Találatok a következő kifejezésre: Szeretkezés után kifolyik belőlem a sperma. Miért (1 db)

Szeretkezés után mindig kifolyik belőlem a sperma. Miért?

Legjobb válasz: Az csak egy része!Hidd el a többi kis ficó megindul, hogy meghódítsa a petédet és megfoganjon a bébi!

Az csak egy része!Hidd el a többi kis ficó megindul, hogy meghódítsa a petédet és megfoganjon a bébi!
szerintem álljál gyertyába pár percig, ameddig betalálnak a kis ürgék, aztán már folyhat ki :)
Az elöttem szóló, (Már bocsika), lehet azt"hiszi" hogy te teherbe szeretnél esni! lehet igyvan, lehet nem. SZÓVAL:azért folyik ki, mert amit "belédereszt"(de csunya szóval irtam) az a mennyiség több annál, mint amennyit a te hüvejed elbir, igy kifolyik. Az a valami (nem tom mivel irjam) cseppfplyós, így nem tud hejet"nyomni" magának ott bennt, igy csak egy ut van amerre mehet, és az arra van, amerre bement! Sajnos ez ellen nem lehet tenni! És ha az ember gyertyába megy, akkor is kijön akkor amikor lefekszik, vagy feláll/leül, mert másfele nem mehet, a gyertya inkább arra tud szolgálni, hogy könnyebben teherbe essen az ember...
Hát tudod ez azért van, mert nem tud felszívódni ugyanis spermával sperma váladék is üdül. Mindenkinek kifolyik, ettõl függetlenül több millióan vesznek irányt a petefészek felé a megtermékenyülés reményében. Ne aggódj, ez természetes.
Ez természetes. Mindenkinek kifolyik valamennyi. Ezért szoktak zuhanyozni szeretkezés után a nõk nagy része.
az a szemét gravitáció.... :)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

PCOS, IR! A palástfű tea használt valakinek a 3-as kezelés mellett?

0

Ma van ovulációs napom, tegnap együtt voltunk, ma és holnap is együtt kéne lennünk a sikerhez? Mert itt olvasom, hogy 2 naponta az igazi, akkor a mait hagyjuk ki?

Ovulációs kérdés!

1

Tesztkérdés. Ha a hcg teszt darabokra esett szét, és a kontroll csík is el van maszatolódva, akkor az ugye hibás? Ez a teszt negatív lett, de az elöző kettő pedig nagyon halvany pozitív.

9

A spermium is úgy nyúlik a hüvelyből mint az ovulációs nyák? Van valami különbség?

4

Mennyi ideig pozitív az ovulációs teszt ideális esetben? (kép lent)

Nekem hónapok óta -mióta nézem- tegnap volt először ugyanolyan erős a két csík. Előző nap halvány volt, azelőtt alig látszott valami. Ma megint halványodott. Több kérdésnél olvastam, hogy több napig is pozitív lehet. Ez miért van? Bízom benne, hogy valóban volt peteérésem. Tegnap nagyon erős "megjön érzésem" volt, fájt a derekam, szúrt a bal petefészkem, hasonlók. Sose éreztem még ilyet. Nem baj, ha mára megint negatív lett? (Nem tudok hőmérőzni, mert a munkám miatt össze-vissza kelek)
A legfelső a tegnapelőtti, a középső 2 tegnapi, a legalsó mai.

4

Lett valakinek együttlét után 10. nappal pozi tesztje?

3

Kinek milyen volt a vizelete mensi elött v elmaradt mensi után? Minden tapasztalatokra kiváncsi vagyok! (mármint aki terhes is lett)

7

Mutathat pozitívat az ovulációs teszt, ha nincs is peteérésem?

Mindenképpen van peteérésem,ha rendesen menstruálok? Vagy lehetséges,hogy nincs is peteérésem egyáltalán? Csak mert 1,5 éve szeretnénk babát,de még sajnos nem jött össze. Ma vettem egy ovulációs tesztet,és egyből pozitív... Pedig nem is vagyok 2 menzesz között félidőben...

6

Terhesség egyik jele lehet, hogy ha éhes vagyok, majd elájulok, és elkezd fájni a gyomrom?

4

Együttlét után 9. nap lehet jele babának a hasfeszülés, megjön érzés?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!