Találatok a következő kifejezésre: Szeretkezés után kifolyik belőlem a sperma (3 db)

Szeretkezés után kifolyik belőlem a sperma egy része. Mennyire normális ez? Lehet ez ellen valamit csinálni?

Illetve lehet ez ellen tenni valamit, mert engem nagyon zavar és van hogy zavarba is vagyok t?le, van hogy mikor belekezdenénk a másodikba és a barátom arra lennt jár inkább szólok neki hogy ne.....pedig szeretném csak félek hogy pont akkor fog folyni vagy valami hasonló!

Legjobb válasz: 100%-ban normális. Mindenki így mûködik, akiben nincs antigravitációs hajtómû. Ha a barátodat nem zavarja, akkor téged miért? Egyébként könnyû elkerülni: kispárna a feneked alá... még becsusszanni is könnyebb így. No meg a gyerek is sokkal könnyebben fogan majd meg.

100%-ban normális. Mindenki így mûködik, akiben nincs antigravitációs hajtómû. Ha a barátodat nem zavarja, akkor téged miért? Egyébként könnyû elkerülni: kispárna a feneked alá... még becsusszanni is könnyebb így. No meg a gyerek is sokkal könnyebben fogan majd meg.
Teljesen normális. Hova is tünne benned az a sok millió spermium? Annak csak egy része jut tovább, a többit "kilöki" a szervezeted. Elárulom, nálunk egy köteg pzs nélkül el se kezdjük. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat máris nyugodtabb vagyok!És a tippeket is kösz!
Ez teljesen természetes dolog és ne gyere zavarba emiatt!
Én ágyam meleltt ott a 100-as zsepi. lányok, amikor elõször megyek beléjük, mindig meglepõdnek, h nyújtom feléjük, utána meg azon, h valami folyik ki :P
Mindenkibõl kifolyik! Legyen nálad a legjobb barátnõd: Szilvia :-)
Miért baj ha rácsöppen?
én zsepibe csurgatom, de nekem nem jön ki azonnal, felülök és nyomok kicsit a hüvelyemmel, akkor egyszerre kifolyik mind....
Én mindig teszed oda pzs, ha a pasim van alul, ha én, nem akarok mindent összekenni, ezért mihelyt elmegy, és már venné ki, nyúlok is pzs-ért. Ennek ez a rendje. Nem értem hogy eddig mért a tenyeredbe folyattad? A pzs, v törölközõ magadtól eszedbe se jutott? Mondjuk nekem a törcsi nem jön be, csak másoknál olvastam, hogy vki azt használja.
hát igen van ilyen! :) õ mondja nekem hogy jajj csak ne folyasd rám :D de nem zavarja különösebben ha rámegy! de készíts zsepit! amikor befejeztétek vagy töröld le róla, vagy szállj le töröld le magad aztán gyorsan fürdõ!
mi mindig odakészítjük magunk mellé a zsepit, és ha én vagyok felül és szállok le, kapásból a zsepit teszem oda, hogy abba follyon
nekem is azonnal kijön, néha "szörcsög" is ugye a beszorult levegõtõl :) de ezen mindig nagyon jót röhögünk ;) amúgy úgy kényelmesebb ha a végén én vagyok alul, akkor én döntöm el mikor folyjon ki, pl még fekve felhúzom a bugyit és gyorsan futás a wcre :D
ez nem gáz a barátnõm alatt törcsi van és kész utána meg a lába közé szorítja még vicces is mindkettõnknek :P
Ha megtanulod edzeni a hüvelyizmokat, akkor vissza tudod tartani valamennyire. Egyébként döbbenet, 8 év után épp most derült ki, hogy a párom azért nem szereti, ha én vagyok felül, mert akkor néha ráfolyik... azt hittem, rosszul értem, de nem, úgy látszik, vannak ilyen finnyás, prüd pasik is. Szerencsére nem ez a jellemzõ.
Nem hiszem hogy õt ez zavarná. Nem is tudsz vele mit csinálni, mert a gravitáció erõsebb mint te. De ha nem te vagy felül akkor egy pzs-vel könnyen megoldhatod, mielõtt felállsz odateszed. De az én párom ezeken jókat mulat, nekem is kifolyik.
Ezen nem kell parazni. fogsz egy papirzsepit, megtörlöd magad, vagy rögtön felhuzod a bugyit, es kimesz a mosdoba.
Miért baj? Ne foglalkozz vele: szerintem õ sem teszi. Amúgy pedig ne szállj le. Maradj ott, öleld át, simogasd... vagy guruljál, ha nagyon zavar.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Természetesen én is szoktam zsepit használni, de sokszor mellé folyik. Csak az érdekelt h vissza tudom-e tartani valahogy.
ANYÁÁÁM !!! Ti tényleg ilyneket csináltok? Pzs meg minden? Hát frászt kapnék, mikor épp a legillumináltabb pillanataimat azzal kellene töltenem, hogy törölgessem magam... MEG a páromtól is fura lenne, ha ezt kérné... Ezen most meglepõdtem... mert egy-ketten oké, de ennyien... EZ furcsa nekem!
Az én párom sem csinál ilyet - sõt, engem is leintett. Ami folyik, az folyik - a hangulat a lényeg. Mindent ki lehet mosni késõbb, ha kell - nehezebb visszacsalogatni a másikat (és az intim hangulatot) az ágyba.
hát én azt nem írtam, hogy én amíg leszállok róla az egy jó 6-7-8 perc :) mert amíg magunkhoz térünk addig összeölelkezünk levegõért kapkodunk és utána... addig meg még bennem marad aztán nem folyik ki! de mivel mind a ketten dohányzunk azért mindig kimegyünk egybõl... de elõbb-utóbb tök mindegy mert le kell szállni! szóval nem egybõl törölgetés jön :)

Szeretkezés után mindig kifolyik belőlem a sperma. Miért?

Legjobb válasz: Az csak egy része!Hidd el a többi kis ficó megindul, hogy meghódítsa a petédet és megfoganjon a bébi!

Az csak egy része!Hidd el a többi kis ficó megindul, hogy meghódítsa a petédet és megfoganjon a bébi!
szerintem álljál gyertyába pár percig, ameddig betalálnak a kis ürgék, aztán már folyhat ki :)
Az elöttem szóló, (Már bocsika), lehet azt"hiszi" hogy te teherbe szeretnél esni! lehet igyvan, lehet nem. SZÓVAL:azért folyik ki, mert amit "belédereszt"(de csunya szóval irtam) az a mennyiség több annál, mint amennyit a te hüvejed elbir, igy kifolyik. Az a valami (nem tom mivel irjam) cseppfplyós, így nem tud hejet"nyomni" magának ott bennt, igy csak egy ut van amerre mehet, és az arra van, amerre bement! Sajnos ez ellen nem lehet tenni! És ha az ember gyertyába megy, akkor is kijön akkor amikor lefekszik, vagy feláll/leül, mert másfele nem mehet, a gyertya inkább arra tud szolgálni, hogy könnyebben teherbe essen az ember...
Hát tudod ez azért van, mert nem tud felszívódni ugyanis spermával sperma váladék is üdül. Mindenkinek kifolyik, ettõl függetlenül több millióan vesznek irányt a petefészek felé a megtermékenyülés reményében. Ne aggódj, ez természetes.
Ez természetes. Mindenkinek kifolyik valamennyi. Ezért szoktak zuhanyozni szeretkezés után a nõk nagy része.
az a szemét gravitáció.... :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!