Találatok a következő kifejezésre: Szeretkezés után kifolyik belőlem (7 db)

Szeretkezés után kifolyik belőlem a sperma egy része. Mennyire normális ez? Lehet ez ellen valamit csinálni?

Illetve lehet ez ellen tenni valamit, mert engem nagyon zavar és van hogy zavarba is vagyok t?le, van hogy mikor belekezdenénk a másodikba és a barátom arra lennt jár inkább szólok neki hogy ne.....pedig szeretném csak félek hogy pont akkor fog folyni vagy valami hasonló!

Legjobb válasz: 100%-ban normális. Mindenki így mûködik, akiben nincs antigravitációs hajtómû. Ha a barátodat nem zavarja, akkor téged miért? Egyébként könnyû elkerülni: kispárna a feneked alá... még becsusszanni is könnyebb így. No meg a gyerek is sokkal könnyebben fogan majd meg.

100%-ban normális. Mindenki így mûködik, akiben nincs antigravitációs hajtómû. Ha a barátodat nem zavarja, akkor téged miért? Egyébként könnyû elkerülni: kispárna a feneked alá... még becsusszanni is könnyebb így. No meg a gyerek is sokkal könnyebben fogan majd meg.
Teljesen normális. Hova is tünne benned az a sok millió spermium? Annak csak egy része jut tovább, a többit "kilöki" a szervezeted. Elárulom, nálunk egy köteg pzs nélkül el se kezdjük. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat máris nyugodtabb vagyok!És a tippeket is kösz!
Ez teljesen természetes dolog és ne gyere zavarba emiatt!
Én ágyam meleltt ott a 100-as zsepi. lányok, amikor elõször megyek beléjük, mindig meglepõdnek, h nyújtom feléjük, utána meg azon, h valami folyik ki :P
Mindenkibõl kifolyik! Legyen nálad a legjobb barátnõd: Szilvia :-)

Babát szeretnénk, és mindig ijedt vagyok, mikor szeretkezés után kifolyik belőlem az ondó. Ettől még elérheti a célját, ugye?

Legjobb válasz: Csak a felesleg távozik, ami a lényeg, az úgyis továbbjut, és eléri célját :o)

Csak a felesleg távozik, ami a lényeg, az úgyis továbbjut, és eléri célját :o)
Szia Ami kifolyik az nagyrészt az az u.n. cukros lé, amiben van az ondó és ami segíti az ondó haladását (síkosít) és táplálja azt (ha jól tudom). De a lényeg az, h. aminek kell az biztos bent marad :-) Azért együttlét után inkább aludd végig az éjszakát mielõtt felkelnél!Addigra biztos kellõen felúszkálnak a fiúk!
Az ondósejtek szinte kötelékben úsznak:farkuk ey irányba mutat, feje mindnek elõre néz.A magömlés révén közvetlenül a méhszáj elé jutnak.A méhüregba való behatolásukat a méhnyakból közösüléskor kinyomuló nyálkacsap is elõsegíti.És a felesleg kifolyik. Ez normális dolog.Ne ilyedj meg. Miota probálkoztok, hogy igy megvagy illyedve?
én is mindíg ettõl parázok és ezért utánna hanyatt fekve maradok kb 15-20 percig. szakértõk is ezt mondják! mindent be kell vetni a cél érdekében.
A kérdező hozzászólása: Pár hónapja. De nagyon megnyugtató válaszokat kaptam, köszönöm.
na én nem maradtam hanyatt fekve, sõt utána mentem is ki a wc-re...aztán mégis itt a pocimba a kisfiam 23 hetes kismama
nem kell ijedezni!én is mindig wc-re megyek az aktus után mert pisilhatnékom van és mégis megszületett az elsõ csemetém.ami kifolyik az nem is kell!
hány éves vagy?:) ) (mindenkinek kifolyik...)
Miért szerinted hova kellene tûnnie? Ami bement, az ki is jön... legalábbis a legnagyobb része :-D
Akció után tegyél kispárnát a feneked alá és maradj úgy egy darabig. De fog ki folyni akkor is. Nem fog az egész bent maradni.
Persze, hogy marad, és a több millióból akár egy is elég, hogy teherbe ess. A spermiumok igen csak fürgék, és úsznak felfelé!
Ha védekezés nélkül bármilyen hímnemû, aki nem nemzõképtelen beleélvez egy nõbe, tök mindegy, hogy kifolyik vagy nem folyik vagy kevés folyik, több folyik (egyébként mindig folyik ki), akkor 100 százalék az esély a teherbeesés esélyének. Nem feltétlenül lesz terhes, hisz nem véletlenül vannak hónapokig, évekig babára váró családok, de maga az esélye 100 százalék. Hisz az ellen kell védekezni, hogy a hüvelybe védekezés nélkül sperma juthasson a hüvelybe. És ha ilyeneket kérdezel, akkor nem vagy még érett a szexre és ne is szexelj, hanem elõbb tanulj és mûvelõdj ebben a témakörben. Ugyanis valaki nem attól lesz érett a szexre, hogy szexelni akar, hanem hogy tisztában van alapvetõ dolgokkal!

Szeretkezes utan minden alkalommal kifolyik belolem egy picike valadek. Miert van ez?

Legjobb válasz: F/L? Honnan folyik? Mi folyik? Gondolatolvasók nem vagyunk...

F/L? Honnan folyik? Mi folyik? Gondolatolvasók nem vagyunk...
A kérdező hozzászólása: Lany vagyok es keveske ondovaladekra gondoltam.
Aki nem óvszerrel védekezik, hanem pl. fogamzásgátlóval védekezik, gondolom te is vagy egyáltalán nem védekeznek és így belé élveznek, azoknak mindenkinél kifolyik valamennyi. Ezzel nincs semmi gond. Ez mindenkinél így van.
A kérdező hozzászólása: Mi nem vedekezunk sohasem mert gyermeket szeretnenk. Es minden alkalommal kifolyik belolem egy keves valadek. Akkor ez masnal is van. Koszi.
Persze, hogy kifolyik... :D Mit gondoltál, hogy felszívódik? Ha neked úgy jobb, nyomd ki egy pzs-be, vagy a wc-be.
Kifolyik, mert lyukas vagy. Ment be elég, nyugi.
hány éves vagy?
Miért baj ha rácsöppen?
én zsepibe csurgatom, de nekem nem jön ki azonnal, felülök és nyomok kicsit a hüvelyemmel, akkor egyszerre kifolyik mind....
Én mindig teszed oda pzs, ha a pasim van alul, ha én, nem akarok mindent összekenni, ezért mihelyt elmegy, és már venné ki, nyúlok is pzs-ért. Ennek ez a rendje. Nem értem hogy eddig mért a tenyeredbe folyattad? A pzs, v törölközõ magadtól eszedbe se jutott? Mondjuk nekem a törcsi nem jön be, csak másoknál olvastam, hogy vki azt használja.
hát igen van ilyen! :) õ mondja nekem hogy jajj csak ne folyasd rám :D de nem zavarja különösebben ha rámegy! de készíts zsepit! amikor befejeztétek vagy töröld le róla, vagy szállj le töröld le magad aztán gyorsan fürdõ!
mi mindig odakészítjük magunk mellé a zsepit, és ha én vagyok felül és szállok le, kapásból a zsepit teszem oda, hogy abba follyon
nekem is azonnal kijön, néha "szörcsög" is ugye a beszorult levegõtõl :) de ezen mindig nagyon jót röhögünk ;) amúgy úgy kényelmesebb ha a végén én vagyok alul, akkor én döntöm el mikor folyjon ki, pl még fekve felhúzom a bugyit és gyorsan futás a wcre :D
ez nem gáz a barátnõm alatt törcsi van és kész utána meg a lába közé szorítja még vicces is mindkettõnknek :P
Ha megtanulod edzeni a hüvelyizmokat, akkor vissza tudod tartani valamennyire. Egyébként döbbenet, 8 év után épp most derült ki, hogy a párom azért nem szereti, ha én vagyok felül, mert akkor néha ráfolyik... azt hittem, rosszul értem, de nem, úgy látszik, vannak ilyen finnyás, prüd pasik is. Szerencsére nem ez a jellemzõ.
Nem hiszem hogy õt ez zavarná. Nem is tudsz vele mit csinálni, mert a gravitáció erõsebb mint te. De ha nem te vagy felül akkor egy pzs-vel könnyen megoldhatod, mielõtt felállsz odateszed. De az én párom ezeken jókat mulat, nekem is kifolyik.
Ezen nem kell parazni. fogsz egy papirzsepit, megtörlöd magad, vagy rögtön felhuzod a bugyit, es kimesz a mosdoba.
Miért baj? Ne foglalkozz vele: szerintem õ sem teszi. Amúgy pedig ne szállj le. Maradj ott, öleld át, simogasd... vagy guruljál, ha nagyon zavar.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Természetesen én is szoktam zsepit használni, de sokszor mellé folyik. Csak az érdekelt h vissza tudom-e tartani valahogy.
ANYÁÁÁM !!! Ti tényleg ilyneket csináltok? Pzs meg minden? Hát frászt kapnék, mikor épp a legillumináltabb pillanataimat azzal kellene töltenem, hogy törölgessem magam... MEG a páromtól is fura lenne, ha ezt kérné... Ezen most meglepõdtem... mert egy-ketten oké, de ennyien... EZ furcsa nekem!
Az én párom sem csinál ilyet - sõt, engem is leintett. Ami folyik, az folyik - a hangulat a lényeg. Mindent ki lehet mosni késõbb, ha kell - nehezebb visszacsalogatni a másikat (és az intim hangulatot) az ágyba.
hát én azt nem írtam, hogy én amíg leszállok róla az egy jó 6-7-8 perc :) mert amíg magunkhoz térünk addig összeölelkezünk levegõért kapkodunk és utána... addig meg még bennem marad aztán nem folyik ki! de mivel mind a ketten dohányzunk azért mindig kimegyünk egybõl... de elõbb-utóbb tök mindegy mert le kell szállni! szóval nem egybõl törölgetés jön :)

Ha szeretkezés után nagy mennyiségű "kis dolog" kifolyik belőlem, attól még jöhet a baba?

Van akinek nem folyik vissza semmi? Ez egy kicsit aggaszt, mert olyan mintha minden kijönne ami bement.

Legjobb válasz: Spermiumok a kis dolgok.. hogy pontosítsak :-)

A kérdező hozzászólása: Spermiumok a kis dolgok.. hogy pontosítsak :-)
Tegyél egy párnát a popsid alá, és próbálj legalább fél órát így maradni.Kitartás üdv 29hetes kismama
szia.én a mondo vagyok hogy mindenkinek kifolyik egybizonyos mennyiség.az a felesleg..fura lenne ha mindnek esélyt adnátok hogy megtermékenyitsen:D azt hiszem akkor tuti több iker lenne a világ vagy CSAK az lenne:Dés igen a leggyorsabb, legügyesebb ficko ugyis megtermékenyit..ö jokor lesz jo helyen..sex után tegyél a csipöd és a feneked alá párnát.polcold fel magad..nekem bejött...7 hetes kismami
Szia.Én soha nem polcoltam fel magamat, igaz nem is volt tervbe a babó, de most 30 hetes boldog kismama vagyok(belõlem is kifolyt mindig minden)
A kérdező hozzászólása: Akkor jó. :-) Gratulálok a babához! Kicsit elképzeltem, hogy minden kijön, nem marad ott semmi, aztán csak lesek, hogy miért nem sikerül. :-)
A kérdező hozzászólása: Nem kérdeztem még élõben senkitõl meg hogy "te, belõled kijön valami utána" szóval azt hittem csak én vagyok selejtes vagy nem is tudom :-)
Én sem polcoltam fel magam, sõt, 6 hétig fogalmam sem volt arról, hogy terhes lettem, nem volt eltervezve, aztán mekkora meglepi volt :D Sok sikert 6 hónapos kisfiú anyukája
De még mennyi kifolyik... :-) Azért van többmillió, - jól van ez "kitalálva". :-)

Szeretkezés után mindig kifolyik belőlem a sperma. Miért?

Legjobb válasz: Az csak egy része!Hidd el a többi kis ficó megindul, hogy meghódítsa a petédet és megfoganjon a bébi!

Az csak egy része!Hidd el a többi kis ficó megindul, hogy meghódítsa a petédet és megfoganjon a bébi!
szerintem álljál gyertyába pár percig, ameddig betalálnak a kis ürgék, aztán már folyhat ki :)
Az elöttem szóló, (Már bocsika), lehet azt"hiszi" hogy te teherbe szeretnél esni! lehet igyvan, lehet nem. SZÓVAL:azért folyik ki, mert amit "belédereszt"(de csunya szóval irtam) az a mennyiség több annál, mint amennyit a te hüvejed elbir, igy kifolyik. Az a valami (nem tom mivel irjam) cseppfplyós, így nem tud hejet"nyomni" magának ott bennt, igy csak egy ut van amerre mehet, és az arra van, amerre bement! Sajnos ez ellen nem lehet tenni! És ha az ember gyertyába megy, akkor is kijön akkor amikor lefekszik, vagy feláll/leül, mert másfele nem mehet, a gyertya inkább arra tud szolgálni, hogy könnyebben teherbe essen az ember...
Hát tudod ez azért van, mert nem tud felszívódni ugyanis spermával sperma váladék is üdül. Mindenkinek kifolyik, ettõl függetlenül több millióan vesznek irányt a petefészek felé a megtermékenyülés reményében. Ne aggódj, ez természetes.
Ez természetes. Mindenkinek kifolyik valamennyi. Ezért szoktak zuhanyozni szeretkezés után a nõk nagy része.
az a szemét gravitáció.... :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!