Találatok a következő kifejezésre: Szeretkezés után ha (54 db)

Szeretkezés után, ha gyereket szeretnénk, mennyi ideig kell gyertyaállásba lennem? Azt hallottam ez segíti az "előbbrejutást"?

Legjobb válasz: Szia! Akárki akármit is mond, erre a módszerre én is esküszöm! És hiszem, hogy ez is segített nálunk, mikor már végsõ elkeseredettségemben (több, mint egy év próbálkozás, gyógyszereskúrák stb után) én is kipróbáltam. Én nem gyertyáztam, hanem a földön fekve feltettem a lábam a kanapéra, így kényelmesebb is volt. (Azért a földön, mert ott voltunk együtt :P ) Nagyjából 5-6 percig maradtam így. A következõ mensim már nem jött meg. Nemsokára babázunk. :) Persze emellett más dolgokat is beleszámítotam, pl. ovu teszteltem, ittam palástfû, cickafarkfû teát, szedtem folsavat és E vitamint. Remélem téged sem várat meg a jó hír. Drukkolok neked!

Szia! Akárki akármit is mond, erre a módszerre én is esküszöm! És hiszem, hogy ez is segített nálunk, mikor már végsõ elkeseredettségemben (több, mint egy év próbálkozás, gyógyszereskúrák stb után) én is kipróbáltam. Én nem gyertyáztam, hanem a földön fekve feltettem a lábam a kanapéra, így kényelmesebb is volt. (Azért a földön, mert ott voltunk együtt :P ) Nagyjából 5-6 percig maradtam így. A következõ mensim már nem jött meg. Nemsokára babázunk. :) Persze emellett más dolgokat is beleszámítotam, pl. ovu teszteltem, ittam palástfû, cickafarkfû teát, szedtem folsavat és E vitamint. Remélem téged sem várat meg a jó hír. Drukkolok neked!
Szia! Mi évekig próbálkoztunk így. Nem sikerült a baba. A doki azt mondta, 15 perc gyertya, vagy láb fel a falnak támasztva, vagy pedig a popsi alá egy nagypárna. Ezért már nemis feküdtem hanyatt, nem gyertyáztam. Felül voltam, kijött az "anyag" is. És 2 hét múlva pozitívat teszteltem... Szokták ajánlani a gyertyázást, de nem hiszem hogy ettõl függ a terhesség. Gondolj bele, hogy a sok tini a kocsi hátsó ülésén biztos nem gyertyázik és mégis...
A kérdező hozzászólása: köszi, sokat segítettél!!

Szeretkezés után, ha a párom belém élvez és elmegyek utána pisilni az baj lehet?

Bocsánat,ha hülye kérdést tettem fel,de valahol olvastam,hogy az nem jó!Együtt voltam a párommal és babát szeretnénk!De általában mikor végeztünk rá egy 5 percre el szoktam menni pisilni!ez rossz lehet?Olyankor mi történik?kijöhet az összes sperma?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez butaság, ezen ne idegeskedj. Aminek bent kell maradnia, az bent is marad.

Szia! Szerintem ez butaság, ezen ne idegeskedj. Aminek bent kell maradnia, az bent is marad.
A kérdező hozzászólása: Hát itt most olvastam jót is és rosszat is, de a lényeg, hogy megnyugodtam egy kicsit!remélem akkor a pisiléssel nem szúrtam el semmit és nekem is nemsokára babám lesz!Köszönöm a válaszokat!
Ne haragudjatok, de hogyan "mosódna ki" és "ölné meg õket a vizelet"? A szaporító szervrendszer és a kiválasztó szervrendszer nõknél két különálló rednszer. A vizelet nem mossa át a hüvelyt, így a spermiumok onnan max. kifolynak. Általában azt tanácsolják, hogy az együttlét után érdemes 30 percig fekve maradni, de ezt én sem tartottam be soha és ez a harmadik terhességem.
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos nekem ez már nem az elsõ hónap!Neked azért sok sikert!
Én is ugynígy vagyok, és mi is szeretnénk babót.De még csak ez az elsõ hónap...
A kérdező hozzászólása: Na ez a válasz megnyugtatott és , ahogy a soraid olvastam rájöttem, hogy igazad van!Ha jönnie kell majd jönni fog, de azért remélem minél elõbb!:) Köszönöm a válaszod!
Nekem is mindig pisilni kell utána. Igyekszem valahogy kibírni fél óráig, és csak akkor elmenni. Nem a hüvelyben levõ sperma miatt, az akkor is kifolyik, ha fejen állok. Hanem ejakulációkor már azonnal bejut egy adag sperma, és elkezd felfelé úszni, a nyugton maradással az õ útjukat lehet megkönnyíteni. Aztán azért is jó ilyenkor fekve maradni, hogy a méhnyak minél tovább érjen bele abba a spermatócsába, ami a hüvely végén megült. Ezzel is lehet növelni a fogantatás esélyét. De tudok olyanról, aki állva szeretkezett, mégis teherbe esett. Vagy aki utána azonnal kimossa magát, mégis teherbe esett. Vagy az a 12 éves kislány, aki azt se tudta, mi a közösülés, szûz volt, csak játszott a barátjával, valahogy sperma került a hüvelyére, és szûzen teherbe esett. Vagy aki elõváladéktól eset teherbe, megszakításos közösüléssel. Ha meg kell történnie, megtörténik, akár fejen is állhat az ember. Ne zavarjon, hogy a sperma java kifolyik: épp azért van ilyen sok, hogy abból egyetlenegy, a legjobbik biztosan célba jusson.
Jobb lenne, ha nem mennel pisilni szeretkezes utan, az nem annyira jo. De akar szerencsed is lehet es megtortenik a csoda.Szerintem erre inkabb nagyobb eselyed va.
én pont igy lettem terhes!
én erre soha nem figyeltem, mindig pisiltem az együttlét után.másfél hónap után terhes lettem.
Kimosódik és megöli õket a vizelet.
Az összes biztosan nem folyik ki, de inkább várj még pár percet.
én minden szeretkezés után elmentem és kifolyattam. 4. hónapban terhe lettem :-)
A kérdező hozzászólása: Hát remélem ez annyira nem befolyásolta!szeretnék már egy csöppséget!:) Köszönöm válaszod!
A kérdező hozzászólása: Nekem most nem jött össze sajnos a picike!Ma reggel megbetegedtem!:( Romokban vagyok!

A szülést szeretkezéssel be lehet indítani? Ha volt ilyen akkor hányadik hétben érdemes? S szeretkezés után mennyivel indult be?

Legjobb válasz: A sperma olyan anyagot tartalmaz,amely érleli a méhszájat,illetve olyan anyag is van benne,mely fájásokat idézhet elõ- az orgazmusból is lehet fájdalmas méhösszehúzódás! Garancia nincs rá,hogy beindul a szülés! Mi a 2. babót akár hogy is szerettük volna,nem tudtuk semmivel kicsalni. A harmadik babával már elhitettem magammal,hogy ráhúzok 2 hetet,így nem is vártam görcsösen a szülés várható idõpontját,elterveztem mit csinálok még azon a héten,meg csak a gondok voltak a fejemben (többek közt,hogy milyen kiszúrás lenne,ha idõben akarna kibújni Mütyür,mert akkor após piásan jönne segíteni...de úgy is ráhúzzuk azt a 2 hetet! )... Élveztem a párommal a "bújós" pillanatokat. Aztán volt egy kiadós szeretkezés,másnap egy jó sok petrezselyem zölddel megszórt töltött kacsa-amit már hónapok óta szerettem volna enni- és másnap reggel rohamban jött a kiscsaj,a kiírt idõponton! (+ - 1 nap) Ha engem kérdezel,jobb "elfelejteni" hogy a pocakban lakónak már jó lenne kibújnia,mert ennél jobb "baba hívogató" módszer nincs! Nagyon sokan egy betervezett program alatt mentek a szülõszobára! Bocs,ha hosszú voltam! Mielõbbi könnyû szülést és egészséges kisbabát!!! Üdv: Friss 3 gyerkõcös

A sperma olyan anyagot tartalmaz, amely érleli a méhszájat, illetve olyan anyag is van benne, mely fájásokat idézhet elõ- az orgazmusból is lehet fájdalmas méhösszehúzódás! Garancia nincs rá, hogy beindul a szülés! Mi a 2. babót akár hogy is szerettük volna, nem tudtuk semmivel kicsalni. A harmadik babával már elhitettem magammal, hogy ráhúzok 2 hetet, így nem is vártam görcsösen a szülés várható idõpontját, elterveztem mit csinálok még azon a héten, meg csak a gondok voltak a fejemben (többek közt, hogy milyen kiszúrás lenne, ha idõben akarna kibújni Mütyür, mert akkor após piásan jönne segíteni...de úgy is ráhúzzuk azt a 2 hetet! )... Élveztem a párommal a "bújós" pillanatokat. Aztán volt egy kiadós szeretkezés, másnap egy jó sok petrezselyem zölddel megszórt töltött kacsa-amit már hónapok óta szerettem volna enni- és másnap reggel rohamban jött a kiscsaj, a kiírt idõponton! (+ - 1 nap) Ha engem kérdezel, jobb "elfelejteni" hogy a pocakban lakónak már jó lenne kibújnia, mert ennél jobb "baba hívogató" módszer nincs! Nagyon sokan egy betervezett program alatt mentek a szülõszobára! Bocs, ha hosszú voltam! Mielõbbi könnyû szülést és egészséges kisbabát!!! Üdv: Friss 3 gyerkõcös
Pár órán belül beindult de csak akkor érdemes ha a méhszáj nyílik .
Mi probältuk de nekünk nem segitett!:-(
Este szeretkeztünk, másnap hajnalban beindult, hogy attól-e vagy sem nem vagyok biztos benne. Pont a kiírt napon érkezett.

Ha egy lánynak szeretkezés után vagy kicsit késve ´´megjon´´, akkor biztos az, hogy nem lett megtermékenyítve?

Mennyit késhet?Mennyi ido után érdemes orvoshoz fordulni?

Legjobb válasz: nem kozvetlenul szeretkezés után, hanem amikor amúgy is kéne...

A kérdező hozzászólása: nem kozvetlenul szeretkezés után, hanem amikor amúgy is kéne...
Ha megjött, akkor nem kell orvoshoz fordulni. Megtermékenyülés mellett ha mégis van vérzés, akkor más a jellege, mennyisége. Amúgy miért van ok azt feltételezni, hogy történhetett megtermékenyítés? 26/N
A kérdező hozzászólása: mert a barátommal ez volt az elso...és kérdeztem tole , hogy minden rendben van-e az óvszerrel, szóval , hogy minden benne-e maradt...o azt mondta, hogy igen...de én egy kicsit tartok tole, hogy nem-e torténhetett mégis valami:S
Ha megjött, ne félj. Amúgy is nagyon pici az esélye annak, hogy menszi elõtt pár nappal besikerüljön a baba.
Nagyon gyakori, hogy az elsõ szex megzavarja a menzeszt és késik utána! Sok barátnõmnél volt így! Védekeztetek is, meg is jött, nincs miért aggódnod! 26/N
nem lehetséges. 1 hét után semmi tünet nincs még..

Normális, ha szeretkezés után picit fáj a hasam/méhem/?

3 hete volt missed ab m?tétem, de tegnap szeretkeztem a férjemmel/óvszerrel/. Akkor nem fájt semmi, nagyon gyengéd volt, de ma egy kicsi fájdalmat érzek, és egy kis viszketést is a hüvelyben. Kontrollra 3 hét múlva megyek. Nagyon aggódok.

Legjobb válasz: Valószínüleg több idõ kell a szervezeted regenerálódásához, szintén ilyen helyzetben én is voltam, de csak hat hét után mertem a férjemmel "összebújni".

Valószínüleg több idõ kell a szervezeted regenerálódásához, szintén ilyen helyzetben én is voltam, de csak hat hét után mertem a férjemmel "összebújni".
még egy kis szünet nem árthat, de nem hiszem, hogy ez kóros lenne, majd említsd meg kontrollon!

Szűz vagyok még ha nem szakadt át a szűzhártyám első szeretkezés után?

Legjobb válasz: A szûzesség nem attól függ hogy átszakad-e a szûzhártya vagy sem!Az elsõ együttlét után már nem vagy szûz!Ez az emberi felfogás rendje!Aki volt együtt már fiúval az nem szûz!

A szûzesség nem attól függ hogy átszakad-e a szûzhártya vagy sem!Az elsõ együttlét után már nem vagy szûz!Ez az emberi felfogás rendje!Aki volt együtt már fiúval az nem szûz!
Ugy tudom akkor nem szûz már valaki ha a pénisz behatolt.Ha megvolt már akkor elméletileg nem vagy sûz de fizikailag még az vagy mert egyben van a szûzhártyád csak olyan tág hogy az elsõtõl nem szakadt át.
Szerintem biológiai értelemben természetesen igen, szûz vagy "Hétköznapi" értelemben nem...
elõször ha bedugja nemszakad át. csak másodjára ha taljasen bemegy
Nem értem miért olyan nagy horderejû, ha valakinek átszakad a szûzhártyája. Egy sima fára mászástól, sportolástól is elszakadhat. Pedig nem ebben rejlik a "szüzesség elvesztése". Ha egy pasi farka a hüvelyedbe tévedt, te onnantól NEM VAGY SZÛZ. Megtapasztaltad az elsõt a szûzhártya el-, vagy nem szakadásával. A szûzhártya egy jelképes dolog, SEMMI jelentõsége nincs.
Nem, nem vagy szûz.Az egy dolog, hogy nem szakadt át, de a hüvelyedbe volt a pasi pénisze, ezért már nem vagy szûznek mondható.Sajnálom.:)

Lehetek-e terhes, ha szeretkezés után "barnázást" tapasztalok?

Szabályos 28-29 napos ciklusom van, pénteken (nem) kellett volna megjönnie. Nem is jött, csak szeretkezés után tapasztalok min. mennyiség? barnázást. A h?m tegnap még 26,8. majd 36,4 volt, ma 35,8. Kösz szépen a válaszokat!

Legjobb válasz: A hõd szerint nem vagy terhes... A hõnek 36.5 felett kell lennie legalább az elmaradt menstruáció után. Várj egy kicsit és csinálj azért tesztet, hátha...

A hõd szerint nem vagy terhes... A hõnek 36.5 felett kell lennie legalább az elmaradt menstruáció után. Várj egy kicsit és csinálj azért tesztet, hátha...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Amúgy most megint megmértem, 36, 4 (digitálissal). Csak már úgy szeretném, ha összejönne a baba...

Szeretkezés után nem tusoltam le mert már nagyon álmos voltam. Baj, ha a combomon lehet hogy maradt egy kis előváladék?

v legalábbis valami válladék...

Legjobb válasz: Ha vegyébként védekeztetek és csak a combodon maradt sperma, nincs vész, onnan nem jutnak be a spermiumok. Ha egyáltalán a férfitõl és nem tõled származik a váladék. Nyugi!

Ha vegyébként védekeztetek és csak a combodon maradt sperma, nincs vész, onnan nem jutnak be a spermiumok. Ha egyáltalán a férfitõl és nem tõled származik a váladék. Nyugi!
VAn esély rá, hogy eljutnak az ivarselytek a hüvelyig, de nagyon kicsi. Jobb, ha vigyáztok a váladékokkal, sokan estek már meglepetésbe emiatt. A zuhanyozás mindig jó ötlet ilyenkor, nem érdemes elhanyagolni.
Nem baj!!! Fõleg ha elõváladék, hiszen az nem biztos, hogy tartalmaz életképes spermiumot!!Meg amúgy is nem kell mindig attól rettegni, hogy terhes leszel! Én sem szoktam minden szeretkezés után lezuhanyozni, sõt nagyon sokan nem!!! Amúgy meg szerintem sértõ ha valaki azonnal rohan utánna mosakodni, mintha a másik mocskos lenne!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!