Találatok a következő kifejezésre: Szeretkezés közben fájt (24 db)

Mi nem fogjuk tudni megmondani. Jól teszi, hol elmegy a nõgyógyászhoz.
Valószínüleg nem nagy a baj, de egy petefészekgyulladás vagy hasonló lehetséges. Mindenképpen kezeltetni kell, és ha az orvos szextilalmat rendel el, akkor azt be kell tartani. Jobbulást neki. (Aranyos vagy, hogy ennyire aggódsz érte!)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már így sem nagyon szeretkezünk, inkább más módját választjuk az örömszerzésnek, mert ha nincs behatolás, nem fáj neki. Remélem tényleg nincs nagy gond, még a múlt héten kért idõpontot, de csak a hónap végére kapott, mert szabin van az orvos, máshoz meg nem akar menni. :S

Terhesség lehet e? ha múlt hónapban csak barnáztam és kb most kellene megjönnie. Szeretkezés közben fáj a mellem. A hasam alja kissé pufatabb. normális menzim ápr.16- án volt.

Legjobb válasz: Hadd kérdezzem már meg az ilyen kérdések feltevõitõl, hogy a TESZT nem jut eszetekbe? Mi hogy mondjuk meg, hogy terhes vagy-e vagy sem? Amit leírtál, lehetsz is meg nem is. A TESZT mindent megold, hidd el nekem! Sok sikert!

Hadd kérdezzem már meg az ilyen kérdések feltevõitõl, hogy a TESZT nem jut eszetekbe? Mi hogy mondjuk meg, hogy terhes vagy-e vagy sem? Amit leírtál, lehetsz is meg nem is. A TESZT mindent megold, hidd el nekem! Sok sikert!
Tesztelj, és minden kiderül!
F v L
A kérdező hozzászólása: lány
Mert a párod rád tehénkedik, és szó szerint kinyomja belõled a szuszt. Alternatív lehetõség ennek az ellenkezõje, azaz túl sok levegõt pumpál beléd, beléd nyomja a szuszt.
A kérdező hozzászólása: Hát ez fura válasz de köszönöm és mit tehetünk? Akkor is ez van ha én vagyok felül
Nálunk barátnõmnek néha akkor fáj a hasa, ha úgy rendesen egymásnak esünk a nagy lelkesedés közepette. Ha ti is hasonlóan csináljátok az ágyban, az lehet oka tényleg a fájdalomnak (a wc-s részt passzolom mondjuk). Próbáljátok ki, hogy óvatosabban mozog benned a barátod (v te rajta), és hogy utána is fáj-e. Illetve, nem kell méhszájig döfni, ha neadjisten az is játszik, mint lehetõség :)
Ja igen, ha túl mélyre megy akkor van ez.

Peteéréskor hol van a méh? Szeretkezés közben elérhető a méhszáj? Együtt voltunk, és nagyon fájt.

Ilyet még nem éreztem..Együtt voltunk párommal a hétvégén, és nekem nagyon fájt, mintha a méhemet döfködte volna. És olyan érzés volt, minta egy felfújt lufi lenne a hasamban, amit döfköd..eléggé fájdalmas volt.

Legjobb válasz: Szeretkezés közben elérhetõ a méhszáj. Nem valószínû, hogy a méged fájt, szinte nincsenek ott fájdalomérzõ idegek. Amit leírtál sokkal inkább egy hólyaggyulladás, vagy egyszerûen egy teljesen teli hólyag.

Szeretkezés közben elérhetõ a méhszáj. Nem valószínû, hogy a méged fájt, szinte nincsenek ott fájdalomérzõ idegek. Amit leírtál sokkal inkább egy hólyaggyulladás, vagy egyszerûen egy teljesen teli hólyag.
Természetesen elérhetõ aktus közben a méhszáj, hiszen azzal zárul a hüvelybemenet. Lehet, hogy van egy kis gyulladásod, vagy egyszerûen kicsit méretesebb a párod hímtagja, esetleg a pozició nem elég megengedõ, vagy éppen a peteérés miatti érzékenység is okozhat kis fájdalmat. Kicsit pihentesd ha lehet a szeretkezést. Ha túl nagy gond ez, vagy erõsödne a fájdalom, keresd meg az orvost!
Szia!A méh indig a helyén van, és a behatoláskor mindig eléri a méhszájat a pénisz.Az, hogy fájt, az nem jelent különösebb bajt, de ha minden alkalommal elõfordul, menj el dokihoz!!Amennyiben esetleg terhes lennél, akkor se kéne fájjon.A peteérés se ok a fájdalomra.

Mi okozhatja? Mitől vérezgettem tegnap este szeretkezés közben? A menses első napjától számított 15. -ik nap, csak szeretkezés alatt vérezgettem, este óta semmi, nem fájt és nem volt durva a szeretkezés.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy peteérésed volt éppen? Lehet, hogy amiatt volt egy kis vér, amivel esetleg vizelésnél találkoztál volna, de nem volt ideje kifolyni, így a párodra "ragadt" rá. Jobban nem tudom megfogalmazni..

Nem lehet, hogy peteérésed volt éppen? Lehet, hogy amiatt volt egy kis vér, amivel esetleg vizelésnél találkoztál volna, de nem volt ideje kifolyni, így a párodra "ragadt" rá. Jobban nem tudom megfogalmazni..

Szeretkezés közben megfájdult a hasam, ahogy a párom csinálta. Azt hittem, hogy ez csak átmeneti, de most több órával utána még mindig fáj, sőt talán jobban is, főleg ha állok vagy megyek. Mi lehet a gond? L/19

Legjobb válasz: Szeretném tudni vajon szex közben és fõleg utána, miért fáj a hasam? Nem sûrûn fordult elõ, csak két alkalommal, de nem tudom, hogy miért. Mióta ez történ, félve engedem, hogy a párom közeledjen, mert félek, hogy megint fájni fog a hasam. Viszont valami megoldást kell találnom, mert emiatt nem akarom elveszíteni a páromat. Kérem, segítsen nekem! Legtöbbször felfázás, hólyaghurut az oka, ritkábban a méhnyálkahártya gyulladása. Antibiotikumot és gyulladáscsökkentõt szoktak javasolni. Vizsgálattal többet lehetne mondani. Gyovai, G.; Az Orvos válaszol - Dr. Gyovai Gabriella InforMed 2007-11-07 08:26:25 Forrás: http://www.informed.hu

Szeretném tudni vajon szex közben és fõleg utána, miért fáj a hasam? Nem sûrûn fordult elõ, csak két alkalommal, de nem tudom, hogy miért. Mióta ez történ, félve engedem, hogy a párom közeledjen, mert félek, hogy megint fájni fog a hasam. Viszont valami megoldást kell találnom, mert emiatt nem akarom elveszíteni a páromat. Kérem, segítsen nekem! Legtöbbször felfázás, hólyaghurut az oka, ritkábban a méhnyálkahártya gyulladása. Antibiotikumot és gyulladáscsökkentõt szoktak javasolni. Vizsgálattal többet lehetne mondani. Gyovai, G.; Az Orvos válaszol - Dr. Gyovai Gabriella InforMed 2007-11-07 08:26:25 Forrás: http://www.informed.hu
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat! a másodiknak: de, inkább a petefészeknél érzem, fõként a jobbnál. tapogattam a hasam hátha megduzzadt kicsit, de ha éreztem is valamit, szerintem csak pszichés. remélem csak annyi, hogy túlságosan mélyre ment, mert akkor figyelek erre, de nem hiszem h bármi fertõzés lenne.
Lehet, hogy nagyon bevadultatok. Nem egyformán viseljük a méretet sem, a ciklus alatt.
Nem inkább a petefészkednél érezted a fájdalmat? Én ott szoktam néha, nem tudom miért.
A kérdező hozzászólása: másodiknak még: ahogy vége a szexnek elmúlik a fájdalom vagy még néhány órával utána még mindig kellemetlen? mert nekem most már 5 órája kb és még mindig rossz érzés van jobb oldalt :(

Miért fáj a hasam szeretkezés közben?

Amikor mélyebben belém hatol a párom akkor olyan mintha a méhszájam fájna.Mintha gyulladásban lenne..(pedig nincs)Mintha felfáztam volna..(pedig nem)ezt biztosan tudom.Ezt mostanában tapasztalom magamon.Megkeseríti a szexuális életemet,van hogy kedvem sincs,hiszen fájni fog..Most váltottam fogamzásgátlót,lehet vele kapcsolatban?Vagy talán lelki tényez??A kapcsolatommal semmi gond nincs.

Legjobb válasz: Szia! Vagy nõgyógyászhoz kellene elmenni, vagy felfüggeszteni a szeretkezést egy idõre.

Szia! Vagy nõgyógyászhoz kellene elmenni, vagy felfüggeszteni a szeretkezést egy idõre.
Mindenképpen nõgyógyász a megoldás. Lehet méhszájsebed, cisztád, gyulladásod, stb. Ha egészségileg mindent rendben találnak, akkor lehet, hogy csak pózt kellene váltanotok, olyat válasszatok, amiben a párod nem tud mélyre hatolni és "bökdösni" a méhszájadat. Az tényleg nagyon kellemetlen tud lenni és az általad leírt fájdalmat tudja okozni.
Esetleg beágyazódás? Nekem is ezekben a napokban sokat fájt a hasam. Még nincs igazolható teszt, uh nem tudom mit jelent... :)
Szia! Nekem okt.2.án volt meg, és nekem most akkora a hasam mintha 3 hónapos terhes lennék! És 20.óta barnázgatok, a hasam feszül, éés állandóan pisilnem kell. Holnap reggel tesztelek egyet. Nálad lehet hogy most fejezõdik be a beágyazódás!

Szeretkezés közben a barátom elérte a méhemet, fájt, és azóta is fáj, néha belenyilall a fájdalom erősebben. Ez normális ilyenkor? Ha igen akkor kb mikor múlik el vagy mit tudok tenni?

Legjobb válasz: Nyugodj meg!Semmi gáz!Teljesen normális!Csak a pasid egy kicsit durva volt!Elfog múlni :) h mikor ne kérdezd de hidd el semmi bajod nemlessz :) Vigyázzatok jobban ! :)

Nyugodj meg!Semmi gáz!Teljesen normális!Csak a pasid egy kicsit durva volt!Elfog múlni :) h mikor ne kérdezd de hidd el semmi bajod nemlessz :) Vigyázzatok jobban ! :)
1 honnan tudta, hogy 20 cm fölötti?. mert a fiú azt mondta? vagy jó a lány szemmértéke? esetleg ott az ágy mellett egy mérõszalag, amivel minden új partnert lemér? ha én azt mondom egy csajnak, hogy 19 centi, miközben csak 16, és ráadásul félhomály, vagy sötét van, az ilyen csajok többségét szerintem simán átverik a méretekkel...

Egy-két napja elkezdett csípni és fájni a nemiszervem belső része illetve érintésre a külső rész is nagyon fáj, kifejezetten szeretkezés közben. Pontosan nem tudom mi lehet a baj. Mit javasoltok?

Már tegnap óta érzékeny a nemiszervem, néha olyan érzésem van ülés közben mintha tüskében ülnék. Szeretkezés közben is fáj, már akkor is, amikor még alig hatol belém a párom. Vizelés közben is csíp, elég érzékeny kívül és belül is. Mi lehet ez, vannak tapasztalataitok? Mit javasoltok? Köszi előre is! N

Legjobb válasz: Pl gomba, de más is lehet. Én nõgyógyászt javasolnék. Hol fáj a nemi szerved? Kívül vagy belül?

Pl gomba, de más is lehet. Én nõgyógyászt javasolnék. Hol fáj a nemi szerved? Kívül vagy belül?
A kérdező hozzászólása: Mindkét részen fáj, de kívül jobban.
A kérdező hozzászólása: Nagy valószínûséggel hüvelygombám van, Canesten Kombit használok tegnap óta. Tudtok valami otthoni módszer, amivel még tudnám enyhíteni a fájdalmat?
Ennyire fáj??? Hû. Ennyire nem kéne. Ha 2-3 napon belül nem enyhül, menj nõgyógyászhoz. Lehet hogy valami más akkor. Óvszert hasznàltok mindig? Baràtodnak semmi baja?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!