Találatok a következő kifejezésre: Szeretjük egymást barátommal (151 db)

4, 5 év szex nélkül. Szeretjük egymást, barátom orvosnál is volt több alkalommal, merevedési zavara van, de már minden próbálkozásunk sírással ér véget. Annak ellenére, hogy szeretem, legszívesebben már kilépnék a kapcsolatunkból. Mi a fenét tegyek?

Teljesen tanácstalan vagyok. Elég nagy közöttünk a korkülönbség (én 23, ő 36), de mindketten elég komolyak vagyunk ahhoz, hogy jó kapcsolatunk legyen. De elegem van a sírásból. Lehet, hogy túl komoly ide ez a téma, de ismerősökkel/barátokkal nem akarok erről beszélni, mert a barátom szégyellné. Nagyon szeretem, de már ha összeveszünk, akkor többször a fejéhez vágtam, hogy ez a legnagyobb baj a kapcsolatunkkal. Azzal is tisztában vagyok, hogy ezzel valószinüleg tönkre fogom tenni a dolgokat, de már lehet, hogy nem is érdekel. Együtt élünk, tényleg a lelkemet kiteszem (jól főzök, rend van, ápolt vagyok, kissé kacér is...), de már nincs ötletem, mit tegyek. Volt már korábban komoly kapcsolatom, nem vagyok már szűz, de sokszor már annak érzem magam... Kézzel megy, többnyire minden rendben van, ő is, én is elélvezünk, de ennél többre vágyom. Egyre ritkábban közeledik felém (annak ellenére, hogy néha kiakadok, a kapcsolatunk tényleg jó - szerinte is, nem csak szerintem :) ) valószinüleg már benne is benne van a para, hogy megint nem fog sikerülni, nem tudom. Nem tudom, hogy lehetne ebből kitörni. Az életemet leélném vele, de így nem megy. Ráadásul én nagyon családcentrikus vagyok, és már az is a szemem előtt van, hogy ha vele maradok, sosem lesznek gyerekeim.. Még annyit, hogy 99%-ban akkor sírok, amikor nem lát, hogy ezzel se bántsam, ezzel se érezze magát rosszabbul, de kb fél éve kezdek befásulni, és kezdem úgy érezni, könnyebb lenne, ha a kapcsolatunknak vége lenne. Ha bárki tud valami hasznos tanácsot adni, azért hálás lennék.

Legjobb válasz: Szexuál pszichológus, ha az urológus kizárta a szervi okokat! Ez nagyon komoly orvos szakmai kérdés, a kezelése is az! Szakember!

Szexuál pszichológus, ha az urológus kizárta a szervi okokat! Ez nagyon komoly orvos szakmai kérdés, a kezelése is az! Szakember!
A kérdező hozzászólása: Néhányan látom, hogy fennakadtatok a korkülönbségen, de a helyzet az, hogy én a átlag huszonéveseknél komolyabb vagyok, a párom meg kb most kezd megkomolyodni, ráadásul van mögötte vagy 15 év versenysport, vagyis sokkal fiatalabbnak is néz ki a koránál. Én pedig nem vagyok ronda. :D Persze, logikus felvetés, de felkacagtam ezen. Én itt eddig csak olvasgattam, nem tudom, hogy kell külön-külön válaszolgatni, tehát jön ömlesztve. Urológusnál voltunk - volt rendes kivizsgálás (vérvétel stb), minden rendben, talán picitt magasabb a vérnyomása, mint kellene, de az még nem okoz ilyen problémákat. Az meg, hogy elpazarolom az életem, az nekem is eszembe jutott már, de az igazság az, hogy ezen a témán kívül tényleg jó a kapcsolatunk. Mindketten eléggé elismert helyen dolgozunk, kreatív, érdekes munkánk van (no igen, együtt is dolgozunk). Rengeteget nevetünk, mindig van mirõl beszélgetnünk.. S ha a kapcsolatunkról van szó, tényleg csak jót tudok mondani azon kívül, hogy nem szeretném cölibátusban élni az életem.
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy elõttem kb. fél évig nem volt barátnõje, korábban viszont nem voltak hasonló gondjai.
Versenysport? titkon steroid-okat nyelt = siker a sport & kudarc az ágyban... ;) Nem elkeserítés céljából, ez csupán szabad asszociáció! :)
Nézd. Akár a szexuális "unalom" (megúnja az azonos partnert egy idõ után), akár más oka van, a szaksegitség a megoldás, feltéve, hogy meg is akarja oldani! Eretnekséget fogok neked mondani (kapni fogom érte a 0 pontokat, mert ezzel nem illik szembesülni), amit informativan érts, nem feltétlen tanácsként, vagy megoldási javaslatként: Nem lepne meg, ha a más nõvel meg simán össze tudna gabalyodni! Nagyon nem akarod hallani: Lehetséges ok, hogy X év rántotthús után jólesne neki egy pizza! A szakember segithet abban, hogy ismét olyan finomnak érezze a rántotthúst, mint a pizzát. Ez csak egy lehetséges ok, (nem tudom biztosan) de ezt egy szaki döntse el, és arra is õ adjon tanácsot, hogyan oldjátok meg!
ez is lehet
A rántott hús-pizzán dologgal van némi kivetnivalóm: Én ~7 éve vagyok a Kedvesemmel csak vele van, volt, sex! És, bár néha megfordulok az utcán 1-1 tini után, bennem van az, hogy nekem van párom, aki ha kell segít a vágyaimon és ez kölcsönös. Hogy miért nézem meg a tiniket? Nem azért, mert hûtlen vagyok, hanem mert a Kedvesem is tini (16) volt amikor megismertem. Ma már egy érett nõ, és nem tudom megunni testileg! (Lelkileg vannak zûrök, de nincs makulátlan kapcsolat, minden hol vannak apróbb hibák, de azt értelmes emberek megbeszélik, és minden happy!) Sajnálom a kérdezõt, hogy ilyen problémájuk van. Próbáljatok szerepjátékolni, vagy nem tudom. Mi mindig keresünk új dolgokat ~ 6 éve szexelünk, de nem hagyjuk kilapulni a dolgot. :) Kitartás!
27-es voltam, az lemaradt, kedves "rántothúsospizza" hogy NE magadból indulj ki, és NE általánosíts!!!
Oda irom rendben? (a linkelt topickba, hogy ne ezt offoljam)
27. én 11 éve vagyok házas, és a lányokat megnézem persze, de nem gondolok a félrelépésre én sem. És rendszeresen gyûrjük a lepedõt. De ez én vagyok, te meg te. A kérdezõ párja nem kötelezõen ilyen. A szexuális unalom rettentõ gyakori egyébként, a párok "vágy hiányának" döntõ többsége ebbõl fakad. Fõleg, ha elkövetik azt a hibát, hogy mindig ugyanúgy, valamihez kötve csinálják, valahogyan rutinszerûvé válik.
Köszi :)
Ha a hölgy titokban sír, és megtesz mindet, és ez bántja, ebbõl az aspektusból elmondható, hogy nem Vele van a baj. 30-as ez tény, de itt a kérdezõ akarja, hogy változzon a helyzetük, de a Pasi tojik rá -gyakorlatilag, - hogy változzon ez. Neki ez így Q jó, mert néha kiverik, leszopják van aki kitölti az "ûrt" az életében stb... Nincs motiváció. De ha a kedves kérdezõ, csak felvetné a kedvesének, hogy "bazzeg, elegem van és elhagylak, nekem pasi kell és nem egy ilyen ember" akkor: 1) a pasi szakít; ergo: nem mély az érzelem, vagy igazolja, hogy unja a csajt. (Továbbá sincs motiváció.) 2) kézen fogja a leányzót, elmegy kideríti mi az oka, megoldják, és boldogok maradnak, hamarosan 1-2 gyerekkel gyarapodnak. Úgy gondolom, hogy ez logikus.
32-eshez: ha a "2)" pontot teljesíti a csávó, akkor bizonyítja a hûséget és elkötelezettséget is asszem.
32. igen, egyértelmû. Csak próbáltam okot keresni a kérdezõnek, ami alapján elindulhat.
A kérdező hozzászólása: Bár eléggé konzervatívnak tartom magam, egyszer egy komoly beszélgetés közepette felvetettem, hogy menjen el egy prostihoz. Mondtam, hogy felezzük az árát, és ne számoljon be semmirõl, csak arról, hogy sikerült-e. S bár egyáltalán nem egy nyafka tipus, de itt elsírta magát, hogy nincs igénye senki másra... S hogy megunja a rántotthúst. Az igazság az, hogy igazán még meg sem kóstolta. :( Orvoshoz akkor ment elõször, amikor eltökéltem magam, hogy most már szakítok vele. Négyszer volt, kapott olyan tablettát, ami csak akkor fejti ki hatását, ha izgalomba jön (segít megtartani a merevedést, de nem idõzi elõ). Ebbõl az elsõ fajta mondjuk segített (hozzáteszem nem volt - az a két alkalom - éppen kreatív együttlét, kb. "csak" örültünk egymásnak, de utána lelassított, hogy nehogy korábban elmenjen, mint kellene, és paff, vége is lett a dolognak mindkétszer), utána kapott egy másik fajtát, ami meg nem használ, és megint összeesett. Az elõzõt kivonták a forgalomból.
van pumpálható pénisz implantátum, azt bele lehet a farkába rakni. annyi ideig fog állni ameddig akarjátok, a méret is rajtatok múlik. mennyire örülök, hogy alig vagyok fiatalabb, de az enyém még jól szuperál :) ))
A kérdező hozzászólása: És nem szedett szteroidokat. :)
Kérdezõ: A szexuál pszihológus nem megkerülhetõ! (ha nem szervi ok! Bár a létezõ merevedés ezt ki is zárja) A prosti nem megoldás, mert megalázó neki! Õ "vadászni" akar, saját erejébõl, nem pénzért. És a vadászat nem fog menni, mert érzelmileg feléd elkötelezett. A másik nõ annyiból lehet megoldás még, hogy ha mûködik aminek kell rájöjjön, hogy mûködik ez, és meglegyen az önbizalma, kitörjön az ördögi körbõl. (a feszülstégtõl nem mûködik-> nem mûködik = feszültség) De ez olyan veszélyes út, hogy tanácsként biztosan nem fogalmazom meg. El kell rángatni egy szakemberhez. 4, 5 év hosszú idõ, és ha nem megy, számolhatsz jó sok 4, 5 éveket, ez nem megoldás ez tisztán látszik. Ha hajlandó rá, hosszú kezelésre kell számitani. Ha nem hajlandó akkor pedig sajnos tudod mi vár rátok. Az biztos, hogy te mindent megtettél, ez már régen nem a te sarad!
#19-tudom melyik válasz volt a tiéd, csak egy 62%-os válasz van az elején, szóval nem nagy titok:P amúgy továbbá is tartom, hogy 5 év sok egy fiatal nõ életében basszus, gondolkozz már csak egy kicsit, ha több nem is megy: 18 évesen ismerkedett meg a csávóval, aki most 36 évesen is nyilván örül annak, hogy van egy 23 éves bigéje, aki kielégíti õt annak ellenére, hogy ez minden nõ számára egy szenvedés volna csak igen, lehet mondani, hogy durva vagyok, de én biztos nem pazarolnám el az életemet, mert az élet nem erre van. fordított esetben megnézném én melyik férfi lenne hajlandó egy életet végigülni egy olyan nõ mellett, aki nem képes szexelni a fogyasztói társadalmas maszlaggal meg kitörölheted a hátsódat, mert ez egyáltalán nem megfelelõ párhuzam erre az adott esetre nézve, meg kellene olajozd az agyad kerekeit egy kicsit
"egy 23 éves nõ szerintem ne pazarolja el az életét arra, hogy egy ilyen problémákkal küszködõ férfi mellett elmenjenek mellette az évek ( már 5 így is elment )." Miért pazarlás? Továbbra is úgy látom, hogy nektek minden eldobható, tipikus iskola példái vagytok a fogyasztói társadalomnak. Mindegy melyik válasz volt az enyém, de megsúgom, hogy a 4. Amúgy a kézzel dolgot szerintem úgy értette, hogy a srác csinálja neki.
23 éves lány 36 éves fószerral? Nem sajnállak. Lehet, hogy nagyon szeretsz a saját drámádban éldegélni, de a tények magukért beszélnek, avagy te csunyán elbaxtad az életedet...ja és ne gyere most azzal, hogy szerelmes vagy meg mittudomén, mert tuti, hogy lenne más pasi is aki alkalmas lenne hogy leéld vele az életed. Csak lehet lusta vagy keresni magadnak mást. És inkább függsz a puhapocs pasidtól.
Az orvos mit mondott? Talalt szervi problemat? Ha nem, akkor valoszinuleg lelki/psziches okok vannak a hatterben es szexologus/pszichologus/pszichiater tud segiteni.
Írtad, hogy voltatok orvosnál, de milyennél? Szexuálpszichológus? Nagyon becsülendõ, amit csinálsz, mármint, hogy vele vagy. Érezni, hogy tényleg szereted. Meg kell találni a probléma okát, hogy honnan jön a zavar.
lehet azért nem áll fel neki, mert ocsmány vagy? Ha poreszra se áll fel neki, akkor bajok vannak tényleg. De ha csak miattad nem áll fel....hát akk nem is tudom mit mondjak.
A döntést te fogod meghozni. Legfeljebb erõt gyûjthetsz itt.Van valami orvosi oka? Vagy lelki eredetû? Ezen kellene elindulni a probléma megoldása felé, együtt, vagy neki magának, ez már rajtatok múlik. Nem akarlak megbántani, de nem hiszek abban, hogy az egy jól mûködõ kapcsolat, ahol a szex nem mûködik (saját tapasztalatból is mondom).
Hát nézd, megértem a helyzetedet abból a szempontból, hogy ez tényleg olyasmi, amely tragikus kimenetelûnek tûnik minden próbálkozás ellenére és sajnos vannak ilyen rendellenességek ( bár ritkák azért ), amelyeket egy életen keresztül nem lehet megoldani. Viszont innen már csak azt tudom mondani, amit mindenki másnak, aki ilyen helyzetben van: te életed, te tudod, hogy mivel akarod elpazarolni. Tudom, hogy a " pazarlás " durva szó a párkapcsolatodra, de nézzünk szembe a tényekkel: ha mindent megtettetek a probléma megoldásának érdekében és ennyi idõ telt már el amióta küszködtök ezzel, akkor nagy a valószínûsége annak, hogy ez már a jövõben sem fog változni. A te helyedben, ha családot szeretnék vagy legalábbis egy kielégítõ életet, akkor véget vetnék ennek a kapcsolatnak, akármennyire is fáj. Senki sem várhatja el tõled azt, hogy feláldozd az életed és a boldogságodat érte.
Elszúrod az életed. Rajta.
Nem értem miért írjátok, hogy elszúrja az életét. Gondolom mert a tiétekben minden eldobható, majd újat vesztek. Képzeljétek, vannak, akik megoldásokat keresnek az adott problémára. Milyen érdekes...
eleve a tény felvet egy kis aggodalmat, hogy mégis mi ez, hogy 23 éves nõ + 36 éves FÓSZER?! :D :D :D
#9 - Te okoskodó majom, inkább válaszolj a kérdésre, mintsem osszad az észt mások válaszaira nézve.
Kokainszirup, te elmebeteg állat (ha már becézzük egymást), én már válaszoltam.
"Kézzel megy, többnyire minden rendben van, õ is, én is elélvezünk, de ennél többre vágyom." Ezalatt mit értesz? Kivered neki? Ha a kezedre, szádra feláll akkor hajrá, vagy nem? Nem teljesen tiszta a leírásod. Egyébként Viagrával, kaviárral nyomtátok már? Ha így sem, akkor doki(k)
Én sem értem. Tehát feláll neki, de behatolás elõtt lelankad? Akkor lelki eredetû lesz a dolog. Ja, aki szerint a korkülönbség az oka, az remélem mind impotens lesz 32évesen :-D
#12- Ja, ha a százalékok alapján nézzük, akkor valószínûleg te írtad az elõzõ hsz-t is, amelyben nem mások válaszait kritizáltad. Válaszolva az elõbbi válaszodra tehát, nem mondható, hogy ebben az esetben nem volt elég keresés és igyekvés a megoldásra nézve, de egy 23 éves nõ szerintem ne pazarolja el az életét arra, hogy egy ilyen problémákkal küszködõ férfi mellett elmenjenek mellette az évek ( már 5 így is elment ).
Azt nem írtad, hogy mióta vagytok együtt. Mennyire ismered a múltját? Könnyen lehet, hogy komoly párkapcsolati traumák érték õt korábban. Vagy bármilyen más érzelmi traumák. Az sem kizárt, hogy õ eleve olyan alkat, hogy a legkisebb kudarcok is földhöz vágják. Ez erõs lelki és érzelmi instabilitásra utal. És nyilvánvaló, hogy a sorozatos sikertelenség az együttlétetitek során belekergette õt egy olyan ördögi körbe, hogy ha szexre kerül sor, az agyi reflex azonnal az részérõl, hogy megint nem fog sikerülni. Belegörcsöli magát és természetes, hogy nem sikerül. És azt sem zárnám ki, hogy részérõl nincsen meg a kémia Irántad. Tudod, nem passzolhat mindenki mindenkihez. Csak ezt nemhogy Neked, önmagának sem meri beismerni. Szexen kívül minden más mennyei a kapcsolatotokban? Nehezen hinném. 36 évesen ahhoz még nagyon korai, hogy akut merevedési zavarai legyenek. Dowd-dal és azokkal értek egyet, akik pszichológus, illetve terápia segítségét ajánlják. Ez hosszú kitartó munka lesz és a párod teljes odaadása kell majd hozzá. De azért tartsd észben, hogy ha nem megy, és nem tudsz segíteni a párodon, attól a ponttól kezdve Magadat építed le fokról fokra. Gondolj arra is, hogy egyszer majd, ha gyereketek lesz, a párodnak példát kell mutatnia erõben, kitartásban. Õ lesz a gyereke(i)tek leendõ férfi/apa mintaképe.
Az elsõ mondatomat zárójelbe teszem, ha a 4, 5 év szex nélkül egyben a kapcsolatotok teljes idõtartamát jelenti.
ismerõs propléma, mint nálunk. orvoshoz-menetrõl hallani sem akar, de azt elvárja, hogy apáca legyek mellett, mert nem mûködik semmilyen módon kb egy hónapja. elõtte azért 2-3-5 alkalommal összejött a dolog. (15 éve vagyok vele).
A kérdező hozzászólása: Csak jelezném, hogy minden rendbe jött. orvostól kapott párom valami bogyókat (nem viagra-szerût, hanem ami a természetes vágy kialakulásánál segít). Szedte 3-4 hónapig, majd elhagyta, és azóta is minden tökéletes. Örülök, hogy nem adtuk fel.

Mit tegyek? Van egy fiú aki borzasztóan tetszik! Nagyon régóta ismerjük egymást de az utóbbi 2 hónapban kedztek kialakulni a dolgok! Nagyon szeretjük egymást meg ilyenek de egy baj van, h a báttyám a legjobb barátja!

Mindig mikor együtt vagyunk tudjuk, h nem szabad lenne ezt csinálnunk de mégis.

Legjobb válasz: Attól még hogy a bátyád legjobb barátja lehet köztetek bármi csak ezt a bátyáddal úgy kell megbeszélned hogy beleegyezzen ha jó fej a bátyád belefog ha nem nem de mind1 mert ha szeretitek egymást akkor úgy se tud mást tenni mint elfogadni ezt a dolgot. Amúgy igen akar tõled valami szeretni?!:O

Attól még hogy a bátyád legjobb barátja lehet köztetek bármi csak ezt a bátyáddal úgy kell megbeszélned hogy beleegyezzen ha jó fej a bátyád belefog ha nem nem de mind1 mert ha szeretitek egymást akkor úgy se tud mást tenni mint elfogadni ezt a dolgot. Amúgy igen akar tõled valami szeretni?!:O
sot:) jobb ha leulsz a batyadal es megkerdezed, hogy o mit szol, mert ha a legjobb baratja akkor tudja, hogyan banik a nokkel, es erdemes e egyaltalan foglalkozz vele...:) sztem beavathatod a batyd...semmi gond nem lesz belole es ha o sem ellenzi olyan teren h nem hasznalaj ki a hapsi a csajokat akkor sztem nincs akadalya, h egyutt legyetek :)
borzasztóan szereted?elég rémisztõ
Hány évesek vagytok?:) Én is így vagyok/voltam.17éves koromban elkezdtem vonzódni bátyám legjobb barátjához.(köztünk nagy a korkülönbség, 16év).Akkor mi ezt úgy oldottuk meg hogy õ beszélt a bátyámmal és õt nem zavarta.Szeptemberben leszünk együtt 3éve.Néha néha zavarta bátyám mert mikor eljött az õ legjobb barátja velem volt inkább.De persze tartani kell "szabad" napokat amikor a barátokkal van a fiú és te is a barátnõiddel. Remélem segítettem valamit.:) 20/L
A kérdező hozzászólása: én 16 õ 22
Szerintem simán lehet belõle komolyabb dolog.Csak beszéljen szerintem õ a bátyáddal.:) elõzõ voltam.

Elítélnétek? Barátommal már 2évevagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, de a szex nem jó, mert mindig hamar elélvez, és nem elégít ki. mostanában sokat gondolok arra h milyen lehet egy másik fiúval szexelni, és lenne is akivel tudnék. Megtegyem? :S

Legjobb válasz: Ha ribanccá akarsz válni (teljesen jogosan) tedd. A barátodat tuti elveszíted. Remélem tükörbe se tudsz majd nézni utána. MIért nem próbálod vele megbeszélni a dolgokat. Van itt már pár kérdés a korai magömlésrõl. Teli van jó tanácsokkal hogyan lehet kezelni a problémát. Ja és még valami: "nagyon szeretjük egymást" és megfordul a fejedben h megcsald? Ráadásul vadidegenektõl kérsz tanácsot? 22/f

Ha ribanccá akarsz válni (teljesen jogosan) tedd. A barátodat tuti elveszíted. Remélem tükörbe se tudsz majd nézni utána. MIért nem próbálod vele megbeszélni a dolgokat. Van itt már pár kérdés a korai magömlésrõl. Teli van jó tanácsokkal hogyan lehet kezelni a problémát. Ja és még valami: "nagyon szeretjük egymást" és megfordul a fejedben h megcsald? Ráadásul vadidegenektõl kérsz tanácsot? 22/f
Ahelyett hogy itt siránkozol, tehettél volna valamit abba a 2 évben.. Én 5 percrõl edzettem fel páromat 30 percre.. Neked miért ne menne?...
A kérdező hozzászólása: 18L vagyok, ez lemaradt.
A kérdező hozzászólása: de-de, pedig nagyon szeretjük egymás, és nem bírunk ki egymás nélkül 4 napnál többet:(:)
Nekem is az a véleményem, hogy nem szeretitek igazán egymást. Fõleg a pasidtól fura, hogy õt nem érdekli, hogy ki tudjon elégíteni...
Monnd meg neki hogy neked ez nem jó. Es, hogy egy önzõ töketlen barm, ha ezzel nem foglalkozik, bizonyám. Csald meg szerintem, de csak ha belefér a dologba, hogy esetleg elhagy. Legalább tanul belõle és lesz neki is esélye rá hogy megtartson egy nõt maga mellett...
Durexbõl van lidokainos is, amitõl a barátod tovébb bírja.
Ugyan annyi idõd van neked is, húzz bele! Nem õ a hibás hanem te, hogy nem tudsz ugyan annyi idõ alatt elmenni. Figyu, dugasd hülyére magad laktanya tûzoltóval, attól biztos elélvezel!
Ja miazhogy. Még szakíthatsz is vele ha nem felel meg neked. Vagy ha kielégítetlenül akarod leélni az életed akkor maradj vele.
" Ugyanannyi idõd volt neked is" szöveget csak azok mondják akik nem tudnak kielégíteni egy nõt, vagy nem akarnak és nem is érdekli õket. Ha igazán szeretne, akkor kielégítene a nyelvével, vagy az ujjával.
4 napig nem birjátok ki? jópár éve együttvagyok a párommal, de azt a 8 órát is soknak találom amig dolgozik...:D ha mindenképp meg akarod magad mással dugatni, akkor elõbb szakits vele, igy fer... (OFF: ezért nemjo szüzen komoly kapcsolatba kezdeni...érdekes modon én miért nem aakrom magam mással megdugatni a páromon kivül? 18éves korom körül voltak 1éjszakástol 2-3 honapig tarto kapcsolataim, arra jo volt, hogy most tudom értékelni a párom...és eszembe nem jut, hogy végigmehetne rajta a tüzoltócsapat...)
20:12 vagyok ismét. Te meg akarod csalni mert nem jó a szex. Õ nem foglalkozik vele h nem jó a szex. Nem hinném h igazán szeretitek egymást. 22/f
Ha nem foglalkozik azzal h neked jó-e akkor komolyan el kéne gondolkozni a váltáson..
Hogy éreznéd magad a barátod ha egy másik lánnyal feküdne le?
20:10 azt hogy csnáltad?:D
Az elsõ technikájára én is kíváncsi lennék:D
A kérdező hozzászólása: Hát nem érezném én se jól magam, de hajt a kíváncsiság, meg vele feküdtem le elõször...:S
20:10 vagyok Könnyen. Orális kielégítésnél mikor már láttam, hogy nagyon élvezi, lassítottam, majd lassan folytattam szájjal, körbenyalogattam, stb Aztán egyre késõbb élvezett el.. 3 hónap alatt jutottunk el a 30 percig.
Ha szereted akkor ne tedd meg mással, késleltessétek az orgazmust, számtalan tanácsot lehet találni a neten erre a problémára. Talán ha maszturbálna szeretkezés elõtt, lehet, hogy tovább bírná. Úgyhogy ez személy szerint nem elítélendõ. Mindenkinek lehetnek hibái. 18/F
A kérdező hozzászólása: Hiába beszéljük meg h ez így nem jó, õ nem nagyon foglalkozik vele, h nekem jó volt e, meg h mi lenne jó, pedig már nem egyszer beszéltünk róla...
Akkor állítsd választás elé: vagy hajlandó hozzájárulni ahhoz, hogy jobbá tegyétek a szexuális életeteket (mivel neked ez így szar) vagy otthagyod. Be ezen besír hát így járt, ez élet kemény.
Neked nem az a bajod h a pasid hamar elmegy. Ez egy olyan probléma amit simán orvosolni lehet ha igazán szereted. Az a bajod h más pasival is ki akarod próbálni h ezzel takarózol h ez az oka, de ez nem ok a megcsalásra. Tõlem megteheted, itt rohadtul nem érdekel senkit h mit teszel, de ez nem jó indok, ismerd be magadnak is h már egyszerûen más kell és nem õ.

Van egy barátom (vagy mondjam úgy hogy barátnõm) aki 224km-re lakik de talkozni szeretnénk mert nagyon szeretjük egymást! Szerintetek ez hogy lehet kivitelezhetõ? (13/F)

Noss,nagyon szeretjük egymást(barátilag) és már iszonyatosan szeretnénk egyszer talizni. Nyárra gondoltunk. De hogy? Laknak ott a közelükbe rokonaim de náluk még egyszer sem voltunk. Anyukámék tavaly mert útba esett. El vinni csak úgy nem hiszem hogy el fognak. Szerintetek? Ti mit tennétek? Ui.: Olyat nem fogadunk el hogy marad az fb és a Skype. ;) Köszi!

Legjobb válasz: Mi lenne, ha a szüleitekkel megbeszélnétek, hogy elmennétek egymáshoz mondjuk 1-1 hétre? Ehhez a lány szüleit, meg a te szüleidet kellene összehozni mondjuk egy Skype beszélgetés erejéig, és ha mindkét fél hajlandó rá, akkor meg lehet beszélni az idõpontot, mondjuk a nyári szünet alatt. Eljutni egymáshoz pedig nemcsak kocsival lehet, hanem tömegközlekedéssel is, lehet, hogy át kell szállni, de 13 évesen talán már kivitelezhetõ a feladat :)

Mi lenne, ha a szüleitekkel megbeszélnétek, hogy elmennétek egymáshoz mondjuk 1-1 hétre? Ehhez a lány szüleit, meg a te szüleidet kellene összehozni mondjuk egy Skype beszélgetés erejéig, és ha mindkét fél hajlandó rá, akkor meg lehet beszélni az idõpontot, mondjuk a nyári szünet alatt. Eljutni egymáshoz pedig nemcsak kocsival lehet, hanem tömegközlekedéssel is, lehet, hogy át kell szállni, de 13 évesen talán már kivitelezhetõ a feladat :)
A kérdező hozzászólása: Ott aludni? :D Hát nem tudom...
Jaa, hát nem tudtam, hogy annyira nem vagytok jóban :D Akkor annyit tudtok csinálni, hogy elkéredzkedtek mindketten, egy úticélt kijelöltök valahol félúton, odáig pedig elbuszoztok/vonatoztok mindketten korán reggel, együtt töltitek a napot, felfedezitek az adott várost, aztán az utolsó busszal/vonattal mindenki megy haza. Még a tervezgetés, hogy mit fogtok ott csinálni, az is jó idõtöltés :) Ahová én egyetemre járok, az 160 km innen, busszal 3 óra, szóval szerintem egy 2-3 órás utazással megoldható a találkozás, és nem megy el vele az egész napotok. (De ha gondolod, írhatsz privátban, hogy mi az a 2 hely, hátha esetleg tudok segíteni valamit).
mióta leveleztek? találkoztatok már? :D
A kérdező hozzászólása: Nem találkoztunk még :D ÉS kb. 1hónapja! de már.. kicsit furcsa, hogy ez majdnem olyan mint egy párkapcsolat mert becézzük egymást meg szíveket küldözget.. vagy ezt már mondtam? :D nem tudom, eddig rossz volt a gépem és nem tudtam írni, bocsi.. :/
életem :DDD bocsánat, paraszt vagyok, hogy most kinevettelek titeket, de ez olyan aranyos. :) egy hónap alatt nem ismertétek meg egymást, és ha azt vesszük, hogy ilyen messze laktok, még kicsit várhatnátok, hogy azért ne legyen kidobott pénz. mármint oké, ott a tanulópénz is, hát akkor találkozzatok na. (btw én azt mondom, két hónap múlva sehol nem lesztek, csak egy emlék lesz a csaj)
A kérdező hozzászólása: Rosszul hiszed ;)
Hogy vannak együtt, hogy ha nem szólnak egymáshoz? O_O
A kérdező hozzászólása: Rendbe:-);-)
Bár 10 évesen még tényleg elég képlékenyek az érzelmek, de hát a szerelem mint tudjuk, mindent legyõz. :) Próbáld meg egy kicsit unszolni barátodat, hogy többet beszélgessen a lánnyal!
A kérdező hozzászólása: Apukája kiköltözik a munkája miatt! Amúgy 10 évesen nincsenek komoly kapcsolatok!
Te, figyu már, 10 évesen szerinted milyen egy komoly kapcsolat?
10 évesek ? és a fiú elköltözött Dubaiba ? de a lány még itt van Mo-n ?
A kérdező hozzászólása: Semmi komoly.
A kérdező hozzászólása: 10, de ez olyan kapcsolatnak indult amikor csak a folyosón fogják egymás kezét, és egymás mellett ülnek ebédnél, max. egy arcra puszi!
Ne haragudj. Hány évesek? :)
A kérdező hozzászólása: Igazából a fiú Dubaiba költözött!!( bocs nem tudom hogy kell írni!)
Kezdem érteni.. De furcsa, hogy összejöttek és szeretik egymást mégsem találkoznak. Beszélj a vele, hogy a barátjával csináljanak programokat, akár mozi, séta, ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Igazából mindketten másik iskolába mennek. ezért a barátnõm amúgy is nagyon szomorú ezért. A fiú pedig nagyon félénk.
A kérdező hozzászólása: Most derült ki hogy már van másik barátnõje is!

A barátommal együtt élünk, egy ágyban is alszunk, szeretjük egymást de csak ritkán van szex. Én valahogy nem kívánom a szexet ő meg már nem annyira aktív. Szerintetek ebből lehet tartós kapcsolat?

Legjobb válasz: Ha szeretitek egymást - miért ne lehetne? De a megszokás nem túl jó dolog... Néha jót tesz, egy kicsit elkülönülni, majd újra egymásra találni.

Ha szeretitek egymást - miért ne lehetne? De a megszokás nem túl jó dolog... Néha jót tesz, egy kicsit elkülönülni, majd újra egymásra találni.
#7 (bocs elküldtem) Szeretik egymást!! Az emberi élet lényege, értelme a szeretet, nem a párzás.
7
Hát ezen sûrgõsen változtatni kellene. Így akarjátok leélni a következõ 50 évet ??? Vagy keressetek új párt. Ez így nem normális.
59? na de félre a tréfát - ha szeretitek egymást kialakul.... szerintem nem jó az együttlétre úgy gondolni, mintha valami kötelezettség lenne (heti ennyiszer-annyiszor), vagy valami testtel kapcsolatos szokás, (mint pl a fogmosás)- inkább ritkán, amikor kedv van hozzá, nem egy hõségben átdolgozott nap után, akkor szeretetben, boldogan, szabadon
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk.
Pár hónapos kapcsolatban azért ez elég elkeserítõ. Hacsak nem vagytok 60 évesek.
szerintem, igen - meg 38°-ban egyedül jó aludni
A kérdező hozzászólása: Mi csak pár hónapja vagyunk együtt. Szerintetek ez normális?
Párzás nélkül nincs élet. Szerintem 50%-ban befolyásolja az emberek döntését hogy kit választanak párnak, én sem azt mondtam, hogy ez a legfontosabb. De ha már most itt tartanak mi lesz késõbb. Nem elhagyni kell egymást megoldani, komunikálni. Nem csendben beletörõdni.

Megbeszéltük az exemmel hogy mostmár csak barátok leszünk, pedig még szeretjük egymást, de semmi nem lesz, (mert rossz volt már a kapcsolat) ez így jó?

Elmondunk egymásnak mindent, megyünk ide-oda, de semmi különös, tudom, akarater? kell hozzá sok, de ha megvan, akkor ez m?ködhet?

Legjobb válasz: Ehhez kitartás kell és önfegyelem! Nekem mûködött barátnõmmel vége lett és maradtunk barátok...eleinte nehéz volt megállni hogy semmi csók meg simogatás de bele lehet jönni és el lehet fogadni, ha van mellette más akit szeretsz. És ha tényleg fontosak voltatok egymásnak akkor menni fog.

Ehhez kitartás kell és önfegyelem! Nekem mûködött barátnõmmel vége lett és maradtunk barátok...eleinte nehéz volt megállni hogy semmi csók meg simogatás de bele lehet jönni és el lehet fogadni, ha van mellette más akit szeretsz. És ha tényleg fontosak voltatok egymásnak akkor menni fog.
igen, ez jó. csak bónuszestét ne akarj tartani. részegen se. részegen lehetõleg egyáltalán ne találkozzatok, sokkal rosszabb. hidd el, én tegnap csábítottam el újra, pedig 2 hónapja szakítottunk és bõ 1 hónapja találkozgatunk barátilag. hát, nem kellett volna..

Szeretem a barátomat! Fél éve járunk. ő az egyetlenem. Belőlbe áll az életem. Sose akarom elveszíteni. Tudom h ő is iszonyatosan imád. Mivel tehetem tartóssá a kapcsolatot, és olyanná h ne unjuk meg egymást?

az életem része. beledöglenék ha elveszteném, nincs senkin rajta kívül. most voltunk fél évesek. sokszor mondja, h ha én ellhagyom ?t valaha ? mindig fog rám várni.. tényleg nagyon szeret. de bennem ott van valami, annyira rettegek az elvesztését?l. mivel tegyem mégjobban boldoggá? h ne hagyjn el, ne h?ljön ki a kapcsoatunk? L/16, F/16.

Legjobb válasz: Hát még jo fiatalok vagytok,de ha igazán szeretitek egymást akkor biztos hosszu távu lesz a kapcsolatotok.Fontos,hogy mindig figyeljetek egymásra.Egy jo vacsival,aztán egy szexi háloruhával,hozzá egy kicsi mozgás zenére.Na ettõl az én férjem 7 éve megõrül és nem unta meg.Lehet rajta mindig ujitani.

Hát még jo fiatalok vagytok, de ha igazán szeretitek egymást akkor biztos hosszu távu lesz a kapcsolatotok.Fontos, hogy mindig figyeljetek egymásra.Egy jo vacsival, aztán egy szexi háloruhával, hozzá egy kicsi mozgás zenére.Na ettõl az én férjem 7 éve megõrül és nem unta meg.Lehet rajta mindig ujitani.
A kérdező hozzászólása: kössszi:)

2 honapja vagyok a baratommal, az elejen nagyon meglepodtunk mennyire egymasra talaltunk stb. viszont 400 km-re vagyunk. Nem vagyok biztos benne, h szeretem a baratom. Vagy csak a tavolsag csinalja ezt?

Tavkapcsolat, 2 hetente talalkozunk, mikor ki megy a masikhoz. Viszont utobbi idoben nekem nehez volt ra koncentralnom, fvoleg h ilyen messze van.

Legjobb válasz: lehetséges hogy csak megszoktad azt hogy csak hétvégén találkoztok és ezért nem hiányzik annyira a hétköznapokban. Sajnos nálunk is ez volt a helyzet. bár mi csak 25kmre lakunk egymástol bnõmmel. Nyári szünetben majdnem mindennap találkoztunk, akkoriban ha már 1-2napig nem voltunk egymással nagyon hiányoztunk egymásnak. de aztán jött a suli és csak hétvégenként tudtunk talizni. Ezt egy idõ után emgszoktuk, de bnõm közbe kiis szeretett belõlem. Azota szakitottunk is, de most megint ujrakezdtük. Szoval valamelyik kapcsolatot tönkreteszi a távolság, valamelyik kapcsolatot szorosabbra fûzni. Szerintem légy kitartó vele kapcsolatba, ha amikor eggyütt vagytok boldog vagy és jol érzed vele magad, akkor mindenképp maradj vele!

lehetséges hogy csak megszoktad azt hogy csak hétvégén találkoztok és ezért nem hiányzik annyira a hétköznapokban. Sajnos nálunk is ez volt a helyzet. bár mi csak 25kmre lakunk egymástol bnõmmel. Nyári szünetben majdnem mindennap találkoztunk, akkoriban ha már 1-2napig nem voltunk egymással nagyon hiányoztunk egymásnak. de aztán jött a suli és csak hétvégenként tudtunk talizni. Ezt egy idõ után emgszoktuk, de bnõm közbe kiis szeretett belõlem. Azota szakitottunk is, de most megint ujrakezdtük. Szoval valamelyik kapcsolatot tönkreteszi a távolság, valamelyik kapcsolatot szorosabbra fûzni. Szerintem légy kitartó vele kapcsolatba, ha amikor eggyütt vagytok boldog vagy és jol érzed vele magad, akkor mindenképp maradj vele!

Nagyon szeretjuk egymast a baratommal, csak egyesek nem tudjak elfogadni. Igaz hogy o 21 eves, en pedig 15 vagyok de ennek ellenere szeretjuk egymast. Egy kissebb ideje veszkedunk. Kb 1 hete, de a vegen mindig kibekultunk . Hogyan tovabb?

MAsok pletykalnak rola es rolam is. Meg ha igaz lenne .. de hazugsagokat talanak ki hogy mi szakitsunk .Szoval mit tegyek ? haggyam abba ezt a kapcsolatot vagy folytassam ? En barmit megtennek erte es o is ertem .A szuleim is a fiu ellen vannak azt hiszik hogy ki akar hasznalni , de o tenyleg mas mint a tobbi .O bizonyitotta is hogy szeret. Legyszi segitseteek !!

Legjobb válasz: Ha tényleg annyira szereted akkor miért teszed fel ezt a kérdést nekünk?Miért nekünk kell eldönteni hogy szakítsál vele vagy sem?Ha igazán szeretnéd akkor leszarnád a többiek véleményét,sõt,még azt sem hanem teljesen hidegen hagyna!

Ha tényleg annyira szereted akkor miért teszed fel ezt a kérdést nekünk?Miért nekünk kell eldönteni hogy szakítsál vele vagy sem?Ha igazán szeretnéd akkor leszarnád a többiek véleményét, sõt, még azt sem hanem teljesen hidegen hagyna!
Én is azt tanácsolom, hogy ilyen jellegû kérdésekben sose hagyatkozz mások véleményére, mert a Te életed, a Te érzéseid, és Te szerelmed. Ha mások tanácsára hallgatsz és esetleg belebuksz, akkor joggal fogod magadat okolni, hisz nem a saját érzéseidre hagyatkoztál, hanem mások véleményére alapoztál, dühös leszel magadra és az rosszabb mintha az emberekre haragudnál. Ha biztos vagy a dolgodban, akkor tarts ki a döntésed helyessége mellett, fontos, hogy higgy magadban, ne támaszkodj másokra! Beszéld meg az összes gondolatodat a barátoddal, mondd el neki mi a véleményed, mit érzel. Ha kitartó lesz a srác, azt a szüleid is észre fogják venni. Én is 15 voltam amikor a 20 éves barátommal összejöttünk. Amikor apám meghallotta, azt mondta felejtsem el, de a barátom és én a végsõkig kitartottunk, aztán pár hónap elteltével apu kezdett megenyhülni és ez csak fokozódott. KITARTÁS! EZT TUDOM MONDANI! SOK SIKERT, BOLDOGSÁGOT!
2. még együtt vagytok, és mióta?
A kérdező hozzászólása: Igeen mar fel eve :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!