Találatok a következő kifejezésre: Szeretik a ha a lany (1323 db)

Fiúk! Hogyan szeretitek jobban? Ha a lány elégit ki elõször, vagy h ha ti a lányt?

Legjobb válasz: Szia! Elõször a lányt kell kielégíteni,lehet többször is egymás után :) Aztán jövünk mi pasik :) Te hogy szereted??

Szia! Elõször a lányt kell kielégíteni, lehet többször is egymás után :) Aztán jövünk mi pasik :) Te hogy szereted??
Így van, a lány élvezete az elsõ!
Általában a lány az elsõ, kivéve ha nem nyomul. De jó az is ha egyszerre 69-ben megy.
elõször a nõk, mert ha velünk végeztek, akkor rendszerint megyünk szundi módba. :D
én a lányt, egy alkalom alatt kb 485236783473627468234-szer, aztán a végén jövök én is
Minden kommentelõ férfinek egy nagy plusz pont :) Imádjuk az ilyen önzetlen férfiakat :)
Én lány vagyok, és azt szeretem, ha elõször a pasi megy el, aztán jövök én. 22/L

Miert szeretik a fiuk a lanyok cicijet nyalni? Mi az izgato abban ha egy lanynak nagyobb meretu mellei vannak (azok szamara akik szeretik a nagyobbakat)?

Legjobb válasz: Hehe. Én múltkor megkaptam barátnõmtõl, hogy õ szerinte néha jobban szeretem a melleit mint õt! :-DDDDD

Hehe. Én múltkor megkaptam barátnõmtõl, hogy õ szerinte néha jobban szeretem a melleit mint õt! :-DDDDD
Ha egy nagy cicit meglátok, annak valóban erõs izgató hatása van a számomra. Én alapvetõen nem a nyalására érzek késztetést, hanem szeretném megfogdosni, simogatni, közel lenni hozzá. Másrészt viszont a péniszemet alapvetõen nem a mellek közé vágyom behelyezni, hanem egyértelmûen a hüvelybe. Különös módon a mellek látványa is hüvelyi behatolásra vált ki késztetést nálam. Amellett többnyire már a láttára is nagyon megmerevedik a péniszem. Ez nagyon zavaró is tud lenni, mert ez olyan nõkkel kapcsolatban is elõfordul, akiket egyébként egyáltalán nem kiivánok. A nagy mellet igazáól nem is látja az ember, hanem érzi. Ha csak a ruhán át látom a szélét, vagy ha csak valahogy TUDOM, hogy ott van, az már elég. Érzem a mellet az ágaskodó farkammal. Mert akkor többnyire már nagy kemény. Viszont szerelmes életemben mindig közepes, vagy néha kismellû nõkbe voltam. Nekik sohasem volt ilyen farokálliitó mellük, mégis csakis beléjük voltam szerelmes.
nem tudom, de a mellbimbó annyira imádni való :)
mert jó az állaga? :)
Én imádom a cickókat kényeztetni, ez csak úgy van és kész, de nem rajongok a túl nagy melleket, sõt inkább a picikre bukom, tudom pedo vagyok biztos azért bukok a pici cickókra, már mondták páran. :D
Én nem szeretem nyalni, de szeretem a nagy ciciket, mint a barátnõmé is, talán E kosaras a melltartója... Na mindegy nagyok, és én nagyon szeretem õket, kényeztetni is. Meg persze a lányt is.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat ! :)
Ösztön.
Csecsemõkori fixáció, amit azóta sem nõttünk ki :)
Mert az orális szexre emlékezteti õket, és az izgi.
Elsõ válaszolónak igaza van, azt tenném még hozzá, hogy ha a lány ujját dugják be a fiú szájába azt nem szeretik...Így teljesen érthetõ miért...
speciell nekem pasiként erre még sosem volt igényem, de valószínûnek tartom, hogy az elöttem válaszolónak igaza van. viszont nem egy barátnõmnek izgató volt, közben a szájamba nyúlni.
Valószínû, hogy ez is közre játszhat, de ugyan akkor az ujjbegyben rengeteg idegvégzõdés is található, qvázi jó kis erogén zóna lelõhely. Így spec nekem, mint nõnek is jól esik, ha a párom nyelve találkozik az ujjaimmal ;)
Valamennyire az ujjak is erogének, gondolom a kisgyerekek is ezért szopogatják elõszeretettel. Kellemes érzés, szerintem ilyen egyszerû...
Én sem szoktam a barátnõm szájába dugni a... izé... az ujjamat, na jó, néha :)
Én is beszoktam kapni "az ujját", és jó neki :) és az orális sexnek véleményem szerint is nagyon sok köze van hozzá. Viszont én nem tudnám élvezni, h. ha szopogatná az ujjamat .... jajjj :)
nekem abarátom néha mikor jól megujjaz uttána a számba dugja az ujját... Miért jó ez neki?

Fiúk, ti azt szeretitek jobban ha a lány szexben kislányosabb, vagy inkább kicsit vadócabb?

Legjobb válasz: Nekem a pasim azt élvezi, ha kivagyok neki szolgáltatva és én is erre izgulok a legjobban, de attól még eléggé vad vagyok. :D Mondjuk csak a kemény szexet szeretem, nem érdekel a lassú, unalmas. Szeretem eljátszani az ártatlan kis diáklányt, aki bugyi nélkül megy vizsgázni és aztán a tanár jól megkeféli hátulról. Na, szóval addig tart a kislányosságom, amíg "felelek". :D 21l.

Nekem a pasim azt élvezi, ha kivagyok neki szolgáltatva és én is erre izgulok a legjobban, de attól még eléggé vad vagyok. :D Mondjuk csak a kemény szexet szeretem, nem érdekel a lassú, unalmas. Szeretem eljátszani az ártatlan kis diáklányt, aki bugyi nélkül megy vizsgázni és aztán a tanár jól megkeféli hátulról. Na, szóval addig tart a kislányosságom, amíg "felelek". :D 21l.
A vadóc mindenképp jobb. Az a jó ha teljesen felszabadult és látom hogy élvezi a dolgot.
Vadóc. :)
én a vad csajokat szeretem. nagyon felizgat mikor pl lefognak szex közbe, nyílván ki tudnék törni meg ilyenek, meg gyengén próbálkozom a kezemet mozdítani és érzem h lefog az annyira vadító. :D Volt már dolgom kislányosabb lánnyal õ pl nem szerette gyorsan csinálni meg keményen azt mondta neki az úgy nem izgató aztán meg kifogásolta h mért nem megyek el, meg lankad be néha a farkam.. Nekem a tili toli nem szex. 22f
Mikor milyen. Hangulatfüggõ.

Fiúk ti hogy szeretitek jobban. Ha a lány borotválja ott lenn vagy nem? Vagy csak az ollóval vágja rövidre? Vagy nagyon szőrösen? Vagy hogyan?

Lécci kort is írjatok, ha lehet :D

Legjobb válasz: Én borotválom, így szeretem, és az elsõ pasimnál elvárás volt. A mostani barátom jobban díjazza, ha csak rövid vagy fazonírozott, lássa hogy nem egy gyereket nyalogat. A köztes pasas azt akarta ne csináljak vele semmit - panaszkodásból válóok lett, nekem az kényelmetlen.

Én borotválom, így szeretem, és az elsõ pasimnál elvárás volt. A mostani barátom jobban díjazza, ha csak rövid vagy fazonírozott, lássa hogy nem egy gyereket nyalogat. A köztes pasas azt akarta ne csináljak vele semmit - panaszkodásból válóok lett, nekem az kényelmetlen.
A teljesen csupasz...
ha nem túl nagy ak nem is kell se borotva se olló se semmi 20/F
Én nekem a rövidre vágott is megfelel csak ne legyen dzsungel 23
teljesen csupaszon. 18/F
teljesen csupasz. nekem a fazon a kis csík se tetszik. csak a csupasz.
Jobban a csupaszt szeretem de ha egy kicsit szõrös az se baj.
ahol egyáltalán nem kell szõr ott mindenképp gyanta, mert a borotvált felület kicsit szúr. a gyantázott meg szép selymes, csak úgy siklik a nyelvem:) na de azért még nem dõl össze a világ a borotválástól sem.
én teljesen leborotválom bent(lent), a nagyajak kezdödéséig meg gyanta(ott azon a husis részen:) )..
Csupasz borota elég! 18/F
Ollóval megelégszem drágaságom. 69/F
Én nem a pasim miatt borotválom csupaszra, han em azért mert nekem igy tetszik a puncim.
mikor hogy, milyen kedvem van!!!!!olyanra vágom, levágom, nõnõnõ, fazonírozok, levágom...de nagy dzsungelt nem szeretem:P
Én nem tudom, de ÁTLAGBAN(tisztelet a kivételnek) a fiatalabbak(akik már férfiak, koruk szerint)azok, akik a csupasz punciba vannak belebuzulva...Én meg nem akarok úgy kinézni, mint egy hat éves.
Mire ez a sok csupasz punci??? Elferdült a világ, igen is egy felnõtt embernek legyen rajta szõr. Persze kulturáltan, higiénikusan, csak úgy mint egy egész embernek kell (kéne) kinézni. A csupasz puniról mindig az ovis lányok jutnak eszembe, a kukiról már nem is mondok semmit.
legyen csupasz mer a szõrt nem akarom nyalogatni. f22
Nedvesen, csupaszon, és szûken:D ez a tuti 18/F
szeretem ha csupasz 42/F
Én szeretem ha van egy kis szõr, na nem dzsungel, de valami legyen, az sokkal jobban beindít.Elvégre az a funkciója részben. 22/F
csakacsupasz! max kis fazon ;)
Teljesen csupaszon, gyantázva szeretem, de egy kis csík mindig marad középen.De nem zavar. 46/F
kopassz puncit szeretem 19/f
Ahol nyalni kell csupasz, ahol nem lehet jo vastag :)

A zene kelthet érdeklődést egy lányban a fiú iránt? (pl ha ugyan olyan zenét szeretnek, vagy ha a lány meghallja valahol, amit hallgat a fiú, és tetszik neki)

Legjobb válasz: "360° fokos fordulatot tett a zenei izlésem az õ irányába" Az komoly változás! :DDDDDD

"360° fokos fordulatot tett a zenei izlésem az õ irányába" Az komoly változás! :DDDDDD
Jó pont ha ugyanazt szeretitek...
"360° fokos fordulat" jézus...:DDDDDD
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:47 Na olyat is linkelhetnél:P Vevõ vagyok mindenre:P
opera és trance eggyütt! XDD
Mi az a zene?:)
Én azt a fajta zenét nemigazán ismertem amit õ hallgat amíg meg nem ismertem, azótaegy 360° fokos fordulatot tett a zenei izlésem az õ irányába mióta együttvagyunk (: Mai napig a boldogság csurig tölt ha meghallom az elsõ számot amit mutatott (:
szerintem ez még akár egy beszélgetés elkezdéséhez is jó téma
Szerintem is jó pont.
Úgy értettem csavart egy egészet a zenei izlésemen :D

Fiúk! Hogy szeretitek jobban, ha a lány magától vetkőzik vagy ha ti vehetitek le róla a ruhákat? Szerettek rámászni, leteperni és lefogni a barátnőtöket?

Legjobb válasz: Én elekzdem levenni róla aztán segít, majd õ is elkezdi rólam levenni és én is segítek :)

Én elekzdem levenni róla aztán segít, majd õ is elkezdi rólam levenni és én is segítek :)
Legyen érzelem és lendületes de ne beszljen senki egymást érezve utaljunk a másiknak ha dirigálás van elveszik az egész varázsa és nem lesz valami csodás aktus legyen minden amit a másik szeretne és a partner is hajlandó rá. Legyen sok póz anál órál de ha olyan a hangulat csak szipla misszionárius. gyengéden lassan változó a dolog:D
Az elsõ nagyon jól hangzik, de úgy, hogy azért a pózok megválasztásánál már átveszem az irányítást. ;) 26/F
Néha nem árt ha elõ bújik belõle(d) a vadmacska:) 20/F
ez nagyon változó. általában szeretek én irányítani de azért nem esik rosszul ha egyszer-egyszer õ is irányít
Én szeretem ha a párom letámad néha belefér ha irányít :D 20/F
Ahogy jön. Bár ha a lány sokat dirigál, az nagyon hangulatgyilkos tud lenni. 20/F
bármi, csak dugjunk már végre
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) )
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Szerintem az , amikor a csaj kiveszi a lompost , huzogatja , befalja , jol megdolgozza a szajaval ... aztan meg johet az ugy nevezett sex.

A fiúk melyiket szeretik jobban? Ha a lánynak puhább a popsija vagy ha keményebb?

Legjobb válasz: ne legyen se tul nagy se tul kicsi...inkabb feszes es puha mint kokemeny :)

ne legyen se tul nagy se tul kicsi...inkabb feszes es puha mint kokemeny :)
Feszesz legyen mer nemjó ha tejeszacsit markolászok.
puha mint a puding
ha narancsbõrös
hát sztem ezis emberfüggõ de én jobban szeretem ha feszes és kicsit puháb
Erre is azt tudom mondani, hogy a középút a legjobb. Volt olyan bnõm akinek nagyon löttyedt volt és volt 46kg-os sportoló bnõm is akinek meg beton kemény volt :D Szóval ha a kettõ között van akkor tökéletes számomra :) 21/F

A pasik szeretik azt ha a lányok sütnek föznek nekik? Mondjuk szülinap alkalmából.

Most lesz a barátom szülinapja (18.). arra lennék kiváncsi hogy a pasik szeretik-e ha egy lány süt vagy f?z nekik..

Legjobb válasz: Nekem 3 elvárásom van egy nõ felé: Heti min 3 szex, néha hagyjon egy kis magánéletet és tudjon fõzni :)

Nekem 3 elvárásom van egy nõ felé: Heti min 3 szex, néha hagyjon egy kis magánéletet és tudjon fõzni :)
Persze, hogy szeretik.De le is mérik menyire vagy oda értük! pl ha ugrálsz ide-oda, hogy minden pöpec legyen az nem a legnyerõbb...ha kiakadsz, hogy tul sós vagy éppen sótlan...SOS ne tedd! Sõt még dicsérd is meg, hogy te milyen jol el tudod találni az izeket.Mert nem a tökéletes hanem az érdekes kelti fel mégjobban az érdeklõdésüket.Szerintem.
Szia! Bocsi a piros masni miatt nem tudtam hogy ti még nem... De az biztos hogy a barátod fejében is meg fog fordulni ez a gondolat vacsi közben gyertya fény mellett ha kettesben vagytok.Van valamilyen hobbija? Pl barkácsol, bélyeget gyûjt, szeret-e olvasni ehhez kapcsolódóan vegyél neki valamit.
Imádják, hiszen jó érzéssel tölti el õket a gondoskodás, és érzik, hogy a nõ törõdik velük. Ha még jól is fõzöl, akkor az maga a csúcs. Szerintem a romantikus vacsora nagyon jó ötlet, de meg tudod boldondítani a kajádat, ha afrodiziákumokat használsz, ilyen pl a zeller (zellerkrémleves), fahéj, ezzel rengeteg sütit ízesíthetsz. Vegyél valamilyen jó bort, ami oldja a gátlásokat, és fokozzza a vágyat. Hallgassatok valami kellemes zenét. Természetesen ezt egy erotikus éjszakával célszerû lezárni! Sok sikert! Petranova
szia! az én barátom mindig örül ha fözök neki még ha nem is valami nagy kaját söt mindig megdicsér hogy finomat föztél :D szerintem csinálj neki egy finom vacsorát de nem feltétlenül kell gyertyafény ha nem romantikus alkat
Elsõ vagyok, de jó, h mások jobban tudják, mit várok el egy kapcsolatban :D Vagy ez olyan hatalmas, teljesíthetetlen lista? :D
Nem bunkóságból hanem emberismeretbõl a lányok szeretik ezt a gyertyafényes vacsorát. Szerintem jó ötlet, de ha a párod nem egy érzelgõs ne várj sokat...amugy szerintem valami férfiasat kést, órát ilyesmit estleg valamit ami a hobbiához kell pecabot vagy tudomisén:D ilyesmi kreativitásodra bízva.
én már alapból attól elájulnék ha vmi jót fõzne nekem a bnõm (fõleg ha elsõ alkalommal mer úgy nagy a meglepi) és ajándékra már nemis lenne szükség de nemtom másoknál hogy megy én alapból nem vagyok olyan költekezõs
Akkor csak a piros masni, a szokott ruháddal :-) De csak akkor, ha nem bánod, hogy esetleg beindul tõle...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.. második válaszoló! (bár nem tudom hogy ki hogy látja..) szóval .. nem kritizálást kértem hanem segítséget.. ezért ha nem tudsz ajálani valamit akkor kérlek ne írj! kedves harmadik válaszoló!(mondjuk ez is kétséges hogy kinek hányadik, aki javasolta a szexi fehérnemût piros masnival :) ) szóvalnem tudnál valami "enyhébb" ajándékot javasolni? mert ez még nem megoldható.. ugyanis még egyikünk sem él szexuális életet a további válaszokat is szivesen fogadom scak kérlek ne kritizáljatok hanme segítsetek köszikee :)
Igen, én is nagyon bírom ha süt-fõz nekem.Hálából aztán elszoktam mosogatni, utána meg jól meg ...
Én tortát sütöttem születésnapjára, egyébként néha csak úgy csinálok neki somlóit mert azt nagyon szereti a barátom :)
Minden pasi szereti ha fõznek rá. Annak idején mikor még csak együtt jártunk a férjemmel, el mentünk nyaralni és én fõztem az nagyon tetszett neki. Lenne egy ötletem ajándéknak ha elég merész vagy: vacsi után közöld vele hozod az ajándékát majd ki mész és egy szexi fehérnemûben megjelensz és a derekadon van egy piros masni.
romantikus vacsorát? örülne neki? ez rajta mulik. vlki szereti az ilyet, valaki nem. meg hogy hogy indul a napja. " vegyek-e neki még valami kis ajándékot? " szülinapra szoktak adni vlmit, nem? "ha egy lány süt vagy fõz" ha finom(ehetõ) akkor igen.
Szerintem szeretik a fiuk ha finomat fõzöl v sütsz nekik, persze rácáfolhat aki tud!:D
Szia! Egyértelmûen jóötlet:) Én is ezt fogom csinálni, fõleg mert cukrásznak tanulok, vagyis tanultam egy ideig. De akármit is csinálsz saját kézzel tuti a siker. Úgyhogy én a sütést ajánlom. Fõleg ha szeret enni. Elõrre is sok siker:) Majd várom, hogy döntöttél..::)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!