Találatok a következő kifejezésre: Szeretik a ha mondom nekik, hogy (24 db)

Szeretik a pasik ha mondom nekik, hogy ´´szeretlek´´?

mert en szeretnem neki sms-ben vagy akarhogy elmondani eloben is,de felek,hogy megunna a baratom vagy mar mnne az agyara :( szerintetek?

Legjobb válasz: szerintem ez sem általános, minthogy lányoknál is van, aki nem szereti ezt hallani, valaki meg vágyik rá. pasiknál is változó. az én párom szereti hallani, és õ is mondja sokat! valahogy próbálj meg annyit írni elõször csak, hogy (L). én is így kezdtem. :) majd megkérdeztem, hogy zavarja-e, hogy ilyen sokszor írom. aztán lassanként kiírtam, hogy love, majd magyarul is. :) próbáld ki, vagy elõbb puhatolózd ki, mennyire romantikus, vagy kérdezz rá, szokta-e használni, vagy ha volt korábbi kapcsolata, mikor mondta ki, vagy milyen gyakran. érdemes ilyenekrõl is beszélgetni, nem ciki. ;)

szerintem ez sem általános, minthogy lányoknál is van, aki nem szereti ezt hallani, valaki meg vágyik rá. pasiknál is változó. az én párom szereti hallani, és õ is mondja sokat! valahogy próbálj meg annyit írni elõször csak, hogy (L). én is így kezdtem. :) majd megkérdeztem, hogy zavarja-e, hogy ilyen sokszor írom. aztán lassanként kiírtam, hogy love, majd magyarul is. :) próbáld ki, vagy elõbb puhatolózd ki, mennyire romantikus, vagy kérdezz rá, szokta-e használni, vagy ha volt korábbi kapcsolata, mikor mondta ki, vagy milyen gyakran. érdemes ilyenekrõl is beszélgetni, nem ciki. ;)
Szerintem is próbáld ki azt, amit az elsõ hozzászóló írt :-) Én pl többet mondom a páromnak, hogy szeretem, és amikor én rákérdeztem, hogy miért nem mondja pl utcán, azt válaszolt, hogy cikinek tartja. De amúgy ha tudja, hogy tényleg nem hallhatja senki, akkor õ is mondja :-)
Sztem is próbáld ki azt amit írtak.Bár az én barátom nagyon szereti ha mondom neki, meg õ is nagyon sokat mondja, pl telefonban is, akárhol van mindig ugy köszön el h "szeretlek", szóval stem ált. szeretik.
en eleinte a pasimnak sms-be mondtam es o is igy volt..egy ido utna mikor mar randiztunk tobbszor..o mondta ki eloszor..nemtom en feltem eloszor kimondani..de mikor kimondta a pasim eloszor hogy 'szeretlek' nagyon jol esett...erted amit akarok mondani?
en a pasimank eleinte sms-ba mondtuk eymasnak egy i8do utan mar szemelyesen is mondtuk de akkor is o mondta ki eloben eloszor..nemtom en feltem kimondani...nehogy ugy erezze h ramemons vok..erted mit akarok mondani?
Én fiu vagyok s én szeretem hallani, de úgy, hogy lássam is az arcén, hogy nem csak mondja, hogy mondja, hanem, mert jön a szivébõl. Nekem sokszor jön, hogy mondjam, hogy szeretlek kicsi szivem
a baratodon is sok fugg hogy milyen is valojaban, nekem peldaul sokszor mondja a baratom hogy szeretlek, viszont en eleg ritkan ejten ki ezt a szot a szamon. 1x mondtam is neki attol hogy en nem mondom ki sokszor nem azt jelenti hogy nem szeretlek es mondta szuksege sincs ra...ugyhogy szerintem sractol fugg :)
Egyébként szerintem tök érdekes, de az sem igaz minden pasira, hogy megunnák ezt a szót! Mert pl.én azt vettem észre, hogy õ szinte állandóan mondja nekem, mikor együtt vagyunk! Én meg mondjuk élõben annyit nem, csak ha virtuálisan kommunikálunk, vagy sms-ben, vagy ilyesmi (féltáv kapcsolat, nem tudunk túl sokat találkozni). Szóval nála ez nagyon gyakori, és még inkább én érzem furinak, mert azt hittem magamról, hogy én sokat mondom! :) ) Ettõl függetlenül szeretem õt, persze, de sokszor szerintem a tetteinkkel is ugyanúgy kifejezhetjük a szeretetünket, sõt! ;) (az 1.hozzászóló voltam)
Nekem talán mindegy, hogy hányszor mondja, hogy szeret. Az a lényeg, hogy valós tartalma legyen, és érezzem is mögötte a dolgot. De szerintem a kevesebb néha több. És nem válik közhellyé.
Igen mondhatod neki de ne minden nap vagy minden heten folytonosan mert megunja...
Tenyleg embertol fugg.Az en baratom soha nem mondja, de tudom h szeret..egyszeruen nagyopn zarkozott tipus...es az olyanoknak nehez kimondani barmit ami melyen lakozik. Es ha nem is mondja, viszont kimutatja. En is szeretnem neha hallani, de ha tudom h szeret megelegszem ennyivel is.Tul sokszor ne mond, mert az akarkinek az agyara menne...na meg az sem jo ha tul biztos benne...meg a vegen elhiszi magat
A kérdező hozzászólása: igen, koszonom :)

A fiúk megunják ha sokszor mondjuk nekik hogy szeretjük hiányzik nagyon szeretjük stb?

Legjobb válasz: Nekem mondta egyik bnõm 1 órán belül 15x, kicsit heroltom lett tõle:P

Nekem mondta egyik bnõm 1 órán belül 15x, kicsit heroltom lett tõle:P
én nem tudom megunni. :D
ha az mondja akit szeretsz azt nem lehet megunni!
herótod és nem heroltod, de nagyon sok az idegesítõ
nekem nem idegesítõ, ha az mondja akit szeretek, mert legalább érzem hogy fontos vagyok neki...
az igaz, hogy nem lehet megunni, de ha sokszor mondod, hogy szereted, akkor elveszti a jelentõségét a szó :) már természetes lesz neki.

Van egy srác akit szeretek, és ő is engem, de túl korán jöttem az életébe mert még a régi barátnőjét is maga előtt látja, pedig hogy ő hagyta el. Én még mindig szeretem, de ha ő neki így könnyebb akkor azt mondom legyen így. Jó az ötletem? (lent)

Mi lenne ha egy kis levelet adnék neki személyesen amiben röviden annyi van hogy nem fogok sírni miatta de nagyon fáj, ennek ellenére emlékezni szeretnék rá mindig. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szar ötlet. Mert ha leírod h nagyon fáj, akkor lelkiismeret furdalása lesz, feltéve, a tényleg szeretett. És ha személyesen adod oda, akár szóban is lerendezhetnéd. tudom leírni könnyebb, de hátha megnyugtat, én is egyszer a szóban való megbeszélést választottam és azért nem bántam meg h nem papírfecnit adtam neki. ;)

Szar ötlet. Mert ha leírod h nagyon fáj, akkor lelkiismeret furdalása lesz, feltéve, a tényleg szeretett. És ha személyesen adod oda, akár szóban is lerendezhetnéd. tudom leírni könnyebb, de hátha megnyugtat, én is egyszer a szóban való megbeszélést választottam és azért nem bántam meg h nem papírfecnit adtam neki. ;)
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy igazad van. Ez igazából egy dalszöveg, vagy hasonló. És azért szeretném odaadni neki hogy legyen valami emléke. És persze hogy nagyon nagyon szeretem, még így is.
(elsõ vagyok) Add neki oda, emléknek borzasztó jó, de beszlj is vele. az is jó emléknek :D
A kérdező hozzászólása: Persze hogy beszélni is fogok vele. :) Az a baj hogy annyira szeretem hogy nem akarom hogy neki rossz legyen, és az már nem is érdekel hogy velem mi van. :)


Ha egy Fiú Sír a Lány előtt s úgy mondja neki hogy szereti, Akkor szerintetek tényleg Szereti?

17 éves a Fiú S a Lány is

Legjobb válasz: Igen. Kivéve ha nagyon jól hazudik.

Igen. Kivéve ha nagyon jól hazudik.
Hát igen
csak belement valami a szemébe és bosszantja,
a fiúk nem sírnak sosem, nem tudtad?:D
mi van a billentyûzeteddel?
Részeg? Akkor nemfeltétlen.
nem feltétlenül sírt az exem hogy sosem akar elveszíteni, töröltem a könnyeit amikor azt mondta hogy sosem szeretett még senkit annyira mint engem, amikor szakított sírt hogy mennyire sajnálja és nem akarta, késõbb meg amikor találkoztunk azért sírt mert "azt hitte hogy újra együtt lehetünk" sírva monda hogy mindig velem akar lenni, sírva mondta hogy szeret, sírva szakított, sírva bánkódott hogy nem lehetünk újra együtt, és még is õ mondta hogy ki hogy itt a vége...
nem hiszem a legjobb barátnõmnek sokszor sírva vallott szerelmet a volt barátja (amikor kiderültek az újabb és újabb szarságai)... és inkább csak annyit írok le, hogy minden volt ott csak nem szerelem.

Normális ha kiakadok a gyerekemen (2, 5 éves) és azt mondom neki, hogy "anya nem szereti Bét"?

Persze, szívem minden szegletével rajongok a gyerekemért, de ami sok az sok(K)! Sose ül le velünk egyid?ben enni, akkor eszik amikor ? gondolja, ha meg végre leül az asztalhoz, felborít mindent, ma reggel a kakaót és most ebédkor a teát borított fel, nem gy?zök állandóan feltakarítani. Szinte már hülyét csinál bel?lem. Bé tudja nagyon jól hogy szeretem, de mikor ezt mondtam, tehetetlen düh volt bennem és mondtam anya nem szereti Bét. Erre ? keservesen sírni kezdett, és azt mondta anya szereti Bét és elkezdte simogatni kezem, kérte vegyem magamhoz, én meg nem engedtem. Állatira ki tud kergetni a világból...hiába néz rám ártatlan kis kék szemeivel, de akkor is!!! Úgy érzem béna vagyok a gyereknevelésben...

Legjobb válasz: Szerintem ez egy nagyon sok összetevõs dolog! Nekem pl.most úgy viselkedik a gyerkõm, hogy Én is nagyon ki tudok akadni! Persze olyat szerintem se mondj hogy nem szereted, mert Õ nagyon jól tudja, hogy mindenben tõled függ!

Szerintem ez egy nagyon sok összetevõs dolog! Nekem pl.most úgy viselkedik a gyerkõm, hogy Én is nagyon ki tudok akadni! Persze olyat szerintem se mondj hogy nem szereted, mert Õ nagyon jól tudja, hogy mindenben tõled függ!
Ne mondjál neki ilyet és ha bújni akar engedd. Õ még pici, tudom, hogy kiakadsz, de valami más módszerrel próbálkozz.
Ezt szerintem se mondd neki, mert ezzel azt közvetíted felé, hogy õt magát nem tudod elfogadni, holott a VISELKEDÉSÉT nem tudod elfogadni. A kiakadás részt nagyon is megértem, de még olvasni is szívbemarkoló volt, mennyire elkeseredett a kisgyereked és mennyire szerette volna biztosítani magát arról, hogy minden rendben és szereted õt. A szeretet-megvonást soha ne használd fegyelmezési eszközként, az egész önbecsülése, önelfogadása, én-képe fejlõdését negatívan befolyásolhatod vele. Persze nem egy-két alkalom után jön ez elõ, de ha lehet, máskor vezesd le máshogy a dühöd, frusztrációd. Rengeteg más nevelési módszerrõl olvashatsz az oldalon is, biztos találsz köztük olyat, amivel azonosulni tudsz és beválik. (Képzeld el, mit éreznél, ha a férjed apró vitáknál azt vágná a fejedhez, hogy nem szeret, mikor te csak pl. elfelejtetted kivasalni reggelre az ingét. Felnõttként is nehezen értenéd meg a viselkedését, nem?)
Ezt a leírtak alapján én is így érzem. Az normális, hogy kiakadsz a gyerekeden, ezzel vagyunk még így páran, de az egyáltalán nem normális, hogy azt mondod neki, hogy nem szereted. Ez nagy butaság a részedrõl, többet ne mondj ilyet a gyerekednek!
Tényleg béna vagy, és ilyet sosem mondhatsz egy gyereknek, hogy nem szereted. Mondd azt, hogy mérges vagy rá. És ne õ irányítson, hanem te. Ha ebéd van, üljön le.
Hát az én gyerekem is égetnivalóan rossz, néha kaparni tudnám tõle a falat. De soha nem mondtam neki, hogy nem szeretem. Én azt mondtam neki, hogy lám anyuka mindent megtesz érted, meg mennyire szeret téged, mégsem szereted anyukát, mert nem viselkedsz szépen, nem fogadsz szót és rosszalkodsz. Aztán mars a szobájába. Sír, hisztizik, majd elgondolkodik és egy idõ után kijön bocsánatot kérni. Akkor megbeszéljük a dolgot, ölelés, puszi és minden rendben van.
Engem is sûrûn kiakaszt a gyerekem, és amikor üvöltök vele, akkor megkérdezi, hogy "anya szeretsz?". Én erre azt mondom, hogy a világon mindennél jobban szeretem, de piszkosul haragszom rá, mert ezt, vagy azt csinálta. Soha nem mondtam, hogy nem szeretem, és mindig megerõsítem, hogy bármit csinál, mindig szeretni fogom, de akkor sem tûröm el, ha olyat tesz, amit nem szabad. 3, 5 éves most a lányom.
Ne mond neki soha hogy nem szereted ez úgysem igaz, max azt mond hogy nem szereted amit csinált!
igen, sokszor kiboritanak minket.....de azt hogy "nem szeretlek" nem szabad mondani......ha csak egyszer fordult elo, valoszinu nem okozott problemat. mindenki hibazik neha..jaj en is..de a szeretetunkrol mindig 100 szazalekban biztosnak kell babunak lennie.
engem is eléggé ki szokott akasztani a 3 éves fiam, rossz az egészben, hogy 1 hónapja teljesen egyedül vagyok velük (12 hetes kistestvérével), mert a férjem külföldön van, és sajnos olyan dolgokon is kiakadok, amit eddig higgadtan eltudtunk rendezni. én ilyet még nem mondtam, de már olyat, hogy most buta vagy, elég gyakran. sajnos... meg is jegyezte, és motyogja magában, hogy vé most buta, bla bla bla... úgy gondolom ezek nem olyan vészes dolgok, de csak így tudok rá hatni (csak a lelkére), hogy szót fogadjon. de azért miután "összevesztünk" mindig megöleljük egymást, és biztosítjuk egymást a szeretetünkrõl, meg persze megígéri hogy nem csinál ilyet, és akkor anya sem mondja, hogy buta vé! :) hát ez van, sok sikert, és türelmet!
Hûha, ezt azért ne. Ne mondj neki ilyet! Te vagy neki a minden, a világ. Én is sokszor kiakadok, enyém is 2, 5 éves, de max annyit mondok, hogy szomorú vagyok, morcos és dühös, többet nem. Nem szabad. Ne rakd elé az innivalót, a tányért is rögzítsd, ha lehet, hogy ne boruljon ki, szedj magne b6-ot, hogy te se borulj ki. Ha lehetõséged van menj le futni, sétálni, szellõztess. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat...tudom nem jó amit tettem. Ilyet többet nem mondok. Azt hiszem kimerültem mind fizikailag, mind szellemileg, nagyon nehéz az önfegyelem kisgyerekkel szemben. Rossz az idõ, ki se tudunk menni, olyan szinten hideg van, be vagyunk zárkózva, de semmi kapacitásom sincs arra, hogy valamit játsszak a gyerekemmel. Ma nem megy.
nevelés kérdése
Az Én kölköm is iszonyú rossz tud lenni és ráadásul látszik rajta, hogy szívat. Ilyenkor azt mondom, hogy szomorú vagy mérges vagyok Rá. Tegnap pl. látta rajtam, hogy piszok mérges vagyok Rá és azt mondta hogy , , ne haragudj" Január végén tölti a hármat:) Ha hallja tõletek, Õ is fogja mondani és érezni fogja, hogy milyen szituban van helye annak hogy mondja. Nagyon okosak a gyerkõk és sokszor érzik, mikor tesznek rossz fát a tûzre:)

Mit fog szólni apám, ha azt mondom neki, hogy úgy szeretem, mint az emberek a sót?

vagy show-t:D

Legjobb válasz: Hát, szerintem ne kockáztass, én már egyszer mondtam neki, és kitett a [email protected] :( De utána minden jó lett, mert rájött, hogy az emberek szeretik a sót :) De ha nem bírod sokáig a szabadban, inkább ne.

Hát, szerintem ne kockáztass, én már egyszer mondtam neki, és kitett a [email protected] :( De utána minden jó lett, mert rájött, hogy az emberek szeretik a sót :) De ha nem bírod sokáig a szabadban, inkább ne.
konkretizád: mint emberek a Gyõzike showt, v Mónika showt! El fog olvadni! (ha olyan típus):P
XD Az én apám erre ezt reagálná: *röhög* Heheheh, akarsz még a héten gépezni, zenéthallgatni, és a lakásban aludni? XD
ELZAVAR HAZULRÓL??????HAHAHA

Két tini szerelmes. és ha a lány fojton fut a fiú után és a fiú soha és már egy és fél éve vannak eggyütt de a fiú azt mondja neki hogy szereti?

De megis a fiú mindenen megsertõdik ha már nem ugy van amit õ akkar és a lány meg fut utána megalázza magát akkor mivan (léccives értelmes válaszokat)

Legjobb válasz: A folyton-t ly-al írjuk.

A folyton-t ly-al írjuk.
A kérdező hozzászólása: takarodjál már
Inkább takarodj te.
Hát, a kislány ebbõl fog majd tanulni, és talán mire felnõ lesz tartása. A kisfiú meg elõbb utóbb pofára esik. Ennyi.
Ha a lány folyton fut a fiú után, a fiú nyilván nem teheti ugyanezt, mert csak körbe-körbe futnának.
ez esetben a lány még is mit vár? megássa a kapcsolat sírját azzal, hogy egy pudli. ez van
Akkor a fiú nem szereti igazán, csak nem meri ezt megmondani neki.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az értelmes válaszokat :)
Mondani könnyû, hogy szereti, de bizonyítania is kell. Én egy ellenszenves idegennel sem lennék olyan bunkó, mint a fiú a lánnyal.
Én szeretem :)
Én szeretem :)
Én szeretem :)
Én nem szeretem. :)
Én szeretem :)
Én szeretem :)
Én szeretem :)
Én szeretem :) De azt még jobban, ha azt használja, hogy szép:)
várj inkább 5 évet ezzel
Én pl most sem örülnék neki, pedig 2, 5 éve vagyok a barátommal, 19 éves vagyok és nagyon szerelmes. Azért nem, mert én úgy gondolom, hogy ha megkérik a kezem, akkor ne úgy kérjék meg, hogy majd egyszer (pl. 5 év múlva) gyere hozzám, hanem úgy, hogy "Gyere hozzám" és nekiállunk szervezni az esküvõt és összeházasodunk... Mindig is arról álmodoztam, hogy megkérnek, nekiállunk megszervezni az esküvõt, elvesznek, nászút gyerekek... :$ És a környezetemben is csupa ilyen esküvõn veszek részt. Nekem kicsit fura ez a mai megoldás (amit egyre többször látok), hogy lánykérés szerelembõl, aztán majd egyszer valamikor esküvõ- és hogy õszinte legyek a párok 90%-a szétment, akiket így ismertem, pedig volt, akik 5 éve voltak már együtt. :( Szóval én nem örülnék neki, de szerencsére ezt a barátom is tudja rólam, így nem tartok tõle, hogy mostanában ilyesmire szánja magát, inkább majd ha végeztünk az egyetemen. Persze ha megkérne, egybõl igent mondanék, de akkor legkésõbb jövõ nyáron esküvõ is lenne :D Szóval szerintem jó lenne valahogy puhatlóznod a barátnõdnél, hogy mit gondolna az ilyesmirõl, pl. mesélj valami ismerõsödrõl, aki ilyet csinált, és várd meg a reakcióját. Én nem egy olyan lányt ismerek, aki úgy gondolkodik, mint én, hogy ha megkérik, vegyék is el. :$ Ha nagyon szeretnél gyûrût adni neki, akkor azt tedd meg "csak úgy", pont az elõbb írtam le egy kérdésre válaszként, hogy én is kaptam 7 hónap után, de nem lánykérésként, hanem mert szeret a barátom, és ezért készített nekem egy gyönyörû gyûrût, amit mindig hordani tudok. :) Szóval gyûrût adhatsz neki azzal is, hogy azért kapja mert nagyon szereted, és szeretnéd, ha hordaná, és olyankor mindig emlékeztetné Rád. 19/L
én is 16 vok és ha pasim 3 hónap múlva ilyet mondana egy kicsit azért meglepõdnék de azért örülnék is.de sztem akkor is még 1 kicsit korai.De azért nagyon cuki tõled!!!
Várj még ezzel. Nem azt mondom, hogy 5 évet, de ha te ezzel a szöveggel beállítasz hozzá, akkor azt fogja hinni, hogy idióta vagy. Akkor kérd meg a kezét, mikor meg akarsz házasodni vele.
Szerintem ha odateszed elé a gyûrût sikítva fog anyucihoz futni és elújságolja neki, hogy õrült vagy. Ne legyél ilyen naív. Még csak most kezd el élni szegény lány.
5 év múlva már lehet h nem is ismeritek majd egymást :D bár ne így legyen...:) Amugy szerintem nem égõ, biztosan örülne neki, mert így érezné h komolyan veszed õt és a kapcsolatotokat.
Személyiségzavart akarsz??? Sztem amúgy hamar vége lenne. Illetve lehet újrakezdõdne de akkor már gáz lesz csak észre sem veszed
3 hónap még elég rövid idõ. Valóban várj ezzel 5 évet. Ne hamarkodd el, mert még meg is bánhatod!
Én kicsit nagyon megijednék.Egy 16 éves lány nem akarja még (ennyire)lekötni magát.Szerintem õ is megijednek kicsit.De lehet, hogy épp ellenkezõleg, mert iszonyatosan szeret.Ezt csak õ tudja igazán.A megijedõs résznél csak magamból indultam ki.Nem akarlak lelombozni. :) én is 16/L
Jaaaj, de cuki!!! Engem is eljegyezhetne már valaki!!! Szerinte, ha õ is így érez irántad akkor mondd nyugodtan!
szeretném, ha pár év múlva hozzám jönnél. talán. nyelvtanilag jobb. és ne mondd, h x idõ múlva. esetleg egyszer... elég korai, de te tudod...
Várd meg, míg felnõtt lesz, de legalább egy évet. Ha komolyan gondolod, akkor is úgyanígy fogsz érezni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!