Találatok a következő kifejezésre: Szeretkezés közben fájt a hasam (6 db)

F v L
A kérdező hozzászólása: lány
Mert a párod rád tehénkedik, és szó szerint kinyomja belõled a szuszt. Alternatív lehetõség ennek az ellenkezõje, azaz túl sok levegõt pumpál beléd, beléd nyomja a szuszt.
A kérdező hozzászólása: Hát ez fura válasz de köszönöm és mit tehetünk? Akkor is ez van ha én vagyok felül
Nálunk barátnõmnek néha akkor fáj a hasa, ha úgy rendesen egymásnak esünk a nagy lelkesedés közepette. Ha ti is hasonlóan csináljátok az ágyban, az lehet oka tényleg a fájdalomnak (a wc-s részt passzolom mondjuk). Próbáljátok ki, hogy óvatosabban mozog benned a barátod (v te rajta), és hogy utána is fáj-e. Illetve, nem kell méhszájig döfni, ha neadjisten az is játszik, mint lehetõség :)
Ja igen, ha túl mélyre megy akkor van ez.

Szeretkezés közben megfájdult a hasam, ahogy a párom csinálta. Azt hittem, hogy ez csak átmeneti, de most több órával utána még mindig fáj, sőt talán jobban is, főleg ha állok vagy megyek. Mi lehet a gond? L/19

Legjobb válasz: Szeretném tudni vajon szex közben és fõleg utána, miért fáj a hasam? Nem sûrûn fordult elõ, csak két alkalommal, de nem tudom, hogy miért. Mióta ez történ, félve engedem, hogy a párom közeledjen, mert félek, hogy megint fájni fog a hasam. Viszont valami megoldást kell találnom, mert emiatt nem akarom elveszíteni a páromat. Kérem, segítsen nekem! Legtöbbször felfázás, hólyaghurut az oka, ritkábban a méhnyálkahártya gyulladása. Antibiotikumot és gyulladáscsökkentõt szoktak javasolni. Vizsgálattal többet lehetne mondani. Gyovai, G.; Az Orvos válaszol - Dr. Gyovai Gabriella InforMed 2007-11-07 08:26:25 Forrás: http://www.informed.hu

Szeretném tudni vajon szex közben és fõleg utána, miért fáj a hasam? Nem sûrûn fordult elõ, csak két alkalommal, de nem tudom, hogy miért. Mióta ez történ, félve engedem, hogy a párom közeledjen, mert félek, hogy megint fájni fog a hasam. Viszont valami megoldást kell találnom, mert emiatt nem akarom elveszíteni a páromat. Kérem, segítsen nekem! Legtöbbször felfázás, hólyaghurut az oka, ritkábban a méhnyálkahártya gyulladása. Antibiotikumot és gyulladáscsökkentõt szoktak javasolni. Vizsgálattal többet lehetne mondani. Gyovai, G.; Az Orvos válaszol - Dr. Gyovai Gabriella InforMed 2007-11-07 08:26:25 Forrás: http://www.informed.hu
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat! a másodiknak: de, inkább a petefészeknél érzem, fõként a jobbnál. tapogattam a hasam hátha megduzzadt kicsit, de ha éreztem is valamit, szerintem csak pszichés. remélem csak annyi, hogy túlságosan mélyre ment, mert akkor figyelek erre, de nem hiszem h bármi fertõzés lenne.
Lehet, hogy nagyon bevadultatok. Nem egyformán viseljük a méretet sem, a ciklus alatt.
Nem inkább a petefészkednél érezted a fájdalmat? Én ott szoktam néha, nem tudom miért.
A kérdező hozzászólása: másodiknak még: ahogy vége a szexnek elmúlik a fájdalom vagy még néhány órával utána még mindig kellemetlen? mert nekem most már 5 órája kb és még mindig rossz érzés van jobb oldalt :(

Terhesség lehet e? ha múlt hónapban csak barnáztam és kb most kellene megjönnie. Szeretkezés közben fáj a mellem. A hasam alja kissé pufatabb. normális menzim ápr.16- án volt.

Legjobb válasz: Hadd kérdezzem már meg az ilyen kérdések feltevõitõl, hogy a TESZT nem jut eszetekbe? Mi hogy mondjuk meg, hogy terhes vagy-e vagy sem? Amit leírtál, lehetsz is meg nem is. A TESZT mindent megold, hidd el nekem! Sok sikert!

Hadd kérdezzem már meg az ilyen kérdések feltevõitõl, hogy a TESZT nem jut eszetekbe? Mi hogy mondjuk meg, hogy terhes vagy-e vagy sem? Amit leírtál, lehetsz is meg nem is. A TESZT mindent megold, hidd el nekem! Sok sikert!
Tesztelj, és minden kiderül!

Miért fáj a hasam szeretkezés közben?

Amikor mélyebben belém hatol a párom akkor olyan mintha a méhszájam fájna.Mintha gyulladásban lenne..(pedig nincs)Mintha felfáztam volna..(pedig nem)ezt biztosan tudom.Ezt mostanában tapasztalom magamon.Megkeseríti a szexuális életemet,van hogy kedvem sincs,hiszen fájni fog..Most váltottam fogamzásgátlót,lehet vele kapcsolatban?Vagy talán lelki tényez??A kapcsolatommal semmi gond nincs.

Legjobb válasz: Szia! Vagy nõgyógyászhoz kellene elmenni, vagy felfüggeszteni a szeretkezést egy idõre.

Szia! Vagy nõgyógyászhoz kellene elmenni, vagy felfüggeszteni a szeretkezést egy idõre.
Mindenképpen nõgyógyász a megoldás. Lehet méhszájsebed, cisztád, gyulladásod, stb. Ha egészségileg mindent rendben találnak, akkor lehet, hogy csak pózt kellene váltanotok, olyat válasszatok, amiben a párod nem tud mélyre hatolni és "bökdösni" a méhszájadat. Az tényleg nagyon kellemetlen tud lenni és az általad leírt fájdalmat tudja okozni.

Szeretkezés közben nagyon fájt a hasam alja! Mitől lehetett ez?

Most kellene lennie az ovunak valamikor!

Legjobb válasz: Valószínûleg azért!!!Vagy nem tágultál ki rendesen.... nem kell megijedni....csak lazítani! :-) Sok sikert!

Valószínûleg azért!!!Vagy nem tágultál ki rendesen.... nem kell megijedni....csak lazítani! :-) Sok sikert!
Esetleg beágyazódás? Nekem is ezekben a napokban sokat fájt a hasam. Még nincs igazolható teszt, uh nem tudom mit jelent... :)
Szia! Nekem okt.2.án volt meg, és nekem most akkora a hasam mintha 3 hónapos terhes lennék! És 20.óta barnázgatok, a hasam feszül, éés állandóan pisilnem kell. Holnap reggel tesztelek egyet. Nálad lehet hogy most fejezõdik be a beágyazódás!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!