Találatok a következő kifejezésre: Szeretkezés után kifolyik (14 db)

Miért történik mindez? Szeretkezés után kifolyik a sperma, miközben már jó lenne ha ott maradna. Vagy független attól még lehetek terhes?

Legjobb válasz: Akkor próbálkozzatok naponta, másnaponta mostantól. Persze, hogy kifolyik, gravitáció...Amennyi kell, bentmarad.

Akkor próbálkozzatok naponta, másnaponta mostantól. Persze, hogy kifolyik, gravitáció...Amennyi kell, bentmarad.
Jézusom. Szerintem tanulj még egy kis biológiát mielõtt gyereket vállalsz :S
természetesen lehetsz! Senkinek nem marad benn, mindenkinek kifolyik...
Ha még ezt sem tudod......
Persze hogy lehetsz. Ez mindenkinél így mûködik.
Biológia tudásod nulla, olyan, mintha 10 eves lennél, azért állnak igy hozzád. Általános iskolában tanítják a szaporodast, ott elmondtak, megtanulhattad, hogy egyetlen spermium kell a megtermekenyiteshez, a tobbi kifolyik.... Ha eddig nem jutottál el a tananyagban, akkor korai me a gyerekvállalás.....
Valamennyi mindig kifolyik. Ami kell az ott marad!
Én nem igazán hiszek az ilyen praktikákban.
A kérdező hozzászólása: oké de ha most feljut a sperma még nem él el ott 3 napig mert kislányt szeretnénk nagyon és azt halottam hogy 3 nappal azelõtt kell próbálkozni és többb esély lesz rá
Ööö és akkor most tõlünk mit vársz? Nem tudjuk, hogy életben maradnak-e benned a xx kromos spermák... Kicsit talán több esélyetek van rá, de ez túl sok dologtól függ. A te hüvelyed phjától, a tényleges ovu napodtól, a párod "termelésétõl" stb. Olvass kicsit utána tényleg.
Elég az, amennyi benn marad, és azért ez nincs benne a biológia könyvben. Nem vagyok egy képzetlen, de ezen még én is meglepõdtem, mikor elõször nem használtunk gumit, hogy jééé milyen gyorsan kifolyik.
a spermiumok akár 5 napig is életben maradnak, ott várakoznak szépen...
A kérdező hozzászólása: oké de az ovuláció kb 3 nap mulva lesz
A kérdező hozzászólása: pontosabban ugy értettem ha valamennyi bennt marad lehetek e akkor terhes
A kérdező hozzászólása: mi ez a flegmaság
szegény leendõ gyerek!!!

Miért van az hogy szeretkezés után kifolyik?

Mindig ki szokott folyni, de most nem.Peteéréskor voltunk együtt, lehet azért?Ezt most nem azért kérdem, hogy terhes lettem-e, mert az hülyeség, csak szimplán érdekel.

Legjobb válasz: A peteérésnek nem sok szerepe van ebben,ez inkább tudat alatti cselekedet részedrõl,hogy összeszorítod a záróizmokat.Természetes dolog,amikor egy nõ kisbabát szeretne,akkor egész lényével ráhangolódik,és a tested is mindent igyekszik megtenni,azért,hogy megfoganhasson a baba.Én is észrevettem anno magamon,hogy amikor rááltunk a babára egy darabig nem keltem fel az ágyból,hogy ne tudjanak meglógni a kisfickók.:)

A peteérésnek nem sok szerepe van ebben, ez inkább tudat alatti cselekedet részedrõl, hogy összeszorítod a záróizmokat.Természetes dolog, amikor egy nõ kisbabát szeretne, akkor egész lényével ráhangolódik, és a tested is mindent igyekszik megtenni, azért, hogy megfoganhasson a baba.Én is észrevettem anno magamon, hogy amikor rááltunk a babára egy darabig nem keltem fel az ágyból, hogy ne tudjanak meglógni a kisfickók.:)
Hallottál már a gravitációról?
Mindenkinek kifolyik. nem vagyunk szivacsok, ami egyszer bement, az ki is fog jönni. tudod, a gravitáció! ha nem szex után rögtön, akkor folyamatosan, apránként.
A kaja is, innivaló is kijön elõbb-utóbb, ami nem szívódik fel. Mi lenne, ha minden (sperma is) bentmaradna???
Mindenkinek kifolyik, ez normális. Nekem is van hogy egybõl, van hogy csak késõbb, apránként. Nekem leginkább attól függ, hogy mennyire voltam nedves szex alatt.

Másnak is csip a hüvelye körül, ha az aktus elött nem volt igazán nedves és szeretkezés után kifolyik a sperma? Miért lehet ez?

Bocsi,de nemtudtam kürülirni a dolgokat,muszály volt igy fogalmaznom :-)

Legjobb válasz: Kidörzsölõdik a ki-be járástól, és utána ahogy végigfolyik a sperma, irritálja. Igen, van amikor a tiszta víz sem jóérzés... én is fogalmaztam :-)))

Kidörzsölõdik a ki-be járástól, és utána ahogy végigfolyik a sperma, irritálja. Igen, van amikor a tiszta víz sem jóérzés... én is fogalmaztam :-)))

Szeretkezés után kifolyik belőlem a sperma egy része. Mennyire normális ez? Lehet ez ellen valamit csinálni?

Illetve lehet ez ellen tenni valamit, mert engem nagyon zavar és van hogy zavarba is vagyok t?le, van hogy mikor belekezdenénk a másodikba és a barátom arra lennt jár inkább szólok neki hogy ne.....pedig szeretném csak félek hogy pont akkor fog folyni vagy valami hasonló!

Legjobb válasz: 100%-ban normális. Mindenki így mûködik, akiben nincs antigravitációs hajtómû. Ha a barátodat nem zavarja, akkor téged miért? Egyébként könnyû elkerülni: kispárna a feneked alá... még becsusszanni is könnyebb így. No meg a gyerek is sokkal könnyebben fogan majd meg.

100%-ban normális. Mindenki így mûködik, akiben nincs antigravitációs hajtómû. Ha a barátodat nem zavarja, akkor téged miért? Egyébként könnyû elkerülni: kispárna a feneked alá... még becsusszanni is könnyebb így. No meg a gyerek is sokkal könnyebben fogan majd meg.
Teljesen normális. Hova is tünne benned az a sok millió spermium? Annak csak egy része jut tovább, a többit "kilöki" a szervezeted. Elárulom, nálunk egy köteg pzs nélkül el se kezdjük. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat máris nyugodtabb vagyok!És a tippeket is kösz!
Ez teljesen természetes dolog és ne gyere zavarba emiatt!
Én ágyam meleltt ott a 100-as zsepi. lányok, amikor elõször megyek beléjük, mindig meglepõdnek, h nyújtom feléjük, utána meg azon, h valami folyik ki :P
Mindenkibõl kifolyik! Legyen nálad a legjobb barátnõd: Szilvia :-)

Babát szeretnénk, és mindig ijedt vagyok, mikor szeretkezés után kifolyik belőlem az ondó. Ettől még elérheti a célját, ugye?

Legjobb válasz: Csak a felesleg távozik, ami a lényeg, az úgyis továbbjut, és eléri célját :o)

Csak a felesleg távozik, ami a lényeg, az úgyis továbbjut, és eléri célját :o)
Szia Ami kifolyik az nagyrészt az az u.n. cukros lé, amiben van az ondó és ami segíti az ondó haladását (síkosít) és táplálja azt (ha jól tudom). De a lényeg az, h. aminek kell az biztos bent marad :-) Azért együttlét után inkább aludd végig az éjszakát mielõtt felkelnél!Addigra biztos kellõen felúszkálnak a fiúk!
Az ondósejtek szinte kötelékben úsznak:farkuk ey irányba mutat, feje mindnek elõre néz.A magömlés révén közvetlenül a méhszáj elé jutnak.A méhüregba való behatolásukat a méhnyakból közösüléskor kinyomuló nyálkacsap is elõsegíti.És a felesleg kifolyik. Ez normális dolog.Ne ilyedj meg. Miota probálkoztok, hogy igy megvagy illyedve?
én is mindíg ettõl parázok és ezért utánna hanyatt fekve maradok kb 15-20 percig. szakértõk is ezt mondják! mindent be kell vetni a cél érdekében.
A kérdező hozzászólása: Pár hónapja. De nagyon megnyugtató válaszokat kaptam, köszönöm.
na én nem maradtam hanyatt fekve, sõt utána mentem is ki a wc-re...aztán mégis itt a pocimba a kisfiam 23 hetes kismama
nem kell ijedezni!én is mindig wc-re megyek az aktus után mert pisilhatnékom van és mégis megszületett az elsõ csemetém.ami kifolyik az nem is kell!

Már október óta próbálkozunk a teherbeeséssel, de semmi eredménye. A baj az lehet, hogy minden szeretkezés után egyszerűen kifolyik a sperma a hüvelyemből. Mindenképp elmegyek orvoshoz, de előtte kiváncsi vagyok a véleményekre. Mit csináljak?

25 éves vagyok és soha nem szedtem fogamzásgátlót.Tudom,hogy sokan évekig próbálkoznak,de én aggódom,hogy nem lehet gyerekem.

Legjobb válasz: Minden nõnek kifolyik a sperma a hüvelyébõl minden szeretkezésnél, akkor is, ha fejen állva közösülnek. Ez biztos, hogy nem lehet a gond. A megtermékenyüléshez egyetlen hímivarsejt kell, az pedig az elsõ lökettel bejut a méhszájon át a méhbe. Több százmillió másik meg kifolyik, ez az élet rendje. Csak a legrátermettebb jut el a petéhez. Illetve ki mondta, hogy gond van? Gond akkor van, ha egy év védekezésmentes és rendszeres szexuális élet mellett sem jön a baba. Ti még csak 4 hónapja próbálkoztok, ez semmi.

Minden nõnek kifolyik a sperma a hüvelyébõl minden szeretkezésnél, akkor is, ha fejen állva közösülnek. Ez biztos, hogy nem lehet a gond. A megtermékenyüléshez egyetlen hímivarsejt kell, az pedig az elsõ lökettel bejut a méhszájon át a méhbe. Több százmillió másik meg kifolyik, ez az élet rendje. Csak a legrátermettebb jut el a petéhez. Illetve ki mondta, hogy gond van? Gond akkor van, ha egy év védekezésmentes és rendszeres szexuális élet mellett sem jön a baba. Ti még csak 4 hónapja próbálkoztok, ez semmi.
Valamennyi így is bent marad, de nem biztos, hogy az elég, meg jól kell idõzíteni is.Én párnát szoktam tenni a fenekem alá utána.... Ez még nem olyan sok idõ amúgy sem, ne aggódj.Innentõl inkább tedd oda a kezed és ne engedd kifolyni õket és legalább fél órán át ne kelj fel az ágyból, ha bírod a gyertya állást az sem árt.
Én is októberben kezdtem. Hasonló "problémám" van nekem is. Nem tudom, hogyan helyezkedjek, hogy ne folyjon ki belõlem. Én is párnát teszek a fenekem alá, a lábaimat meg fel a falra. Miután összezárul a "bejárat", már leveszem a lábam, mert akkor már fekve sem folyik ki semmi, csak amikor felállok. Azon szoktam gondolkodni, hogy vajon mennyi ideig maradjak fekve. Valakinek van javaslata?
Picike tévedésben vagytok. Nem azért hasznos aktus után feküdni, hog a hüvelybõl ne folyjon ki az ondó, hínem azért, hogy ami bejutott a méhbe az elsõ lökettel, annak sima útja legyen a petevezetékben egészen a petéig. A kifolyt spermát hagyjátok már, nem érdekes. Feküdni egyébként lehet akár egész éjjel is az aktus után, vagy csak félóráig, amennyi benneteket megnyugtat.
Hát, ha ez megnyugtat benneteket, nekem éppen az a bajom, hogy nem folyik ki belõlem semmi, és már kezdek kétségbe esni, hogy nincs talán elég sperma, azért nem folyik ki???Fél éve próbálkozunk, de belõlem soha, semennyi se jön ki.Az elõzõ kapcsolatomban belõlem is csak úgy folyt, még másnap is, de most semmi, és nagyon meg vagyok ijedve, hogy ez gond lehet.
Utolsónak: amikor a párod önkielégít, akkor van spermája, vagy száraz az orgazmusa? Mert van olyan betegség, amikor a sperma nem kifelé jön, hanem a húgyhólyag felé távozik.
01:55 Szia! Igen van, csak kevés.Szerintem..

Már a fürdőszobába menet ki akar folyni, mindig úgy kell sietnem, hogy ne csurogjon végig a lábamon. Mindenkiből ilyen hamar kifolyik szeretkezés után? Ugye ez nem befolyásolja a teherbeesést?

Legjobb válasz: Ez természetes,hogy hamar kifolyik,de ha babát akartok érdemes az együttlét után ágyban feküdni,sõt én a csípõm alá még párnát is tettem.

Ez természetes, hogy hamar kifolyik, de ha babát akartok érdemes az együttlét után ágyban feküdni, sõt én a csípõm alá még párnát is tettem.
Belõlem igen. Sokszor azon gondolkozdok hogy vajon nincs-e ott valami vákum ami el se engedi juti a katonákat a helyükre és biztos rosszul vagyok összerakva és minden kijön, de azt mondják mindenki így van ezzel. :-)
Persze, mindenkibõl kifolyik a felesleg. Aki akar, az bent is marad, de az csak 1 a sok millióból :) Én is párnát tettem a csípõm alá, meg a lábam feltettem magasra és sikerült!
ja és mindíg betarjuk a helyes pózt is.
Igen, mindenkibõl ilyen hamar kifolyik. Nálunk inkább a lepedõ bánja, mert én olyan 20-30 utána meg sem bírok mozdulni, meg ránk akkor jön ránk a beszélgethetnék, és így maradunk az ágyban. :-) Viszont arra figyelni kell, hogy a szex után kb 1 órán belül illik elmenni pisilni, mert a hugyhólyag nyomódásával lejjebb kerülnek a méreganyagok, amiket ha reggelig benntartunk, fertõzést is okozhat!
Én is mindíg ezen parázok, de szeretkezés után mindíg bepockolom magam és így fekszek egész éjszaka, csak valamikor pár órával azután veszem ki magam alól a párnát ami hozzáteszem jó vastag, de vcre csak reggel megyek és addig fel sem kelek ha szomjas vagyok akkor sem.
elõzõ vagyok, javítás: 20-30 percet
hány éves vagy?:) ) (mindenkinek kifolyik...)
Miért szerinted hova kellene tûnnie? Ami bement, az ki is jön... legalábbis a legnagyobb része :-D
Akció után tegyél kispárnát a feneked alá és maradj úgy egy darabig. De fog ki folyni akkor is. Nem fog az egész bent maradni.
Persze, hogy marad, és a több millióból akár egy is elég, hogy teherbe ess. A spermiumok igen csak fürgék, és úsznak felfelé!
Ha védekezés nélkül bármilyen hímnemû, aki nem nemzõképtelen beleélvez egy nõbe, tök mindegy, hogy kifolyik vagy nem folyik vagy kevés folyik, több folyik (egyébként mindig folyik ki), akkor 100 százalék az esély a teherbeesés esélyének. Nem feltétlenül lesz terhes, hisz nem véletlenül vannak hónapokig, évekig babára váró családok, de maga az esélye 100 százalék. Hisz az ellen kell védekezni, hogy a hüvelybe védekezés nélkül sperma juthasson a hüvelybe. És ha ilyeneket kérdezel, akkor nem vagy még érett a szexre és ne is szexelj, hanem elõbb tanulj és mûvelõdj ebben a témakörben. Ugyanis valaki nem attól lesz érett a szexre, hogy szexelni akar, hanem hogy tisztában van alapvetõ dolgokkal!

Szeretkezes utan minden alkalommal kifolyik belolem egy picike valadek. Miert van ez?

Legjobb válasz: F/L? Honnan folyik? Mi folyik? Gondolatolvasók nem vagyunk...

F/L? Honnan folyik? Mi folyik? Gondolatolvasók nem vagyunk...
A kérdező hozzászólása: Lany vagyok es keveske ondovaladekra gondoltam.
Aki nem óvszerrel védekezik, hanem pl. fogamzásgátlóval védekezik, gondolom te is vagy egyáltalán nem védekeznek és így belé élveznek, azoknak mindenkinél kifolyik valamennyi. Ezzel nincs semmi gond. Ez mindenkinél így van.
A kérdező hozzászólása: Mi nem vedekezunk sohasem mert gyermeket szeretnenk. Es minden alkalommal kifolyik belolem egy keves valadek. Akkor ez masnal is van. Koszi.
Persze, hogy kifolyik... :D Mit gondoltál, hogy felszívódik? Ha neked úgy jobb, nyomd ki egy pzs-be, vagy a wc-be.
Kifolyik, mert lyukas vagy. Ment be elég, nyugi.
hány éves vagy?
ÕÕÕ talán a garvitáció!
Szerinted hova kellene tûnnie? Felszívódjon???
miért hova kéne mennie? nyald ki belõle ha zavar :)
A gravitáció! Ha miután beleélveztél a csajodba, állítsd fejre, úgy tuti nem folyik ki semmi.
utolso: én meg annyira birom azokat akik azt hiszik magukrol hogy okosak. tán nézz meg egy pár pornot, ott is kifolyik. ez teljesen normális
Annyira bírom azokat a válaszadókat, akik nem látják hogy kamukérdés. :D
Miért, mégis mit gondoltál, mi a franc lesz vele?
Háháhááháhá :D
teljesen normál dolog hm
Ááá bazzeg de debil vagy? Mit gondoltál? Hogy benyeli a vaginája?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!