Találatok a következő kifejezésre: Szeretik a ha mondom nekik, (37 db)

Szeretik a pasik ha mondom nekik, hogy ´´szeretlek´´?

mert en szeretnem neki sms-ben vagy akarhogy elmondani eloben is,de felek,hogy megunna a baratom vagy mar mnne az agyara :( szerintetek?

Legjobb válasz: szerintem ez sem általános, minthogy lányoknál is van, aki nem szereti ezt hallani, valaki meg vágyik rá. pasiknál is változó. az én párom szereti hallani, és õ is mondja sokat! valahogy próbálj meg annyit írni elõször csak, hogy (L). én is így kezdtem. :) majd megkérdeztem, hogy zavarja-e, hogy ilyen sokszor írom. aztán lassanként kiírtam, hogy love, majd magyarul is. :) próbáld ki, vagy elõbb puhatolózd ki, mennyire romantikus, vagy kérdezz rá, szokta-e használni, vagy ha volt korábbi kapcsolata, mikor mondta ki, vagy milyen gyakran. érdemes ilyenekrõl is beszélgetni, nem ciki. ;)

szerintem ez sem általános, minthogy lányoknál is van, aki nem szereti ezt hallani, valaki meg vágyik rá. pasiknál is változó. az én párom szereti hallani, és õ is mondja sokat! valahogy próbálj meg annyit írni elõször csak, hogy (L). én is így kezdtem. :) majd megkérdeztem, hogy zavarja-e, hogy ilyen sokszor írom. aztán lassanként kiírtam, hogy love, majd magyarul is. :) próbáld ki, vagy elõbb puhatolózd ki, mennyire romantikus, vagy kérdezz rá, szokta-e használni, vagy ha volt korábbi kapcsolata, mikor mondta ki, vagy milyen gyakran. érdemes ilyenekrõl is beszélgetni, nem ciki. ;)
Szerintem is próbáld ki azt, amit az elsõ hozzászóló írt :-) Én pl többet mondom a páromnak, hogy szeretem, és amikor én rákérdeztem, hogy miért nem mondja pl utcán, azt válaszolt, hogy cikinek tartja. De amúgy ha tudja, hogy tényleg nem hallhatja senki, akkor õ is mondja :-)
Sztem is próbáld ki azt amit írtak.Bár az én barátom nagyon szereti ha mondom neki, meg õ is nagyon sokat mondja, pl telefonban is, akárhol van mindig ugy köszön el h "szeretlek", szóval stem ált. szeretik.
en eleinte a pasimnak sms-be mondtam es o is igy volt..egy ido utna mikor mar randiztunk tobbszor..o mondta ki eloszor..nemtom en feltem eloszor kimondani..de mikor kimondta a pasim eloszor hogy 'szeretlek' nagyon jol esett...erted amit akarok mondani?
en a pasimank eleinte sms-ba mondtuk eymasnak egy i8do utan mar szemelyesen is mondtuk de akkor is o mondta ki eloben eloszor..nemtom en feltem kimondani...nehogy ugy erezze h ramemons vok..erted mit akarok mondani?
Én fiu vagyok s én szeretem hallani, de úgy, hogy lássam is az arcén, hogy nem csak mondja, hogy mondja, hanem, mert jön a szivébõl. Nekem sokszor jön, hogy mondjam, hogy szeretlek kicsi szivem
a baratodon is sok fugg hogy milyen is valojaban, nekem peldaul sokszor mondja a baratom hogy szeretlek, viszont en eleg ritkan ejten ki ezt a szot a szamon. 1x mondtam is neki attol hogy en nem mondom ki sokszor nem azt jelenti hogy nem szeretlek es mondta szuksege sincs ra...ugyhogy szerintem sractol fugg :)
Egyébként szerintem tök érdekes, de az sem igaz minden pasira, hogy megunnák ezt a szót! Mert pl.én azt vettem észre, hogy õ szinte állandóan mondja nekem, mikor együtt vagyunk! Én meg mondjuk élõben annyit nem, csak ha virtuálisan kommunikálunk, vagy sms-ben, vagy ilyesmi (féltáv kapcsolat, nem tudunk túl sokat találkozni). Szóval nála ez nagyon gyakori, és még inkább én érzem furinak, mert azt hittem magamról, hogy én sokat mondom! :) ) Ettõl függetlenül szeretem õt, persze, de sokszor szerintem a tetteinkkel is ugyanúgy kifejezhetjük a szeretetünket, sõt! ;) (az 1.hozzászóló voltam)
Nekem talán mindegy, hogy hányszor mondja, hogy szeret. Az a lényeg, hogy valós tartalma legyen, és érezzem is mögötte a dolgot. De szerintem a kevesebb néha több. És nem válik közhellyé.
Igen mondhatod neki de ne minden nap vagy minden heten folytonosan mert megunja...
Tenyleg embertol fugg.Az en baratom soha nem mondja, de tudom h szeret..egyszeruen nagyopn zarkozott tipus...es az olyanoknak nehez kimondani barmit ami melyen lakozik. Es ha nem is mondja, viszont kimutatja. En is szeretnem neha hallani, de ha tudom h szeret megelegszem ennyivel is.Tul sokszor ne mond, mert az akarkinek az agyara menne...na meg az sem jo ha tul biztos benne...meg a vegen elhiszi magat
A kérdező hozzászólása: igen, koszonom :)

Van egy srác akit szeretek, és ő is engem, de túl korán jöttem az életébe mert még a régi barátnőjét is maga előtt látja, pedig hogy ő hagyta el. Én még mindig szeretem, de ha ő neki így könnyebb akkor azt mondom legyen így. Jó az ötletem? (lent)

Mi lenne ha egy kis levelet adnék neki személyesen amiben röviden annyi van hogy nem fogok sírni miatta de nagyon fáj, ennek ellenére emlékezni szeretnék rá mindig. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szar ötlet. Mert ha leírod h nagyon fáj, akkor lelkiismeret furdalása lesz, feltéve, a tényleg szeretett. És ha személyesen adod oda, akár szóban is lerendezhetnéd. tudom leírni könnyebb, de hátha megnyugtat, én is egyszer a szóban való megbeszélést választottam és azért nem bántam meg h nem papírfecnit adtam neki. ;)

Szar ötlet. Mert ha leírod h nagyon fáj, akkor lelkiismeret furdalása lesz, feltéve, a tényleg szeretett. És ha személyesen adod oda, akár szóban is lerendezhetnéd. tudom leírni könnyebb, de hátha megnyugtat, én is egyszer a szóban való megbeszélést választottam és azért nem bántam meg h nem papírfecnit adtam neki. ;)
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy igazad van. Ez igazából egy dalszöveg, vagy hasonló. És azért szeretném odaadni neki hogy legyen valami emléke. És persze hogy nagyon nagyon szeretem, még így is.
(elsõ vagyok) Add neki oda, emléknek borzasztó jó, de beszlj is vele. az is jó emléknek :D
A kérdező hozzászólása: Persze hogy beszélni is fogok vele. :) Az a baj hogy annyira szeretem hogy nem akarom hogy neki rossz legyen, és az már nem is érdekel hogy velem mi van. :)

Barátom tegnap kinyalt hosszan hátul. Kellő tisztálkodás megvolt a részemről, de szerintem szagokat akkor is lehet érezni, ha alapos a tisztítás. Nem tudom mit szeret rajta, miért szereti ezt csinálni. Mondjuk nekem jól esett, de akkor is?

Más barátja sem undorodik ettől. Mert hiába mondja valaki hogy alapos tisztítás megvolt stb, az illatokat úgymond teljesen akkor se lehet eltüntetni. max. totál beöntéssel.

Legjobb válasz: szerintem meg ha alaposan megmostad, akkor nincs ott semmifele szag. gondolj bele (most bocsanatot kerek a nyiltsagomert) de szerintem te is addig törlöd a feneked amig teljesen tiszta a papir, tehat eleve nem marad ott konkret cucc, aztan meg meg is mosod. nonszensz. az en baratom is szokta neha. neki is tetszik, meg nekem is. nincs ebben semmi rossz.

szerintem meg ha alaposan megmostad, akkor nincs ott semmifele szag. gondolj bele (most bocsanatot kerek a nyiltsagomert) de szerintem te is addig törlöd a feneked amig teljesen tiszta a papir, tehat eleve nem marad ott konkret cucc, aztan meg meg is mosod. nonszensz. az en baratom is szokta neha. neki is tetszik, meg nekem is. nincs ebben semmi rossz.
Aki csinálja, az tisztában van azzal, ami ott várhat rá. Az én barátom is szereti csinálni, eleinte elég hülyén éreztem magam, de végül is tényleg jó érzés. Õ képes addig csinálni, hogy a végén már "megdug" a nyelvével. Na ott már tuti, h akármit csinálok elõtte, érezni fog ezt-azt. De végül arra jutottam, hogy én élvezem, õt nem kényszerítem rá, ha zavarja, majd abbahagyja. Neked is ezt tudom ajánlani :)
Amikor ott nyalogatk akkor már nem számít az illat.
A kérdező hozzászólása: de mint írtam jól esik nekem, csak csodálkozom hogy õ ettõl nem undorodik. Illetve tartok tõle, hogy vajon milyen fétise van még. Bár szerinte ez sem az!
A kérdező hozzászólása: oksa köszi. nekem is nagyon jól esik. csak rá is gondoltam. de igazad van, ha õt nem zavarja, nem kellemetlen neki, akkor hagyj csinálja továbbra is.:) végül is a szexben minden megengedett:) ami a másiknak jól esik
én 26éves pasi vagyok és szeretek nyalakodni ott is!!!!!és még sohase volt büdös.
korotok?

Mik azok a dolgok amiket nem nem szeretnek a fiuk ha mondanak nekik? Mit nem szep mondani nekik?

Legjobb válasz: Péniszmérettel sose viccelõdj, és sose jegyezd meg, hogy az elõzõ barátodé nagyobb volt.

Péniszmérettel sose viccelõdj, és sose jegyezd meg, hogy az elõzõ barátodé nagyobb volt.
Hogy mit? Ezt: Megcsaltalak, sajnálom, de azért barátok maradhatunk!!! Na ezt ne mond soha egy férfinek!!!!=)
semmi olyat, ami az önbizalmukat csökkenti :)
csatlakozom az utolsó hozzá szólóhoz. Nálam dettó ugyan ez van.Egy hónapja ért véget. Igaz vissza akar jönni, mert még szeret stb.Csak nem értem miért hagyott el.20/L
Aki egészséges önbizalommal rendelkezik, annak bármit lehet. Aki nem... Az nehezebb eset. 18/F
Na szép mondhatom összetojták magukat mert azt mondtad nekik h szereted ... én meg majdnem mondtam 1 lánynak de õ meg le se tojt:S. Am igaza van az elsõ hozzászólónak csak olyat ne ami az ilyen téren általában amúgy is kicsi önbizalmunkat csökkenti , bár ha nagyon zavar valami akkor harapd le a fejét különben nem ért a szóból( ezt magamból kiindulva mondom nekem leharapják a fejem akkor felfogom én ha nem akkor meg nem is számít annyira)
"...nem a te hibád, hanem az enyém..." "aranyos fiú vagy, nagyon kedvellek, de maradjunk csak barátok" "a barátságunknak nem tenne jót, ha összejönnénk" "szerintem még várjunk..." "nem vagyok felkészülve" "ugye vársz rám? Nekem fél év a minimum, hogy ágyba bújjunk" meg még kb 1000 mondat...
2 kapcsolatom volt eddig. Mind2 fiúnak kimondtam/mutattam, mennyire szeretem õket...Amire a válasz az volt, hogy elhagytak, mert összetojták magukat a komoly szándékaim miatt. 24/l
Én kifejezetten szeretem, ha valami sértõt mond a csaj, mert látja, hogy nem veszem magamra és ezáltal valahogy még jobban kedvel. :D
A kérdező hozzászólása: ha lehet azert 1-2 konkret valaszt is adjatok kerlek:">
Ezt így elég nehéz elmondani... pedig van ilyen. Elõfordulhat, hogy valami olyasmit tart fontosnak, amit te nem: ilyenkor nem kell lelkesedned ezért, de ne törd le az õ lelkesedését se. Hagy vele békén. A másik, hogy általában utálják, ha valamit érzelmekkel okolsz meg (ezt hívják "buta érvnek" is). Ezt próbáld meg elkerülni. Ha pedig rosszul érzed magad, kedvetlen vagy, és õ szeretné megtudni, miért - próbáld meg röviden elmagyarázni neki (és ne csak annyit mondj, hogy nem miatta van). Meg fog nyugodni, ha látja a helyzetet. Viszont arra mindketten figyeljetek, hogy ilyen helyzetekben inkább vigasztaljon, minthogy tanácsot adjon - ugyanis az elõzõ jobban megy neki. Figyelj rá, hogy többnyire elfelejtik az idõpontokat (emlékeztesd, ha kell, de ne szúrd le érte. Persze a karácsonyt nem felejtheti el) - és NEM érzik meg, nem találják ki az érzéseidet, nem veszik a jeleidet (ha néha mégis sikerül, arra igen büszkék lesznek!) Igen utálják, ha ezt elvárod tõlük!

Háziorvos is írhat fel nekem hüvelygombára gyógyszert? Ha mondom neki h tudom mi bajom, de a nőgyógyász ahova mentem volna szabin van. Máshoz nem szeretnék elmenni. Szerintetek házidoki is felírja?

Legjobb válasz: Ha normális a doki, akkor nem. A te diagnózisod nem biztos hogy helyes és akkor többet árt a gyógyszer, mint használna és ezzel õ is veszélybe kerülhet. Menj el más dokihoz vagy vegyél recept nélkül kaphatót. A Canesten Combit agyonreklámozzák, bár szerintem negyed annyit sem ér.

Ha normális a doki, akkor nem. A te diagnózisod nem biztos hogy helyes és akkor többet árt a gyógyszer, mint használna és ezzel õ is veszélybe kerülhet. Menj el más dokihoz vagy vegyél recept nélkül kaphatót. A Canesten Combit agyonreklámozzák, bár szerintem negyed annyit sem ér.
Odaírtam, hogy SZERINTEM, pont a kioktatások elkerülése miatt. Az a bajom vele, hogy kb. negyed annyiért ír fel a doki normálisabb gyógyszert és pláne nem találomra kezelgetik magukat az emberek a reklámok alapján, hanem elmennek orvoshoz, mert nem biztos hogy az a bajuk, amit õk maguk a netrõl azonosítanak.
"A Canesten Combit agyonreklámozzák, bár szerintem negyed annyit sem ér." A Canesten kíváló gombaölõ szer, csak mint minden gyógyszer nem mindenkinek hat egyformán.
Nem írhat föl, mert nem te vagy az orvos, nem diagnosztizálhatod magadat. Illegális bármilyen gyógyszert ilyen módon felíratni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. kb 1 éve volt hüvelygombám és akkor a doki felírt gyógyszert/krémet. arra gondoltam h akkor most is iratok fel mert h ugyanaz a bajom, ugyanolyan tünetekkel. de mégis inkább egy másik orvost választok. köszi még egyszer :)

Mit tegyek ha egy lánnyal jóban vagyok de azt mondja "nem jössz be nekem" Pedig én szeretem, de ha ezt mondom akkor is ugyan az a válasz nem jön el velem sehova ha hívom mégis mit csináljak? A lánynak nincs senkije

Legjobb válasz: nem erõszakolhatod rá magad, el kell fogadnod, hogy nem tetszel neki. nekem is van olyan fiú barátom, akivel egyszerûen nem tudnék járni, vagy érzelmi úton közeledni hozzá, és õk is vannak így velem. majd találsz mást, nem szabad leragadni egy embernél :)

nem erõszakolhatod rá magad, el kell fogadnod, hogy nem tetszel neki. nekem is van olyan fiú barátom, akivel egyszerûen nem tudnék járni, vagy érzelmi úton közeledni hozzá, és õk is vannak így velem. majd találsz mást, nem szabad leragadni egy embernél :)
Fogadd el. Nem jössz be neki csak barátnak. Ez van, nem eshet beléd mindenki.
csak kéreti magát hidd el. legyél kicsit rámenõsebb, és akkor beadja a derekát
Hát elsõ nagy hiba volt megmondani neki hogy szereted...ez olyan mintha túlságosan korán mondod azt neki hogy "hozzám jösz?".Szóval ne mondd neki ezt többet.Hogy hogyan lehetne még menteni a dolgot....nem egyszerü...de próbáld barátként kezelni a dolgot...hívd el valahova mint "barátot"...Tudja már hogy odavagy érte de ne nyomulj rá..beszélgessetek stb...kisebb fizikai érintések, kisebb bókok mehetnek...sok sikert pajti

A fiúk megunják ha sokszor mondjuk nekik hogy szeretjük hiányzik nagyon szeretjük stb?

Legjobb válasz: Nekem mondta egyik bnõm 1 órán belül 15x, kicsit heroltom lett tõle:P

Nekem mondta egyik bnõm 1 órán belül 15x, kicsit heroltom lett tõle:P
én nem tudom megunni. :D
ha az mondja akit szeretsz azt nem lehet megunni!
herótod és nem heroltod, de nagyon sok az idegesítõ
nekem nem idegesítõ, ha az mondja akit szeretek, mert legalább érzem hogy fontos vagyok neki...
az igaz, hogy nem lehet megunni, de ha sokszor mondod, hogy szereted, akkor elveszti a jelentõségét a szó :) már természetes lesz neki.

Ha egy Fiú Sír a Lány előtt s úgy mondja neki hogy szereti, Akkor szerintetek tényleg Szereti?

17 éves a Fiú S a Lány is

Legjobb válasz: Igen. Kivéve ha nagyon jól hazudik.

Igen. Kivéve ha nagyon jól hazudik.
Hát igen
csak belement valami a szemébe és bosszantja,
a fiúk nem sírnak sosem, nem tudtad?:D
mi van a billentyûzeteddel?
Részeg? Akkor nemfeltétlen.
nem feltétlenül sírt az exem hogy sosem akar elveszíteni, töröltem a könnyeit amikor azt mondta hogy sosem szeretett még senkit annyira mint engem, amikor szakított sírt hogy mennyire sajnálja és nem akarta, késõbb meg amikor találkoztunk azért sírt mert "azt hitte hogy újra együtt lehetünk" sírva monda hogy mindig velem akar lenni, sírva mondta hogy szeret, sírva szakított, sírva bánkódott hogy nem lehetünk újra együtt, és még is õ mondta hogy ki hogy itt a vége...
nem hiszem a legjobb barátnõmnek sokszor sírva vallott szerelmet a volt barátja (amikor kiderültek az újabb és újabb szarságai)... és inkább csak annyit írok le, hogy minden volt ott csak nem szerelem.

Normális ha kiakadok a gyerekemen (2, 5 éves) és azt mondom neki, hogy "anya nem szereti Bét"?

Persze, szívem minden szegletével rajongok a gyerekemért, de ami sok az sok(K)! Sose ül le velünk egyid?ben enni, akkor eszik amikor ? gondolja, ha meg végre leül az asztalhoz, felborít mindent, ma reggel a kakaót és most ebédkor a teát borított fel, nem gy?zök állandóan feltakarítani. Szinte már hülyét csinál bel?lem. Bé tudja nagyon jól hogy szeretem, de mikor ezt mondtam, tehetetlen düh volt bennem és mondtam anya nem szereti Bét. Erre ? keservesen sírni kezdett, és azt mondta anya szereti Bét és elkezdte simogatni kezem, kérte vegyem magamhoz, én meg nem engedtem. Állatira ki tud kergetni a világból...hiába néz rám ártatlan kis kék szemeivel, de akkor is!!! Úgy érzem béna vagyok a gyereknevelésben...

Legjobb válasz: Szerintem ez egy nagyon sok összetevõs dolog! Nekem pl.most úgy viselkedik a gyerkõm, hogy Én is nagyon ki tudok akadni! Persze olyat szerintem se mondj hogy nem szereted, mert Õ nagyon jól tudja, hogy mindenben tõled függ!

Szerintem ez egy nagyon sok összetevõs dolog! Nekem pl.most úgy viselkedik a gyerkõm, hogy Én is nagyon ki tudok akadni! Persze olyat szerintem se mondj hogy nem szereted, mert Õ nagyon jól tudja, hogy mindenben tõled függ!
Ne mondjál neki ilyet és ha bújni akar engedd. Õ még pici, tudom, hogy kiakadsz, de valami más módszerrel próbálkozz.
Ezt szerintem se mondd neki, mert ezzel azt közvetíted felé, hogy õt magát nem tudod elfogadni, holott a VISELKEDÉSÉT nem tudod elfogadni. A kiakadás részt nagyon is megértem, de még olvasni is szívbemarkoló volt, mennyire elkeseredett a kisgyereked és mennyire szerette volna biztosítani magát arról, hogy minden rendben és szereted õt. A szeretet-megvonást soha ne használd fegyelmezési eszközként, az egész önbecsülése, önelfogadása, én-képe fejlõdését negatívan befolyásolhatod vele. Persze nem egy-két alkalom után jön ez elõ, de ha lehet, máskor vezesd le máshogy a dühöd, frusztrációd. Rengeteg más nevelési módszerrõl olvashatsz az oldalon is, biztos találsz köztük olyat, amivel azonosulni tudsz és beválik. (Képzeld el, mit éreznél, ha a férjed apró vitáknál azt vágná a fejedhez, hogy nem szeret, mikor te csak pl. elfelejtetted kivasalni reggelre az ingét. Felnõttként is nehezen értenéd meg a viselkedését, nem?)
Ezt a leírtak alapján én is így érzem. Az normális, hogy kiakadsz a gyerekeden, ezzel vagyunk még így páran, de az egyáltalán nem normális, hogy azt mondod neki, hogy nem szereted. Ez nagy butaság a részedrõl, többet ne mondj ilyet a gyerekednek!
Tényleg béna vagy, és ilyet sosem mondhatsz egy gyereknek, hogy nem szereted. Mondd azt, hogy mérges vagy rá. És ne õ irányítson, hanem te. Ha ebéd van, üljön le.
Hát az én gyerekem is égetnivalóan rossz, néha kaparni tudnám tõle a falat. De soha nem mondtam neki, hogy nem szeretem. Én azt mondtam neki, hogy lám anyuka mindent megtesz érted, meg mennyire szeret téged, mégsem szereted anyukát, mert nem viselkedsz szépen, nem fogadsz szót és rosszalkodsz. Aztán mars a szobájába. Sír, hisztizik, majd elgondolkodik és egy idõ után kijön bocsánatot kérni. Akkor megbeszéljük a dolgot, ölelés, puszi és minden rendben van.
Engem is sûrûn kiakaszt a gyerekem, és amikor üvöltök vele, akkor megkérdezi, hogy "anya szeretsz?". Én erre azt mondom, hogy a világon mindennél jobban szeretem, de piszkosul haragszom rá, mert ezt, vagy azt csinálta. Soha nem mondtam, hogy nem szeretem, és mindig megerõsítem, hogy bármit csinál, mindig szeretni fogom, de akkor sem tûröm el, ha olyat tesz, amit nem szabad. 3, 5 éves most a lányom.
Ne mond neki soha hogy nem szereted ez úgysem igaz, max azt mond hogy nem szereted amit csinált!
igen, sokszor kiboritanak minket.....de azt hogy "nem szeretlek" nem szabad mondani......ha csak egyszer fordult elo, valoszinu nem okozott problemat. mindenki hibazik neha..jaj en is..de a szeretetunkrol mindig 100 szazalekban biztosnak kell babunak lennie.
engem is eléggé ki szokott akasztani a 3 éves fiam, rossz az egészben, hogy 1 hónapja teljesen egyedül vagyok velük (12 hetes kistestvérével), mert a férjem külföldön van, és sajnos olyan dolgokon is kiakadok, amit eddig higgadtan eltudtunk rendezni. én ilyet még nem mondtam, de már olyat, hogy most buta vagy, elég gyakran. sajnos... meg is jegyezte, és motyogja magában, hogy vé most buta, bla bla bla... úgy gondolom ezek nem olyan vészes dolgok, de csak így tudok rá hatni (csak a lelkére), hogy szót fogadjon. de azért miután "összevesztünk" mindig megöleljük egymást, és biztosítjuk egymást a szeretetünkrõl, meg persze megígéri hogy nem csinál ilyet, és akkor anya sem mondja, hogy buta vé! :) hát ez van, sok sikert, és türelmet!
Hûha, ezt azért ne. Ne mondj neki ilyet! Te vagy neki a minden, a világ. Én is sokszor kiakadok, enyém is 2, 5 éves, de max annyit mondok, hogy szomorú vagyok, morcos és dühös, többet nem. Nem szabad. Ne rakd elé az innivalót, a tányért is rögzítsd, ha lehet, hogy ne boruljon ki, szedj magne b6-ot, hogy te se borulj ki. Ha lehetõséged van menj le futni, sétálni, szellõztess. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat...tudom nem jó amit tettem. Ilyet többet nem mondok. Azt hiszem kimerültem mind fizikailag, mind szellemileg, nagyon nehéz az önfegyelem kisgyerekkel szemben. Rossz az idõ, ki se tudunk menni, olyan szinten hideg van, be vagyunk zárkózva, de semmi kapacitásom sincs arra, hogy valamit játsszak a gyerekemmel. Ma nem megy.
nevelés kérdése
Az Én kölköm is iszonyú rossz tud lenni és ráadásul látszik rajta, hogy szívat. Ilyenkor azt mondom, hogy szomorú vagy mérges vagyok Rá. Tegnap pl. látta rajtam, hogy piszok mérges vagyok Rá és azt mondta hogy , , ne haragudj" Január végén tölti a hármat:) Ha hallja tõletek, Õ is fogja mondani és érezni fogja, hogy milyen szituban van helye annak hogy mondja. Nagyon okosak a gyerkõk és sokszor érzik, mikor tesznek rossz fát a tûzre:)

Mit fog szólni apám, ha azt mondom neki, hogy úgy szeretem, mint az emberek a sót?

vagy show-t:D

Legjobb válasz: Hát, szerintem ne kockáztass, én már egyszer mondtam neki, és kitett a [email protected] :( De utána minden jó lett, mert rájött, hogy az emberek szeretik a sót :) De ha nem bírod sokáig a szabadban, inkább ne.

Hát, szerintem ne kockáztass, én már egyszer mondtam neki, és kitett a [email protected] :( De utána minden jó lett, mert rájött, hogy az emberek szeretik a sót :) De ha nem bírod sokáig a szabadban, inkább ne.
konkretizád: mint emberek a Gyõzike showt, v Mónika showt! El fog olvadni! (ha olyan típus):P
XD Az én apám erre ezt reagálná: *röhög* Heheheh, akarsz még a héten gépezni, zenéthallgatni, és a lakásban aludni? XD
ELZAVAR HAZULRÓL??????HAHAHA

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!