Találatok a következő kifejezésre: Szeretkezés közben azt mondani, hogy (2 db)

Szeretkezés közben szokás azt mondani, hogy szeretlek, ha a fiúval nem járunk (csak szexelünk) és nem tudom mit érez irántam?

Legjobb válasz: Sztem ne mond.Fõleg hogy csak szexeltek.Más ha komoly kapcsolat lenne, és errõl szólna, de így?

Sztem ne mond.Fõleg hogy csak szexeltek.Más ha komoly kapcsolat lenne, és errõl szólna, de így?
miért nem kérdezed meg tõle?
ez egyáltalán nem szokás kérdése... ahogy érzed!!
Nem akarok hamis remenyeket kelteni benned...de en is igy kezdtem a ferjemmel... Igazbol meg sem tudom mondani csak kialakultak a dolgok. O turelmesen vart amig en rajottem mi a dorges...turelmes volt.
Beszéljétek át a kapcsolatotokat, mert lehet hogy már nem csak a szexrõl szól, hacsak nem viccbõl mondta a fiú hogy szeret.Egyébként meg nem szokás kérdése hogy mondjuk e hogy "szeretlek" hanem attól függ hogy hogyan érzünk.Nekem is volt olyan pasim akivel csak szexeltünk, de mi nem mondogattuk egymásnak hogy "szeretlek".
simogatni
Szex közben sokmindent mond az ember , inkább próbáld megtudni, igaz lehet-e.Pl el tudsz vele menni valahová, vannak közös programok?Ha együtt vagytok tudtok beszélgetni, vagy egybõl a szexre tér? Ha beszélgettek tereld komolyabb témákra a szót, nem azt mondom, hogy kérdezd meg kerek perec, de észre fogod venni a válaszaiból, vagy ahogy rád néz.vagy szokott- e somigatni csak úgy, miközben a szemedbe néz. Ezernyi jele van.Ha mindezek nincsenek csak szex, akkor csak mondja, de nem gondolja.Kívánom az legyen amit szeretnél!
Szerintem akkor tényleg szerelmes beléd, mert a fiúk amúgy nehezebben fejezik az érzelmeiket és ha csak szexrõl van szó, akkor nem mondják csak úgy, hogy szeretlek.
A kérdező hozzászólása: De akkor miért mondja, hogy szeretlek?
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem mert a fiú szokta mondani nekem, én nem szoktam mondani. Csak nem értem miért mondta olyan sokszor.
ez nem szokás kérdése...

Ha egy férfi csak szeretkezés közben mondja, hogy imádlak vagy hogy szeretlek, az csupán a vágy miatt van vagy lehet ugyanolyan komoly, mintha más szituban mondaná?

Legjobb válasz: Azért mondja mert közel van az eldurrantáshoz :D Amúgy elne hidd már hogy szeret,ébredj már fel,ti nõk tényleg ennyire hiszékenyek vagytok?Durva

Azért mondja mert közel van az eldurrantáshoz :D Amúgy elne hidd már hogy szeret, ébredj már fel, ti nõk tényleg ennyire hiszékenyek vagytok?Durva
ha szeret igen.ha nem akkor csak dugna.ennyi
#7 Bla bla bla ha valaki szeret téged akkor nem csak olyankor mondja hogy szeret amikor beléd durrant, gondolkozzál már
A kérdező hozzászólása: Igen, ez az, én sem szoktam mondani soha neki, semmilyen szituációban, mert nem vagyok az a típus. Ezért kérdezem, mert õ legalább már mondta, egyébként pedig ez nem az a helyzet, hogy csak akkor normális és ilyen velem ha szexelünk, egyébként is.
Egyébként én sokszor érzem szeretkezés közben, hogy annyira szeretem hogy teljesen elönt az érzés. :D De én nem szoktam mondani akkor sem ráadásul én nõ vagyok, ez így más helyzet :) És mi egyébként sem nagyon mondogatjuk.. Szóval szerintem tényleg kérdezz rá nála, az a biztos, csak õ tudhatja..
Bocsi, de miért nem kérdezed meg tõle?
A kérdező hozzászólása: Te pedig akkor egy tipikusan ilyen férfi vagy, aki ilyeneket mondogat tartalom nélkül.
"És ha egyébként nem egy érzelgõs fajta?" Jól van keressél magyarázatokat tipikus nõ :D :D :D
a testedet imádhatja, de ettõl még téged, mint embert nem szeret, nem szerelmes.
A kérdező hozzászólása: És ha egyébként nem egy érzelgõs fajta?
Komolyan is gondolhatja meg nem is. Viszont ha mindig csak szex közben mondja, akkor az nekem komolytalan.
Ha háromszor elélvez, és egybõl utána a füledbe súgja, hogy szeret, akkor 100 százalék hogy így is van.Full kielégülten már nem az ösztöne hajtja, hanem az érzelmei.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!