Találatok a következő kifejezésre: Szeretik a szűk (54 db)

A fiúk miért szeretik a szűk puncit?

Legjobb válasz: en azert mert a peniszem vekonyabb az atlagnal,es ezert csak szuk lannyal elvezem a szexet,sajnos ez nincs rairva a csajra mikor megiserem,,,,, amugy meg nyilvan fizika,surlodasi hatasok jobbak,ha jobban kozrefogja egy szuk huvely

azért , amiért a csajok a vastag f.arkot ! sokkal élvezetesebb :)
kedves kérdezõ, te egy nagy mázlista vagy, a pasiddal együtt. kívánok sok szép, szûk punciban gazdag szeretkezést nektek :)
en azert mert a peniszem vekonyabb az atlagnal, es ezert csak szuk lannyal elvezem a szexet, sajnos ez nincs rairva a csajra mikor megiserem, , , , , amugy meg nyilvan fizika, surlodasi hatasok jobbak, ha jobban kozrefogja egy szuk huvely
Mert jobban vakarja Jancsika feje búbját
Ezt most komolyan kérdezted?
:O én inkább a szûkebbet díjazom, ha gondolod írj privit
14:59: ott a sikosító..van aki nem ismeri? -_-
ha minden megfelelõen van elõkészítve, akkor azért elég kicsi az esély rá, hogy annyira szûk marad, hogy nem fér be.
szerintem azért gáz nagyon szüknek leni, van oan oszt társam, (egykis ribanc) 16éves és csak azért szüz még mindig mert megakarta dugni egy fiu (2.nap amikor elkezdtek járni...) de nem birta me nem fért be a farka oan szük a csaj, sztem ez gáz, és elég sokan sirtak már ezen az oldalon is (lányok) hogy a párjuk kivan akadva mert szükek és nem birja a fiu beteni nekik 16L
Enyém is szûk, mivel még szûz vagyok...:D
majd idõvel te is kitágúlsz
A kérdező hozzászólása: Utolsónak : köszike :D
A kérdező hozzászólása: igen. Nagyobb az élvezet?
Jó neked:)
Nyami:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm az értelmes válaszokat. Én eléggé szûk vagyok ...:/
16 L a kis ribi osztálytársadnak azért nem tudták betenni, mert lelkileg nem volt felkészülve a szexre és ilyenkor automatikusan összehúzódnak az izmok. vagyis egy kis szûzk.rva, akinek a szája nagy. olyan tehát nincs, hogy valakinek nem fér be.

Zavar titeket, ha valaki nem szereti a szuk ismerettsegi korotokben vagy csaladotokban az allatokat?

Titeket zavarna parkapcsolatban, barati kapcsolatban, szuk csaladi korben, ha valaki nem szeretne az allatokat? De lenne ra oka rossz tapasztalatok miatt...mikor kicsi voltam, megtamadott egy idegen kutya, mikor az iskolabol mentem haza es seruleseket okozott, amelyek azota elmultak fizikalisan, de lelkileg nem. Azota nagyon felek toluk. Ettol az erzestol nem tudok szabadulni, mikor meglatom oket (kiveve pl. skot juhaszt meg 1-2 masik kutyat, amirol tudom, hogy jambor). Alapvetoen minden allatot szeretek, kiveve a kutyakat. Az egyik legjobb baratom parja kutyakat tenyeszt es o mondta, hogy en nem vagyok ember, ha nem szeretem a kutyakat. Tenyleg ilyen rossz vagyok? Mit tehetnek, hogy megvaltozzak? Rossz felelemben elni.

Legjobb válasz: Összetett a kérdés. Elõször is nekem a "nem szereti az állatokat" bántást jelent, állatkínzást, nem pedig azt, hogy tart a kutyáktól. Az, hogy tartasz a kutyáktól, érthetõ, hisz rossz tapasztalatod volt velük. Én nagy állatszeretõ, -védõ vagyok, mégis halálosan rettegek a legkisebb póktól is, sõt, még meg is ölném, ha nem félnék még attól is. De ettõl még szeretem az állatokat! Másodszor, a végén írod, hogy rossz félelemben élni, mintha erre is várnál választ. Terápiát ajánlok, vagy hivatalosat, vagy sajátot. Találkozz gyakrabban olyan ismerõs kutyával, aki tuti megbízható, barátságos. Legyetek együtt egyre többet, meglátod, jobb lesz a viszonyod a kutyákkal. De senki nem várja el tõled, hogy hat dobermannal aludj egy ágyban.

Összetett a kérdés. Elõször is nekem a "nem szereti az állatokat" bántást jelent, állatkínzást, nem pedig azt, hogy tart a kutyáktól. Az, hogy tartasz a kutyáktól, érthetõ, hisz rossz tapasztalatod volt velük. Én nagy állatszeretõ, -védõ vagyok, mégis halálosan rettegek a legkisebb póktól is, sõt, még meg is ölném, ha nem félnék még attól is. De ettõl még szeretem az állatokat! Másodszor, a végén írod, hogy rossz félelemben élni, mintha erre is várnál választ. Terápiát ajánlok, vagy hivatalosat, vagy sajátot. Találkozz gyakrabban olyan ismerõs kutyával, aki tuti megbízható, barátságos. Legyetek együtt egyre többet, meglátod, jobb lesz a viszonyod a kutyákkal. De senki nem várja el tõled, hogy hat dobermannal aludj egy ágyban.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez jo otlet. Lehet, hogy kezdetnek ez lenne a legjobb. Hat igen, mindenkire minden maskepp hat es a muszaj az nagy ur (mert vezetni nekem muszaj, kutyat tartani nem - talan epp ez is a baj, mert a muszajt az embernek meg kell szoknia, nincs mese)...volt, aki megkerdezte mar, hogy hogy lehet felni a kutyaktol, aztan rola kiderult kesobb, hogy o meg a madaraktol fel, mert ot meg azok tamadtak meg. Az emberek nem ertik meg egymas felelmeit, amig nincs ugyanazzal tapasztalatuk...amugy a baratom parja tudja, hogy velem mi tortent. Vannak emberek, akik nem tudnak gondolkodni sajat eletukon, tapasztalataikon kivul, gondolom.
Én sem igazán szeretem a kutyákat, pedig nekem még rossz tapasztalatom sincs. Az ismerõsöd nem tudja, min mentél keresztül? És ennek ellenére rossznak tart? Sajnos el tudom képzelni, vannak ilyen kutyabolondok, akik jobban szeretik õket, mint az embereket.:( Félre ne értsetek, nem azzal van a bajom, aki kutyát tart és szereti, hanem azzal, aki nem fogadja el, hogy valaki nem így érez. Mivel nekem soha nem volt kutyám, sokáig nagyon idegesítettek az ilyen emberek. Amióta viszont megvan a kisbabám, furcsa módon át tudom érezni, mit érezhet az, akinek a kutya a "gyereke". Szóval nem, nem vagy rossz ember. Szerintem meséld el az ismerõsödnek, miért idegenkedsz a kutyáktól (bár gondolom már megtetted), aztán amennyire lehet, hanyagoljátok a témát.
Nos nekem pár éve kidekorálta az arcomat egy németjuhász, nem is az én kutyám volt, elszökött a harapás után, nem lett meg így még a veszettség elleni oltásokat is fel kellett vennem. Ennek ellenére a mai napig kutyabolond vagyok, imádom õket, hiszen annak az egy kutyának a hibájáért nem okolhatom az összes többit. Próbáld õket elfogadni, elõször kiskölykökkel kezdd és haladj velük szép lassan, ha már ennyire félsz tõlük..menni fog ha akarod :)
Attól, hogy valaki nem szereti az állatokat, még nem rossz ember! Sokkal rosszabbnak tartom azokat, akik imádják az állatokat, de nem szeretik az embereket!
21:41 vagyok. Én is kicsi voltam, de mindegy is. A vezetés tényleg más dolog, bár nekem pont az autóbaleset az ami nagyobb traumát okozott. Hónapokig sírva aludtam el, de túl tettem magam rajta. Ha ennyire félsz tõlük, de a kisfiad szereti õket akkor talán lehetne azt csinálni, hogy egy ismerõsnek a kutyájával megismertetni és hagyni, hogy játsszon vele. Akkor te se éreznéd magad annyira rosszul és a kisfiad megismerné a kutyákat.
A kérdező hozzászólása: Szerintem az sem mindegy, hogy kit milyen eletkorban ert ilyen trauma, mert pl. nekem most volt egy nagyon sulyos autobalesetem, megis visszulok vezetni, de egy kiskori trauma mashogy hathat az emberre meg alapbol mindenki mas...amugy sem rajongok a kutyakert, tehat alapbol van ellenszenvem az eset miatt is meg nekem sosem volt, sosem szoktam meg a kozelseguket meg, hogy hull a szoruk mindenhova stb. A kiskutyakat nem birom. Azok idegesitenek a legjobban az ugralasukkal. Skot juhaszt siman elviselnek, de az olyan, mint egy kisgyerek, akit mindig gondozni kell. Nagy felelosseg.
Én nem tartalak rossz embernek emiatt, bár be kell vallanom én nem teljesen tudom megérteni akik arra hivatkoznak, hogy azért nem szeretik mert megtámadta õket. Elhiszem és elfogadom ha valaki így gondolja, csak valahogy engem a rossz élmény nem tartott vissza attól, hogy szeressem a kutyákat...pedig egy kutya egyszer kiharapta a bal arcom, egy 3 centis körben és a fogaim is kilátszottak. Sajnálom, hogy téged ennyire megviselt. A kicsi kutyáktól is ennyire félsz?
Ha leesel a lóról, azonnal vissza kell ülni rá. Nem véletlenül mondják. Nálad talán túl mélyen rögzült ez a félelem. Lehet tenni ellene, de nem lesz könnyû.
A kérdező hozzászólása: Igazabol epp jarok terapiara mas okbol (sulyos autobaleset), es emlitettem ezt a problemat is, de nem nagyon haladok vele...talan tul regota (kb. 20 eve) van bennem ez a felelem es nem tudom kiolni. Igen, helyesbitenek: nem az van, hogy nem szeretem oket, sot a tobbi allattal nincs bajom, meg a bogarakkal sem. Csak a kisfiam nagyon szeretne kutyat es meg a gondolattol is leizzadok. Nem akarom, hogy o is feljen toluk, jo lenne, ha megszokna oket, de en kutyat latni sem akarok/tudok.
Engem nem zavar, ha valaki nem szereti, de az igen, ha az állatkínzást támogatja, pl. bõr cipõk, ruhák, bútorok. Az ilyenekkel nem állok szóba. Az, hogy valaki szimplán nem szereti az állatokat, nálam nem befolyásol semmit, ettõl én még szerethetem õket.

Fiúk szeretitek a szűk lányokkal a sexet?

Legjobb válasz: Nem, mi csak a szûk kabátokkal szeretjük a szexet.. Am hogy a rákba ne? xD

Nem, mi csak a szûk kabátokkal szeretjük a szexet.. Am hogy a rákba ne? xD
Igen. 26/F
Mindenképpen jobb például abban az esetben, ha a srácnak nincs orbitális méretû f*sza - a lány is jobban érzi. Én szeret(ném) - de kifejezetten szûk lánnyal még nem hozott össze a sors.
hát én kicsit tartanék tõle h fájdalmat okozok neki am sztem az hogy vki mennyire szûk az nem attól függ h szûz e
Nem jobb.. ugyanolyan. Vagy, ha a nõnek nagyon fáj, akkor rossz, mert abba kell hagyni.
Igen. Ha egy igen komoly kapcsolatról van szó, teljes szívünkbõl szeretjük egymást, és érettek vagyunk a dologhoz eléggé, és figyelembe vesszük a másik fél érzéseit is. Sportszerûen nem. A szex nem errõl szól. Szûz lány szeretkezést érdemel, nem orgiát.
mi szeretjük, max õk nem, ha fáj nekik..
Hát, ha szûkebb akkor jobban érezzük, h mi a helyzet, viszont ha tényleg fáj neki akkor azért kicsit kegyetlenség lenne folytatni...
Én a barátnõmmel szeretem.
Nekem fontosabb az hogy a barátnõm/partnerem élvezze a dolgot... és ha szûk akkor fáj neki rgó nem élvezi... nem szeretek fájdalmat okozni másoknak. 17/F
A kérdező hozzászólása: De jobb egy szûkebb hüvelyû csajjala sex, mint olyannal aki nem annyira az?
Hát én örülnék/"megtiszteltetésnek" tartanám, de "félnék" hogy fáj neki.. bár még nem voltam növel..16/f
Jobb a szûk.

Van még valaki aki nem szereti a szük feszülös ruhákat?

25 éves lány vagyok és nagyon tetszenek a csajos ruhák (cicanaci, feszes csö farmernadrág) de egyszerüen nem birom elviselni ha rajtam van. Pedig szeretnék csinosan, csajosan öltözködni de nagyon nehezemre esik, föleg reggelente az ilyen ruhákat magamra ráncigálni... van még olyan aki igy van ezzel? hogyan szoktassam hozzá magam mégis az ilyen ruhákat? miket hordjak összel télen, amik csinosak, nöiesek, mégis kényelmesek?

Legjobb válasz: Van ilyen téli cicanaci, nõies, feszül, kényelmes és belül szõrös :D szóval nem olyan mint a többi cucc ami dörzsöli a bõröd.

Van ilyen téli cicanaci, nõies, feszül, kényelmes és belül szõrös :D szóval nem olyan mint a többi cucc ami dörzsöli a bõröd.
Én is így vagyok vele. A lazább, hiphop stílust képviselem, ebben érzem jól magam. Mondjuk én férfi vagyok, de rosszul vagyok amikor bemegyek egy ruhaboltba, és mindenhol ezeket a v nyakú pólókat, feszülõs nadrágokat látom amit a modern fiúk/férfiak hordanak. Nagyon nehezen tudok magamnak vásárolni. Már ha érdekel ez a vélemény a másik nemtõl. :)

A fiúk szeretik a szűk puncit?

Legjobb válasz: A világon a legjobban.

A világon a legjobban.
Arra gondolsz, hogy olyan szûk a punci, hogy az igazából már segg?
szerintem ez egy meleg srác xDDDD
Vigyázzatok, mert a válaszok alapján fogja kikalkulálni a bérleti díjat.
ha tudnám mi az lehet, hogy szeretném
Azért szûk, mert még járatós?
A kérdező hozzászólása: Egyértelmû igent, csak kicsit kisiklott a dolog. :D
nem az a tág punci amiben tapsolni lehet, hanem amelyikben hallani a visszhangot.
Kiscsillag, eddig 7-bõl 7-et érdekelt, szóval milyen következtetést vonsz le ebbõl?
A kérdező hozzászólása: A kérdésre válaszoljatok! :D
mennyiért lehetne bérelni a tiedet? :P
Bérelhetõ? Hm, milyen idõs punciról van szó, és mennyire használt? :P
Lízing esetleg érdekelne, úgy megoldható?
Nem, azt amelyikbe harangozni lehet... szerinted? :D
Á utáljuk, fúúj...
A kérdező hozzászólása: Csak bérelhetõ.
Miért, van eladó?
Kívül-belül imádjuk!
A kérdező hozzászólása: kirúgták a kutyasuliból, mert nevelhetetlen azt mondták.....
Elõbb szocializáld, vidd el egy jó kutyaiskolába, ahol segítenek, hogy képes legyen kutyákkal normálisan kommunikálni, aztán vegyél magadhoz másik kutyát.
Húú de jó kutyaiskola lehetett. Az ember azért viszi oda a kutyát, hogy tanuljon. Vagy én tévedek?????
Akkor vidd egy olyan suliba, ahol értenek is a kutyákhoz :)
Ha képtelenek vagytok megnevelni ezt a kutyát, akkor mégis hogy gondoljátok a másikat? Majd széttépi a kiskutyát vagy mégis hogy gondolod? Ha semmilyen kutyával nem jön ki, ami csak a ti hibátok, mert nem neveltétek rendesen, akkor azzal sem fog kijönni, amit odavisztek a területére. Keressetek egy normális kutyaiskolát, ahonnan nem küldik el a nehezebb eseteket, hanem megpróbálnak segíteni. Addig mindenesetre, amíg nem változik a helyzet ne is nagyon gondolkozz második kutyán.

Kan boxert szeretnék. ö lenne az elsö kutyám, de mindenki a szukát ajánlja. Ha ivartalanitanánk, sokkal könnyebb lenne a nevelése?

Legjobb válasz: A nevelése annak lesz könnyebb, amelyik könnyebb eset, meg amelyik jobban passzol hozzád. Ez nem attól függ, hogy mi van a lába között. Ha kiszeded az alomból a legparasztabb szukát, többet fogsz vele szívni, mint egy nyugis együttmûködõ kannal. De persze az ivartalanítás mindenképpen ajánlott, akármelyik nemrõl legyen is szó.

A nevelése annak lesz könnyebb, amelyik könnyebb eset, meg amelyik jobban passzol hozzád. Ez nem attól függ, hogy mi van a lába között. Ha kiszeded az alomból a legparasztabb szukát, többet fogsz vele szívni, mint egy nyugis együttmûködõ kannal. De persze az ivartalanítás mindenképpen ajánlott, akármelyik nemrõl legyen is szó.
Hello, nekem kan boxerem van, 9 hónapos, még 4 lábon pisil, szoval nem ivarérett. Hááát. már párszor leizzadtam vele, de kezelhetõ. Mondjuk mi járunk vele suliba. Domináns a drágám, de nem agresszív. kölyöknek a boxer elég "rossz", mert nagyo n sokat idétlenkedik és makacskodik, de meg lehet nevelni, bár nem olyan egyszerû, mint egy engedelmes típusú kutyánál (pl. németjuhász). Ha kölyköt veszel, kicsit szerényebbet, nyugisabbat válassz, én direkt dominánsra pályáztam, hát meg is kaptam. de azért imádom, mer ha jól meg vannak nevelve, jó kutyák!!!
Nem a nem a fontos, ahogy már elõttem is írták, sokkal fontosabb, hogy az alomból ne a legdominánsabbat válaszd.
Ha tenyésztõtõl veszed, mindenben segíteni fog.
Kan hátránya és elõnye: Hátránya: Ha kertes, családi házban élsz, akkor oda van az összes tuja, virág, bokor mert kipisili. Elõny: Ha nem ivartalanítod, akkor csavarogni kezdhet ha olyan a kerítés de sosem hozz haza magával kiskutyákat. Az ivartalanítás: Elvileg nyugisabb lesz, de ha olyan hiperaktív kutyát sikerül kifognod, amelyik mindig örül, és nem tud nyugton maradni, annak az ivartalanítás is pár nap lenne és megint ugra bugrálna, elõnye, hogy nem fog késztetést érezni ha szukák között lenne ( parkban egy találkozásnál)

Van 1 másfél éves Námetjuhász gyönyörü kutyám, fedeztetetni szeretnék vele . Annyi kérésem lenne hogy hány alkalommal vigyem el a szukához és mennyi időre hagyjam vagy engedjem hogy felvegye a szuka?

Legjobb válasz: Tenyésszemle, szûrések megvannak? Ha nincsenek, ne fedeztess a kutyáddal, ne legyél szaporító. http://olcsokutya.uw.hu/

Tenyésszemle, szûrések megvannak? Ha nincsenek, ne fedeztess a kutyáddal, ne legyél szaporító. http://olcsokutya.uw.hu/
Nézd meg ezeket az oldalakat kérlek. Ha utána is úgy gondolod, hogy szükséges szaporítanotok, akkor tegyétek. http://www.nemetjuhaszkutyamentes.eu/ http://nemetjuhaszmentes.freeweb.hu/ http://gallery.site.hu/u/Vavy/njfm/?g2_page=3 http://www.kutya.netboard.hu/viewtopic.php?topic=20265 A kérdésre már mások megadták a választ. Én nem tudok érdemben segíteni a szaporítás kérdésében, mert minden állatom ivartalanítva van, hisz jártam már menhelyen és egy gyönyörû fajtatiszta kutyám onnét való. Bennem nem merült fel a menhelyi és sintértelepi látogatásaim után, hogy tovább növeljem a Mo-i állatállományt, de azt tisztán láttam, hogy az ottani kutyák nagy százaléka kiskorában biztos helyre, jó gazdihoz került, csak közbeszólt az élet.
Itt a válasz: egyébiránt a szukánál ha figyelik a progeszteron szintet akkor állatorvos meg tudja mondani a pontos idõt - és akkor elég egyszer. Másrészt: Senki nem mondta, h tenyészteni (ebben az esetben szaporítani) olcsó. De ott a másik oldala - nem kötelezõ. Azért ha már kiskutyákat hoztok létre, akkor zárjátok ki amennyire lehet az örökletes betegségek lehetõségét és mondjon már rá egy bíró egy áment, h aztán kaphassanak tk-et a kicsik. Ez lenne a minimum - és az igényesség, még akkoris ha te nem akarsz ezzel foglalkozni.
Egy dp szûrést meg egy tenyészszemlét nem olyan nagy kaland megcsináltatni...
.... amugy nem akarok ilyennel foglalkozni----> az övé tenyésszemlés Dp. szûrt És a tiéd??? Ezzel egyébként pont az leszel.
Egy másfél éves kutyával még nem illik fedeztetni. (egyébiránt a szukánál ha figyelik a progeszteron szintet akkor állatorvos meg tudja mondani a pontos idõt)
A szuka gazdája valsz. tud segíteni :) Egy aktus elég szokott lenni, ha jó napon viszed, ezt hamar összehozzák. Ha nem jó a nap, újra kell vinni. Az persze nem árt, na meg jól is fog esni neki ha többször összejön, de olyan 2-3 napig hagyja magát a szuka.
13:52- es vagyok. Nem tenyészszemlét akartam írni, az kevésbé fontos szerintem. A dp szûrésre gondoltam, csak elkalandoztam.
A dp szûrés 10 ezer forint körül van. A tenyészszemle 6000 Ft, a fedeztetési jegy, ami szintén kell, 2000. A diszpláziamûtét 400 ezer. Melyik éri meg jobban? A német juhász az egyik legbetegesebb fajta, nagyon gyakori a diszplázia!
Ha nem akarsz ezzel foglalkozni, akkor tudás, háttér ismeret nélkül ne vágj bele, mert nagy kárt okozol. Mintha csak úgy nagyjából akarnál felépíteni egy házat. Ha csak úgy összecsapsz két kutyát, az szaporítás. A kölyköket nem fogjátok tudni gazdához adni, nagyon nincsen rá kereslet mostanában. Ne tedd kérlek... azért pláne ne, mert a haverod megkért rá. Ha neki valóban tenyészszemlés, szûrt szukája van, keressen egy tenyésztõi kant, vele fedeztessen. Nem szeretnéd 3-5-10 kiskutyának az egész életét megbélyegezni azzal, hogy beteg lábakkal, fájdalmak között éljenek, ugye? Nem szeretnéd 3-5-10 menhelyi, rácsok mögött élõ kutyától elvenni az esélyt, ugye?
Ha t.k.-t nem is akarsz a kiskutyáknak, egy tenyészszemlét akkor is csináltass a kanodnál! Gondolom, szeretnéd, ha a kiskutyák egészségesek lennének, és erre a szûrés a garancia.
Szia! 2x szokták a fedezést ismételni általában a tenyésztõk, 2 nap külömbséggel. Amikor a szuka fogékony /9. nap után általában 1 hétíg./ megáll a kannak, félrecsapja a farkát, hagyja magát, sõt, néhányuk egyenesen felkínálkozik. Általában összeragadnak párzás végén, ilyenkor nyugtatni kell a szukát is, kant is, nehogy a kan idõ elõtt kirántsa magát a szukából, mert mindketten súlyosan sérülhetnek ezáltal. Tapasztalatlan kannál szokott ez elõfordulni inkább. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Bocs. e félre értetted... nem szaporító vagyok csak egyik haver apja kért meg hogy fedeztessem be .. amugy nem akarok ilyennel foglalkozni----> az övé tenyésszemlés Dp. szûrt
A kérdező hozzászólása: Hát igen, e menyi pénzbe van ez nekem? mer a kutya is elég drága volt ... amugy a kérdésre légyszi válaszoljatok :D
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a tnácsokat ... Dp. szûrés a jövõhéten meglesz

Szeretik a pasika szűk puncit?

Mármint nem sz?z hanem csak sz?k, legalábbis nem tág...

Legjobb válasz: igen, általában igen, de mindenki mást szeret. szûkebb= nagyob szorítás= nagyob élvezet

igen, általában igen, de mindenki mást szeret. szûkebb= nagyob szorítás= nagyob élvezet
Fogadni mernék, hogy fiú vagy :D Ha te nem szereted, akkor biztos a szûk popóra fogsz :P
Szerintem meg csaj vagy..és tutira bejön nekik mivel nagyobb élvezet :D
Én szeretem a szûket is meg a nem szûket is :P
Szûk elõny :)
Baratnom a nagyon szuk puncis csajok koze tartozik, minden szex elejen ovatosan es lassan kell bemenjek amig rendesen meg nem tagul, de nagyon jo. A punci minel szukegg annal jobb, olyankor jol szorit, es jobban izgat. Plusz a csajnak is jobb hosszu tavon, mert a punci az csak tagul idovel:P Nem mindegy hogy honnan kezdi:P
Szûket: igen. Fájdalmasan szûket: nem. Mellesleg szûk puncihoz jó szeretõ kell, a szextõl tágabb nõk meg maguk a jó szeretõk...
Én már elmúltam ..., nem tanácsot adni akarok, csak mesélek. Életem 2. legjobb nõje G. volt. Testének megismerése után többnyire 3 féle pózban szexeltünk: 1. lábait a nyakamba, és szembõl, 2. Õ négykézláb, zárt combokkal, én hátulról benne, 3: Õ hason , zárt combokkal, én hátulról benne. Õ kicsit tág volt, (valszeg a 2 szülés után ) de nekem( és Neki is ) legnagyobb, hosszantartó orgazmusaim vele voltak ! A hüvelye nem dörzsölt, hanem simogatott. Minden nõnek más a hüvelye, emiatt is különböznek az érzések. A nagy többség a kissé szûket kedveli, azt fokozni lehet a hüvelyizmok kisebb-nagyobb mértékû összehúzásával a szex és orgazmus közben is. Szerintem el ne kezdd mesterségesen tágítani, a szeretkezésektõl úgyis tágul majd egy kicsit .
Nem, mert fájdalmat okoz a közösülés. Tágítsd ki, javallom a 3deci-fél liter-liter-kétliter ûrtartalmú pillepalackok egymás utáni felhelyezését. Miután az egyiket felhelyezted, ki kell venni, nem szabad rögtön ráküldeni a másodikat, mert akkor teherbe esel.
Én csaj vagyok és módszeresen hüvelytornázom. Nagyon kellemes satu puncim van. Soha nem panaszkodott még senki. A szûk punci nemcsak a pasiknak kellemes de azt eszrevettem, nekem is jobb...
A kérdező hozzászólása: okés, csak azért mert nekem már mondák h szûk...:D tehát akkor jó:D köszike a válaszokat
szûk. Nagyobb az élvezet a csajnak is :p

Annyit szeretnék kérdezni hogy van 2 shar-pei párom és 12. napja hogy tüzel de ők már az 5. napota egyfolytába összeragadnak de nem olyan sokáig 4-5 percig akkor lehet hogy már vemhes a szuka kutyám? . Nánásiné Ági

Legjobb válasz: Gratulálok, szaporítasz agy nélkül, és még ki is írod a neved... Megtaláltak facebookon, továbbítsalak valamelyik állatvédõ szervezetnek...?

Gratulálok, szaporítasz agy nélkül, és még ki is írod a neved... Megtaláltak facebookon, továbbítsalak valamelyik állatvédõ szervezetnek...?
ne lepõdj meg, ha valamelyikünk felnyom egy állatvédõ szervezetnél... Köszönjük, hogy megadtad a neved, így sokkal könnyebb lesz:) csók
1. Minek írod ki a neved?? 2.igen, lehetséges hogy vemhes a szuka.majd kiderül ...
Tegnap találtam ezt a blog-ot, tanulságos, hasznos. http://tenyeszszemle.postr.hu/ kérdezõ kérlk olvasd el és mond, hogy melyikbe illesz bele.
Akaratosan akartad? Esetleg tudatosan, nem? Nem is lenne gond ezzel ha tenyésztõ lennél. Azt csak csendben kérdezem hogy tenyészszemle, szûrések rendben vannak-e?
Ezzel még nem követett el semmi törvénybe ütközõt, csak morálisan kifogásolható amit tenni szándékozik. Inkább valahogy rá kellene venni, hogy felismerje a hibáját és ivartalaníttassa a kutyáit mielõtt megszületnek a kölykök!
Törzskönyvesek a kutyák? Lehetséges betegségek szûrõvizsgálatai megtörténtek?
A kérdező hozzászólása: Na idefigyeljetek én nem irtam még soha és nem direkt irtam ki a nevemet csak segitséget szeretnék kérni és én akaratosan akarom szaporitani a kutyáimat
Még most sem, mindjárt lehurrog!
Szerintem õ egy olyan szaporító, aki nem tudja, hogy mekkora nagy bajt csinált! Valószínûleg ezekben a pillanatokban jön rá, hogy valami nagyon nem stimmel.
Lehet vemhes, de mi értelme? Sose fogod tudni eladni a shar-pei keverékeidet, a fajtatiszta Shar-peinek sincs ára hát még a keveréknek, plusz nagytestûrõl van szó aminek a felnevelési költsége rengeteg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!