt. Az előjáték közben orálisan izgatott és megujjazott. Ez rendellenes dolog? Vagyis tudom hogy nem természetes, de okozhatta nagyobb baj?

Legjobb válasz: Valószínûleg nem komoly elég egy kis karcolás a hüvely falán amit ujjazásnál észre sem veszel volt már ilyen nekem is.No para.

Valószínûleg nem komoly elég egy kis karcolás a hüvely falán amit ujjazásnál észre sem veszel volt már ilyen nekem is.No para.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek köszönöm szépen, én is ezt feltételezem, de gondoltam jobb ha megkérdezem mással történt e már ilyen. Leghamarabb egy hét múlva tudnék dokihoz menni ha további gondjaim lennének, de remélem nem lesz
A kérdező hozzászólása: Most 2 nappal az aktus után még mindig pecsételek, már nem rózsaszín, hanem rozsdabarna. Hétvégén kellene megjönni a menszeszemnek is, még van 3 szem a bogyómból. Tehát még nem lehetne annak az elõszele. Normális ez a pecsételés??? Kezdek aggódni :(
ne izgulj , nincs semmi gond , velem ez rendszeresen elõfordul !
A kérdező hozzászólása: És akkor ilyen sokáig távozna a kis karcolás okozta vér? Hanyagoljam ebben az esetben a szexet vagy nem befolyásolja túlságosan a regenerálódást?

10 hetes terhes vagyok. Szeretkezés után pár csepp vérzés jelentkezik nálam (de csak ha a párom teljesen beteszi). Nem fáj, nem görcsöl, nem tart tovább, mint az aktus. Mitől lehet?

A dokimnak mondtam, a válasz az, volt, hogy el?fordul, legyünk óvatosabbak. Egyébként teljesen zárva vagyok, jó mindig az uh. Csak kicsit idegesít. Valaki járt már hasonlóan?

Legjobb válasz: Mi is így jártunk a drágámmal!! Mi nem is vettük ésre, csak a végén!! nekem utánna még egy napig barnázgatott, de a doki megnyugtatott, hogy elõfordulhat néha ilyen, vérbõvek az alhasi szervek és könnyen sérülnek!! óvatosan próbálkoztunk, és azóta semmi gond!! Azt mondta, ha többször járunk így, akkor szóljak neki, de azóta mondom semmi!! 14 hetes kismami

Mi is így jártunk a drágámmal!! Mi nem is vettük ésre, csak a végén!! nekem utánna még egy napig barnázgatott, de a doki megnyugtatott, hogy elõfordulhat néha ilyen, vérbõvek az alhasi szervek és könnyen sérülnek!! óvatosan próbálkoztunk, és azóta semmi gond!! Azt mondta, ha többször járunk így, akkor szóljak neki, de azóta mondom semmi!! 14 hetes kismami
Ha dokid azt mondta, hogy óvatosabban, akkor tessék óvatosabban szeretni egymást!Amúgy velem is történt hasonló, de egy kis odafigyeléssel, gyengédséggel nem fordult elõ többé.Minden jót!19 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Kicsit megnyugodtam!

Szeretkezés után mitől lehet vérzés?

Közben semmi fájdalmat nem érzek.

Legjobb válasz: Szia. Lehetséges,hogy méhszájsebed van.Fordulj orvoshoz,és mondd el neki a problémádat.

Szia. Lehetséges, hogy méhszájsebed van.Fordulj orvoshoz, és mondd el neki a problémádat.
Mindenképp keress fel egy nõgyógyászt, valami nincs rendben. Vigyázz magadra, az ilyen jelekre figyelj. A vérzés általában gond. Lehet seb, fertõzés, de lehet, hogy túl száraz vagy. Járj utána
Megvágod magad, elesel, vagy beléd áll valami. Ettõl könnyen vérezhetsz, de ezzel semmi gond, szex elött is elõfordul!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!