Találatok a következő kifejezésre: Szeretkezés után a (270 db)

Szeretkezés után a péniszem körül valami fehér van ami rászáradt, ami a barátnömböl van! Fehérkés vanh átlátszo sperma halmazállapotu valamit észlelek magamon szeretkezés után! Ez, normális?

Legjobb válasz: Az valószínûleg a barátnõd hüvelyváladéka..."természetes síkosító". Ez teljesen OK. Ha viszont nála ez nem stimmel (büdi, viszket, stb.) szexen kívül, akkor érdemes nõgyógyászhoz mennie.

Az valószínûleg a barátnõd hüvelyváladéka..."természetes síkosító". Ez teljesen OK. Ha viszont nála ez nem stimmel (büdi, viszket, stb.) szexen kívül, akkor érdemes nõgyógyászhoz mennie.
Sperma halmazállapotú :DDDD szabadalmaztasd és benne leszel a fizika könyvekben... Édes drága, hát talán szeretkezés után el kéne menni lefürdeni, nem pedig megvárni míg rászárad....
A barátnõdnek nincsen rendben az immunrendszere. Erõsítse + ne egyen édességeket. Candida, vagy csak egy kis egyensúlyfelburulás, manpság gyakori, nem kell negatívan kezelni a dolgot.
A kérdező hozzászólása: 11:42 ! figyelj csak , én látom és ö is látja! , és nálunk rendszeres a fürdés! legközelebb kimély meg a beszolásaidtól, ne akarj túl okos lenni!

Más férfi is fele-negyede annyira vonzónak találja szeretkezés után a nõt mint a szeretkezés elõtt?

Vagy csak én vagyok így vele?Lehettem szerelmes vagy csak alkalmi szex de nálam ez az érzés rendszeresen elõjön.Néha csak nem kívánom a közelségét annyira a nõnek vagy észreveszek pár hibát rajta mintha akkor néztem meg volna közelebbrõl életemben elõször de van olyan is hogy már kidobnám az ágyból legszívesebben ne zavarja a pihenésem.

Legjobb válasz: nálam nincs ilyen csak nekem tetszõ nõkkel fekszem le

nálam nincs ilyen csak nekem tetszõ nõkkel fekszem le
9 éves párkapcsolatban élek, és nálunk ez pont fordítva van! Szex elõtt kíván a pasim és szépnek lát, szex után viszont egyenesen gyönyörû vagyok a számára!!! Igaz, valóban kivirulok egy jó együttlét után...
ez kb olyan mint a 40 éves házasok olyankor a hölgynek is addig vagy vonzó amíg tart a nyugdíjad utána az se gáz ha legurulsz a lépcsõn
Figyi kérdezõ, attól amit az elõzõ lány írt még az is jobb ha alszol..attól én még tudok simulni :P
A kérdező hozzászólása: Pedig legszívesebben aludnék egy jót kiadós szeretkezés után ;)
Elõzõ, de ez gondolom egy egyéjszakás volt? Hogy ismerkedtetek meg? Na ezért se mennék bele egyéjszakásba sose...:/
Volt egy ilyen sráccal dolgom amúgy. Megtörtént aminek meg kellett történnie. Hozzábújtam erre a r ohadék felöltözött, elköszönt és hazament....fúú de rohadt mérges voltam :D
Hûha..remélem sose botlok ilyen pasiba...nem bírnám ki ha szex után nem bújhatnék, nem lenne simi meg semmi, csak közöny jobb esetben.. :P
ez esetben megdugom a ráncos kutyám :D:D:D
A kérdező hozzászólása: És a ráncokat is kisimítja :D
Ez a férfiakkal is ígyvan. De én a hibáival együtt is szeretem. Szex után jobban észreveszed a dolgokat. Látásjavító b azzzzmeg :D nem csak az orrdugulásra jó
A kérdező hozzászólása: Nem a nõ hibája egyszerûen nekem változik meg a látásmódom.Azért kérdeztem hogy más férfi is így van e vele.
A kérdező hozzászólása: A szeretkezés elõtt és után a kérdés.Persze nagyon vonzó lehet a lány elõtte sõt a következõ alkalom elõtt is de a szex után néha már nem olyan szépnek tûnik.
Rossz nõkkel fekszel le.
Háhá lement a libidód és egybõl másként értékeled. Tipikus amúgy:D Például: Nézel egy pornót, kivered rá mert tetszik a csaj, de amiután elmentél, nem érdekel a csaj többet. Ezért van, ha nem tudom szeretek-e valakit akkor inkább kiverem. Ha utána érdekel a csaj miután kivertem akkor tényleg szeretem
"Pedig legszívesebben aludnék egy jót kiadós szeretkezés után ;)" Na ezzel én is így vagyok =) 21/L

Az igaz, hogy sok szeretkezés után a férfi nemiszerv meg csúnyul?

18 éves vagyok, még nem szeretkeztem, de azt halottam, hogy aki sokat szeretkezik meg csúnyul a nemiszerve. Az enyém most szép meg jól néz ki meg az öcsémé is, még ő sem volt nővel, így kicsit aggódunk. Szerintetek?

Legjobb válasz: Igen...Le is esik egy idõ után.

Igen...Le is esik egy idõ után.
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
Az emberi testen minden megcsúnyul az idõ múlásával. Kevered a szezont a faszoddal.
A lányok puncija csúnyul meg. Nekik elhasznált lesz és csak harangozni lehet benne egy idõ után. Meg lóg mindenfelé a tartalom belõle szanaszét.
akkor téged ez még nem fenyeget, nyugi
ja, napi 16 óra szextõl kirojtosodik, tapasztalat
Erõs az ütem....
elélvez? mert nekem akkor fájt néha, amikor többórás kényeztetés után nem mentem el.
lehet prosztata
Ezzel kapcsolatban én is csak ezt tudom kérdezni: Elelvez? Mert ez a probléma álltalában akkor áll fenn.
A kérdező hozzászólása: Igen, el szokott élvezni. Nem mindig fájlalja, de gyakran mondja, hogy fáj neki utánna.
Ha elélvez, és úgy fájnak, akkor nyugodt lehetsz, csak anyira kívánt és hirtelen nagyon sokat lõtt beléd! (Nekem kétszer szokott fájni - ha jópár napig/hétig nem vagyunk együtt, a szeretkezés elsõ órája (majd szétdurrannak a golyóim), majd amikor végre jól telelövöm -
gomba
Szia! Ez bizony fertõzés.Persze ezt el lehet kapni bárhonnan.Strand, vagy bármely helyen. Amúgy meg váltson nõgyógyászt, mert ha nem kezeli idõben késõbb igen eldurvulhat a helyzet! Kellemes hétvégét!:-)
Mióta áll fent ez a dolog? Mikor volt dokinál? Õ nem viszket? Gombás hüvelygyulladásnak hívják. Canesten kombi is jó rá. Könnyen el lehet kapni. Beteg partnertõl, uszoda-strand-nyilvános wc, stb.
nem akarlak megijeszteni, de a barátnõdnek komoly gombás hüvelygyulladása van. Az a fehér darabos történet errõl árulkodik. Sürgõsen küld el nõgyógyászhoz, vagy kísérd el, illetve ezek után neked is kellene gyógyszeres bakteriális kezelést folytatni.Szerintem.
A partnered gombás fertõzésétõl.
A kérdező hozzászólása: Az mi a fene??
A kérdező hozzászólása: Az nem jó ha a Párom dokija ad valami gyógyszert???
A kérdező hozzászólása: És a nõgyógyászhoz hogy menjen?
kérjen idõpontot
A kérdező hozzászólása: Mármint nem úgy hogy idõpont szerint!hanem az hogy fürödjön-e elõtte meg ilyenek?de ezt a dokinak észre kellet volna venni-e ????
Neked urológushoz kell menned, neki nõgyógyászhoz, de általában egy jó nõgyógyász mindkettõtöknek felírja a szükséges gyógyszereket. Canesten Combi az általában halottnak a csók, súlyosabb esetben kevés. Tablettás és helyi kezelést fog felírni, meg valószínûleg barátnõdnek javasolni fogja hüvelyzuhany használatát tejsavas öblögetõvel. Megelõzésre nagyon jó.
hát illene fürdeni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!!Jó fejek vagytok!!de aki még tud valamit írjon!!Köszönöm
A kérdező hozzászólása: De ezt a dokinak észre kell venni-e ha nincs ott ilyen fehér dolog?
Tenyésztést kér.
Bõr és nemibeteg gondozóba.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok ilyenekbe jártas.de nekem milyen dokihoz kell mennem?
Ja ja! A csaj nemi beteg!!! Nem viszketsz? Kezeltetni kell mind a kettõtöket, mert különben visszafertõzhetitek egymást!
A kérdező hozzászólása: Volt Nõgyógyásznál és azt mondta neki a doki hogy minden rendben van.akkor most mit csináljak?
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam viszketni!de milyen nembeteg??van ennek neve?
A kérdező hozzászólása: Vagy mitõl lehet ezt elkapni??
A kérdező hozzászólása: Hát kb olyan 5 hónapja!ahogy ezt észrevettük azonnal mentünk a dokihoz!!de ezt elehet kapni úgy is hogy másnál pisil??
A kérdező hozzászólása: Milyen baj származhat belõle??neked is szép hévégét!
A kérdező hozzászólása: Szia!milyen baj lehet ebbõl a dologból?
Igen, el lehet kapni úgy is! Õ viszket ott alul??? Mi baj lehet belõle? - Méh gyulladás (ha súlyos, akár ki is vehetik!), petefészek gyulladás, MEDDÕSÉG!!!
A kérdező hozzászólása: És ez kihat rám is?tehát ha õ megszabadul ettõl a betegségtõl akkor ezt elkaphatja tõlem megint?akkor nekem is el kell mennem dokihoz?
Igen, téged is kezelni kell, mert visszafertõzheted!
Mintát vesz az adott területrõl és elküldi tenyésztésre, megmondják, milyen gomba, baktérium tenyészett ki, ez alapján kezdi meg specifikusan a kezelést.

40 évesek vagyunk a párom is, én is. Szeretkezés után a páromnak marad a hímvesszőjébe kevés ondó, eddig ezt nem tapasztaltuk, lehet ez betegség? Vagy ez természetes dolog?

Legjobb válasz: szerintem természetes...nekem tizenéves létemre is marad benne, kiürül magától fõleg ha a magömlés után közvetlenül elmegyek a wc-re "kisdolgot" intézni... :)

szerintem természetes...nekem tizenéves létemre is marad benne, kiürül magától fõleg ha a magömlés után közvetlenül elmegyek a wc-re "kisdolgot" intézni... :)
Szerintem is természetes. Valószínûnek tartom, hogy mindenkinél így van, de lehet, hogy ti eddig még nem figyeltetek fel rá.
Ez tök normális sztem. A páromnak is így van. Nekem nem szeretkezésnél tûnt fel, hanem amikor kedveskedek neki... és rá pár percre elkezdek játszani a "fütyiével", csak bohóckodok vele, akkormég szokott jönni egy 3-4csepp.
Hogy nem vettétek észre eddig hogy marad benne?! Mindenkinek marad benne mert ez egy csõ tulajdonképpen aminek van belsõ térfogata, a kisdolog után is marad benne, a párod nem szokta utána kicsavarni a zokniját? Mert az azért van hogy alul végig húzzuk egy ujjal hogy kijöjjön belõle és ne az alsógatya igya fel! Én még higiéniai okokból a lukat is meg szoktam törölni utána egy szelet klotyópapírral, mert ott is marad húgy menthetetlenül és ez így van a spermával is.
Mondjuk ha orälissal fejezitek be És nagy väkumot alkalmazol akkor lehet nem marad benne egy csepp se
én is srác vagyok, az elöttem lévõnek igaza van.mégha kicsit durván is fogalmaz. de tényleg mindig marad benne.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Ha nem iszik elég vizet akkor besürûsödik neki! Idösebb korban már nem érzi az ember annyira a vizhiányt. Napi 2-fél 3 liter viz fogyasztása javasolt fõleg mostanábann. Ilyen nagy meleg idöszakban.
ahogy pisalas utan a mondas is tartja: utolso csepp mindig a gatyae :DDDD
hány éves vagy?:) ) (mindenkinek kifolyik...)
Miért szerinted hova kellene tûnnie? Ami bement, az ki is jön... legalábbis a legnagyobb része :-D
Akció után tegyél kispárnát a feneked alá és maradj úgy egy darabig. De fog ki folyni akkor is. Nem fog az egész bent maradni.
Persze, hogy marad, és a több millióból akár egy is elég, hogy teherbe ess. A spermiumok igen csak fürgék, és úsznak felfelé!
Ha védekezés nélkül bármilyen hímnemû, aki nem nemzõképtelen beleélvez egy nõbe, tök mindegy, hogy kifolyik vagy nem folyik vagy kevés folyik, több folyik (egyébként mindig folyik ki), akkor 100 százalék az esély a teherbeesés esélyének. Nem feltétlenül lesz terhes, hisz nem véletlenül vannak hónapokig, évekig babára váró családok, de maga az esélye 100 százalék. Hisz az ellen kell védekezni, hogy a hüvelybe védekezés nélkül sperma juthasson a hüvelybe. És ha ilyeneket kérdezel, akkor nem vagy még érett a szexre és ne is szexelj, hanem elõbb tanulj és mûvelõdj ebben a témakörben. Ugyanis valaki nem attól lesz érett a szexre, hogy szexelni akar, hanem hogy tisztában van alapvetõ dolgokkal!

Szeretkezés után a cottont hová dobjuk?

Hová dobjuk a cottont szeretkezés után? Kuka nem jó,szüleim észre vennék. Normális válaszokat légyszives! 17L

Legjobb válasz: Nagyon bonyolult az algoritmus, jól figyelj: 1) belecsavarod két papírzsebkendõbe 2) kidobod a kukába.

Nagyon bonyolult az algoritmus, jól figyelj: 1) belecsavarod két papírzsebkendõbe 2) kidobod a kukába.
jol becsomagolod papirzsepibe, aztan kidobod a szemetesbe persze a kintibe mert az otthoniban ratalalhatnak a szulok.
"pamutnak" még én se hallottam, de nyelvújításnak még belefér...
Csak lazán dobd a hátad mögé.
Dobd az ágy alá, pár hét és maguktól elmásznak ...
azt hittem már senki nem hívja az óvszert cottonnak tedd el emlékbe
rá van írva a használati utasításán...talán el kellett volna olvasni: de leírom...kötsz rá egy csomót, h ne folyjon ki a ge*i, és pzs-be becsomagolod
Kenyérsütõbe :)
rakd be ez zsepibe, zsepit rakd egy nylon zacskóba, azt meg rakd a táskádba és másnap dobd ki :D
Lehetõleg édesanyád franciaágyába :)
A koszos ruhák közé, hova te agyalágyult?

Sok helyen halottam azt, hogy az első szeretkezés után a lány már nem kívánta annyira vagy egyáltalán nem is kívánta a szexet. (folyt. Lent)?

Én a napokban veszítettem el. Els? igazi szerelmemmel. Igaz hogy fájt de most viszont nagyon kívánom ?t. Ennyire más lennék a többi lányhoz képest?

Legjobb válasz: Hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni?:D ne égesd inkább magad...jó nagy hülyeséget írtál, looser

Hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni?:D ne égesd inkább magad...jó nagy hülyeséget írtál, looser
Igen, ez a medvedisznóemberré válás elsõ jele! Késõbb kezd majd kiszõrösödni a bokád, amit nem lehet majd lenyesni sem, aztán a hasad, a nemiszerved annyira, hogy denevérek költöznek bele, aztán a hónaljad, és utána szépen fokozatosan a többi testrészed is, majd a szemgolyód, és csak szaglás alapján fogsz tudni tályékozódni, és hallás alapján esetleg. Ezután nem csak a szexet, hanem a lóhúst is kívánni fogod, ezért ösztönösen be fogsz törni a huszártanyákra lovakért, amiket megehetsz. Egy bizonyos idõ múlva meg már emberekkel fogsz táplálkozni, majd medvedisznóemberekkel is, majd megeszed a fejed!!!
Miért lennél más aranyom?Ne általánosíts már, te csak egy senki vagy ugyanúgy, és elég xar h így látod a dolgokat:D
Hogy sok helyen hallasz valamit az úgy van?
Én velem is az volt h pont h kívántam utána nagyon is :) szerintem z nem kívánja akinek nem volt túlságosan jó élmény... :( 16/L
A kérdező hozzászólása: Utolsónak köszi a válaszát :) na igen velem is ez van ... nem volt kellemes élmény de mivel Vele volt annyira kívánom :D
15/F vagyok de szerintem ez csak akkor van a lányoknál, ha az elsõ alkalom ratyira sikerül, mert azt hiszik hogy mindig olyan lesz ezért nem kívánják. De ha neked jó volt az elsõ akkor természetes hogy kell neked a többi alkalom is. Szerintem.

Miért zsibbad el szeretkezés után a szám? (18/L)

Eddig nem volt csak mostanában.

Legjobb válasz: Ha orális, akkor értem, az erõltetett tartástól. :-) Egyébként meg lehet, hogy máshova szalad a véred.

Ha orális, akkor értem, az erõltetett tartástól. :-) Egyébként meg lehet, hogy máshova szalad a véred.
Biztosan túl aktív voltál szex közben. :) Bár azt hiszem, ha szexrõl van szó, nem lehet túl aktív az ember. Nincs azzal semmi baj, ha zsibbad a szád. Ez azért lehet, mert sokat használod. Csak így tovább. :)
õõõõ, nem túl nagy a vákuum a szádban? :) bocsi, nem tudtam kihagyni... :)
jó szopásból is megárt a sok
:)
A kérdező hozzászólása: Bõvebben ? :)
nekem mindenem elzsibbad^^ Szóval nálad sincs gond^^:P
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!