Találatok a következő kifejezésre: Szeretik a ha mondom (187 db)

Fiúk ti szeretitek, ha egy lánynak gyümölcs illatú a haja? Mondjuk kókuszos?

én szeretem ezt az illatot, de ti hogy vagytok vele?? inkább ne legyen gyümölcsös de akkor mit szerettek? milyen sampon illat vonzó számotokra?

Legjobb válasz: Tök mindegy, csak kellemes illatú legyen. :D

Tök mindegy, csak kellemes illatú legyen. :D
Nekem irtózatosan bejön a gyümölcs illatú haj!!! Bárcsak lenne egy ilyen csajom :D Szerintem is jobban el lehetne dönteni, ha lenne vmilyen szagminta abból a kókuszosból. A gyümölcsös samponok mellett hallottam még vaníliásról és csokisról, én imádom a vanília és a csoki illatát, szerintem a hajon is nagyon jók!! :)
Számomra nagyon bejön a gyümölcs illatú haj, csak az a baj, hogy nagyon megéhezem tõlük...:-) Kókusz illatú hajat speciel még nem szagoltam, de szívesen megtenném. Szagminta alapján egyértelmûbben tudnék állást foglalni.
A kérdező hozzászólása: érthetõ :) ízlések és pofonok :)
engem érdekel , imádom a lányok haját :) szerintem vonzó ha jóillata van a de a kókuszt utálom :) a mandula meg ilyesmik nagyon vonzóak szerintem :)
A kérdező hozzászólása: :D köszönöm az eddigi válaszokat :)
A kókuszillatot szeretem, de nekem nem passzol a hajhoz.A kellemes illatok igen.Amúgy erre konkrét választ nem fog tudni férfi adni, mert ezek olyan részletek amik minket általában nem érdekelnek, mint azt se vesszük észre ha más szinûre lakkozod a körmöd :P
Ha szép és még tetejébe gyümölcs illatú, akkor szinte beleszeretek.
tökmindegy
A kérdező hozzászólása: :) )

Szeretik a pasik ha mondom nekik, hogy ´´szeretlek´´?

mert en szeretnem neki sms-ben vagy akarhogy elmondani eloben is,de felek,hogy megunna a baratom vagy mar mnne az agyara :( szerintetek?

Legjobb válasz: szerintem ez sem általános, minthogy lányoknál is van, aki nem szereti ezt hallani, valaki meg vágyik rá. pasiknál is változó. az én párom szereti hallani, és õ is mondja sokat! valahogy próbálj meg annyit írni elõször csak, hogy (L). én is így kezdtem. :) majd megkérdeztem, hogy zavarja-e, hogy ilyen sokszor írom. aztán lassanként kiírtam, hogy love, majd magyarul is. :) próbáld ki, vagy elõbb puhatolózd ki, mennyire romantikus, vagy kérdezz rá, szokta-e használni, vagy ha volt korábbi kapcsolata, mikor mondta ki, vagy milyen gyakran. érdemes ilyenekrõl is beszélgetni, nem ciki. ;)

szerintem ez sem általános, minthogy lányoknál is van, aki nem szereti ezt hallani, valaki meg vágyik rá. pasiknál is változó. az én párom szereti hallani, és õ is mondja sokat! valahogy próbálj meg annyit írni elõször csak, hogy (L). én is így kezdtem. :) majd megkérdeztem, hogy zavarja-e, hogy ilyen sokszor írom. aztán lassanként kiírtam, hogy love, majd magyarul is. :) próbáld ki, vagy elõbb puhatolózd ki, mennyire romantikus, vagy kérdezz rá, szokta-e használni, vagy ha volt korábbi kapcsolata, mikor mondta ki, vagy milyen gyakran. érdemes ilyenekrõl is beszélgetni, nem ciki. ;)
Szerintem is próbáld ki azt, amit az elsõ hozzászóló írt :-) Én pl többet mondom a páromnak, hogy szeretem, és amikor én rákérdeztem, hogy miért nem mondja pl utcán, azt válaszolt, hogy cikinek tartja. De amúgy ha tudja, hogy tényleg nem hallhatja senki, akkor õ is mondja :-)
Sztem is próbáld ki azt amit írtak.Bár az én barátom nagyon szereti ha mondom neki, meg õ is nagyon sokat mondja, pl telefonban is, akárhol van mindig ugy köszön el h "szeretlek", szóval stem ált. szeretik.
en eleinte a pasimnak sms-be mondtam es o is igy volt..egy ido utna mikor mar randiztunk tobbszor..o mondta ki eloszor..nemtom en feltem eloszor kimondani..de mikor kimondta a pasim eloszor hogy 'szeretlek' nagyon jol esett...erted amit akarok mondani?
en a pasimank eleinte sms-ba mondtuk eymasnak egy i8do utan mar szemelyesen is mondtuk de akkor is o mondta ki eloben eloszor..nemtom en feltem kimondani...nehogy ugy erezze h ramemons vok..erted mit akarok mondani?
Én fiu vagyok s én szeretem hallani, de úgy, hogy lássam is az arcén, hogy nem csak mondja, hogy mondja, hanem, mert jön a szivébõl. Nekem sokszor jön, hogy mondjam, hogy szeretlek kicsi szivem
a baratodon is sok fugg hogy milyen is valojaban, nekem peldaul sokszor mondja a baratom hogy szeretlek, viszont en eleg ritkan ejten ki ezt a szot a szamon. 1x mondtam is neki attol hogy en nem mondom ki sokszor nem azt jelenti hogy nem szeretlek es mondta szuksege sincs ra...ugyhogy szerintem sractol fugg :)
Egyébként szerintem tök érdekes, de az sem igaz minden pasira, hogy megunnák ezt a szót! Mert pl.én azt vettem észre, hogy õ szinte állandóan mondja nekem, mikor együtt vagyunk! Én meg mondjuk élõben annyit nem, csak ha virtuálisan kommunikálunk, vagy sms-ben, vagy ilyesmi (féltáv kapcsolat, nem tudunk túl sokat találkozni). Szóval nála ez nagyon gyakori, és még inkább én érzem furinak, mert azt hittem magamról, hogy én sokat mondom! :) ) Ettõl függetlenül szeretem õt, persze, de sokszor szerintem a tetteinkkel is ugyanúgy kifejezhetjük a szeretetünket, sõt! ;) (az 1.hozzászóló voltam)
Nekem talán mindegy, hogy hányszor mondja, hogy szeret. Az a lényeg, hogy valós tartalma legyen, és érezzem is mögötte a dolgot. De szerintem a kevesebb néha több. És nem válik közhellyé.
Igen mondhatod neki de ne minden nap vagy minden heten folytonosan mert megunja...
Tenyleg embertol fugg.Az en baratom soha nem mondja, de tudom h szeret..egyszeruen nagyopn zarkozott tipus...es az olyanoknak nehez kimondani barmit ami melyen lakozik. Es ha nem is mondja, viszont kimutatja. En is szeretnem neha hallani, de ha tudom h szeret megelegszem ennyivel is.Tul sokszor ne mond, mert az akarkinek az agyara menne...na meg az sem jo ha tul biztos benne...meg a vegen elhiszi magat
A kérdező hozzászólása: igen, koszonom :)

Fiúk! Ti szeretitek ha szex után a lány mondja, hogy mennyire jók voltatok vagy felesleges?

Legjobb válasz: Dehogy szeretjük, milyen ember az, aki szereti ha dicsérik?

Dehogy szeretjük, milyen ember az, aki szereti ha dicsérik?
Felesleges
Zavarni nem zavar. :) Feleslegesnek sem felesleges. Bár ha tapasztalt, akkor úgyis látja, hogy jó volt-e, vagy sem, de azért jól esik a verbális cirógatás. :)
természetesen biztos örülne neki, de ha nem kapcsolatról van szó inkább ne mondd mert még elbizza magát....
Felesleges, enélkül is tudom :)
Ha igaz, akkor miért ne?!!


Mit tegyek, ha kedvesem találkozott a volt első nagy szerelmével és azt mondja össze zavarodott? Teljesen elhidegült tőlem azt mondja még szereti őt. Ha közeledek felé vissza utasít. Tudom én is sok min

denben hibáztam.Keveset foglalkoztam vele,és a közös gyermekünkel,ezt el is ismerem.3éve vagyunk együtt és állittólag nem olyan a viselkedesem mint kéne.Megkéne változzak azt mondja.

Legjobb válasz: Ez a legócskább , legsablonosabb duma, hogy összezavarodtam. Ennél már csak az adj idõt a rosszabb. Biztosan te is követtél el hibákat, és megváltozni vagyis kompromisszumokat kötni akkor érdemes, ha a másik fél is változik, mert benne is van hiba.Viszont látod, hogy nem érdemes, gyakorlatilag megmondta, hogy már nem szeret, csak az összezavarodtam szócska mögé bújt. Ennyi. Legyen büszkeséged, pakolj és menj. Ha elmúlt a szerelem , a szeretet akkor nincs mit javítgani. El kell engedni.

Ez a legócskább , legsablonosabb duma, hogy összezavarodtam. Ennél már csak az adj idõt a rosszabb. Biztosan te is követtél el hibákat, és megváltozni vagyis kompromisszumokat kötni akkor érdemes, ha a másik fél is változik, mert benne is van hiba.Viszont látod, hogy nem érdemes, gyakorlatilag megmondta, hogy már nem szeret, csak az összezavarodtam szócska mögé bújt. Ennyi. Legyen büszkeséged, pakolj és menj. Ha elmúlt a szerelem , a szeretet akkor nincs mit javítgani. El kell engedni.
Hány évesek vagytok? Te a férfi vagy a nõ vagy? Ezek fontos dolgok és kihagytad. Egyébként nem kell aggódnod, ez csak hirtelen fellángolás, el fog múlni, kb 1 hét múlva. Szégyellheti magát, ha már közös gyerek is van és most zavarodik össze, hogy kit is szeret.
Ez olyan szemét duma, hogy meg kellene változnod, NEKED. És mellesleg pont most. Mert gondolom a férjed tökéletes, semmit sem változott az elmúlt években. Én azt mondom, legyél önmagad, és önmagadnak akarj megfelelni. Akármit is csinálsz, ha el akar hagyni (remélem ez nem történik meg) akkor is elfog, ha napokon keresztül dorombolsz neki.

A 90 napos akkor is használ, ha mondjuk 60 kg-ról szeretnék 50 kg-ra fogyni? Mennyivel lassabb ilyenkor a fogyás? Mert hallottam sikertörténeteket, de ők mind jóval nagyobb súlyból fogytak, és többet.

Legjobb válasz: hát mondjuk ez függ attól is milyen magas vagy, izomzat, csont... stb. Én 63 kilóról szeretnék 53-ra (vagy 50-re) ... még van négy hetem, szerintem az 53 kilót el fogom tudni érni. persze akinek "csak" 10 kilót kell lefogyni, annak késõbb indul meg a fogyás. Minél több a felesleged annál többet fogsz fogyni.

hát mondjuk ez függ attól is milyen magas vagy, izomzat, csont... stb. Én 63 kilóról szeretnék 53-ra (vagy 50-re) ... még van négy hetem, szerintem az 53 kilót el fogom tudni érni. persze akinek "csak" 10 kilót kell lefogyni, annak késõbb indul meg a fogyás. Minél több a felesleged annál többet fogsz fogyni.
szerintem igen:d ésha nemis 10et, de 7et fogyni fogsz.aza három meg már heti3xi edzéssel lemegy:D soksikert
A kérdező hozzászólása: Hát akkor próbálkozom tovább. Köszi szépen!

Egyes lányok miért nem szeretik, ha mondjuk "játékból" a fiú uralkodik felettük az ágyban?

A barátn?mmel nagyon szeretjük egymást és minden rendben van a szexuális életünkkel, mind a ketten a viszonylag hagyományos szexet szeretjük (anál, szado-mazo kizárva) de ?t például érdekelné a kikötözés is, engem nem vonz annyira, nem szeretném megkötözni ?t.

Legjobb válasz: én speciel szeretem ha nem nekem kell irányítani. elvégre lány vagyok

én speciel szeretem ha nem nekem kell irányítani. elvégre lány vagyok

Van olyan lány aki szereti ha mondjuk megcsodálják a harisnyás lábát? és szeretitek is ha érintik?

Legjobb válasz: Különben mi másért viselne egy nõ harisnyát? 21/L

Különben mi másért viselne egy nõ harisnyát? 21/L
Mert a zokni hülyén mutat magassarkúval. :D
Én imádom. Párom elég láb perverz, én meg minden kívánságát teljesítem :)
Igen! :) Akár nyelvvel is! 22L
A kérdező hozzászólása: utolsó akkor te gondolom szeretnéd ha csinálnám neked:P
4. válaszadó teljesen felizgattál! :D 22F
Én is imádom. Nézni bárki nézheti, de ami ezen túl megy, az már csak a kedvesem kiváltsága, viszont határ a csillagos ég. Imádom, ha a lábammal foglalkozik a drága, mindenre kapható vagyok, szal a simizés, maszírozgatás, sõt még a nyalogatás is lájtosnak mondható... Mondjuk az is hozzátartozik, h én is harisnyaõrült vok, és nekem is többet jelent egy harisnya, egy hétköznapi ruhadarabnál, meg annál mint ahogy egy hétköznapi csaj hordaná..

Lányok! Hogyan szeretitek ha közelednek felétek a fiúk? Mondjuk egyetemen vagy egyetemi helyeken?

Rengeteg lány van az egyetemen(szte), az a baj h fiús szakra járok és ott kevés a lány de más karokon csak úgy nyüzsögnek a szebbnél szebb lányok...komoly kapcsolatot szeretnék valakivel kialakítani mert fél éve nincs baratn?m már és hiányzik valaki mellém...könyvárban számítógép központban stb sok ember van...de milyen szöveggel lehetne odamenni amivel lekötném mondjuk a figyelmét? Mégse mehetek oda h szia ez meg ez vagyok és milyen szakos vagy milyen órád lesz stb.egyáltalán érdemes megszólítani valakit? randira egyb?l ugyse jönne el szerintem egy lány se nagyon...ötlet?

Legjobb válasz: Én 21 éves egyetemista lány vagyok. Nem, nem szeretném ha idegenek odajönnének hozzám mondjuk úton órára, vagy könyvtárban... Probálkozz inkább szórakozóhelyeken, kocsmákban.. dohányzol? az is egy mód az ismerkedésre:) bár h most lassan sehol sem lehet..

Én 21 éves egyetemista lány vagyok. Nem, nem szeretném ha idegenek odajönnének hozzám mondjuk úton órára, vagy könyvtárban... Probálkozz inkább szórakozóhelyeken, kocsmákban.. dohányzol? az is egy mód az ismerkedésre:) bár h most lassan sehol sem lehet..
Leginkább sehogy se.
11:05 vagyok Miért kell mindig jeleket sugároznunk felétek...? Megpróbálod az egyik lánynál, és ha valakinél nem jön be a csábos pillantás+mosoly kombináció, a másiknál úgyis bejön. Nagy számok törvénye alapján:) Rengeted lány van Szegeden ilyenkor. Mondom, csak egy elismerõ pillantás, meghívod valamire, közös téma pedig egyértelmûen az iskola. Melyik karra jár, milyen szakos, hanyadéves, stb. Ami viszont fontos: magabiztosság, talpraesettség és semmiképp se mutasd ki, hogy egy kicsit is izgulsz. Nincs is értelme izgulni, hiszen nem az életed múlik rajta:) Akkor még csak 1 lány lesz a sok közül, kit érdekel, ha visszautasít...
MÁsodik vagyok. Szerintem az se hülyeség, ha szünetben odaülsz valakihez, meghívod kávéra, ilyesmi. Nálunk kényelmes fotelek vannak, ahol lyukasóra vagy szünet alatt lehet beszélgetni. Szerintem ez is egy jó taktika, ha nem lenne párom, és szimpi lenne a srác, nekem bejönne.
A kérdező hozzászólása: utolsó-nehéz kiszurni melyik lány akar ismerkedni vagy melyik nem ha több jelet adnátok akkor könnyebb lenne
Nekem az abszolút favorit a szórakozóhelyen való ismerkedés. Mégsem a könyvtárban vagytok, ahol azért elég fura lenne megszólítani csak úgy bárkit is. Elismerem, hogy diszkóban sincs könnyû dolga a kicsit félénkebb fiúknak, mivel a csajok általában csoportosan táncolnak, isznak, és még pisilni sem mennek egyedül. Mondjuk én már ebbõl kinõttem, és ha ismerkedni szeretnék, odaállok a pulthoz, rendelek valamit, és nézelõdöm, keresem a szemkontaktust. Szóval irány a Jate/Retro/Sing, amit akarsz, hajrá:) 23N
Próbálj minél több havert szerezni a közeli karokról is. Azoknak is biztos van baráti társasága ahova elhívhatnak ahol ismerkedni tudsz.
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy az egyetemen álltalában nem a párjukkal mászkálnak a csajok és baromi nehéz eldönteni ki a szingli és ki nem...az meg baromi kinos ha van baratja és ugy probalsz vele ismerkedni...
A kérdező hozzászólása: hat van aki örülne neki van aki nem
elsõ voltam: amiket írtál tényleg nem rosszak, de rámenõs se légy, és vedd észre ha nem jössz be neki, vagy nincs hozzád kedve.
Sztem simán odamehetsz ismerkedni a fenti szöveggel... Aztán ha a csaj is szimpinek talál, akkor beszélget veled, ha nem, akkor amúgy se lenne esélyed nála.
FRAPPÁNS. Ez a kulcsszó. :) Ha jó a szöveged, és még kicsit be is jössz, lenyûgöztél.

Mit tegyek ha egy lánnyal jóban vagyok de azt mondja "nem jössz be nekem" Pedig én szeretem, de ha ezt mondom akkor is ugyan az a válasz nem jön el velem sehova ha hívom mégis mit csináljak? A lánynak nincs senkije

Legjobb válasz: nem erõszakolhatod rá magad, el kell fogadnod, hogy nem tetszel neki. nekem is van olyan fiú barátom, akivel egyszerûen nem tudnék járni, vagy érzelmi úton közeledni hozzá, és õk is vannak így velem. majd találsz mást, nem szabad leragadni egy embernél :)

nem erõszakolhatod rá magad, el kell fogadnod, hogy nem tetszel neki. nekem is van olyan fiú barátom, akivel egyszerûen nem tudnék járni, vagy érzelmi úton közeledni hozzá, és õk is vannak így velem. majd találsz mást, nem szabad leragadni egy embernél :)
Fogadd el. Nem jössz be neki csak barátnak. Ez van, nem eshet beléd mindenki.
csak kéreti magát hidd el. legyél kicsit rámenõsebb, és akkor beadja a derekát
Hát elsõ nagy hiba volt megmondani neki hogy szereted...ez olyan mintha túlságosan korán mondod azt neki hogy "hozzám jösz?".Szóval ne mondd neki ezt többet.Hogy hogyan lehetne még menteni a dolgot....nem egyszerü...de próbáld barátként kezelni a dolgot...hívd el valahova mint "barátot"...Tudja már hogy odavagy érte de ne nyomulj rá..beszélgessetek stb...kisebb fizikai érintések, kisebb bókok mehetnek...sok sikert pajti

Nagyon szeretem a Transformers-t akár film, akár Prime (ami a CN-en megy). De csak 1 olyan barátnõm van aki szintén szereti. A többiek meg ha meghallják hogy mondjuk Optimus-ról beszélek, egybõl elkezdenek röhögni, és ez eléggé zavar. És most?

Nem az a gondom,hogy lejáratnak,vagy hogy szekálnak,nem,egyáltalán nem csak az,hogy mi a bajuk azzal hogy én szeretem a TF-et?És ez ellen szeretnék tenni valamit de nem tudom hogy mit!

Legjobb válasz: Meg kell szokni hogy nem minden ember egyforma. Mindig lesz aki röhög azokon a dolgokon, amiket szeretsz, mint ahogy te se szeretsz mindent amit a többiek. Ez ilyen... Senkinek nem tudod megváltoztatni az ízlését. Akármirõl is akarsz beszélgetni, keresd meg hozzá a megfelelõ embereket. Ha a Transformersrõl akarsz, akkor beszéld meg azzal a barátnõddel, aki szereti. A többiekkel meg keressetek egy olyan témát, amit mind szerettek.

Meg kell szokni hogy nem minden ember egyforma. Mindig lesz aki röhög azokon a dolgokon, amiket szeretsz, mint ahogy te se szeretsz mindent amit a többiek. Ez ilyen... Senkinek nem tudod megváltoztatni az ízlését. Akármirõl is akarsz beszélgetni, keresd meg hozzá a megfelelõ embereket. Ha a Transformersrõl akarsz, akkor beszéld meg azzal a barátnõddel, aki szereti. A többiekkel meg keressetek egy olyan témát, amit mind szerettek.
A kérdező hozzászólása: Nem rossz ötlet csak az a baj, hogy én szinte csak Transformers-rõl tudok beszélni szóval meg kell tanulnom nem csak arról beszélni :)
NÕJ FEL! Ne nézz mesecsatornát! Tudom nehéz mert gyerek vagy, de a Csajoknak ne a TransFormers-rõl beszéj! Kérdezzd meg a csajoktól pl. így: -Csilla te milyen TV csatornát szoktál nézni? -RTL klubbot! -És milyen filmeket szoktál ott nézni? -Háát, a ...
* 11 évesen ne a TransFormers et nézd! Fõleg ne a MESE változatát! Inkább nézzél Discovery-t vagy NationalGeorgrapich -et !!!! És nézzél dokumentumfilmet az ÓVODÁS mesékrõl hogy mennyi értelme van!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, tudjátok már majdnem 13 éves vagyok, és nem bántani akarlak titeket, csak mondom, hogy én azt szeretem csinálni, és úgy szeretem csinálni, ahogy a kedvem tartja. Ezt csak azért kérdeztem, mert tippet akartam kérni, hogy mihez kezdjek, nem kértem senkit, hogy mondja meg, õ mit tiltana meg, ha az anyám lenne. Azért köszönöm :) Egyébként meg nincs semmi erõszak a Transformers-ben.
Ugyan, az ilyennel, mint aki a 3-as és a 4-es választ írta, ne is törõdj. Úgy érzi jól magát ha bánthat másokat. "Nõj fel"...mégis miért ne nézhetne egy tizenéves gyerek mesecsatornát? Épp nekik gyártják. A gyerekeknek. Egyesek elvárják hogy egy gyerek felnõttként viselkedjen, de ha ennyi idõsen már iszik, cigizik, szexel, és balhékba keveredik, akkor meg azon háborognak hogy mi lett a világgal, miért hiszik magukat a tinik ennyire felnõttnek, meg hogy régen ennyi idõsen még mesét néztek, játszottak, és tök ártatlanok voltak... Egyébként látszik az írásodból, hogy intelligens vagy, és az ég egy adta világon semmi baj nincs veled. Szóval tényleg ne adj az ilyen emberek véleményére, ne engedd hogy lehúzzanak. És nézz csak annyi Transformers-t amennyi jól esik. :)
Én is szeretem a TF-t minden sorozatot, filmet de a haverjaim meg utálják és senkivel nem tudom megbeszélni 14/f Ja és hajrá fradi :D
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Én 16/L létemre szintén imádom a Tf-et de pont ebbõl adódóan senki nincs a környezetemben akit viszont érdekelne és beszélhetnénk róla :(. Viszont! Ha a környezeted nem szereti a témát és csak kiröhögnek, akkor egyszerûen ne beszélj róla, csak azzal a lánnyal akit említettél. De az nagyon nem jó ha másról nem tudsz beszélni. Muszáj lesz valamit kitalálnod legyen az számítógépes játék vagy egyéb tv mûsor/sorozat stb. nem jövök azzal hogy olvasgass mittomén a Szekszárdi dombság biodiverzitásáról mert a te korosztályod azt aminek tudományszaga van magasról letojja. De a legjobb az lenne ha kicsit elvonatkoztatnál a tf-tõl mert nem az a lét értelme, tudnod kell határt szabni saját magadnak. EZ mindenkinek nehéz nekem is volt egy idõszakom mikor minden egyes áldott nap volt hogy 2X-szer néztem meg egy részt.De utána lecsillapodtam és folytattam szépen a mindennapjaimat. Amúgy meg nem muszáj magadra erõszakolni azt hogy beszélgess az osztálytársaiddal ha van 1 2 akivel jókat tudsz dumálni már nyertes vagy :)
Hát ez van, mindenhol elítélik valamilyen szinten a "geek"-eket meg rajongókat, legyen szó Transformers-rõl, szuperhõs képregényekrõl, vagy akár az olyan viszonylag népszerû dolgokról is, mint a Csillagok háborúja. Ebben az országban pedig ezeknek nincs is olyan nagy pop-kulturális múltjuk és kultuszuk, mint mondjuk Amerikában, ahol a Transformers immár több mint 30 éve egy jelentõs és ismert termékcsaládnak számít, és kicsik-nagyok egyszerre rajonganak érte. Magyarországon annak idején nem adták ki a rajzfilmeket, csak a képregények némelyikét, ezért itt sokkal kisebb rajongótábora van. De erre jó az internet. Ha valakivel nagyon akarsz beszélni arról, amiért rajongsz, és a környezeted zavarja, akkor keress valami netes fórumot vagy ilyesmit. Annak idején gimiben én is sokat foglalkoztam a Transformers-szel, és nem szóltak meg érte, mert másokat is érdekelt (bár õk inkább ezeket a filmeket nézték, nem pedig a rendes rajzfilmeket vagy képregényeket), de gondolom, hogy azért volt, amikor irritáltam õket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!